Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

όπως ειπώθηκε και πιο πίσω εαν συνδέσεις πάνω από μια τηλεοραση στον ίδιο αποκωδικοποιητή τότε υποχρεωτικά όλες οι τηλεοράσεις θα παίζουν πάντα το ίδιο κανάλι.

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply
Η εικόνα στην 40άρα είναι γτπ. Pixels, είδωλα στον Ant1. Ελπίζω να το βελτιώσουν. 1-2 εκπομπές είδα διαφορά αλλά δεν περίμενα κάτι "ουάου" και "κρυστάλλινη εικόνα και ήχο".

Λολ, τώρα θα έχουμε πιξέλιασμα και θόρυβο λόγω συμπίεσης :)

Ok, I guess I'll stick with analog, μιας και πιάνουμε από Πάρνηθα και έχει εικόνα 10 φορές καλύτερη από τη φωτό του Hydra :)

Kαλα εμενα ειναι και απο ενα φτηνο αποκωδικοποιητη (usb stick) των 20 ευρω.

Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο παιζει ρολο αυτος ο παραγοντας... :/

Fact is δεν ειδα στο pc μου αυτο για το οποιο μας ειχαν πρηξει τοσον καιρο.

Και σε 22αρα οθονη,να φανταστω σε 30+ το χαλι?

Εμενα παντως ειναι ετσι :

aaaaaaay.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Οχι και τοσο τελειο οσο ελεγαν!

Αισχος ποιοτητα, μαλλον φταιει ο Crypto...

Μαλλον.20 ευρω ειναι αυτα... :)

Παντως δεν ειναι τοσο αισχος οσο στην φωτο really.

Στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερο απο αυτο που βλεπεις στην φωτο(οχι και πολυ καλυτερο ofcourse).

Απο μακρυα αμα κατσω στο κρεαβατι φαινεται μια χαρουλα.

Αισχος ειναι λογο zoom που κανεις στο playback, άνοιξε το βίντεο σε 100% αναλυση χωρις resize!:nono:

Εννοεις να αλλαξω την αναλυση της οθονης μου απο 1680χ1050 σε 1920χ1080?

Στο προγραμμα δεν υπαρχει καμια ρυθμιση παντως.

Μαλλον.20 ευρω ειναι αυτα... :)

Παντως δεν ειναι τοσο αισχος οσο στην φωτο really.

Στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερο απο αυτο που βλεπεις στην φωτο(οχι και πολυ καλυτερο ofcourse).

Απο μακρυα αμα κατσω στο κρεαβατι φαινεται μια χαρουλα.

Ναι αμα βαλεις 16x AA μια χαρα ειναι :hehe:

Για 20ε δεν ειναι κ ασχημα, but still....

Ποιο πολυ λυση για laptop μου κανει ;)

Αν και το σκοτωσε λιγο την ποιοτητα το utube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qJQwnjU1Flc]YouTube - Ξ±Ξ½Ο1 dtv[/ame]

Απο ποτε βλεπετε video σε μεγαλύτερη αναλυση απο την native του και δεν χάλαγε η ποιότητα? :o

Ποια ειναι η native του βιντεο?

Ψηφιακο σημα 1920χ1080 λεει οτι μπορει να παιξει ο αποκωδικοποιητης μου.

Αν και το σκοτωσε λιγο την ποιοτητα το utube http://www.youtube.com/watch?v=qJQwnjU1Flc

Απο ποτε βλεπετε video σε μεγαλύτερη αναλυση απο την native του και δεν χάλαγε η ποιότητα? :o

Δεν ειπε κανεις οτι εχεις αδικο, αλλα η TVs πχ εχουν καμια 10ρια φιλτρα του στυλ sharpening,edge reduction, 3D comb κτλ.

Oι φτηνες λυσεις οπως αυτη του Hydra υστερουν λογικα εκει.

Δε φτανει να εχεις ψηφιακο σημα, πρεπει να εχεις κ σωστο προγραμμα για να μη το πετσοκωβει στο decoding, ή μια καλη τηλεοραση με σωστες ρυθμισεις για να απαλυνει τις ατελειες που ειναι πολλες φυσικα αφου μιλαμε για 576i....

@hydra

Αλλο τι μπορει να παίξει και άλλο τι δέχεται.

Οταν κατεβαζεις dvd rip και τα βλέπεις fullscreen,νομίζεις οτι ειναι HD? :)

@samael

κατάλαβα οτι συζητάμε για την ανάλυση κυρίως και οχι για τα πιχελιασματα που στην περίπτωση του hydra λογικα ειναι απο το resize :S

Ποια ειναι η native του βιντεο?

Ψηφιακο σημα 1920χ1080 λεει οτι μπορει να παιξει ο αποκωδικοποιητης μου.

άλλο τι λέει ο αποκωδικοποιητής σου και άλλο τι εκπέμπει η digea. το 1920*1080 ειναι full hd όπως ξέρεις και απέχει αρκετά από την ανάλυση που λαμβάνεις.

(lol, με πρόλαβε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.