Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply
Κι όμως.....Η αναλογική μου κεραία είναι γυρισμένη Πάρνηθα και πιάνω:

DVB-T Τηλεοπτικά:

SKAI, ET1, NET, ET3, MEGA, ANT1, STAR, MakedoniaTV, ALPHA, ALTER, PRISMA+, CINE+, SPORT+, ΡΙΚ, BOYLH,

και από DVB-T Ραδιοφωνικά:

ERA NET, ERA2, ERA3, ERA Sport, KOSMOS,

:)

Δεν ξέρω τι παίζει εδώ, μήπως τα πιάνεις από σπόντα; :p

Φίλος μου που βλέπει Πάρνηθα πάντως, δεν πιάνει τίποτα.

Στα επίσημα χαρτιά, η Πάρνηθα δεν τα εκπέμπει... Πέτυχα όμως κάποιες ακόμα (λίγες) αναφορές σε διάφορα fora για Πάρνηθα. Τι να πω.

Χαλκίδα πάντως που πιάνουμε από Πάρνηθα τα μόνα κανάλια που βλέπουμε είναι τα :

Cine+, Sport+, RIK, Prisma+

Ενώ πριν 3-4 εβδομάδες πιάναμε και τα ΕΡΤ1,2,3 και τα radios, τώρα έχουν εξαφανιστεί αυτά.

Άρα fragma, κάτι άλλο παίζεται.

Δεν μιλάμε για αναλογική TV. Και στην Κόρινθο να έχεις στραμμένη την κεραία εφόσον πιάνει έστω και λίγο το σήμα από Υμηττό ή Αίγινα ή οπουδήποτε αλλού πλην Πάρνηθας τα κανάλια θα τα βλέπεις μια χαρά.

Στη περιοχή που είμαι η κεραία (αναλογική) είναι στραμμένη σε Πάρνηθα. Και να θέλω να πιάσει Υμηττό ή Αίγινα ΔΕΝ γίνεται.......καθώς πέραν από ένα κενό 40μοιρών στη ταράτσα που κοιτάει την Πάρνηθα....οι υπόλοιπες 320μοίρες είναι κλειστές από πολυκατοικίες.

Εγώ σας λέω οτι μέσω Πάρνηθας τα πιάνω όλα αυτά και θα σας ανεβάσω εικόνες να πειστείτε.

Βρε συ πιάνεις σήμα που δεν υπάρχει με βάση αυτά που λες. Και δεν παίζει πρόβλημα με τις πολυκατοικίες. Οι εσωτερικές π.χ. κεραίες πως πιάνουν; Δεν είναι πίσω από δεκαπέντε τοίχους/πολυκατοικίες; Αν έχει ένα καλό το ψηφιακό σήμα, είναι ότι δεν χρειάζεται να πιάνεις καμπάνα σήμα για να έχεις εικόνα.

πάω να βγάλω pics....με συγχύσατε :hehe:

Αρκουδέιδες....ορίστε:fun:

1-5.jpg

Στο δεξί κουτάκι γράφει ''Αγιοι Ανάργυροι'' και στο βάθος το βουνό με την ασπρισμένη κορυφή είναι η Πάρνηθα.

5-1.jpg

εδώ είναι τα 2 κενά που έχω. Αριστερά κοιτάει όρος Αιγάλεω και δεξιά Πάρνηθα. Αν ακόμα δε πειστήκατε υπάρχει και το δορυφορικό πιάτο που κοιτάει τον Hotbird για Nova όπου ώς γνωστόν τα πιάτα της Nova κοιτάνε Νότια-Νοτιοδυτικά.

2-3.jpg

Προς Αιγάλεω

4-2.jpg

Αχνοφαίνεται η Πάρνηθα ανάμεσα από τα κτίρια.

3-3.jpg

Επιμένετε λοιπόν οτι πιάνω Digea από Υμηττό ή Αίγινα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.