Jump to content

Προβλημα με playback στο Xtreamer

AlphaOne

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους!

Αγορασα ενα Xtreamer πριν ενα μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανημα.Εχω περασει το τελευταιο F/W (2.1.3).

Το μηχανημα παιζει αψογα εκτος απο καποιες ταινιες 1080p .mkv οπου σε συγκεκριμενες σκηνες μου freezarei και κανει καποια σπασιματα η εικονα και ο ηχος για μερικα δευτερολεπτα και συνεχιζει κανονικα.

Γνωριζει κανεις πανω σ αυτο?

Μολις το αγορασα εκανα την τοτε υπαρχουσα αναβαθμιση και εβαλα κατευθειαν το 2.0.2 και προχθες το 2.1.3 ελπιζωντας πως θα φτιαξει.

Οκ θα δοκιμασω το 2.0 μηπως και.

Downgrade στο F/W κανεις με τον ιδιο τροπο που κανεις αναβαθμιση?

Κοιτα εχω δει μονο 1080p καμια 50αρια περιπου ως τωρα.Σε 2 μου το εχει κανει και σε συγκεκριμενες σκηνες οπως π.χ. σε σκηνες με φωτιες η αντικειμενα που λαμπουν και κινουνται γρηγορα.

Μολις περασα το 2.0 και δεν αλλαξε κατι.Στη συγκεκριμενη σκηνη κανει σπασιματα η εικονα και ο ηχος παλι.

Δοκιμασα την ταινια επισης σε player στον υπολογιστη και παιζει κανονικα στη ιδια σκηνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.