GoMaR Ιούνιος 18, 2010 #301 Ιούνιος 18, 2010 οχι οχι δεν ειναι pci / usb....τα εχω δει αυτα ξερω τι θα πρεπε να κανω αν ειναι συνδεδεμενο σε πισι.ειναι αυτο το tv box της aver media.(ελεος χθες επαιζε το site)http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=13
sstav Ιούνιος 18, 2010 #302 Ιούνιος 18, 2010 στο δικό μου θέμα πάντως με τα ψηφιακά..το πρόβλημα ενδέχεται να είναι στο ότι ίσως η κεραία της πολυκατοικίας (κεντρική για όλους του ιδιοκτήτες) είναι στραμμένη στην Πάρνηθα...επίσης οι συχνότητες των καναλιών 46 είναι 662-668Mhz και 47 668-674Μhz....
SirDiman Ιούνιος 18, 2010 #303 Ιούνιος 18, 2010 Αν δεν υποστηριζει mpeg4 η tv σας, θα εχετε κανονικά τα καναλια,EPG και ηχο αλλα οχι εικόνα.
Samael Ιούνιος 18, 2010 #304 Ιούνιος 18, 2010 οχι οχι δεν ειναι pci / usb....τα εχω δει αυτα ξερω τι θα πρεπε να κανω αν ειναι συνδεδεμενο σε πισι.ειναι αυτο το tv box της aver media.(ελεος χθες επαιζε το site)http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=13Eχω ενα σχεδον ιδιο μοντελο αλλα δε παιζει, τα box εχουν δικο τους επεξεργαστη εικονας οποτε δε μπορεις να κανεις κ πολλα οπως στα pci-usb.
nickstamat Ιούνιος 18, 2010 #305 Ιούνιος 18, 2010 Όλα καλά μέχρι στιγμής... Ενσωματωμένος δέκτης της τηλεόρασής σου ή ξεχωριστός? Αν είναι το δεύτερο, ποιος?
firekiller Ιούνιος 18, 2010 #306 Ιούνιος 18, 2010 εγώ έχω μία LG(32" με ενσωματωμένος mpeg4)μου βρίσκει τα κανάλια(έπειτα απο αναζήτηση)αλλά δεν έχω ούτε εικόνα ούτε ήχο απλά λέει ένα "Υπηρεσία HD" το οποίο μετακινείτε:X: όλη η υπόλοιπη οθόνη μαύρη
yanni Ιούνιος 18, 2010 #307 Ιούνιος 18, 2010 Στο Ίλιον έχω καλή λήψη και στην 46 και στην 47.Βέβαια η εικόνα 4:3 εκτός του ΣΚΑΙ που μεταδίδει κανονικά σε 16:9 - διότι η πρόοδος πρέπει να γίνεται με ρυθμούς χελώνας σε αυτή τη χώρα, η ποιότητα της εικόνας μάλλον μέτρια - χωρίς τα χιόνια και τα είδωλα της αναλογικής αλλά με αρκετό πιξέλιασμα, τα χρώματα και το contrast μάλλον αυξημένα υπερβολικά στην 32άρα Samsung LE32B530 χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις που ήδη είχα για τα ψηφιακά της ERT και τα αναλογικά, ίσως για να δείχνουμε και καλά ότι η εικόνα της ψηφιακής είναι ποιο... ζωντανή. Ποιο ειδικά, το ποιο τραγικό είναι το Μακεδονία με απαράδεκτη ποιότητα εικόνας και τα καλύτερα ο ΣΚΑΙ και ίσως το STAR και το Alter σε έναν βαθμό. Mega, Ant1 είναι σχετικά ΟΚ με τον Alpha να μου βγάζει τα μάτια από το πάρα πολύ χρώμα.Υ.Γ. Ένας παλιός ψηφιακός δέκτης mpeg2 μου τα βγάζει ως ραδιοφωνικά κανάλια παίζοντας κανονικά τον ήχο και δείχνοντας και την υπηρεσία teletext. Καλή φάση αν απλά σε ενδιαφέρει το μπλα μπλα σε κάποιες εκπομπές (ειδήσεις/ενημερωτικές εκπομπές).
Hydra Ιούνιος 18, 2010 #308 Ιούνιος 18, 2010 Για πειτε κανα προγραμμα καλο για να δω απο pc,γιατι το του αποκωδικοποιητη μου sucks!!!
pastelidis.n.s. Ιούνιος 18, 2010 #309 Ιούνιος 18, 2010 οντως ο αλφα εχει πολυ χρ μα....το αλτερ για μενα εχει την καλυτερη εικονα....
Hydra Ιούνιος 18, 2010 #310 Ιούνιος 18, 2010 Με ArcSoft TotalMedia βρισκω 8 καναλια (apha,alter,antena,m,mega,skai,star). 1)που ειναι της ΕΡΤ? 2)εκει που επιανα μονο τα 3 της ΕΡΤ πριν μισο μηνα και ειχα αθλιο σημα 2/5 γραμμες.... ΤΩΡΑ εχω full 5/5 και ναι νιωθω ωραια που απολαμβανω με συσκευη των 19 ευρω.! 3)Οκ,αψογη η εικονα,αλλα δεν βλεπω διαφορα μεγαλη απο το αναλογικο. Αυτο που ελεγα δηλαδη και καιρο πριν...Πιο πολυ εξυπηρετει τις εταιρειες και οχι εμας... (βλ. καναλια/συχνοτητες και αναγκη απελευθερωσης συχνοτητων). Fact is οτι εκει που παλια παιδευομουν με το αναλογικο να δω σε pc με ακριβο tv tuner,τωρα ειναι ολα πιο ευκολα. Για tv ,δεν ξερω-δεν εχω δοκιμασει. Θα δοκιμασω τον Ιουλιο στην 37αρα...
