Jump to content

Ξέπλημα χρημάτων ?!?!?!

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα πήγε φίλος σε τράπεζα για να πάρει τα σήματα τελών κυκλοφορίας, ώρα στην ουρά μέχρι που το μάτι του έπεσε πάνω στον γκισέ όπου εκείνη την ώρα ο υπάληλλος στην θέση αυτή έλειπε. Πάνω του υπήρχαν 2 φάκελοι, δείτε :

98538109.th.jpg

83065646.th.jpg

15431148.th.jpg

Έβγαλε φώτος με το κινητό του και ανέβασε imageshack και μου έστειλε email τα links!!!

Είπαμε να "τρώμε" αλλά όχι και έτσι ρε παιδια !

ρε μπας και ειναι τιποτα εσωτερικο χιουμορ...καμερες καταγραφουν μες στην τραπεζα,τοσο ζωον θαναι καποιος να αμολαει ετσι φακελους ?

Και οι δυο φάκελοι γράφουν ΞΕΠΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ επάνω. Χιουμορ για ποιους ?? Για τους κακομοίριδες με τα Kadett 1200cc του '80 που καλούνται να πληρώσουν 350ευρώ τέλη κυκλοφορίας ? Αν είναι για αυτούς το χιουμορ τότε πρέπει να το κανουν τηλεοπτικό σποτ διαφήμιση για την τράπεζα.

οι "σεκουριταδες" θα έχουνε πεθάνει από το γέλιο...

...και αύριο μεθαύριο θα δούμε τον φίλο σου σε κάποια εκπομπή με πλάκες

Το πρόβλημα που είναι;

Επίσης τι σχέση έχει αυτό με τα σήματα κυκλοφορίας και πόσο μάλλον η τράπεζα με το ποσό που πρέπει να καταβληθεί;

Επειδή ένας φάκελος γράφει ξέπλυμα χρήματος αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο υπάλληλος κάνει ξέπλυμα;

Στην τελική αυτή είναι η αντιμετώπιση;

Βγάζουμε φωτογραφίες και μετά κάνουμε κατηγορίες αριστερά και δεξιά ανώνυμα και σε άσχετους με το θέμα ανθρώπους;

Ας το έλεγε εκείνη την ώρα σε κάποιον, να τραβήξει τουλάχιστον την προσοχή των πελατών εκείνη την ώρα.

Το πρόβλημα που είναι;

Χμμμμμ....

Επίσης τι σχέση έχει αυτό με τα σήματα κυκλοφορίας και πόσο μάλλον η τράπεζα με το ποσό που πρέπει να καταβληθεί;

Το γράφει ξεκάθαρα. Είχε πάει να πληρώσει το ποσό και να παραλάβει τα σήματα. Αν είχες διάθεση να διαβάσεις τι σου λέει ο άλλος κι όχι να γκρινιάξεις, θα το είχες δει κι αυτό...

Επειδή ένας φάκελος γράφει ξέπλυμα χρήματος αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο υπάλληλος κάνει ξέπλυμα;

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, πάντως, είναι φάκελος με ερωτικά ραβασάκια για τη συνάδελφο στο απέναντι γραφείο

Στην τελική αυτή είναι η αντιμετώπιση;

Βγάζουμε φωτογραφίες και μετά κάνουμε κατηγορίες αριστερά και δεξιά ανώνυμα και σε άσχετους με το θέμα ανθρώπους;

Ποιον κατηγόρησε; Ούτε καν τα διαφημιστικά της τράπεζας δε φαίνονται, για να πεις ότι υπάρχει υπόννοια...

Ας το έλεγε εκείνη την ώρα σε κάποιον, να τραβήξει τουλάχιστον την προσοχή των πελατών εκείνη την ώρα.

