Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 8, 2010 #421 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Τα αρχικά κανάλια (σταρ,μεγκα,αντ1...) τα πιάνω τέλεια.Αλλά τα καινούργια κανάλια όχι.Ίσως επειδή μένω χαλάνδρι πιάνω σήμα από Υμηττό .Η κεραιούλα είναι και δίπλα στην οθόνη οπότε λίγο ζόρι να πιάσω από Αίγινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 8, 2010 #422 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Ακριβώς, λόγω περιοχής γίνεται αυτό, όχι λόγω της κεραιούλας. Πάντως με την ψηφιακή αυξήθηκε κατακόρυφα η χρηστικότητα αυτών των κεραιών. Πριν την ψηφιακή, συνήθως τις πετούσαμε σε ένα συρτάρι, αφού σπάνια έκαναν αξιόλογη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 9, 2010 #423 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Δεν υπαρχει καμια ενημερωση για καλυψη αλλων νομων εκτος της Αττικης?Λες και οι υπολοιποι ειμαστε :mamba: να'ουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 9, 2010 #424 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Σε τηλεόραση τους βάλανε κάποιοι γνωστοί ένα καρτάκι.Παρατήρησα ότι με αυτό αλλάζαν τα κανάλια με κάποια καθυστέρηση.Είναι γενικό το φαινόμενο ή όχι; Οι εξωτερικοί-φέτες είναι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 9, 2010 #425 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Με την κάρτα υπάρχει μια καθυστέρηση και ανάλογα με την τηλεόραση, άλλες φορές είναι πολύ μικρή και άλλες φορές πιο ενοχλητική.Οι αυτόνομοι δέκτες συνήθως είναι πιο γρήγοροι. Και πάλι όμως εξαρτάται από το μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 9, 2010 #426 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Τoυ πλαισίου ο HD έχει δοκιμαστεί από κανέναν; Έχει καθυστέρηση;Έχω HD Ready TFT, θα εκμεταλλευτώ το HD του αποκωδικοποιητή;http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Turbo-X-HD-1000-Digital-Terrestrial-Receiver-HD-1000.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2010 #427 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 To σήμα της Digea δεν είναι HD, για ποιο λόγο να πάρεις HD αποκωδικοποιητή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 9, 2010 #428 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Οι HD δέκτες έχουν θύρα HDMI (σε αντίθεση με τους SD), οπότε νομίζω ότι έχει νόημα στην περίπτωση που ένας δέκτης αναπαράγει και αρχεία εικόνας.Για τηλεοπτικό σήμα και μόνο δε ξέρω αν αξίζει, αλλά νομίζω πως θα έχεις καλύτερη εικόνα(λόγω σύνδεσης με HDMI) με εναν HD. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 9, 2010 #429 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 την ιδια ποιοτητα θα εχειςΑΝ το σημα ηταν hd τοτε θα ειχες καλυτερη:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2010 #430 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Πολυ απλα παίρνεις HD για να έχεις HD media player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 10, 2010 #431 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Εμένα η τηλεόραση δεν έχει HDMI αλλά είναι HD ready. Από αυτά που είπατε σημαίνει ότι απλά η Digea δεν στέλνει HD οπότε άχρηστο. Βέβαια ακόμα και αν έστελνε πάλι δεν απαντήσαμε αν η HD ready θα το εκμεταλλευόταν. Άρα θα πάρω τον απλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 10, 2010 #432 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Για Digea δεν αξίζει HD και αν στο μέλλον χρειαστεί - σε 3-4-14 χρόνια - αγοράζεις έναν άλλον δέκτη ο οποίος ΚΑΙ θα είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι συμβατός με το πρότυπο HD που θα επιλέξουν τότε και θα είναι και σε πολύ χαμηλή τιμή προσφέροντας ταυτόχρονα ως στάνταρ χαρακτηριστικά που σήμερα πληρώνονται εξτρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 10, 2010 #433 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Εγω επιμένω περισσότερο για να βοηθηθεί ο φίλος, μα και για να το μάθω και εγω.Εστω ενας HD δέκτης που αποκωδικοποιεί το ψηφιακό σήμα της Digea και προβάλλει εικόνα στην τηλεόραση μας. Η εικόνα θα είναι ίδια είτε είναι συνεδεμένος με scart είτε με HDMI ;Γιατί εγω εχω την εντύπωση (χωρίς να το εχω δοκιμάσει) ότι θα είναι καλύτερη με το HDMI.Ίσως να είναι ανεπαίσθητη η βελτίωση και γι' αυτό να είναι υποκειμενικό το αν αξίζει ή οχι, αλλά καλύτερη νομίζω πως θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2010 #434 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Η ποιότητα SD θα είναι με όποιον τρόπο και αν το συνδέσεις. Αν λόγου χάριν με scart έχεις εικόνα με απόδοση 80% της θεωρητικής του SD, με το hdmi θα πιάνεις το 90% του SD σήματος. Δε θα δείς HD πάντως με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 10, 2010 #435 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 αν το καλωδιο "scart" δεν εχει απωλειες τοτε δεν θα υπαρχει καμια διαφοραγια τα τωρινά δεδομενακαι γενικος να εχει καποιες απωλειες σηματος (10% eg) δεν θα ειναι αντιληπτες με το ανθρωπινο ματι(πχ χιονι, γραμμες, ειδωλα στην οθονη etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2010 #436 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 1 question. με την "ψηφιακή τηλεόραση" θα παραμείνουμε pal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 13, 2010 #437 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Ναι και μάλιστα δεν υποστηρίζει ούτε καν την full ανάλυση που μπορεί να δώσει...Σε 5-10 χρόνια, αν υπάρχουμε ακόμα σαν κράτος, μπορεί να δούμε και HD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2010 #438 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 πόσο πίσω ήμαστε θέλουμε και ευρώπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 13, 2010 #439 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 :OT:παλι καλα που εχουμε και την καλη μας novaτο μεγαλο μονοπωλιο μας να μας προσφερει απλοχερα hd σημα:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 13, 2010 #440 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 δεν τους δίνω λεφτά αυτών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.