Ταμτάκος Σεπτέμβριος 22, 2010 #481 Σεπτέμβριος 22, 2010 Εγώ με φάτσα Υμηττό δεν πιάνω MAD TV,MTV GREECE,SPORT TV,0-6 TV...Ανταυτών χθές πρόσθεσα τα κρατικά που αναφέρθηκαν.Σε ποιό κανάλι λαμβάνεις αυτά τα 4 κανάλια που δεν λαμβάνω;Αν σου πω πως έχω χάσει τον μπούσουλα θα με πιστέψεις? Μόλις έριξα ένα scan στα ψηφιακά και έγινε χαμός. Προστέθηκαν τα κρατικά (ET1-NET-ET3) και εμφανίστηκε και το ΒΟΥΛΗ...έλεος...όλα αυτά με την κάρτα TV στον Η/Υ...Έχουμε και λέμε, ανανεωμένη λίστα:01. ALFA02. ALTER03. ANT104. m.tv05. MEGA06. SKAI07. STAR08. Συντονισμένο μεν, χωρίς εικόνα ή άλλες πληροφορίες δε...09. CINE+10. SPORT+11. PRISMA+12. PIK13. 0-6 TV13. NET14. ET114. ΜΑD TV15. ET315. MTV GREECE16. BOYLH16. SPORT TVΤώρα το γιατί κάποια κανάλια τα δίνει στο ίδιο νούμερο, δεν ξέρω να σου πω. Το σύνολο πάντως τώρα ανέβηκε στα 20 κανάλια!!!EDIT: είχα χάσει την συζήτηση 2-3 σελίδες πριν για τα κρατικά, οπότε δεν ανακάλυψα το σύμπαν.
kolofagos Σεπτέμβριος 22, 2010 #482 Σεπτέμβριος 22, 2010 LG 32LC56Στο manual της είχα διαβάσει οτι παίζει mpeg4,αλλα και σε ενα searchακι που έκανα,επιβεβαιώθηκα...Η κεραία δεν έχω παρατηρήσει προς τα που κοιτάει...αλλα θα το κοιτάξω
aristos87 Σεπτέμβριος 22, 2010 #483 Σεπτέμβριος 22, 2010 Αν και μου διαφεύγει το νόημα της περιοχής αφού θεωρώ σχετικό μόνο το κέντρο λήψης, ορίστε και αναλυτικά:Περιοχή Μαρούσι ψηλά με φάτσα Υμηττό χωρίς κανένα εμπόδιο. Πιάνω τα εξής:01. ALFA02. ALTER03. ANT104. m.tv05. MEGA06. SKAI07. STAR08. Συντονισμένο μεν, χωρίς εικόνα ή άλλες πληροφορίες δε...09. CINE+10. SPORT+11. PRISMA+12. PIK13. 0-6 TV14. MAD TV15. MTV GREECE16. SPORT TVΚάπου διάβασα πως το Nickelodeon από Υμηττό έχει πρόβλημα και μόνο από Αίγινα μπορείς να το δεις αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.Εγώ Ζωγράφου με οπτική επαφή με Υμηττό χωρίς εμπόδιο μπροστά δεν πιάνω SPORT TV και 0-6 σήμερα έβαλα και τα κανάλια της έρτ ET1 NET κτλ
ΛΑΜΠΡΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2010 #484 Σεπτέμβριος 22, 2010 επιτελους τα ζωα ξυπνησανε και η et1 και η net θα εκπεμπουν στα μεγαλα αθλητικα γεγονοτα σε 16/9!!!"Στις 29 Σεπτεμβρίου 2010 θα αρχίσει η μετάδοση αθλητικών τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εικόνα 16:9 (ευρεία οθόνη), αρχής γενομένης με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League . Με το σύστημα ευρείας οθόνης θα μεταδίδονται πλέον από τη ΝΕΤ και την ΕΤ1 όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τόσο αυτά που το σήμα τους παράγεται πρωτογενώς από τρίτους σε 16:9 και μεταδίδεται από την ΕΡΤ, όσο και αυτά που θα παράγονται απευθείας από την ΕΡΤ, όπως ο αγώνας Παναθηναϊκού - Κοπεγχάγης της 29ης Σεπτεμβρίου 2010 . Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβανομένων υπόψη των παρακάτω:• των απαιτήσεων και των συνεχών αιτημάτων μεγάλου αριθμού τηλεθεατών, ιδιαιτέρως φιλάθλων, για τη μετάδοση από την ΕΡΤ αθλητικών διοργανώσεων σε σύστημα ευρείας οθόνης, όπως δηλαδή παράγονται πρωτογενώς (Mundial, Mundobasket, Champions League, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κ.