Jump to content

Τι φταιει παλι!! ?

intel4ever

Recommended Posts

Bandwidth cap reached... Εχει τερματίσει ο controller της μητρικής... Δύο λύσεις, ή αλλαζεις μητρική με (και γυρνας σε Ιντέλα με ICHxx) ή παίρνεις μια εξωτερική RAID κάρτα... (Dell Perc κλπ)

Στην ιδια μητρικη ειχε δοκιμασει εναν SSD(της απογραφης μου) και επιασε 220Μβ/s.

λοιπον?

Στην ιδια μητρικη ειχε δοκιμασει εναν SSD(της απογραφης μου) και επιασε 220Μβ/s.

λοιπον?

Ναι οντος, αλλα και παλι 180ΜΒ/S μου φενονται πολυ λιγα....:(

Για το SB750 της AMD τι εχεται να πειται ? Ειναι καλος ελενκτης ? (οχι μονο για HDD αλλα και για SSD...)

Ευχαριστω εκ των προτερων

Bandwidth cap reached... Εχει τερματίσει ο controller της μητρικής... Δύο λύσεις, ή αλλαζεις μητρική με (και γυρνας σε Ιντέλα με ICHxx) ή παίρνεις μια εξωτερική RAID κάρτα... (Dell Perc κλπ)

Μηπως εχεται να μου προτηνεται τιποτα ?

( απο το plaisio-eshop κατα προτημηση...)

Για raid αγοραζεις εναν dell perc i5 raid controller απο ebay

Μπορεις να μου δωσεις λινκ?

Υ.Γ. δεν εχω ψωνισει ποτε απο ebay... κατι απο plaisio-e-shop δεν τπαρχει ?τιλετε για αυτον εδω ?

Οτιδηποτε αλλο απο το perc (~100 Ευρω) ειναι τσαμπα λεφτα ;)

Τι ? 100€ ? με 100€ παιρνεις μητρηκη με ACHI10R !! μπορει και με λιγοτερα...

Τι ? 100€ ? με 100€ παιρνεις μητρηκη με ACHI10R !! μπορει και με λιγοτερα...

Φιλε με 100 ευρω είναι ευκαιρία (σε σχεση με άλλους controller πάντα)

Υπαρχει θεμα για τον perc στο φορουμ αν κανεις αναζητηση :victory:

Φιλε με 100 ευρω είναι ευκαιρία (σε σχεση με άλλους controller πάντα)

Υπαρχει θεμα για τον perc στο φορουμ αν κανεις αναζητηση :victory:

Μηπως υπαρχει κανενα λινκ γιατι δεν το βρησκω...:tw::tw:

To θεμα ειναι...αξιζει να παρεις perc για να βαλεις 2-3 μηχανικους σε raid0 ?Το random access ειναι πολυ μεγαλο ετσι και αλλιως.

Γιατι οχι?

Ενας perc εχει καλυτερες επιδοσεις και ασφαλεια απο καποιον mobo controller και μπορεις να κανεις ανετα αναβαθμισεις σε μητρικες,δισκους χωρις να φοβασε.

To θεμα ειναι...αξιζει να παρεις perc για να βαλεις 2-3 μηχανικους σε raid0 ?Το random access ειναι πολυ μεγαλο ετσι και αλλιως.

Ποιο μετα μπορεινα μπουν ssd...:D

Αλλα λιγο δισκολο το βλεπω.... μαλλον θα παω σε κανενε SB750....

Καλιτερα να μην μπλεξω με ebay...

Ποιο μετα μπορεινα μπουν ssd...:D

Αλλα λιγο δισκολο το βλεπω.... μαλλον θα παω σε κανενε SB750....

Καλιτερα να μην μπλεξω με ebay...

βαλε SB750, οι SSD δν ειναι για σενα.Ασε τους μεγαλους να βιωσουν τισ χλιδες......:D

βαλε SB750, οι SSD δν ειναι για σενα.Ασε τους μεγαλους να βιωσουν τισ χλιδες......:D

?????????????????????????????????????????????

Ρε Γιωργο την παλευεις καθολου ?

Αυτα τα λεμε λενε μεταξυ μας οχι στο THELAB:whistling:whistling

Σκευτικα να περιμενω λιγο καιρο ακομα για να βγει το SB850 της AMD αντι να παω να παρω με ACHI10R / Perc 5/i

Λοιπων τι λετε ? πιστευω θα κανει καλο raid0 σωστα ? καινουριο chipset ειναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.