Jump to content

Σπασμενη θυρα ethernet σε laptop

basilakis

Recommended Posts

Καποιος εξυπνος τραβηξε το Ethernet καλωδιο μεχρι που εσπασε για να βγει..

Εσπασε η θυρα οχι το καλωδιο.

Κατι ποιο εξυπνο απο ενα ανταπτορακι usb to ethernet υπαρχει?

AN είναι πλαιό το λάπτοπ και αν βρεις ηλεκτρονικό να το φτιάξει μπορεί να αλλάξει η σπασμένη θύρα σχετικά εύκολα ΑΛΛΑ τα εργατικά μπορεί να πάνε ποιό ακριβά από το να αγόραζες pcmcia...

Θα κοιτάξω αν μπορέσω να βρώ γιατί έχω κάποιες παλιές pcmcia και θα επανέλθω με pm.

AN είναι πλαιό το λάπτοπ και αν βρεις ηλεκτρονικό να το φτιάξει μπορεί να αλλάξει η σπασμένη θύρα σχετικά εύκολα ΑΛΛΑ τα εργατικά μπορεί να πάνε ποιό ακριβά από το να αγόραζες pcmcia...

Θα κοιτάξω αν μπορέσω να βρώ γιατί έχω κάποιες παλιές pcmcia και θα επανέλθω με pm.

απο εμπειρία θα σου πώ πως θα σου πάρει γύρω στα 30-50 ευρώ..

Το λαπτοπ ειναι καινουριο... και οχι δικο μου

http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-10-100-TO-ETHERNET-LAN-NETWORK-RJ45-ADAPTER_W0QQitemZ270504291384QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efb4fec38

Αν και τελικα τον έπεισα να βαλει μπρος το wifi :big_boss:

USB to Ethernet δεν ήξερα καν ότι υπάρχει, όλο και κάτι μαθαίνουμε.

Σε "αναπαλαίωση" ενός laptop που είχα κάνει με ethernet θύρα κατεστραμμένη, έλυσα το laptop στα εξ ων συνετέθη, και του κόλλησα καινούριο port. Για τέτοιες δουλειές βέβαια θέλεις ψιλή μύτη και 30W+ στο κολλητήρι για να δουλεύεις με ακρίβεια. Τουλάχιστον εμένα έτσι με βολεύει. Από τότε δουλεύει κανονικά το ethernet σε εκείνο το laptop.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.