Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply
Εχει σημασια το που κοιτάει η κεραία?

Ναι, πρέπει να κοιτάζει προς τον εκπομπό. Δεν αλλάζει κάτι με το ψηφιακό σήμα σε αυτό το θέμα. Άλλα πράγματα αλλάζουν :)

Διαφορετικά, εμένα που κοιτάει Πάρνηθα, θα έπρεπε τώρα να πιάνει κι από Αίγινα, πράγμα που δε συμβαίνει :)

χμ, το λογικό δεν θα ήταν αν είχες στραμμένη σε λάθος σημείο την κεραία να μην πιάνεις τίποτα; αντιθέτως πιάνεις κάποια κανάλια οπότε ισως να είναι (και) κάτι άλλο.

SirDiman εσυ που εισαι Γλυφαδα νομιζω πρεπει να στρεψεις κεραια προς Αιγινα και απ'οτι εχω ακουσει θα πρεπει να σου χει κοπει το αναλογικο.Ισχυει?

Αληθεια σε οσους γινεται αυτο εκει Γλυφαδα που κοιταν προς Αιγινα,πως θα βλεπουν τα κρατικα ?Μουντιαλ? :rofl:

Το κοιταξα και βλεπω προς Πάρνηθα.

Θα το γυρισω αυριο Αιγινα αν και εμποδίζει λιγο μια πολυκατοικία δίπλα μου.

Αναλογικά πιάνω αλλα χαλι ειναι δεν εχει αλλάξει κατι

Οταν την γυρισεις σε Αιγινα,δεν θα εχεις καθολου αναλογικο παντως.

Και τα κρατικα δεν θα τα πιανεις (ετσι λενε τουλαχιστον).

Οποτε ξεχνα και το Μουντιαλ.

Ποδοσφαιρο μονο την εθνικη και αν την δω.

Θα δοκιμασω και ελπιζω να πιανω τα καναλια αυτα γιατι μονο Σκαι βλεπω :p

Και εγώ Γλυφάδα είμαι, κόπηκε κανονικά το σήμα από Αίγινα το πρωί της παρασκευής. Όχι για τα κρατικά όμως. Έχω την εντύπωση ότι μόνο τα ιδιωτικά της Digea σταμάτησαν την αναλογική εκπομπή, όχι τα κρατικά και τα υπόλοιπα (extra3, τηλεάστυ ακόμα πιάνω).

Όντως ετσι πρεπει να ειναι γιατι ET1,NET και ΕΤ-3 πιανω ακομα αναλογικα, και ειμαι ψηλα στην Ανω Γλυφαδα (πιο χαλια σημα γενικα δεν θα μπορουσε να εχει καποιος λεμε :hehe: )

Ρε παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα module σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 διαφορετικά neotion pocket free to air np4+ dv3 και αυτό είναι ότι και στις δυο τηλεοράσεις μετά από καμιά ώρα λειτουργίας το εν λόγο module μάλλον ζεσταίνεται αρκετά και από εκεί που βλέπω όλα τα ψηφιακά κανάλια μια χαρά σταματάει να τα δείχνει και ακούω μόνο ήχο.

Το πρόβλημα λύνεται προσωρινά είτε αν βγάλω - βάλω την κάρτα είτε αν κλείσω ανοίξω την τηλεόραση αλλά για λίγο γιατί επειδη είναι ζεστή η κάρτα μετά από μερικά λεπτά θα το ξανακάνει.

Τι μπορώ να κάνω?

Είναι ελαττωματικές ρε παιδιά αυτές οι κάρτες? και η ελληνική αντιπροσωπεία γι' αυτές τις κάρτες ποια είναι?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

απο πιο καταστημα τιν πηρες?

δεν την πας μια βολτα να τον δοκιμάζουν και οι ιδιοι?

ισως εχει καπιο προβλιμα η ιδια, και την αντικαταστήσουν

Και τι να περιμένω στο κατάστημα μια ώρα για να τους βγάλει το πρόβλημα ή να τους την αφήσω απλά?

Και επειδη το κατάστημα ήτανε ένα απλό κατάστημα τηλεοράσεων(Σεηος) δεν νομίζω να υποστηρίζει τις συγκεκριμένες κάρτες οπότε πρέπει να βρω το επίσημο service της neotion στην Ελλάδα για να κάνω δουλειά.

http://www.majar.gr/etairia.html

Η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί τον τομέα μέγιστης εξειδίκευσης της MAJAR τα τελευταία χρόνια. Έχοντας ξεκάθαρες επιλογές και με στρατηγικές κινήσεις, η MAJAR αντιπροσωπεύει τους παγκόσμιους market leaders: HUMAX, NEOTION, STRONG, AAVARA, TERRATEC, DEVOLO, MOTECK, GIBERTINI, HORIZON JOHANSSON, I AMM και DIGI+PLUS!
Επικοινωνήστε με την MAJAR για ότι χρειαστείτε!!

MAJAR

Αφοί Ματζαρίδη Α.Ε

Καππαδοκίας 77- 79

Κ. Τούμπα Τ.Κ 54453

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2310 908334

2310 912931

2310 928851

Fax:

2310 908334

E-mail:

info@majar.gr

majar@majar.gr

Την χρησιμοποιώ 3 μέρες απροβλημάτιστα... οπότε έιτε ελαττωματική είναι είται δεν υποστηρίζετε πλήρως από την tv σου.

Η mayar είναι η αντιπροσωπεία οπότε απευθύνσου εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.