fits79 Ιούνιος 23, 2010 #381 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Παιδιά μίλησα είδη με την majar και τους είπα το sn των καρτών που εχω πάρει και μου είπαν αυτές οι κάρτες είναι παραεισαγωγή και μου λέει σε απλό σακουλάκι στις έδωσαν και του λες ναι bulk συσκευασία είχανε ανοιχτές κοινώς.Και του εξήγησα το πρόβλημα που εχω και μου είπε όσες εχω προμηθεύσει εγώ δεν μου έχει προκύψει ΠΟΤΕ τετοιο πρόβλημα πάντως με έχουνε πάρει κι άλλοι και μου λένε ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα όλοι έχουνε πάρει κάρτες από παραεμπόριο.Επίσης μου ειπανε ότι όλα τα καταστήματα Γερμανός έχουν τα αυθεντικά προϊόντα neotion.Και τις μαϊμού - παραεμπόριο κάρτες τις αγόρασα από το κατάστημα σεηος euronics και λογικά όλη η αλυσίδα σεηος euronics θα έχουν τις παραεισαγωγής κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούνιος 23, 2010 #382 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Και εγώ bulk αλλά από e-shop τις πήρα !Το παρά - εμπόριο δέν σημαίνει ότι είναι μαϊμου, αλλά ότι δεν τις αγοράζουν από τον εδώ αντιπρόσωπο.Δές στα χαρακτηριστικά εδώ άν είναι συμβατή με την tv σου.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 23, 2010 #383 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 συνεπώς θα πας στο κατάστημα απ΄όπου τις αγόρασες και θα ζητήσεις αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούνιος 23, 2010 #384 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Το θέμα είναι ότι σε μια από τις δυο τηλεοράσεις(Samsung le22a457) μου ΕΙΝΑΙ συμβατή επομένως για ποιον λόγο πιστεύεται ότι παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 24, 2010 #385 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Μόλις πριν από λίγο κατάλαβα ότι η ΕΡΤ δεν εκπέμπει τις ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 ψηφιακά...Μα καλά, πόσο ανίκανοι είναι...? Τόσα απειρομύρια που έχουν και μας τρώνε, δεν είναι ικανοί να εκπέμπουν και αυτοί...? Τι πάει να πει περιμένουν από το κράτος...? Τι κάνει το κράτος...?Αυτό το δημόσιο, είναι για κάψιμο από τα θεμέλια... Είναι όλοι τους ανίκανοι, τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 24, 2010 #386 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Εδώ το Παγκόσμιο κύπελλο το μεταδίδουν σε χαμηλή ποιότητα 4:3 και με ασύγχρονο ήχο - εκτός και αν οι εκφωνητές στους αγώνες της εθνικής είχαν μαντικές ικανότητες και βλέπαν μερικά δευτερόλεπτα μπροστά. Εδώ έχουν το spor+ 16:9 και ταυτόχρονη μετάδοση σε 16:9 ψηφιακά δεν κάνουν. Όσο για το "ανίκανοι"... το έχουν καμάρι όταν τους λένε ανίκανους.Στην ουσία. τα 3 κανάλια της ΕΡΤ το φθινόπωρο σε mpeg4 διότι σέβονται τον κόσμο που αγόρασε τους mpeg2 δέκτες αλλά και τα λεφτά που δώσανε οι ίδιοι σε εξοπλισμό για τα ήδη υπάρχοντα mpeg2 κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 24, 2010 #387 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Έχετε παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση στο ψηφιακό σήμα έναντι του αναλογικού? Προχθές που έπαιζαν δίπλα-δίπλα 2 TV (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο κανάλι), αυτή με το αναλογικό ήταν τουλάχιστον 1/2 δευτερόλεπτο μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούνιος 24, 2010 #388 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Ναι, ισχύει. Τι πειράζει όμως; Το ίδιο συνέβαινε και αν εσύ έβλεπες από Αίγινα πχ και ο γείτονας από Πάρνηθα. Το μόνο κακό, ότι ακούς το "γκολ" και μετά το βλέπεις κι όλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 24, 2010 #389 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Στην ουσία. τα 3 κανάλια της ΕΡΤ το φθινόπωρο σε mpeg4 διότι σέβονται τον κόσμο που αγόρασε τους mpeg2 δέκτες αλλά και τα λεφτά που δώσανε οι ίδιοι σε εξοπλισμό για τα ήδη υπάρχοντα mpeg2 κανάλια.Αν μας σέβονται να το κλείσουν το μαγαζάκι τους...