alexis2044 Σεπτέμβριος 24, 2010 #501 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Θεσσαλονίκη εδώ, σκαναρισα μόλις, 27 σύνολο κανάλια και ραδιόφωνα.Τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ είναι ωραία ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimau Σεπτέμβριος 24, 2010 #502 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Ιλιον εδώ, επιασε τα κρατικά ετ1 , ΝΕΤ, ΕΤ3 ΒΟΥΛΗ στο καναλι 52όπως επίσης και τα ... ραδιοφωνα της ΕΡΑτα ιδιωτικά τα πιανει στα κανάλια 46 κ 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 24, 2010 #503 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 τελικά εδώ την ΕΡΤ μια φορά την επιασα (και με καλό σήμα ~ 95%) και μετά τίποτα. ούτε και τα ραδιόφωνα πιάνω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 24, 2010 #504 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Εγω με το στικακι συνεχιζω να πιανω 8 μονο.ANT1,MEGA,ALTER,STAR,SKAI,MACEDONIA.Σεπολια - Αθηνα.Πως τα πιανετε ολα αυτα :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 24, 2010 #505 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Εγω με το στικακι συνεχιζω να πιανω 8 μονο.ANT1,MEGA,ALTER,STAR,SKAI,MACEDONIA. Σεπολια - Αθηνα. Πως τα πιανετε ολα αυτα :drool: [joke on] Κάνουμε Overclocking στην κεραία μας... [joke off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimau Σεπτέμβριος 24, 2010 #506 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Εγω με το στικακι συνεχιζω να πιανω 8 μονο.ANT1,MEGA,ALTER,STAR,SKAI,MACEDONIA.Σεπολια - Αθηνα.Πως τα πιανετε ολα αυτα :drool: βάλε την tv να κάνει χειροκίνητη ψηφιακή αναζήτηση στα κανάλια 46 έως 63,ένα ένα κανάλι καθε φοράτι στικάκι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 24, 2010 #507 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 εχει δοκιμασει κανεις εσωτερικη κεραια? αν ναι να μας ενημερωση σχετικα με το τι σημα εχει στα ψηφιακα καναλια σε ποια περιοχη πιανει το σημα και τα σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 24, 2010 #508 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 εγώ παίζω με την κεραιούλα που είχε η κάρτα μαζί της. με σωστό προσανατολισμό έχω σήμα >90% Περιοχή Μοσχάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 24, 2010 #509 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 οροφο?θελω να πω υπαρχουν εμποδια? (πολυκατοικιες)θα μου πεις υπαρχει και η λυση του σύρματος:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 24, 2010 #510 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 4ος, με σκόρπιες πολυκατοικιες δεξια και αριστερα (τόσο από την πλευρά του Υμηττού δηλαδή όσο και της Αίγινας) Αυτό με το σύρμα τι ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 24, 2010 #511 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 "επιμηκυνση" της κεραιας ευχαριστω για την απαντηση κανενας αλλος απο περιοχη γυρω γυρω της θεσσαλονικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 24, 2010 #512 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 "επιμηκυνση" της κεραιαςευχαριστω για την απαντηση κανενας αλλος απο περιοχη γυρω γυρω της θεσσαλονικης? Εγώ εδώ Ωραιοκαστρο σήμα καμπάνα. Κοντεβω να πιάσω νοβα με τη κεραία της τηλεόρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 24, 2010 #513 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 εχει δοκιμασει κανεις εσωτερικη κεραια? Εσωτερική έχω. Δες λίγο παραπάνω για το που είμαι. Από σήμα είμαι ικανοποιημένος. Τράβηξα μερικά στιγμιότυπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2010 #514 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 βάλε την tv να κάνει χειροκίνητη ψηφιακή αναζήτηση στα κανάλια 46 έως 63,ένα ένα κανάλι καθε φοράτι στικάκι έχεις?Αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603548Δεν βλεπω καπου τετοια επιλογη στο συνοδευομενο προγραμμα ( ArcSoft TotalMedia 3 ) .Χρησιμοποιω την εσωτερικη κεραια.Μηπως θα μπορουσα να παιξω με τις ρυθμισεις που λες σε καποιο αλλο προγραμμα?Αλλα δεν ξερω αν θα συγχρονιστει με αυτο το stick-ακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 25, 2010 #515 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Στο avertv που χρησιμοποιώ εγώ έχει επιλογή σκαναρίσματος με συχνότητες.πχ το σταρ ειναι στην 682000khz.μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιες συχνότητες είναι τα περιφερειακά κανάλια(mad,mtv,nickelodeon)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 25, 2010 #516 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Γρηγορη το AverTV εσυ το βαλες σωστα?Γιατι αν θυμαμαι καλα πριν χρονια ειχα βαλει αυτο αντι του συνοδευτικου προγραμματος σε μια καρτα.PS: Επιασα Sports+/Cine+/Prisma+ και ΡΙΚ επιπλεον!Με αυτοματο search παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 25, 2010 #517 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 Γρηγορη το AverTV εσυ το βαλες σωστα?Γιατι αν θυμαμαι καλα πριν χρονια ειχα βαλει αυτο αντι του συνοδευτικου προγραμματος σε μια καρτα.Ναι.Στην αρχή είχε το Aver Media Center το οποίο έχει χειρότερη εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2010 #518 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Για κάποιο λόγο εξακολουθω να μην πιάνω ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΡΤ3, τα κρατικά ραδιόφωνα και εκείνα τα καινούργια κανάλια για κάποιο λόγο. Any ideas ; (Την ιδια στιγμή όλα τα υπόλοιπα τα πιάνω καμπάνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 8, 2010 #519 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Υμηττό πιάνεις; διότι μετά τις φωνές του ΣΚΑΙ η Πάρνηθα δεν εκπέμπει τα κρατικά.Άσχετο. Τα μεγάλα και πρωτοπόρα ιδιωτικά κανάλια (εδώ γελάμε) τελικά περιμένουν την ΕΡΤ για να κουνηθούν. Είδε το Mega την ΝΕΤ που έδειξε το ματς του Παναθηναϊκού σε 16:9 και μεταδίδει και αυτό τους αγώνες σήμερα σε 16:9. Ζήλεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2010 #520 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 τι να σου πω, η κεραιούλα που χρησιμοποιώ έχει δύο αυτάκια. το ένα κοιτάει Υμηττό και το άλλο προς Αίγινα. δεν ξέρω ποιο από τα δύο υπερισχύιε ή τι παίζεται γενικά Θα κοιτάξω κάποια στιγμή να την βάλω στην κεντρική κεραία της πολυκατοικίας μήπως αλλάξει κάτι και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.