Jump to content

Μνημη ddr 266

ΚΑΒΑ

Recommended Posts

Γειας παιδια θελω να βαλω στον υπολογιστή μου μνημη στο βιβλιαρακι γραφει οτι δεχεται μονο ddr 266mhr εγω επειδη δεν βρισκω τον συγκεκριμενο τυπο στην αγορα μπορω να παρω καποιο αλλο δηλαδη 333mhr η 400mhr και αν ναι εχει σχεση σε τη χωρητηκωτητα θα ειναι αν θα ειναι 1 ή 2 gb το βιβλιαρακι γραφει μεχρι 2gb αλλα αν εχει σχεση επειδει θα ειναι διαφορετικα τα mhr 333 ή 400

:rip:

Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από ταχύτητα...λογικά ποιο φτηνό θα είναι να πάρεις 2 των 1gb. Θα δεις τρομερή διαφορά...αλλά μάλλον δεν αξίζει το κόστος...

Θα έχουν περίπου 65 σύνολο, αλλά με +40 ευρώ παίρνεις μητρική+cpu+μνήμες σύγχρονα και πολύ πιο γρήγορα.

ναι ενταξει να παρω εχεις να προτινεις κατι σε σχεση με αριθμους δηλαδη τι επεξεργαστη και στα ποσα μεγαχερτζ

τι μητρικη ο επεξεργαστης να ειναι 2πυρηνος 4πυρηνος και ποιος να ειναι ωστε να κολλαει με την συγκεκριμενη μητρικη και ddr2 h ddr3 σε παρακαλω αν εχεις καποιες γνωμες στειλε μου

Ευχαριστω προκαταβολικα....:help1:

Κοίτα με δεδομένο ότι θα έδεινες 65 περίπου για τις ddr και πες αλλό ένα 50άρη, άρα ~€110 Πάς σε AMD Sempron 140+2gb ddr2+mobo...Ο sempron είναι μονοπύρηνος, αλλά με την κατάλληλη μητρική ξεκλειδώνει συνήθως και τον δεύτερο πυρήνα και γίνεται athlon II

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.