thespesios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2009 Χρονια πολλα!! θα ηθελα να μου προτεινετε το antivirus που θεωρειτε καλυτερο (ειτε free ή καποιο αλλο) .εχω το avg free 9.0....οταν κανω scan το pc μου (μαζι με τον εξωτερικο) δεν παρουσιαζει κανενα προβλημμα ....οταν ομως μετεφερα τον εξωτερικο σε αλλο pc με norton (sorry δεν θυμαμαι εκδοση) εντοπιζει σε καποιο .iso ενα trojan ....... ετσι συμπερανα οτι database της avg δεν ειναι τοσο ενημερωμενη .....τι προτεινετε?? Ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Δεκέμβριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 Τα τελευταία χρόνια NOD32 και τους τελευταίους μήνες ESET Smart security. Κανένα παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 Εγώ σου προτείνω Avira antivir free.http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report24.pdfhttp://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_dec09.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
only4tehlulz Δεκέμβριος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 Χρονια πολλα!! θα ηθελα να μου προτεινετε το antivirus που θεωρειτε καλυτερο (ειτε free ή καποιο αλλο) .εχω το avg free 9.0....οταν κανω scan το pc μου (μαζι με τον εξωτερικο) δεν παρουσιαζει κανενα προβλημμα ....οταν ομως μετεφερα τον εξωτερικο σε αλλο pc με norton (sorry δεν θυμαμαι εκδοση) εντοπιζει σε καποιο .iso ενα trojan ....... ετσι συμπερανα οτι database της avg δεν ειναι τοσο ενημερωμενη .....τι προτεινετε?? Ευχαριστω πολυ... Mήπως το iso είναι κανένα παιχνίδι? Γιατί μπορεί να είναι false positive απο το norton. Πάντως για antivirus το Avira AntiVir είναι free και ίσως το καλύτερο σε αυτό το price range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Δεκέμβριος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 σας ευχαριστω για τις απαντησεις !! οταν λες false positive ....δηλαδη το βγαζει προοληπτικα μολυσμενο???? και αν ναι πως μπορει και καθοριζει τον τυπο του trojan ...?... ok μαλλον τo avira θα βαλω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Το Αvira τι λέει σε επίπεδο κατανάλωσης πόρων του συστήματος ;Ελαφρύ ;Εχω το AVG σε παλιό σύστημα, και είμαι ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Δεκέμβριος 30, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Το Αvira τι λέει σε επίπεδο κατανάλωσης πόρων του συστήματος ;Ελαφρύ ;Εχω το AVG σε παλιό σύστημα, και είμαι ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα.Hθελα να κανω ακριβως την ιδια ερωτηση ....... οσοι το εχετε πειτε μας please Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Αvira 10 mb τρώει+1, το εχω 6 μήνες no prob Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Έχω το Avira καμιά 4ετία και ποτέ δεν πέρασε κάτι χωρίς να το αφήσω εγώ. Απλά τελευταία αρκετές φορές δεν κατεβάζει τα updates. Και χρειάζεται είτε να τα βάλεις χειροκίνητα είτε να κατεβάσεις νέα εκδοση του προγράμματος...Πάντως με διαφορά το πιο ελαφρύ που υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 30, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Έχω κάνει αρκετά post στο θέμα θα τα συγκεντρώσω βαριέμαι να γράφω τα ίδια. Του 2009 το Norton ήταν πιο ελαφρύ από το zonelarm (Full suite, f/w, av, as, κτλ.). Χρησιμοποιώ Avira απο τις αρχες καλοκαιριου ολα κομπλε. Ποιο παλια ειχα NOD και KAV..τα οποια τα εχουν βαρύνει και τα 2 τωρα.Κανεις scan και ειναι σαν να τρεχεις Prime. +1:T: Δεν έχουν βαρύνει μόνο το Nod όταν το χρησιμοποίησα στην χρυσή του εποχή (2003-2005 κάπου εκεί) άφηνε ιούς στο pc μου (καταραμένο εργαστήριο στο τει) νάνε καλά το bitdefender που με ξελάσπωσε τότε (το avg free επίσης άχρηστο ). ΟYΓ Το χειροτερο antivirus ειναι το σπασμενο antivirus. +1:T: MS Essential 1.0 :bad: ,check http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests Εγώ από προγράμματα θα σου πρότεινα Avira AntiVir και COMODO Internet Security(μην βάλεις το antivirus μόνο) και Sandboxie από πόρους δεν τρώνε πολλά έχω win xp το comodo 5.768Κ ,antivir 2 διεργασίες 1.484Κ+9808Κ Sandboxie. 2 διεργασίες 3372Κ+ 3844Κ,το defense+ το comodo είναι πάρα πολύ καλό, κ με το Sandboxie δεν θα περάσει τπτ που δεν θες από το ιντρνετ στο pc σου, είναι κάτι σαν virtual αλλά μόνο για τα προγράμματα που τρέχεις μέσα από αυτό. Μόνο υπομονή με τις ρυθμίσεις τα παραπάνω είναι free software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
only4tehlulz Δεκέμβριος 30, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Μια χαρά είναι σε πόρους το AntiVir, το τρέχω στα 2 παλιά μηχανήματα που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θα χρειαστεί να πειράξεις είναι την διαφήμιση που πετάγεται όταν κάνεις update, αλλα είναι κάτι το οποίο απενεργοποιείται, just google it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 31, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Έχουν περάσει απ τα χέρια μου και τα 3 μεγάλα free. Avg avast antivir.Για το AVG έχω να πω ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή η κανονική του έκδοση..Η free δε λέει κ πολλά.Το antivir το είχα αρκετό καιρό επίσης απλά ούτε αυτό είχε κάτι ιδιαίτερο.Το avast το είχα πριν απ όλα και τώρα εχω ξαναγυρίσει σε αυτό και το βρίσκω πάρα μα πάρα πολύ καλο.Αν θες δοκιμασε το.Κ το antivir μια χαρα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 εγώ έχω τον "κασπερσκυ" και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
only4tehlulz Ιανουάριος 3, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 O kaspersky δεν είναι free, που απο οτι κατάλαβα είναι σημαντικό, και δευτερον έχει γίνει πλέον βαρύς και ασηκωτος. Και γω αυτόν έχω εδώ και 3 χρόνια και στα καινούργια PC είναι μια χαρά αλλά σε ένα τετραετίας είναι απο εκνευριστικός έως και αδύνατον να τρέξει χωρίς να ενοχλεί τα υπόλοιπα. (Τουλάχιστον το internet suite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 3, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Mse και μετα το χαος.Το καλυτερο free antivirus, απο τη Microsoft για να προστατευσει το ιδιο της το λειτουργικο.Τα εχω δοκιμασει ολα, δεν υπαρχει καλυτερο (free, δε δοκιμασα ποτε σπασμενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Ιανουάριος 3, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 η αλήθεια είναι ότι το "απο τη Microsoft για να προστατευσει το ιδιο της το λειτουργικο" κάπως χτύπησε μέσα μου. Σα να έχεις μεγάλο δίκιο. Πάντως μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος με avast και ταυτόχρονα antivir. Το antivir σου δίνει τη δυνατότητα κατά την εγκατάσταση να μην εγκαθίσταται για real time protection και έτσι το χρησιμοποιώ μόνο για on demand scans στα αρχεία που κατεβάζω. θεωρώ τη database του φοβερή, ενώ το avast κάνει τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.