Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πάλι απορώ αν βλέπει κάνεις τηλεόραση με ολη την σαβούρα που έχει μαζέψει :hmm:

βλεπω εγω.

εχει το βραδυ στην ΕΤ3 ταξιδια στην ακρη του κοσμου με τον Art wolf.

(δεν πιστευω να περιμενε κανεις κατι διαφορετικο απο μενα?)

Αν θες ,βρισκεις να δεις.

Βελτιωθηκε ασιθητα η ΕΤ1 που δεν επιανα καλα..και ελαχιστα η ΕΤ3 .Νετ επιανα καμπανα και στο αναλογικο.

καλημερες

Εχω εδω και κανα μηνα τον ψηφιακο δεκτη του πλαισιου και εχω το εξης προβλημα.

Ολα τα καναλια της digea τα πιανω πολυ καλα με σημα 80% και πανω. Τα καναλια του ψηφιακου της ερτ μου ερχονται ολα αλλα με σπασιματα και σημα στο 50% περιπου. Με δεδομενο οτι η τηλεοραση που εχω εχει αποκοδικοποιητη για τα ψηφιακα της ερτ αλλα οχι της digea και δεν εχω κανενα σπασιμο στην εικονα καταληγω στο οτι ο κωδικοποιητης του πλαισιου κανει νερα στα ψηφιακα της ερτ.

Μπορω να κανω κατι εκτος του firmware upadate που ηδη εκανα ή να τον πεταξω και να ψαξω για καλυτερο αποκωδικοποιητη ;

Ευχαριστω

τα έπιασα και εδώ. βέβαια τώρα που τέλειωσε το μουντομπάσκετ ειναι λίγο αργά αλλά τι να κάνουμε...

Btw, κάτι καινούργια κανάλια που είχαν ανοίξει πριν λίγο καρό και είχαν αναφερθεί εδώ πριν μερικές σελίδες τα έχει πιάσει κανείς ;

τα κανάλια της ερτ τα πιάνω και εγώ στο χαλάνδρι.τα άλλα τα περιφερειακά που είχαν βγει πριν λίγο καιρό και εκπέμπουν από Αίγινα όχι.

μα η Πάρνηθα εξ'αρχής δεν πέρασε στο ψηφιακό και συνέχισε να εκπέμπει μόνο αναλογικά. Το είχαν πει αυτό.

μα η Πάρνηθα εξ'αρχής δεν πέρασε στο ψηφιακό και συνέχισε να εκπέμπει μόνο αναλογικά. Το είχαν πει αυτό.

Χαλκίδα πάντως πιάνουμε τα Cine+ κλπ, δηλαδή θα πιάνουμε και αυτά;

Από Υμηττό εκπέμπουν και αυτά;

ναι, από Υμηττό και Αίγινα. βασικά πιάνεις τα ψηφιακά μόνο της ΕΡΤ ή και τα υπόλοιπα κανάλια ;

Όπως είπα πιάνω τα Cine+ κλπ (δηλαδή το 1ο μπουκέτο).

Δεν έχω ψάξει για νέα κανάλια, μόλις πάω σπίτι θα ψάξω.

Με λίγα λόγια... Το 1ο μπουκέτο εκπέμπει και από Πάρνηθα

Συχνότητες

Αττική: 48 UHF: Υμηττός, Πάρνηθα, Αίγινα, Στύρα

Θεσσαλονίκη: 56 UHF: Χορτιάτης

Θεσσαλία: 53 UHF: Πήλιο, Σωρός

http://www.ertdigital.gr/page-gr.php?id=88

Το 2ο μπουκέτο θα εκπέμπει ΜΟΝΟ από Υμηττό και Αίγινα;;;;

Έχω πιάσει κι άλλα 10-13 κανάλια, μεταξύ τους το Nickelodeon. Δεν έκανα κανένα νέο scan, απλά άνοιξα μια μέρα την tv και τα είχε.