GoMaR Ιούνιος 18, 2010 #311 Ιούνιος 18, 2010 ε ρε πως θα τρεξουν οι νοικοκυρουλες να παρουν αποκ/ποιητη για να βλεπουν την κυραλενη τα πρωινα και την κυρα λαμπιρη τα μεσημερια....εμενα btw με αφηνει παντελως αδιαφορο γιατι η tv πια εχει χασει το νοημα...και full hd σημα να ειχαμε , τι να το κανω ; να βλεπω big brother kai fame story?
SirDiman Ιούνιος 18, 2010 #312 Ιούνιος 18, 2010 Ναι εντελως άχρηστο το ψηφιακο σε θεμα ποιότητας με τα ανεγκεφαλα shows.Μονο Σκαι να δεις κανα documentary ή σειρα σε HD ναι αλλα στα υπόλοιπα αδιάφορο.Εγω ειχα πρόβλημα στο δωμάτιο γιατι το μονο πράγμα που έπιανε καλα (με λιγα χιονια) ηταν Ετ1 και Μεγα. :X:
GoMaR Ιούνιος 18, 2010 #313 Ιούνιος 18, 2010 Ναι εντελως άχρηστο το ψηφιακο σε θεμα ποιότητας με τα ανεγκεφαλα shows.Μονο Σκαι να δεις κανα documentary ή σειρα σε HD ναι αλλα στα υπόλοιπα αδιάφορο.Εγω ειχα πρόβλημα στο δωμάτιο γιατι το μονο πράγμα που έπιανε καλα (με λιγα χιονια) ηταν Ετ1 και Μεγα. :X:σειρα ; ταινια ; ουτε για αυτα δεν αξιζει....μα ουτε για αυτα.Μια οι διαφημισεις , μια τα δελτια ειδησεων μια η ωρα που περναει γιατι η ταινια απο 1,5 ωρα γινεται 2 ,5 ...... οποτε για πες.αχρηστο κουτι τελειως
pleistoanaktas Ιούνιος 18, 2010 #316 Ιούνιος 18, 2010 εγώ έχω μία LG(32" με ενσωματωμένος mpeg4)μου βρίσκει τα κανάλια(έπειτα απο αναζήτηση)αλλά δεν έχω ούτε εικόνα ούτε ήχο απλά λέει ένα "Υπηρεσία HD" το οποίο μετακινείτε:X: όλη η υπόλοιπη οθόνη μαύρηκι εδώ τα ίδια (επίσης lg)
hayabusa Ιούνιος 18, 2010 #317 Ιούνιος 18, 2010 η ερτ δε εκπεμπει απο digea σωστα?ρε Παστελ, το ρώτησες δύο φορές (μια εδώ και μια στην προηγούμενη σελίδα.) αν διάβαζες μια σελίδα πίσω θα έβλεπες ότι το είπαμε πως η ΕΡΤ θα μπει στο ψηφιακο από Σεπτέμβρη.
Hydra Ιούνιος 18, 2010 #318 Ιούνιος 18, 2010 Παντως ουτε για ταινιες/documentaries δεν βλεπω κατι το φοβερο.Ειδα ενα αποσπασμα απο το Harry Potter 4 που θα δειξει στο ΣΤΑΡ μια απο αυτες τις μερες και ενταξει η εικονα δεν ειναι και δα πιο καλη απο του αναλογικου.Το HD της Nova θα ναι πιο αξιολογο πιστευω και ειδικα για τους ταινιοφιλους.Πλακα στην πλακα βαζει πολλες ταινιες στα κινηματογραφικα της καναλια (και παλιες καλες και καινουριες).Οσον αφορα το ψηφιακο παλι,να κανω μια ερωτηση...Ξερει κανεις αν στο μελλον θα "χωσουβ" και αλλα καναλια?Απο ξενα? Παιζει τιποτα?Κανα CNN... κτλπ.
jpavly Ιούνιος 18, 2010 #319 Ιούνιος 18, 2010 Η εικόνα στην 40άρα είναι γτπ. Pixels, είδωλα στον Ant1. Ελπίζω να το βελτιώσουν. 1-2 εκπομπές είδα διαφορά αλλά δεν περίμενα κάτι "ουάου" και "κρυστάλλινη εικόνα και ήχο".
firekiller Ιούνιος 18, 2010 #320 Ιούνιος 18, 2010 σορρυ παιδιά αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα θα θελα ένα αποκωδικοποιητή τι πρέπει να προσέξω και ΤΙ κάνει την Διαφορά(διαφορές τιμής)Επείσης επειδή έχω 2τηλεοράσεις παίζει να χουν και οι δύο ψηφιακό σήμα διαφορετικά κανάλια αλλά πάνω στον ίδιο αποκωδικοποιητή?Thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.