Έστω ότι όντως γίνεται ξέπλυμα, και το έλεγε, τι θα γινόταν;

α. Οι υπεύθυνοι θα ζητούσαν ταπεινά συγνώμη, θα πέρναγαν χειροπέδες στα χέρια τους και θα πήγαιναν οι ίδιοι τα στοιχεία στον εισαγγελέα για να τους καταδικάσει

β. Θα τον πετάγανε έξω από την τράπεζα, και θα του κάνανε και μήνυση για δυσφήμιση

Το γράφει ξεκάθαρα. Είχε πάει να πληρώσει το ποσό και να παραλάβει τα σήματα. Αν είχες διάθεση να διαβάσεις τι σου λέει ο άλλος κι όχι να γκρινιάξεις, θα το είχες δει κι αυτό...

Και επειδή πήγε να πληρώσει το σήμα, αυτόματα ο φάκελος αυτός έχει σχέση με τα σήματα;

Αν είχε πάει να κάνει ανάληψη θα είχε σχέση με τις αναλήψεις;

Το λέω σε απάντηση του "κακομοίριδες με τα Kadett 1200cc του '80"

Η αδηναμεία σου να κατανοήσεις τη έλλειψη σχέσεις των δύο και η αποφυγή να θίξεις το δεύτερο σκέλος της ίδιας παρατήρησής μου, σε οδηγεί λανθασμένα στο να πιστεύεις ότι σκοπός μου είναι η γκρίνια.

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, πάντως, είναι φάκελος με ερωτικά ραβασάκια για τη συνάδελφο στο απέναντι γραφείο

Άρα η επιχειρηματολογία σου περιορίζεται σε αβάσιμες κατηγορίες ή ειρωνεία;

Ποιον κατηγόρησε; Ούτε καν τα διαφημιστικά της τράπεζας δε φαίνονται, για να πεις ότι υπάρχει υπόννοια...

Δεν αναφέρθηκα σε ονομαστική κατηγορία αλλά στη γενική κατηγορία του "συστήματος".

Αν δεν υπάρχει κατηγορία τότε ποιος ο σκοπός αυτού του νήματος;

Έστω ότι όντως γίνεται ξέπλυμα, και το έλεγε, τι θα γινόταν;

α. Οι υπεύθυνοι θα ζητούσαν ταπεινά συγνώμη, θα πέρναγαν χειροπέδες στα χέρια τους και θα πήγαιναν οι ίδιοι τα στοιχεία στον εισαγγελέα για να τους καταδικάσει

β. Θα τον πετάγανε έξω από την τράπεζα, και θα του κάνανε και μήνυση για δυσφήμιση

Το τι θα γινόταν το ανέφερα και ενδεχομένως εσύ δεν διαβάζεις τα δικά μου γραφόμενα.

Αν ήταν τέτοια η περίπτωση τότε τουλάχιστον θα κινούσε το ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Κάποια απάντηση, όποια και να ήταν, θα την έπαιρνε και όσο για το να τον πετάξουν έξω δεν υπάρχει περίπτωση.

Δε θα ασχοληθώ καν με το θέμα της μήνυσης γιατί εγώ αναφέρθηκα για επισήμανση την ώρα που ήταν στο κατάστημα και όχι μετά σε όποιο μέσο.

ρε μπας και ειναι τιποτα εσωτερικο χιουμορ...καμερες καταγραφουν μες στην τραπεζα,τοσο ζωον θαναι καποιος να αμολαει ετσι φακελους ?
Χιουμορ για ποιους ?? Για τους κακομοίριδες με τα Kadett 1200cc του '80 που καλούνται να πληρώσουν 350ευρώ τέλη κυκλοφορίας ? Αν είναι για αυτούς το χιουμορ τότε πρέπει να το κανουν τηλεοπτικό σποτ διαφήμιση για την τράπεζα.
so simple ....
so simple ....

Εντάξει σύμφωνοι, άστοχο για κάποιον που θα πάει να πληρώσει το σήμα, το δάνειο, την κάρτα ή όποιο λογαριασμό έχει.

Θεωρώ ότι είναι ασύνδετο γιατί ούτε γράφτηκε αυτό στο φάκελο για το σκοπό αυτό, ούτε έχει κάποια σχέση με όσους πάνε να πληρώσουν το σήμα.

Συνεπώς δεν αποσκοπεί κάπου αυτό αλλά λειτουργεί για εντυπωσιασμό λόγω της επικαιρότητας.