Για να έχουμε κάτι κοινό να συγκρίνουμε, πόσα τελικά κανάλια ψηφιακής πιάνετε στην Αθήνα? Εγώ έχω 16 (4 mpeg2 + 12 mpeg4) και "βλέπω" Υμηττό.

Για να έχουμε κάτι κοινό να συγκρίνουμε, πόσα τελικά κανάλια ψηφιακής πιάνετε στην Αθήνα? Εγώ έχω 16 (4 mpeg2 + 12 mpeg4) και "βλέπω" Υμηττό.

Αν δεν πεις περιοχή δεν έχει ουσία.

Ίλιον (ψηλά), Υμηττός, όλα της ΕΡΤ και τα μεγάλα της Digea. Κάτι Extra3, 0-6 κ.τ.λ. δεν τα βλέπω.

Αν δεν πεις περιοχή δεν έχει ουσία.

Αν και μου διαφεύγει το νόημα της περιοχής αφού θεωρώ σχετικό μόνο το κέντρο λήψης, ορίστε και αναλυτικά:

Περιοχή Μαρούσι ψηλά με φάτσα Υμηττό χωρίς κανένα εμπόδιο. Πιάνω τα εξής:

01. ALFA

02. ALTER

03. ANT1

04. m.tv

05. MEGA

06. SKAI

07. STAR

08. Συντονισμένο μεν, χωρίς εικόνα ή άλλες πληροφορίες δε...

09. CINE+

10. SPORT+

11. PRISMA+

12. PIK

13. 0-6 TV

14. MAD TV

15. MTV GREECE

16. SPORT TV

Κάπου διάβασα πως το Nickelodeon από Υμηττό έχει πρόβλημα και μόνο από Αίγινα μπορείς να το δεις αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Αν και μου διαφεύγει το νόημα της περιοχής αφού θεωρώ σχετικό μόνο το κέντρο λήψης, ορίστε και αναλυτικά:

Περιοχή Μαρούσι ψηλά με φάτσα Υμηττό χωρίς κανένα εμπόδιο. Πιάνω τα εξής:

01. ALFA

02. ALTER

03. ANT1

04. m.tv

05. MEGA

06. SKAI

07. STAR

08. Συντονισμένο μεν, χωρίς εικόνα ή άλλες πληροφορίες δε...

09. CINE+

10. SPORT+

11. PRISMA+

12. PIK

13. 0-6 TV

14. MAD TV

15. MTV GREECE

16. SPORT TV

Κάπου διάβασα πως το Nickelodeon από Υμηττό έχει πρόβλημα και μόνο από Αίγινα μπορείς να το δεις αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Εγώ με φάτσα Υμηττό δεν πιάνω MAD TV,MTV GREECE,SPORT TV,0-6 TV...Ανταυτών χθές πρόσθεσα τα κρατικά που αναφέρθηκαν.

Σε ποιό κανάλι λαμβάνεις αυτά τα 4 κανάλια που δεν λαμβάνω;

Παιδιά,κατ αρχήν να σας πω πως μένω Ανω Λιόσια...

Η τηλεόραση μου έχει την δυνατότητα να παίξει MPEG-4..και παρ'όλο που πιάνω τα κανάλια αυτά..δεν έχω εικόνα..ενα σήμα ΗD γράφει μονο...τίποτα αλλο...

Διάβαζω πως η πάρνηθα,δεν εκπέμπει...αλλα απ όσο γνωρίζω δεν πέρνω σήμα απο Πάρνηθα,σωστα?

ποια τηλεόραση έχεις; προφανώς δεν παίρνεις από Πάρνηθα, η μόνη λογική εξήγηση που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι ότι με τον προσανατολισμό της κεραίας σου έχεις σήμα 10-15% οπότε το βρίσκει μεν στη σάρωση αλλά δεν δείχνει τίποτα. το είχα παρατηρήσει και εγώ κανα-δυο φορές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.