AlphaOne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους!Αγορασα ενα Xtreamer πριν ενα μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανημα.Εχω περασει το τελευταιο F/W (2.1.3).Το μηχανημα παιζει αψογα εκτος απο καποιες ταινιες 1080p .mkv οπου σε συγκεκριμενες σκηνες μου freezarei και κανει καποια σπασιματα η εικονα και ο ηχος για μερικα δευτερολεπτα και συνεχιζει κανονικα.Γνωριζει κανεις πανω σ αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 δοκιμασε αλλο firmware.πχ το 2.0 γιατι εγω τα παιζω ολα απροβληματιστα και full hd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaOne Δεκέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μολις το αγορασα εκανα την τοτε υπαρχουσα αναβαθμιση και εβαλα κατευθειαν το 2.0.2 και προχθες το 2.1.3 ελπιζωντας πως θα φτιαξει.Οκ θα δοκιμασω το 2.0 μηπως και.Downgrade στο F/W κανεις με τον ιδιο τροπο που κανεις αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 στο κανει σε ολες τις ταινεις full hd ? η μονο σε μια - δυο ;το λεω μηπως η κωδικοποιηση ειναι για τα μπαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaOne Δεκέμβριος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Κοιτα εχω δει μονο 1080p καμια 50αρια περιπου ως τωρα.Σε 2 μου το εχει κανει και σε συγκεκριμενες σκηνες οπως π.χ. σε σκηνες με φωτιες η αντικειμενα που λαμπουν και κινουνται γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaOne Δεκέμβριος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μολις περασα το 2.0 και δεν αλλαξε κατι.Στη συγκεκριμενη σκηνη κανει σπασιματα η εικονα και ο ηχος παλι.Δοκιμασα την ταινια επισης σε player στον υπολογιστη και παιζει κανονικα στη ιδια σκηνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.