Jump to content

TRIM για G1

Tiltevros

Recommended Posts

Ρε παιδια τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω-εχω πελαγωσει-εχω χαθει. θελω να επαναφερω τις ταχυτητες τον INTEL G1 και δεν μπορω ακομα απο το αρχικο σταδιο να φτιαξω αυτο το diskey μπορειτε να μου πειτε με απλα βηματα η εστω οτι τα λετε σε χαζο μπας και τα καταφερω???

ευχαριστω για την κατανοηση και για την οποιανδηποτε help.

Έχεις περάσει το τελευταίο fw της intel? Mπές εδώ http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18363 και κατλεβασέ το.Αφού το βάλεις πές μας άν είδες διαφορές.Πρόσεξε όμως:Μήν τρελαθείς στα benchmarks δέν πρόκειται να δείς έτσι κάποια απτή διαφορά.Κάνε ας πούμε unzip ένα iso ή μια ταινία των 700MB περίπου ΠΑΝΩ στο SSD κυρίως με το 7zip που σου δείχνει και την ταχύτητα αποσυμπίεσης σε MB/s.Κάνε λοιπόν την αποσυμπίεση πρίν και μετά το fw update και δές αν υπάρχει διαφορά.Και τέλος για την ιστορία τρέξε ένα ΑΤΤΟ ή Crystal πρίν και μετά έτσι για αριθμούς.Τα G1 είναι λίγο παρεξηγημένα γιατι υποτείθεται δέν υποστηρίζουν την εντολή TRIM αλλά μέσα στο fw τους απο το 8820 και μετά [τώρα νομίζω κυκλοφορέι το 8850] έχουν κάτι σαν το Garbage Collection [GC]που το αποκαλούν οι άλλες εταιρίες και λειτουργεί καί στα υπόλοιπα OS πέραν των 7.Αναμένουμε...

Δεν θα βγαλει ΤRIM Support για τους G1 η Intel μετα απο ανακοίνωση της.:coax:

Ουτε το toolbox δουλευει..

Λενε για ενα εσωτερικο GC που και καλα προσαρμοζει τον δισκο στην χρηση που του κανεις.

Για να τον επαναφερεις..παρε image με Acronis..την n1 επιλογη του HDDErase..και restore..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.