λπ) .• του γεγονότος ότι η μέχρι σήμερα μετατροπή των παραγόμενων αθλητικών μεταδόσεων από εικόνα 16:9 σε 4:3 αφαιρεί ορισμένες φορές από τον τηλεθεατή τη δυνατότητα να έχει σαφή αντίληψη των όσων συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους ή τον εμποδίζει να δει χρηστικές πληροφορίες που αναγράφονται στις οθόνες, παρά τις σχετικές προσπάθειες των τεχνικών της ΕΡΤ.• του γεγονότος ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός τηλεοράσεων με οθόνη 16:9, αριθμός που αναμένεται βάσει σχετικών ερευνών αγοράς να αυξηθεί κατά 1.000.000 δέκτες και με δεδομένο ότι η παραγωγή δεκτών με οθόνη 4:3 έχει ήδη προ τετραετίας σταματήσει.Βάσει των ανωτέρω, η ΕΡΤ θα ξεκινήσει σύντομα τη διαδικασία μετατροπής του συνόλου των προγραμμάτων της από 4:3 σε 16:9, πέραν των ψηφιακών της καναλιών σινέ+, πρίσμα+ & σπορ+ που μεταδίδονται ήδη σε 16:9."
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #485 Σεπτέμβριος 22, 2010 Άντε γιατί αν δεν το έκανε η ΕΡΤ δεν θα το έκανε κανείς. Διότι έχουμε κάποια megaλα κανάλια που επιμένουν να εκπέμπουν κομμένο 4:3 σήμα το οποίο είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ 16:9, αφού πολλές φορές ο παίκτης που εκτελεί το φάουλ/κόρνερ είναι οριακά εκτός κάδρου.
tragikos Σεπτέμβριος 22, 2010 #486 Σεπτέμβριος 22, 2010 H ΕΡΤ χρησιμοποιεί παράνομα το Κέντρο Εκπομπής της Πάρνηθας?????
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #487 Σεπτέμβριος 22, 2010 O ΣΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ. Κάποιος να πει στον ΣΚΑΙ ότι η ΕΡΤ πληρώνεται από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ και να ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ γιατί μια ζωή σε αυτό το κανάλι όταν βλέπουν ότι με ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ μπορεί να βγάλουν κάτι τις το ρίχνουν ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ. Θυμάστε πως ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΝ στην Nova να τους δώσει κανένα ματς της προκοπής για το Σάββατο... Τώρα το συμφέρον τους είναι να βάλουν τρικλοποδιά στην ΕΡΤ ασχέτως αν με αυτόν τον τρόπο καθυστερούν τις εξελίξεις στην ψηφιακή τηλεόραση. Όσο για την σύγχυση στους τηλεθεατές. Όταν στέλνετε βρε να μην σας χαρακτηρίσω τον άλλον που μόλις πήρε καινούρια TV με ψηφιακό δέκτη να αγοράσει και τον δικό σας δέκτη δεν δημιουργείτε σύγχυση; Βρε ουστ! κλαψιάρηδες...
hayabusa Σεπτέμβριος 22, 2010 #488 Σεπτέμβριος 22, 2010 ό,τι να 'ναι η ΕΡΤ (αν ευσταθεί φυσικά το δημοσίευμα)
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #489 Σεπτέμβριος 22, 2010 Έλα μωρέ από την μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν. Αν έχουν δίκιο για το παράνομο της εκπομπής εντάξει, αλλά τώρα τους ενόχλησε το mpeg2?
