Jump to content



Προβλημα με playback στο Xtreamer


AlphaOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους!

Αγορασα ενα Xtreamer πριν ενα μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανημα.Εχω περασει το τελευταιο F/W (2.1.3).

Το μηχανημα παιζει αψογα εκτος απο καποιες ταινιες 1080p .mkv οπου σε συγκεκριμενες σκηνες μου freezarei και κανει καποια σπασιματα η εικονα και ο ηχος για μερικα δευτερολεπτα και συνεχιζει κανονικα.

Γνωριζει κανεις πανω σ αυτο?

δοκιμασε αλλο firmware.

πχ το 2.0 γιατι εγω τα παιζω ολα απροβληματιστα και full hd

Μολις το αγορασα εκανα την τοτε υπαρχουσα αναβαθμιση και εβαλα κατευθειαν το 2.0.2 και προχθες το 2.1.3 ελπιζωντας πως θα φτιαξει.

Οκ θα δοκιμασω το 2.0 μηπως και.

Downgrade στο F/W κανεις με τον ιδιο τροπο που κανεις αναβαθμιση?

στο κανει σε ολες τις ταινεις full hd ? η μονο σε μια - δυο ;

το λεω μηπως η κωδικοποιηση ειναι για τα μπαζα

Κοιτα εχω δει μονο 1080p καμια 50αρια περιπου ως τωρα.Σε 2 μου το εχει κανει και σε συγκεκριμενες σκηνες οπως π.χ. σε σκηνες με φωτιες η αντικειμενα που λαμπουν και κινουνται γρηγορα.

Μολις περασα το 2.0 και δεν αλλαξε κατι.Στη συγκεκριμενη σκηνη κανει σπασιματα η εικονα και ο ηχος παλι.

Δοκιμασα την ταινια επισης σε player στον υπολογιστη και παιζει κανονικα στη ιδια σκηνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.