Jump to content

fullcover block για 5870?

redbighunter

Recommended Posts

Παλιότερα άκουγα παντού Koolance και Koolance... "WOW" σκεφτόμουν ως απολύτως αδαής, "πρέπει να είναι φοβερή εταιρία, τα άτομα κάνουν τρομερά πραγματάκια!"

Προ μηνών έπεσε στα χέρια μου μία μεγάλη δοκιμή για CPU-blocks όπου ανάμεσα σε 12 άλλες κεφαλές η (καλή και ακριβή) Koolance ήταν τελευταία και προτελευταία (σε θερμοκρασίες και διαμεταγωγή). ΔΕΝ υποστηρίζω ότι όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι μάπα, ούτε ότι τα αποτελέσματα είναι αναγώγιμα στις GPU-blocks, αλλά αυτό που εύκολα μπορώ να συμπεράνω είναι ότι παντού υπάρχει ένας μύθος, ότι αυτό που ήταν κατεστημένο προ ετών/μηνών, σήμερα πλέον είναι ξεπερασμένο από τις εξελίξεις που φέρνουν άλλες υλοποιήσεις/εταιρίες και ότι υπάρχουν σίγουρα και άλλες υλοποιήσεις που τα καταφέρνουν εξίσου καλά (αν όχι καλύτερα) και ίσως και φτηνότερα.

Προσωπικά, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει για τις απίστευτες επιδόσεις των CPU-blocks της Watercool (μπούρδα επιχείρημα βέβαια), θα πήγαινα για τη Watercool μεταξύ των δύο που αναφέρεις, αν και γενικότερα θα προτιμούσα μία Aqua Computer, που μου φαίνεται πολύ πιο μασίφ και προσεγμένη κατασκευή:

http://www.caseking.de/shop/catalog/Wasserkuehlung/VGA-Wasserkuehler/VGA-Kuehler-fuer-ATI/aqua-computer-aquagratiX-fuer-HD-5850-und-HD5870::13621.html

Πάντως, έχω την εντύπωση, ότι όλα τα σοβαρά μπλόκ για GPU θα κάνουν τρελή δουλειά πάνω στις ούτως ή άλλως σχετικά ψυχρές 58ΧΧ, οπότε ίσως η τελική απόφαση να είναι ζήτημα διαθεσιμότητας, εμφάνισης κτλ.

:offtopic2:έλα ρε χριστο ακόμα δεν πηγες σε i7 πήρες και την καρτούλα? μέγιες. :big_boss:

Στο θέμα μας τώρα εγώ προτείνω το heatkiller αλλα ψαξε και λιγο για τα EK:T:

εχθες πηγα να παιξω modern warfare 2 και η 285 αρχισε να βγαζει καρω γραμμες, καρω εικονες κτλ στα καλα καθουμενα! και την καρτα την ειχα και στα default φαντασου!:wall:

οσον αφορα το block, δεν με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση, παρα μονο η μεγιστη αποδοση! ποιο προτινετε ασχετως των 2 που παρεθεσα εγω!!!

το heatkiller των 86€

το τσεκαρες χθες στο μαγαζι?

15000.jpg

15000-alt.jpg

ναι το ειδα Γιωργο εχθες! ωραιο ειναι! απλα δεν βρηκα καποιο συγκριτικο αναμεσα σε fullcover για 5870 και το ψαχνω! εχεις εσυ κανα συγκριτικο?

ναι το ειδα Γιωργο εχθες! ωραιο ειναι! απλα δεν βρηκα καποιο συγκριτικο αναμεσα σε fullcover για 5870 και το ψαχνω! εχεις εσυ κανα συγκριτικο?

δυστυχως ακομα δεν εχω ψαξει καν για κατι τετοιο...

και δεν εχει ερθει και αλλο μοντελο για να τεσταρουμε επιτοπου

be patient

;)

Παλιότερα άκουγα παντού Koolance και Koolance... "WOW" σκεφτόμουν ως απολύτως αδαής, "πρέπει να είναι φοβερή εταιρία, τα άτομα κάνουν τρομερά πραγματάκια!"

Προ μηνών έπεσε στα χέρια μου μία μεγάλη δοκιμή για CPU-blocks όπου ανάμεσα σε 12 άλλες κεφαλές η (καλή και ακριβή) Koolance ήταν τελευταία και προτελευταία (σε θερμοκρασίες και διαμεταγωγή).

το εαν μια εταιρεια ειναι καλη ή οχι

δεν προκυπτει απο το εαν το ταδε waterblock της ειναι κατα 2 βαθμους καλυτεερο απο ενα αλλο

αλλα απο παρα πολλα αλλα πραγματα τα οποια δεν ξερω εαν ειναι επι του παροντος

σχετικα με τα cpu blocks παντως που ανεφερες

θες να δωσεις τπτ αποτελεσματα να καταλαβουμε για τι μιλαμε?

