apostonikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Γεια χαρα μαγκες θελω να φτιαξω ενα bench table...Αν μπορει καποιος να μου πει τι υλικα πρεπει να )παρω βιδες κ ετσι...Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 για τί ακριβώς ενδιαφέρεσαι? μπορείς να αγοράσεις αν θές 1 ψύκτρα που να είναι για benches, θερμοαγώγιμη πάστα, αμπερόμετρο - wattόμετρο για να ελέγχεις την σταθερότητα - κατανάλωση - αντοχή του τροφοδοτικού και του συστήματος, υπάρχουν και τα extreme που μπορείς να αγοράσεις υγρό άζωτο και δέ συμμαζέυεται.. μπορείς να φτιάξεις και ένα custom κουτί που να τα βάζεις όλα εκεί χωρίς να κουνιούνται κτλ.. υπάρχουν πολλές ιδέες.. ελπίζω να βοήθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Εγω εχω φτιαξει ενα πολυ απλο κ ευχρηστο...Πολλοι χρησιμοποιουν παλια κουτια που δεν τα χρειαζονται αλλα πρεπει να τα κοψεις....Εγω πηρα 4 ποδαρακια απο πρακτικερ κ ενα κοματι plexiglass.....Εβαλα κ βιδουλες για να ειναι βιδωμενη η μητρικη πανω κ ολα οκ....Μπορει να μην ειναι μουρατο αλλα εγω την δουλεια μου μια χαρα την κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.