Aligator21 Οκτώβριος 19, 2010 #561 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Μακάρι να έχει γίνει αυτό... εμείς οι από εδώ στο πηγάδι κ.......ε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 19, 2010 #562 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Κι όμως.....Η αναλογική μου κεραία είναι γυρισμένη Πάρνηθα και πιάνω:DVB-T Τηλεοπτικά: SKAI, ET1, NET, ET3, MEGA, ANT1, STAR, MakedoniaTV, ALPHA, ALTER, PRISMA+, CINE+, SPORT+, ΡΙΚ, BOYLH, και από DVB-T Ραδιοφωνικά: ERA NET, ERA2, ERA3, ERA Sport, KOSMOS, Δεν ξέρω τι παίζει εδώ, μήπως τα πιάνεις από σπόντα; Φίλος μου που βλέπει Πάρνηθα πάντως, δεν πιάνει τίποτα. Στα επίσημα χαρτιά, η Πάρνηθα δεν τα εκπέμπει... Πέτυχα όμως κάποιες ακόμα (λίγες) αναφορές σε διάφορα fora για Πάρνηθα. Τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2010 #563 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Να πεις στο φίλο σου να κάνει update την λίστα καναλιών του. Εγώ τα πιάνω κανονικά εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Και όχι από σπόντα...μόνο 1 κεραία έχω γυρισμένη Πάρνηθα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 20, 2010 #564 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Οκτώβριος 20, 2010 #565 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 what? Posted on 24 September, 2010 by minotavrs ειναι παλιο... ξανα εχουν ανοιξει κανονικα απο τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 20, 2010 #566 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 σε ποιο καναλι, αυτο εψαχνα και επεσα στο αρθρο... δεν θελω να κανω φουλ σκαν στα καναλια, γιατι μετα θελω καμποση ωρα να τα ξαναφτιαξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 20, 2010 #567 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Χαλκίδα πάντως που πιάνουμε από Πάρνηθα τα μόνα κανάλια που βλέπουμε είναι τα :Cine+, Sport+, RIK, Prisma+Ενώ πριν 3-4 εβδομάδες πιάναμε και τα ΕΡΤ1,2,3 και τα radios, τώρα έχουν εξαφανιστεί αυτά.Άρα fragma, κάτι άλλο παίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2010 #568 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Θέλετε screenshot της TV και φωτό από την ταράτσα μου με πυξίδα για να πειστείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 20, 2010 #569 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 20, 2010 #570 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Δεν μιλάμε για αναλογική TV. Και στην Κόρινθο να έχεις στραμμένη την κεραία εφόσον πιάνει έστω και λίγο το σήμα από Υμηττό ή Αίγινα ή οπουδήποτε αλλού πλην Πάρνηθας τα κανάλια θα τα βλέπεις μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2010 #571 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Στη περιοχή που είμαι η κεραία (αναλογική) είναι στραμμένη σε Πάρνηθα. Και να θέλω να πιάσει Υμηττό ή Αίγινα ΔΕΝ γίνεται.......καθώς πέραν από ένα κενό 40μοιρών στη ταράτσα που κοιτάει την Πάρνηθα....οι υπόλοιπες 320μοίρες είναι κλειστές από πολυκατοικίες.Εγώ σας λέω οτι μέσω Πάρνηθας τα πιάνω όλα αυτά και θα σας ανεβάσω εικόνες να πειστείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 20, 2010 #572 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Βρε συ πιάνεις σήμα που δεν υπάρχει με βάση αυτά που λες. Και δεν παίζει πρόβλημα με τις πολυκατοικίες. Οι εσωτερικές π.χ. κεραίες πως πιάνουν; Δεν είναι πίσω από δεκαπέντε τοίχους/πολυκατοικίες; Αν έχει ένα καλό το ψηφιακό σήμα, είναι ότι δεν χρειάζεται να πιάνεις καμπάνα σήμα για να έχεις εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2010 #573 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 το θέμα είναι οτι όλα τα Digea που πιάνω μου δίνουν signal quality.......10/10...δε βρίσκω πως γίνεται να τα πιάνω καμπάνα ενώ η Πάρνηθα δεν εκπέμπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2010 #574 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ίσως απλά να κάνεις το λάθος και να βγάζεις συμπεράσματα όσον αφορά την ψηφιακή λήψη βασιζόμενος στις εμπειρίες σου με την αναλογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 21, 2010 #575 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ρε μήπως έχεις μπερδέψει την Πάρνηθα με τον Υμηττό...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2010 #576 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 .....μπορεί να είναι αυτό που λες άλλωστε η Πάρνηθα και ο Υμηττός είναι ''δίπλα δίπλα'' :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2010 #577 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 pics or it didn't hapeen λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 21, 2010 #578 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ο Υμηττός δίπλα στην Πεντέλη δεν είναι ? Καμιά σχέση με Πάρνηθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2010 #579 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 πάω να βγάλω pics....με συγχύσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2010 #580 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 πάω να βγάλω pics....με συγχύσατε Αρκουδέιδες....ορίστε:fun: Στο δεξί κουτάκι γράφει ''Αγιοι Ανάργυροι'' και στο βάθος το βουνό με την ασπρισμένη κορυφή είναι η Πάρνηθα. εδώ είναι τα 2 κενά που έχω. Αριστερά κοιτάει όρος Αιγάλεω και δεξιά Πάρνηθα. Αν ακόμα δε πειστήκατε υπάρχει και το δορυφορικό πιάτο που κοιτάει τον Hotbird για Nova όπου ώς γνωστόν τα πιάτα της Nova κοιτάνε Νότια-Νοτιοδυτικά. Προς Αιγάλεω Αχνοφαίνεται η Πάρνηθα ανάμεσα από τα κτίρια. Επιμένετε λοιπόν οτι πιάνω Digea από Υμηττό ή Αίγινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.