Jump to content

Help Βοήθεια!! Sony Vaio

Trollarw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω ένα laptop sony vaio το οποίο ο κωδικός του αριθμός είναι PCG-8Z2M, αυτό τέλος πάντων

γράφει από κάτω το laptop , ψάχνω τα drivers να του κάνω φορματ , σε windows 7 θα πάω μάλλον, αλλά στο

site (ή μάλλον σε κανένα site) της Sony δεν υπάρχει πουθενά laptop με τέτοιο κωδικό.(Yπάρχουν όμως άλλα με κωδικό PCG-****) !!! απίστευτο ? μήπως ξέρει κανείς εδω μέσα για ποιό μοντέλο πρόκειτε? ούτε τα χαρτιά του έχω ούτε τπτ, help pls :-( δεν bootarei καν στα windows !

thnks :-)

Πέρνα του 7. Λογικά θα βρει σχεδόν τα πάντα από drivers.

Μετά με everest/cpuz/gpuz θα βρεις μοντέλο ακριβώς και πληροφορίες για το hardware του.

• 1 year later...

Έχω ακριβός το ίδιο PCG-8Z2M, όταν βάλω τον S/N στην σελίδα υποστήριξης της Sony μου το βρήκε αυτόματα, όμως εκεί έβγαλε το μοντέλο VGN-AR51J

Ελπίζω αυτό να σε βοηθήσει.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει άλλου, εκτός από κάτω ;)

Πάντως, με το S/N στην σελίδα τους βγάζεις άκρη αμέσως.

Την ειχα πατησει εγω με ενα 11αρι που ειχα παρει και νομοιζα οτι ειχαν αλλαξει την οθονη και για αυτο αλλα εγραφε απο κατω και αλλα απο πανω:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.