Jump to content

DTV@Greece

mech5107

Recommended Posts

Αυτό που λέγαμε πρόσφατα

thanx για την ενημέρωση και τα ευχάριστα νέα. η avermedia νομιζω δεν βγάζει άλλο λογισμικο αλλά μπορείς να ψαχτείς με το dscaler.

είναι διαπίστωση που έγινε και πειραματικά πλέον :nerd: και ισχύει για σχεδόν όλες τις κάρτες ψε ψηφιακό δέκτη. Δε γνωρίζω κάποια που να κάνει αποκωδικοποίηση με χρήση hardware.

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Δε γίνεται με Τ. Δε μπορείς να κάνεις πολύπλεξη όλων των ψηφιακών σε ένα καλώδιο ώστε να το μοιράσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπουν το ίδιο όσες τηλεοράσεις θα βάλεις σε Τ. Πρέπει να βάλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση.

οικονομικα υπολογισε στην αναλογικη τηλεοραση

αν συνδεσεις πανω απο μια τηλεοραση σε εναν

αποκωδικοποιητη οι τηλεορασεις που ειναι ταυτοχρονα συνδεμενες

θα δειχνουν το ιδιο καναλι

Δε γίνεται με Τ. Δε μπορείς να κάνεις πολύπλεξη όλων των ψηφιακών σε ένα καλώδιο ώστε να το μοιράσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπουν το ίδιο όσες τηλεοράσεις θα βάλεις σε Τ. Πρέπει να βάλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση.

Ωχ ναι, δεν σκέφτηκα την πολύπλεξη :red:

Οπότε...

Εγώ που στο σπίτι έχω 5 τηλεοράσεις, να υπολογίζω *5 τους δέκτες; ή να κοτσάρω κανα Τ;

Καλύτερα να πετάξεις τις 3! :hehe:

Για το τηλεκοντρόλ από Aver Media που παίζει με το "μανίσιο" Media Center, και κάποιος ρώτησε παραπάνω, σε μένα ΔΕΝ έπαιζε με AverTV6. Δε δοκίμασα όμως με AverTV 6.3.

Σ'αυτή που σου έδωσα στο λινκ πίσω (δεν είναι η 6.3, απλά είναι η final αυτής που είχες πριν λογικά) παίζουν κανονικά τα κανάλια και βλέπει το τηλεκοντρόλ. Windows 7.

edit: Επίσης είναι ανοιχτή η Digea τώρα.

Ερώτηση...Για όσους έχουν κάρτες άλλων εταιριών π.χ. Hauppage Nova DVB-T Mpeg2 έχουμε κάποια δοκιμή με πρόγραμμα που κάνει Mpeg4 decoding? Αν δε δω κάποια απάντηση ως αύριο θα την κοτσάρω να δοκιμάσω και να δω ιδίοις όμμασι:p

Ξέρει κανείς σε ποιες συχνότητες εκπέμπει η digea;;

Στο μενού της τηλεόρασης> ανίχνευση των ψηφιακών > χειροκίνητη αναζήτηση δεν βρίσκει τίποτα (ούτε κάν τα sport+, prisma κτλ). Υποθέτω πως πρέπει να πηγαίνω σε κάθε συχνότητα και να κάνω scan....στην αυτόματη αναζήτηση που έκανα την πρώτη φορά που την άνοιξα τα βρήκε άλλά δεν θέλω να ξανακάνω την διαδικασία γιατί τα βαζει όπως θέλει. Θέλω να αποφύγω την αυτόματη αναζήτηση (εχω κάνει ονομασίες/μεταφορές / μικροσυντονισμούς)

Ξέρει κανείς σε ποιες συχνότητες εκπέμπει η digea;;

Στο μενού της τηλεόρασης> ανίχνευση των ψηφιακών > χειροκίνητη αναζήτηση δεν βρίσκει τίποτα (ούτε κάν τα sport+, prisma κτλ). Υποθέτω πως πρέπει να πηγαίνω σε κάθε συχνότητα και να κάνω scan....στην αυτόματη αναζήτηση που έκανα την πρώτη φορά που την άνοιξα τα βρήκε άλλά δεν θέλω να ξανακάνω την διαδικασία γιατί τα βαζει όπως θέλει. Θέλω να αποφύγω την αυτόματη αναζήτηση (εχω κάνει ονομασίες/μεταφορές / μικροσυντονισμούς)

Οι δύο συχνότητες εκπομπής είναι: 46UHF (Alpha, Alter, Ant1, Μακεδονία TV) και 47UHF (Mega, ΣΚΑΪ, Star). Στον δίαυλο 47UHF θα προστεθεί αργότερα και το 902TV.

Από adslgr.com

ελα, ενα μισαωρο εμεινα για να ξέρουμε. εγώ πάντως έχω μπόλικες δουλίτσες να κάνω μέχρι τότε οπότε δεν με πειράζει :p

Edit: πάντως έχω αρχίσει τα σκανναρίσματα εδώ και κανα τέταρτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.