Narzul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Μολις μετεβηκα σε χ58 πλατφορμα και εχω 4*2 modules corsair 1600 cl9 απο το προηγουμενο συστημα μου.Για triple channel χρειαζονται οι 3 απ αυτες , και μερισσευει το ενα.Επειδη λυπαμαι να το εχω ενα στην ακρη , η ερωτηση μου ειναι η εξης :Θα χασω το triple channel αν προσθεσω και το τεταρτο module?Αν ναι οι επιδοσεις θα ειναι κατα πολυ χειροτερες?Αν τις βαλω 2 στις 2 μπλε - 2 ασπρες θυρες θα μου δουλεψουν σε dual channel? (και να αφησω δλδ ενα απρομπλε ζευγος κενο).mobo rampage 2 extreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Δεκέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 να δουλεψουν σε dual channel αποκλειεται.....εγω πιστευω οτι αν εχεις 64αρι λειτουργικο καλυτερα ειναι τις βαλεις ολες ......ειναι πολλα τα 2gb για να τα αφησεις .....καλυτερα να χασεις το tripple channel παρα τα 2gb...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 31, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Ευτυχως μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο και μου λυθηκαν οι περισσοτερες αποριες.Πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμο αρθρο , recomended για να το διαβασουν ολοι.Το ρεζουμε ειναι οτι οσοι ασχολουντε με gaming , browsing κτλπ (νορμαλ χρηστες δλδ)Με 3 γιγα ειναι σουπερ , μιας και αυτες οι εφαρμογες δε χρησιμοποιουν πολυ μνημη.Αυτοι που λιωνουν σε photoshop , video-music encoding κτλπ , παλι με 3 γιγα ειναι μια χαρα - αλλα recomended ειναι τα 4 ή 6 γιγα.Απο κει και πανω βαζεις μνημες αν εισαι επαγγελματιας και οντως τη χρειαζεσαι (servers κ ετσι).Οποτε εγω μιας και ειμαι gamer και τπτ αλλο, με τα 6 γιγα ειμαι ηδη above απ οτι χρειαζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 ποια μητρική έχεις; Ορισμένες x58 υποστηρίζουν και dual channel (όπως, π.χ. η GA-x58-UD4P που έχω εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 31, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 ποια μητρική έχεις; Ορισμένες x58 υποστηρίζουν και dual channel (όπως, π.χ. η GA-x58-UD4P που έχω εγώ) Rampage 2 extreme (τo γραφω στο πρωτο ποστ τελευταια γραμμη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Εμ, γέρος άνθρωπος, αν δε γράψεις και το "ASUS" πως θα το δω; Απ'ότι γράφει στο σάιτ της η ASUS, δεν υποστηρίζει dual channel. Τώρα, για την πτώση της απόδοσης, είναι αρκετά σημαντική ως νούμερο, αλλά σε καθημερινές εφαρμογές μόνο εσύ θα δεις αν αξίζει να έχεις περισσότερη ραμ, απ'ότι ταχύτερη ραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.