γιατι αποψεις κυκλοφορουν πολλες κι οι περισσοτερες δεν συμφωνουν με αυτα που αναφερεις

ΔΕΝ υποστηρίζω ότι όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι μάπα, ούτε ότι τα αποτελέσματα είναι αναγώγιμα στις GPU-blocks, αλλά αυτό που εύκολα μπορώ να συμπεράνω είναι ότι παντού υπάρχει ένας μύθος, ότι αυτό που ήταν κατεστημένο προ ετών/μηνών, σήμερα πλέον είναι ξεπερασμένο από τις εξελίξεις που φέρνουν άλλες υλοποιήσεις/εταιρίες και ότι υπάρχουν σίγουρα και άλλες υλοποιήσεις που τα καταφέρνουν εξίσου καλά (αν όχι καλύτερα) και ίσως και φτηνότερα.

Φυσικα και εχουν βγαλει κι αυτοι μετρια εως και κακα προιοντα κατα καιρους (ειδικα παλαιοτερα)

φυσικα και πολλα απο τα προσφατα προιοντα τους ειναι κορυφαια

φυσικα και καποια μοντελα τους που μετρανε κοντα ενα χρονο στην αγορα

εχουν ξεπεραστει απο καινουρια που δεν εχουν ουτε τριμηνο σε κυκλοφορια

ετσι πανε αυτα

ισως οχι με το ρυθμο που ξεπερνιεται μια καρτα γραφικων πιθανοτατα

αλλα εφοσον υπαρχει εξελιξη και σε αυτον τον τομεα παντα θα βγαινουν νεες αποδοτικοτερες λυσεις

ο ιδιος ο χρηστης οφειλει να ψαχνεται και να αποφασιζει για τον εαυτο του και τις αναγκες του

μυθοι δεν προκυπτουν ετσι απλα

οι χρηστες οι ιδιοι αποκτουν την κακη συνηθεια να ακολουθουν το ρευμα και να αναδεικνύουν Overhyped products

τα koolance δεν εντασσονται στην κατηγορια αυτη κατα την γνωμη μου

Πάντως, έχω την εντύπωση, ότι όλα τα σοβαρά μπλόκ για GPU θα κάνουν τρελή δουλειά πάνω στις ούτως ή άλλως σχετικά ψυχρές 58ΧΧ, οπότε ίσως η τελική απόφαση να είναι ζήτημα διαθεσιμότητας, εμφάνισης κτλ.

ετσι πιστευω κι εγω

τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του αντιθετου

(ελλατωματικες κατασκευες, διαρροες, ραγισμενα plexiglass, ανεπαρκης επαφη,)

κατι το οποιο θα το μαθουμε αφοτου τεσταριστουν στην πραξη και σε βαθος χρονου

πολλα απο τα νεα αυτα προιοντα

εχθες πηγα να παιξω modern warfare 2 και η 285 αρχισε να βγαζει καρω γραμμες, καρω εικονες κτλ στα καλα καθουμενα! και την καρτα την ειχα και στα default φαντασου!:wall:

οσον αφορα το block, δεν με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση, παρα μονο η μεγιστη αποδοση! ποιο προτινετε ασχετως των 2 που παρεθεσα εγω!!!

όχι ρε σέι μεγάλη ήττα δηλαδή άστα σε καταλαβαίνω τουλάχιστον θα στην αλλάξουν η όχι?:-O

Ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση, στη διαμεταγωγή τα πάει καλούτσικα ο Koolance. Kατά τα άλλα... :suicide2:

dsc08247q.th.jpg

i7 965@3,5 1,35Volt, 25C room temp, Asus Rampage 2 Extreme.

Tο συγκεκριμενο τεστ (περιοδικου?) μιλα για το μοντελο 345

και για συγκριση με τα αντιστοιχα high end αλλων εταιρειων....

γιατι δεν βαλανε και το 350 μεσα στο τεστ?

(μη μου πεις ειναι παλιο, γιατι ειναι προγενεστερο του HK...)

ο skinee στο ι7 roundup γιατι αραγε βγαζει τοσο διαφορετικες μετρησεις?

μα κι εδω τα ιδια?

κι αλλο?

και δε μιλαμε για 2-3 βαθμους διαφορα ετσι

που το λες και λαθος στην τελικη

μιλαμε για τεραστια αποκλιση

Πάντως οι διαφορές είναι πολύ μικρές. 3 βαθμούς το πολύ! Για μένα πιο πολύ μετράει η τιμή του κάθε block. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να δώσω 20-30 ευρώ παραπάνω για 2-3 βαθμούς καλύτερης θερμοκρασίας.

τελικα τσιμπησα το heatkiller! θα ποσταρω αποτελεσματα συντομα!

μέγιες ρε χρηστο και ελπίζω 0 προβλήματα στο pc και γενικά, με τον καινούργιο χρόνο:bigsmile:

Οφείλω και γω μια απάντηση στο Γιώργο:

λοιπόν το εν λόγω μπλοκ της Koolance επανεγκαταστάθηκε 5 φορές στο πλαίσιο της δοκιμής καθώς είχε ύποπτα χαμηλές επιδόσεις. Δυστυχώς, επειδή είναι "σφραγιστό" δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν για να διαπιστώσουν κάποια αστοχία υλικού, οπότε προμηθεύτηκαν και δεύτερο μπλόκ... Το οποίο είχε την ίδια συμπεριφορά!

Πάντως το "μεγάλο" μοντέλο τα πάει μια χαρά απ'ότι είδα στα λινκ!

Σε κάθε περίπτωση, να ευχηθώ και γω μεγείες και καλοφόρετο το νέο Heatkiller! :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.