z3et Ιανουάριος 14, 2012 #661 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Ε κατσε ντε, τωρα μπηκε το 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 14, 2012 #662 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Εγώ πάντως το ΕΡΤ HD δεν το πιάνω καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 15, 2012 #663 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Σε λίγους μήνες δεν θα έχουν μείνει και πολλά ελληνικά κανάλια να πιάνετε, οπότε μην ανησυχείτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 15, 2012 #664 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Μ αρέσει που λέγαν ότι το 2012 θα σταματούσε η εκπομπή παντού , έχουμε χρονάκια ακόμα.... !! εδώ Δράμα ούτε για αστείο ψηφιακά Τέλος του 12 έλεγαν ( 31/12/12 για ακρίβεια )... αλλά εδώ δεν τηρούνε άλλα πιο βασικά ( για τα οποία και τρώμε συνεχώς αρκετά πρόστιμα από την ΕΕ, σε αυτό θα κολήσουνε ? ) ούτε και έχει υπάρξει καμμιά ανάπτυξη της προκοπής στην κάλυψη της χώρας ψηφιακά... Παρέα με το FTTH θα έρθει η ψηφιακή μετάβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 2, 2012 #665 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Κανά νέο από Πάτρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 2, 2012 #666 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Πατρα εχουμε ολο το μπουκετο ΕΡΤ απο προχτες και απο αυριο και τα υπολοιπα της Digea..η ΕΡΤ εχει μια χαρα εικονα στην 42αρα πλασμα..χαζεψα λιγο Champions league κονσερβα ματς,μια χαρα..περιμενω εντυπωσεις απο ERT HD.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2012 #667 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Εκτός των Alter, Mega, Alpha, Star, Ant1, Makedonia, Skai, πιάνετε τίποτα άλλο στην Digea? Πιάνω άριστα όλα τα παραπάνω, αλλά σε όλα τα άλλα Nickelodeon κλπ, δεν έχω καθόλου καλό σήμα. Είναι δικό μου πρόβλημα ή παίζει έτσι και σε όλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 3, 2012 #668 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 ertHD δεν πιάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2012 #669 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Της Ert τα πιάνω όλα, Βουλή, ErtHD κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 3, 2012 #670 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Θεσσαλονικη μερια τα πιανω ολα οσα ειπες +Euronews,Nova (κλειδωμενα),TV5,κ 2-3 ακομα ασημαντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 3, 2012 #671 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Ναύπακτο δεν πιάνω καθόλου ετ1 νετ ερτ hd και nickelodeon. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Φεβρουάριος 4, 2012 #672 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 πατρα nickelodeon δεν πιανω ουτε εγω, συνολικα μου βρισκει 29 καναλια, μαζι με καποιους ραδιοφωνικούς σταθμους της ερτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 6, 2012 #673 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Τι απολαυση να παρακολουθω τις αμετρητες επαναληψεις των καναλιων σε ψηφιακη πλατφορμα επιτελους... Αλλη φαση... Απ' οτι μαθαινω στην Πατρα γινοταν σφαγη την Παρασκευη με αποκωδικοποιητες (και τηλεορασεις). Υ.Γ. Τα 'βλεπα κι απο Nova μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 6, 2012 #674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Τ Απ' οτι μαθαινω στην Πατρα γινοταν σφαγη την Παρασκευη με αποκωδικοποιητες (και τηλεορασεις).περασα μια βολτα απο Πλαισιο Παρασκευη και η εικονα με 2 παλλετες(μια SD και μια HD) χυμα στη μεση του μαγαζιου και ΜΟ ηλικιας πελατων μεσα στο μαγαζι ~58 ηταν ολα τα λεφτα..επρεπε να τραβηξω φωτογραφια..το ωραιο ειναι οτι κυκλοφορησε μια φημη στην Πατρα,οτι απο καλοκαιρι θα εκπεμπουν αρκετα καναλια πλεον σε HD μονο και πρεπει να αγορασετε HD δεκτη αλλιως δεν θα βλεπετε..τωρα τι να τον κανει η θειά και ο μπαρμπας τον HD δεκτη στην SABA τηλεοραση 35ετιας και στην 14αρα philips,κανεις δεν μας ειπε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 6, 2012 #675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 το ωραιο ειναι οτι κυκλοφορησε μια φημη στην Πατρα,οτι απο καλοκαιρι θα εκπεμπουν αρκετα καναλια πλεον σε HD μονο και πρεπει να αγορασετε HD δεκτη αλλιως δεν θα βλεπετε..τωρα τι να τον κανει η θειά και ο μπαρμπας τον HD δεκτη στην SABA τηλεοραση 35ετιας και στην 14αρα philips,κανεις δεν μας ειπε..Δε το εχω ψαξει καθολου αλλα μου φαινεται πως αυτη η φημη διαδιδεται απο τα μαγαζια. Ειχα παει με τους γονεις μου να δουν τιμες για τηλεοραση και οταν ειχα κατσει παραδιπλα ακουσα τον (οχι και πολυ καταρτισμενο) πωλητη να τους τονιζει οτι οπου να 'ναι ερχονται και HD καναλια. Λες και οι δικοι μου καταλαβαιναν τι τους λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 21, 2012 #676 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 οι Αθηναίοι για πείτε πόσα κανάλια (μαζί με τα ραδιόφωνα κλπ) πιάνετε συνολικά έτσι από περίεργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 21, 2012 #677 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 πόσα κανάλια (μαζί με τα ραδιόφωνα κλπ) πιάνετε συνολικά έτσι από περίεργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 21, 2012 #678 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 τι δεν καταλαβαίνω από το ποστ σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 21, 2012 #679 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Ανω Γλυφαδα (εν Αθηναι) : 28 TV καναλια, 5 RADIO καναλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 21, 2012 #680 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 οι Αθηναίοι για πείτε πόσα κανάλια (μαζί με τα ραδιόφωνα κλπ) πιάνετε συνολικά έτσι από περίεργεια Πολλά περισσότερα απ' ότι χρειάζεται... Έχω να κάνω update τα κανάλια της τηλεόρασης από to '10 νομίζω και έχω ξεχάσει πλέον από πιο κουμπί γυρνάει η τηλεόραση από το hdmi στην κεραία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.