Το πρόβλημα είναι στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι, είμαι ακριβώς κάτω από τον Υμμητό (στην σκιά του, δεν έχω οπτική επαφή), οπότε είχα γυρίσει την κεραία στην Πάρνηθα, αλλά έχω απίστευτο θόρυβο και παρεμβολές, οπότε περίμενα πως και πως να ενεργοποιηθεί η Αίγινα, οπότε σήμερα γύρισα την κεραία προς τα εκεί...Εν τω μεταξύ μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γιατί ενώ εμένα δεν με νοιάζει, οι δικοί μου θέλουν στο διαμερισμά τους να βλέπουν ερτ... :rant:Έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούνιος 24, 2010 #390 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Από Αίγινα έχει κανονικά ερτ, δεν έχεις καλή λήψη; Ανεξάρτητες καλωδιώσεις δεν έχετε; Βάλε μια δεύτερη κεραία για σένα, δε χρειάζεται κάτι ακριβό/καλό. Την πιο απλή που θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 24, 2010 #391 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Αναλογική μάλλον εννοείς...Δεύτερη κεραία δεν βάζω στην ταράτσα, έκανα κεντρική εγκατάσταση και έχω μια δορυφορική και μια επίγεια... θα το ψάξω για την αναλογική λήψη, είχα εντύπωση ότι για να λένε ότι κατεβάζουν τους αναλογικούς, θα ίσχυε για όλους, που να φανταστώ ότι οι χαραμοφάηδες τις ερτ θα το έπαιζαν ανεξάρτητοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούνιος 24, 2010 #392 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Όχι, η ΕΡΤ εκπέμπει κανονικά από Αίγινα (και γω από Αίγινα παίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 24, 2010 #393 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Έχετε παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση στο ψηφιακό σήμα έναντι του αναλογικού? Προχθές που έπαιζαν δίπλα-δίπλα 2 TV (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο κανάλι), αυτή με το αναλογικό ήταν τουλάχιστον 1/2 δευτερόλεπτο μπροστά.Mη σου πω και 4-5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 25, 2010 #394 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Mη σου πω και 4-5!Τόσο είναι. Πρέπει να είναι 1-2 δευτερόλεπτα λιγότερο στον ΣΚΑΙ. Και καθόλου καθυστέρηση υποθέτω στα ψηφιακά της ΕΡΤ (τα mpeg2) μιας και το RIK είναι απόλυτα συγχρονισμένο σε αναλογική και ψηφιακή μορφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Ιούνιος 25, 2010 #395 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Όποιος βιάζεται να ακούσει το γκολ 2'' νωρίτερα, το ακούει στο ραδιόφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2010 #396 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 δεν ειναι το πότε ακους το "γκολ'' αλλά το ότι πρωτα το ακους και μετά το βλέπεις αντι αυτο να γινεται ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Ιούνιος 25, 2010 #397 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Εσύ λες για τα κατορθώματα της ΕΡΤ.Εγώ είπα για τη διαφορά ραδιοφώνου - αναλογικής ΤV - DVB-T TV - δορυφορικής TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 31, 2010 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 παίδες, μήπως έχει ακούσει κανείς ακριβή ημερομηνία που θα κάνει την μετάβαση η ΕΡΤ στο ψηφιακό; να δούμε κανεναν αγώνα με καθαρή εικόνα δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. (αν και δεν νομίζω να γίνει τόσο σύντομα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 31, 2010 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 παίδες, μήπως έχει ακούσει κανείς ακριβή ημερομηνία που θα κάνει την μετάβαση η ΕΡΤ στο ψηφιακό; να δούμε κανεναν αγώνα με καθαρή εικόνα δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. (αν και δεν νομίζω να γίνει τόσο σύντομα...) όλες οι ημερομηνίες που έχω ακούσει είναι φτηνές Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 31, 2010 #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 ου ρε άκυρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.