Είναι σαν ένα ad hominem λανθασμένο επειχήριμα κλασικό των δικηγόρων.

....

Checklist:

Comfy chair: YES

Pop Corn: YES

3D Glasses: YES

Tsakonas: ?

Μπορεί οι φάκελοι να αφορούν περιπτώσεις πελατών που είχαν ανοίξει λογαριασμούς στη συγκεκριμμένη τράπεζα, και αποδείχθηκε ότι ξέπλεναν χρήμα.

Μπορεί πάλι να είναι ύποπτοι για ξέπλημα χρήματος λογαριασμοί, που είναι σε κάποιας μορφής επιτήρηση/παρακολούθηση από την τράπεζα.

Δεν εχω σχέση ούτε με τράπεζες, ούτε με οικονομικά, απλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μπορεί οι φάκελοι να αφορούν περιπτώσεις πελατών που είχαν ανοίξει λογαριασμούς στη συγκεκριμμένη τράπεζα, και αποδείχθηκε ότι ξέπλεναν χρήμα.

Μπορεί πάλι να είναι ύποπτοι για ξέπλημα χρήματος λογαριασμοί, που είναι σε κάποιας μορφής επιτήρηση/παρακολούθηση από την τράπεζα.

Δεν εχω σχέση ούτε με τράπεζες, ούτε με οικονομικά, απλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Α ΡΕ ΤΑΜΕΡΛΑΝ.....ΤΩΡΑ ΜΟΥΡΘΕ Η ΦΛΑΣΙΑ...

προσφατα ψηφιστηκε ειδικος αυστηροτατος νομος για το ξεπλυμα χρηματος και ολα τα επαγγελματα-επιχειρησεις(δικηγοροι-συμβολαιογραφοι-οικονομικα επαγγελματα) που εχουν να κανουν με συναλλαγες κλπ οφειλουν σε περιπτωση που δουν κατι περιεργο,να αναφερουν αμεσως στην αρμοδια αρχη....

εδω ρε παιδια,για τους δικηγορους υπαρχει προβλεψη για "παραξενες συναλλαγες" πανω απο 15Κ ευρω και ειχε γινει σαλος γιατι φακ,δεν μπορεις να δινεις ραππορτο αν ο πελατης σου κανει μια δωρεα στο παιδι του 15.001 ευρω....

ad-ε να χαθεις κρυε

Δεν παίζει να είναι παράνομο παιδιά και να είναι έτσι χύμα. ΔΕν γίνεται όλοι οι υπάλληλοι να είναι συννενοημένοι, ώστε αυτός που τα άφησε να έχει τόσο "ελευθερία" κινήσεων.....

Εϊπαμε να είμαστε καχύποπτοι αλλά όχι και έτσι...

Βέβαια και ο φίλος σου και εσύ, μπορείτε άνετα να τα στείλετε εκεί που πρέπει για να μας λυθεί η απορία...Μην αφορίζουμε μόνο κράτος/καθεστώς/πολιτεία... Να κάνουμε και εμείς κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα..

Μήπως ο φάκελος αφορά υποθέσεις ξεπλύματος χρημάτων. Π.χ ύποπτες κινήσεις μεγάλων ποσών που πρέπει να αναφέρονται στο κράτος;

ΕΔΙΤ: Τσάκωνα τώρα το βλέπω. Είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτό που λες.

Αυτό που λέτε (tamerlan post#11 + Tsakonas post #12) είναι.

Ο φίλος βρήκε γνωστό του που δουλεύει σε άλλη μεγάλη ιδιωτική τράπεζα (μηχανοργάνωση) και του είπε ότι κατά 99.99% είναι "ύποπτες" κινήσεις στο υποκατάστημα όπου έχουν αναφερθεί.

-----------------------------------------

offtopic: Πάντως αν ήμουν +60χρονος συνταξιούχος των 600-700 ευρώ/μήνα και περιμένοντας στην ουρά να πληρώσω 350ευρώ τέλη για το kadett 1.2 του '80, έβλεπα τους φακέλους αυτούς θα έλεγα ότι όντως μου κάνουν πλάκα και άσχημη μάλιστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.