Trollarw Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2009 Λοιπόν έχω ένα laptop sony vaio το οποίο ο κωδικός του αριθμός είναι PCG-8Z2M, αυτό τέλος πάντωνγράφει από κάτω το laptop , ψάχνω τα drivers να του κάνω φορματ , σε windows 7 θα πάω μάλλον, αλλά στοsite (ή μάλλον σε κανένα site) της Sony δεν υπάρχει πουθενά laptop με τέτοιο κωδικό.(Yπάρχουν όμως άλλα με κωδικό PCG-****) !!! απίστευτο ? μήπως ξέρει κανείς εδω μέσα για ποιό μοντέλο πρόκειτε? ούτε τα χαρτιά του έχω ούτε τπτ, help pls :-( δεν bootarei καν στα windows ! thnks :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2009 Πέρνα του 7. Λογικά θα βρει σχεδόν τα πάντα από drivers.Μετά με everest/cpuz/gpuz θα βρεις μοντέλο ακριβώς και πληροφορίες για το hardware του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RRT Ιανουάριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Έχω ακριβός το ίδιο PCG-8Z2M, όταν βάλω τον S/N στην σελίδα υποστήριξης της Sony μου το βρήκε αυτόματα, όμως εκεί έβγαλε το μοντέλο VGN-AR51JΕλπίζω αυτό να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Ιανουάριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Στα Sony μην κοιτατε απο κατω αλλα κατω δεξια στην οθονη αυτο ειναι το μοντελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RRT Ιανουάριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει άλλου, εκτός από κάτω Πάντως, με το S/N στην σελίδα τους βγάζεις άκρη αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Ιανουάριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Την ειχα πατησει εγω με ενα 11αρι που ειχα παρει και νομοιζα οτι ειχαν αλλαξει την οθονη και για αυτο αλλα εγραφε απο κατω και αλλα απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.