AlCapone Ιούνιος 17, 2010 #281 Ιούνιος 17, 2010 Να δω ποτε και αν τα κρατικα καναλια θα γινουν ψηφιακα... αντι για τα ανυπαρκτα πρισμα,σπορτ+ και σινε γιατι δεν βαζουν τα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 εστω και σε mpeg2 (λες και το mpeg4 της Digea... τεσπα..) δεν μπορω να καταλαβω... Θα βλεπουμε μια χαρα χωρις παρασιτα-χιονια και θα το γυρναμε σε καμια ΝΕΤ σε βραδιες Champions League και θα τρωμε την ξενερα την ιδια...
petr00kos Ιούνιος 17, 2010 #283 Ιούνιος 17, 2010 Για τις απλες τηλεορασεις την ψηφιακη μεταβαση στην αττικη και στις περιοχες που εχουν καλο σημα την θεωρω ΑΝΟΥΣΙΑ εντελως. Το σημαντικοτερο οφελος θα το εχουμε στα tuners των PC οπου εκει το αναλογικο δεν την παλευε ιδιαιτερα ακομα και ακριβο - ποιοτικο tuner να αγοραζες... Αλλωστε με το mpeg4 δεν ειναι παρα ενα συμπιεσμενο σημα, οποτε αυτα περι ποιοτητας και ιστοριες ειναι απλα παραμυθια Ποιοτητα δεν λες το καλυτερο σημα. Ποιοτητα ειναι καλυτερος ηχος και καλυτερη εικονα και αυτο συμπιεσμενο με mpeg4 ειναι δυσκολο να γινει. Απο την αλλη θα βοηθησει αυτους που ειχαν χιονια κτλπ κτλπ....
AlCapone Ιούνιος 17, 2010 #284 Ιούνιος 17, 2010 Σοβαρα? Δεν το πιστευω... δεν ειρωνευομαι για να μην παρεξηγηθω, δεν το γνωριζα οτι εχει κανει τετοια κινηση η ΕΡΤ και πιστευα οτι ΘΑ και ΘΑ... ξερεις, κλασικα πραγματα για Ελλαδα. Ωραια θα ειναι παντως να δουμε και καμια αναλυση της προκοπης εστω μια 1280*720 και ενα bit-rate επισης της προκοπης στο μελλον, αλλα δεν το βλεπω, εχουν ξοδεψει ηδη αρκετα και δεν νομιζω να δουμε ουτε το απαραιτητο πλεον 16:9... @petr00kos Μα ρε φιλε το προβλημα ειναι τα παρασιτα και τα χιονια εμενα προσωπικα δεν με χαλαγε το αναλογικο απο αυτο το ψηφιακο που μας δινουν, αλλα πραγματικα στην Αθηνα σε αρκετες περιοχες υπαρχει σοβαρο προβλημα με το αναλογικο σημα.
hayabusa Ιούνιος 17, 2010 #285 Ιούνιος 17, 2010 αυτή τη στιγμή πιάνω Alpha,Alter,Ant1,m.tv και της ΕΡΤ. Μαλλον ξεκινησαμε. Αντε με το καλο
petr00kos Ιούνιος 18, 2010 #288 Ιούνιος 18, 2010 Να και μερικα screenies απο AverMedia H830 Hybrid Volar HD 830 USB με ψηφιακο σημα!
petr00kos Ιούνιος 18, 2010 #290 Ιούνιος 18, 2010 @AlCapone Ναι εχεις δικιο φιλε μου, αλλα εμεις που ειχαμε ΗΔΗ καλο σημα θελουμε λιγο καλυτερη ποιοτητα :shout: η digea το μονο που αλλαξε ειναι να διωξει τα χιονακια. Ολα τα καναλια της εκπεμπουν σε Standard Defintion και με το ιδιο bitrate... Βασικα ηταν αναμενομενο διοτι η ολη φαση εγινε υποτιθεται δωρεαν! Να δουμε ποσο θα μεινει δωρεαν γιατι ο προεδρος της κατι ειχα ακουσει πως ειχε πει οτι οταν ολοκληρωθει η ψηφιακη μεταβαση θα αρχισουν να εκπεμπουν και συνδρομητικα και εκει ισως αλλαξουν τα πραγματα αν και δεν το νομιζω προσωπικα. Καημενη νοβα τι εχεις να παθεις. Ενα 40% των πελατων της την προτιμουσε για το σημα της, τωρα παει και αυτο καλο κλεισιμο :rofl:
petr00kos Ιούνιος 18, 2010 #291 Ιούνιος 18, 2010 Έπεσε ή είναι ιδέα μου; Πάνω που χάρηκα :magic:εδω εχει σημα ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ :banging:
hayabusa Ιούνιος 18, 2010 #292 Ιούνιος 18, 2010 Whitesnake, δεν νομιζω. εγω ειμαι μια χαρα. απλά για feedback να πω οτι με το AverTv Hybrid Volar HX USB και την κεραιουλα που ειχε από τη μανα του πιανουν καμπανα. Αυτό που με παραξέψε αλλά ίσως και να είναι φυσιολογικό ειναι ότι αν γυρίσω 2-3 μοίρες την κεραία το σήμα χάνεται τελείως.
greekfragma Ιούνιος 18, 2010 #294 Ιούνιος 18, 2010 λέγε εντυπώσεις ρεμάλι...σου πεσε το σαγόνι με την G10?
sstav Ιούνιος 18, 2010 #296 Ιούνιος 18, 2010 σε εμένα πάντως δεν ανίχνευσε κανέναν ψηφιακό κανάλι η Philips 37PFL9604....τι μπορεί να φταίει;
Hydra Ιούνιος 18, 2010 #298 Ιούνιος 18, 2010 Εμενα με το stick-ακι το crypto,εκει που βρισκε τα ψηφιακα της ΕΡΤ,τωρα δεν βρισκει ουτε ενα...0 channels....
GoMaR Ιούνιος 18, 2010 #299 Ιούνιος 18, 2010 ρε παιδια , εγω εχω αυτο : http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6867Θα πρεπει να κανω τπτ για να ψαξω για ψηφιακα καναλια ;Δεν συδεεται με PC για καποιο προγραμμα οπως αναφερθηκε παραπανω, αλλα απευθειας στο μονιτορ..παιδια ξαναρωταω....θα πρεπει να βλεπω ψηφιακα καναλια ;γιατι εκανα αναζητηση και δεν βρηκε τπτ!η τηλεοραση μου βρηκε τα μεγα αλτερ σκαι κλπ αλλα δε δειχνει εικονα γιατι δεν υποστηριζει
jpavly Ιούνιος 18, 2010 #300 Ιούνιος 18, 2010 παιδια ξαναρωταω....θα πρεπει να βλεπω ψηφιακα καναλια ;γιατι εκανα αναζητηση και δεν βρηκε τπτ!η τηλεοραση μου βρηκε τα μεγα αλτερ σκαι κλπ αλλα δε δειχνει εικονα γιατι δεν υποστηριζειΔεν παίζει το site που δίνεις link, αλλά αν είναι PCI/USB tv tuner δες αυτά:Τα TV-Tuners των πισιών τι πρέπει να διαθέτουν για να παίξουν; Έχω 2 και λένε απλά DVB-T.http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=400754άρα δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε 1-2 σελίδες πίσω ως απάντηση σε στο ερώτημα που είχα θέσει, ότι δηλαδή κάρτες τηλεόρασης με mpeg-2 δεν μπορούν να δείξουν mpeg4. Αν υπάρχει το κατάλληλο λογισμικό όλα γίνονται λοιπόν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.