Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

Hmm Και η digea εκπαιμει σε 640χ480 λοιπον ε?

Με ξενερωσε λιγακι,αλλα θα συμβιβαστω :D

Καθως δεν εχει πολλες επιλογες το τωρινο μου προγραμμα.Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλο?

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

εμενα παιδια διχνει μια χαρα.σε μεγαλο βαθμο καλα μαλιστα.επισης ενα πραγμα που προσεξα ειναι πως οταν βλεπω με το avertv6 η καρτα γραφικων αλλαζει ρολογια σε ημι-3d και χρησιμοποιειται.

Τελικά εμένα που η lg (m2794d) βρίσκει τα κανάλια (με τις σχετικές πληροφορίες όπως ονομασία/τηλ. πρόγραμμα κλπ) αλλά δεν έχει εικόνα/ήχο (μαυρίλα) κι απλά βγάζει μια ένδειξη hd service τι παίζει? Τα παλιά ψηφιακά τα δείχνει πάντως κανονικά όπως και πριν. Προσπαθώ να επιβεβαιώσω ότι έχει mpeg-4 αλλά σε manual και official site δε διευκρινίζει (κι όμως), μόνο κάτι άκυρα site αναφέρουν πως έχει

υγ: το ακριβώς ίδιο συμβαίνει σε μια samsung LE26A336 (hd ready) με τη διαφορά ότι έχει ήχο αλλά όχι εικόνα και το μύνημα είναι "δεν υποστηρίζεται σήμα hd".

Με αυτον τον αποκωδικοποιητη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Turbo-X-HD-1000-Digital-Terrestrial-Receiver-HD-1000.htm πανω σε αυτον τον προβολεα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Projectors/Machine-Projectors/Optoma-HD20-Projector.htm μια χαρα τα βλεπω εγω.

Αντε μπας και δουμε καμμια φορμουλιτσα F1 ή κανα μηχανακι MotoGP στις 100 inches.

Ποιος περίμενε ανάλυση μεγαλύτερη της 640Χ480 να σηκώσει το χέρι :p

Ποιο κανάλι θα δώσει χρήματα για να αλλάξει εξοπλισμό άραγε. Στοιχίζουν οι κάμερες.

Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία με τις πρώτες οθόνες με ενσωματωμένο δέκτη (που τρέξανε όλοι και ακριβοπληρώσανε ενώ τώρα δεν υποστηρίζεται) ή τώρα με τις 3D οθόνες που δεν υπαρχει περιεχομενο να δουμε σε 3D

Εγώ πάντως βλέπω την θετική πλευρά της υπόθεσης. Τέρμα τα χιόνια, όπου και να είσαι. :laughing:

Για τα παιδια απο Αθηνα που τωρα μπηκαν στο club της digea οσοι εχετε vista μπορειται να βλεπετε μεσω media center και mpeg4 μεταδοση

Πρεπει να γινουν μερικα πραγματακια οπως

1) α ) Για 32-bit vista κανουμε εγκατασταση αυτο

β) Για 64-bit αυτο

2) Κανουμε εγκατασταση αυτο

REBOOT

3) Προσπαθουμε να κανουμε εγκατασταση αυτο και αυτο . Λεω προσπαθουμε γιατι καποια μπορει να προυπαρχουν ηδη..ενω μπορει και να λεει οτι δεν μπαινει στο συστημα σας...μην σας αγχωνει αυτο...πιθανοτητα αυτο οφειλεται γιατι αυτη η λυση ειχε εμφανιστει πριν 2 χρονια οταν υπηρχε μονο το SP1 τοτε.

4) Τελος κανετε unregister την παρακατω MSDTVVDEC.DLL , ειναι στο c:\windows\system32 . Κατεβαζετε [ame=http://rapidshare.com/files/146479578/MSDTVVDEC.zip.html]αυτο[/ame] το βαζετε στο παραπανω φακελο στη θεση της παλιας dll. Κανετε register τη νεα dll ( για να unregister η MSDTVVDEC.DLL πρεπει να αλλαξετε ownership απο trustedinstaller στον admin/εσας )

Πλεον θα βλεπετε και mpeg4 μεταδοσεις

Για τα παιδια απο Αθηνα που τωρα μπηκαν στο club της digea οσοι εχετε vista μπορειται να βλεπετε μεσω media center και mpeg4 μεταδοση

Πρεπει να γινουν μερικα πραγματακια οπως

1) α ) Για 32-bit vista κανουμε εγκατασταση αυτο

β) Για 64-bit αυτο

2) Κανουμε εγκατασταση αυτο

REBOOT

3) Προσπαθουμε να κανουμε εγκατασταση αυτο και αυτο . Λεω προσπαθουμε γιατι καποια μπορει να προυπαρχουν ηδη..ενω μπορει και να λεει οτι δεν μπαινει στο συστημα σας...μην σας αγχωνει αυτο...πιθανοτητα αυτο οφειλεται γιατι αυτη η λυση ειχε εμφανιστει πριν 2 χρονια οταν υπηρχε μονο το SP1 τοτε.