JohnnyX Σεπτέμβριος 22, 2010 #490 Σεπτέμβριος 22, 2010 Προεδρος του ΣΚΑΙ ειναι ο Παναγωπουλος ..αυτος που διωξαν απο την ΕΡΤ (και καλα τον καναν) . Οποτε αυτοσκοπος τωρα ειναι να χτυπηθει η ΕΡΤ
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #491 Σεπτέμβριος 22, 2010 Είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού και σκοπιμοτήτων. Ο ΣΚΑΙ είναι ο μόνος σταθμός με μια κάποια ακροαματικότητα που εκπέμπει σε 16:9. Η επιλογή της ΕΡΤ να υιοθετήσει το 16:9 θα ωθήσει και τους άλλους σταθμούς να υιοθετήσουν το 16:9 ποιο γρήγορα από το αναμενόμενο (κόκκινο Μάη), ώστε να μην δείχνουν ξεπερασμένοι κάτι που τον ΣΚΑΙ δεν τον βολεύει μιας και αυτή την στιγμή δείχνει ως ο κορυφαίος super wow σταθμός από άποψη ποιότητα εικόνας. Επιπλέον όταν ο κόσμος δει τα κανάλια της ΕΡΤ ότι δείχνουν μια χαρά σε mpeg2 θα αρχίσει να μουτζώνει προς digea μεριά που τους υποχρέωσε να αγοράσουν extra δέκτη και να γίνουν πιανίστες με τα τηλεκοντρολ.
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2010 #492 Σεπτέμβριος 22, 2010 Έχει παρατηρηθεί μπαράζ επιθέσεων ΣΚΑΙ/Καθημερινής προς την ΕΡΤ το τελευταίο καιρό και ειλικρινά, δε μου αρέσει καθόλου
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #493 Σεπτέμβριος 22, 2010 Έχει παρατηρηθεί μπαράζ επιθέσεων ΣΚΑΙ/Καθημερινής προς την ΕΡΤ το τελευταίο καιρό και ειλικρινά, δε μου αρέσει καθόλουΟΤ - Εγώ βλέπω την Σία με τον Παπαδημητριόυ να ειρωνεύονται όλη την ώρα τους δημοσίους υπαλλήλους στο κεντρικό δελτίο - αν μπορούσαν να τους απολύσουν μαζικά θα ήταν ευτυχισμένοι - και ειλικρινά έχει αρχίσει τώρα τελευταία ο ΣΚΑΙ και μου ξινίζει ολίγον. - /ΟΤ
tasatva Σεπτέμβριος 23, 2010 #494 Σεπτέμβριος 23, 2010 Σταμάτησε να εκπέμπει η ΕΡΤ σήμερα ?Πάντως η διαφορά του mpeg2 είναι εμφανής σε σχέση με το 4.@aristos87 δηλαδή πιάνεις mtv και mad απο Υμηττό ?
hayabusa Σεπτέμβριος 23, 2010 #496 Σεπτέμβριος 23, 2010 same here. βλέπω όμως ότι εβαλε τους αγώνες του μουντομπάσκετ στο Sport+ οπότε μπορεί να τους ξαναδει κανεις για να του φύγει η κάψα
NooDle Σεπτέμβριος 23, 2010 #497 Σεπτέμβριος 23, 2010 Γιαννιτσα την ΕΤ1 την δείχνει λες και παίζει αναλογικο
dimau Σεπτέμβριος 24, 2010 #498 Σεπτέμβριος 24, 2010 καλημέρα, περιοχή Ίλιον κέντρο, εδώ και μία εβδομάδα τα αναλογικά παίζουν με πολύ χιόνι, τα δε ψηφιακά εκει που πας να δεις η εικόνα παγώνει , κυλάει , ξανά παγώνει δηλ. η παρακολούθηση ειναι αδύνατη .μηπως θα σταματήσει σταδιακά η εκπομπή των αναλογικών, για να βλέπουμε όλοι μόνο τα ψηφιακά, ή φταίει η κεραία μου?
SirDiman Σεπτέμβριος 24, 2010 #499 Σεπτέμβριος 24, 2010 Κεραία είναι φίλε μου.Εγώ δεν έπιανα κανένα ψηφιακό πριν την αλλαγή του καλωδίου της κεραίας,νέων ''μπριζων'' της τηλεόρασης με 4db απώλεια(κοστος 6 ευρω/1,την αλλάζεις και μόνος σου) και μια μικρή αλλαγή της θεσης της κεραίας μερικά εκατοστά πιο πανω και αριστερά για να ''κοιτάει'' ελεύθερα.
dimau Σεπτέμβριος 24, 2010 #500 Σεπτέμβριος 24, 2010 keraia les ε, καλα ανεβαινω πανω για να δοκιμάσω καταρχας στροφή προς ΑΙΓΙΝΑαν φτιαξει , θα γραψω τι ήθελε τελικά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.