4) Τελος κανετε unregister την παρακατω MSDTVVDEC.DLL , ειναι στο c:\windows\system32 . Κατεβαζετε αυτο το βαζετε στο παραπανω φακελο στη θεση της παλιας dll. Κανετε register τη νεα dll ( για να unregister η MSDTVVDEC.DLL πρεπει να αλλαξετε ownership απο trustedinstaller στον admin/εσας )

Πλεον θα βλεπετε και mpeg4 μεταδοσεις

We're sorry, but the site you came from is linking directly to our content and as such, we cannot complete your request.

.............

Sorry ..λοιπον πηγαινετε εδω και τα κατεβαζετε..μη ξεχασετε τη dll...δεν την αναφερει εκει

Ενω ολα τα δειχνει καλα,στο πουκαμισο του Χαρδαβελα πιξελιαζει τρελα!!!!

WTF!

aefafa.jpg

(σοβαρα τωρα

,μη πεταχτει κανεις και πει ,"ανεξηγητο","τυχαιο,δε νομιζω" :happy2:)

καραμενο spoiler :hehe: ετοιμος ημουν

το πουκαμισο φταιει ρε συ ετσι ειναι :yes4: (και εδω ετσι δειχνει τουλαχιστον)τυχαιο?

εγώ προσωπικά απογοητέυτηκα ενώ ο αποκωδικοποιτητής "υποστηρίζει" 1080ι μου την έβγαλε στην αρχή ως επιλογή αλλά όταν ρύθμισα τα κανάλια και τον μετέφερα στην lcd(full hd η πρώτη ήταν classic 29")δεν μου την έβγαζε.Μόνο 480ι και 5χχi τρελή Μ@λ@κια δεν είχα χιόνια ούτε παρεμβολές(με αναλογικό)με αποτέλεσμα να μην δω διαφορά(hdmi-rca-scart δοκίμασα).Έτσι θα γυρίσω τον αποκωδικοποιητή και αν είναι θα ξανα-δοκιμάσω όταν "φύγει" το αναλογικό:angry:

Σαφώς για μένα δεν έιναι καιρός ακόμα για αγορά αποκωδικοποιητή.

Να κάνουν μια γερή μπάζα θέλουν και μας πετάνε ψίχουλα για δόλωμα.

Θα μείνω με το αναλογικό μέχρι την οριστική κατάργηση του.

Ρε τι κοροιδια ειναι αυτη ? ok to 576p το περιμενα, αλλα 4:3 ? ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ??? ΤΟ EXTRA 3 που ειναι ?? υποτιθεται θα το βλεπαμε και αυτο ψηφιακα, μονο το skai εκπεμπει σε wide οπως και τα πρισμα σινε+ και σπορτ+, καλα κρασα τον αυγουστο ........, και μην μου πεις κανεις να δω 4:3 σε 16:9 με στρετσινινγκ, ειναι που ειναι σαν κεφτες ο αντιπαθεστατος καμπουρακης, αμα μπει και το σκαλινγκ στην μεση ....... :p

Εμ αυτο συμβαίνει αν είσαι από τους τελευταιους που εφαρμόζουν αυτη τη μορφή μετάδοσης.

Ο Έλληνας κλασικά όταν δουλεύει κατι δε κοιταει να το βελτιωσει αλλα το αφήνει στην τυχη του και οσο παει

δηλαδη μονο 480p ρε παιδες?χαλια πολλα...οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο απο αυτους...η panasonicara μου (g10) δειχνει τουμπανιαρικα με εσωτρικη κεραιουλα παρακαλω....καλα εκανα που δεν μπηκα σε εξοδα εξωτερικης...χαχα:mamba:

576i είναι (λογικά) το σήμα. Και από αύτα που γράφετε νομίζω ότι άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε.

Είπαν ποτέ HD; Ή έστω progressive scan; Είπαν ποτέ για 16:9;

Έχω δύο σπίτια. 'Ενα στο κέντρο και ένα στο Πόρτο Ράφτη. Στην Αθήνα έπιανα όλα τα κανάλια τέλεια και προφανώς δεν θα δω διαφορά.

Στο Πόρτο Ράφτη ότι κεραία και αν είχα δοκιμάσει, με όποια κατεύθυνση και αν την έβαζα, πάντα έπιανα 2-3 κανάλια τέλεια και τα υπόλοιπα με (πολλά) χιόνια. Τώρα τα πιάνω όλα τέλεια.

Αυτό το πράγμα προσφέρει η digea. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.