whitesnake Ιούνιος 16, 2010 #261 Ιούνιος 16, 2010 Αυτό που λέγαμε πρόσφατα thanx για την ενημέρωση και τα ευχάριστα νέα. η avermedia νομιζω δεν βγάζει άλλο λογισμικο αλλά μπορείς να ψαχτείς με το dscaler. είναι διαπίστωση που έγινε και πειραματικά πλέον και ισχύει για σχεδόν όλες τις κάρτες ψε ψηφιακό δέκτη. Δε γνωρίζω κάποια που να κάνει αποκωδικοποίηση με χρήση hardware.
HotPeanut Ιούνιος 16, 2010 #262 Ιούνιος 16, 2010 Εγώ που στο σπίτι έχω 5 τηλεοράσεις, να υπολογίζω *5 τους δέκτες; ή να κοτσάρω κανα Τ;
whitesnake Ιούνιος 16, 2010 #263 Ιούνιος 16, 2010 Δε γίνεται με Τ. Δε μπορείς να κάνεις πολύπλεξη όλων των ψηφιακών σε ένα καλώδιο ώστε να το μοιράσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπουν το ίδιο όσες τηλεοράσεις θα βάλεις σε Τ. Πρέπει να βάλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση.
eleozz Ιούνιος 16, 2010 #264 Ιούνιος 16, 2010 οικονομικα υπολογισε στην αναλογικη τηλεορασηαν συνδεσεις πανω απο μια τηλεοραση σε εναν αποκωδικοποιητη οι τηλεορασεις που ειναι ταυτοχρονα συνδεμενεςθα δειχνουν το ιδιο καναλι
HotPeanut Ιούνιος 16, 2010 #265 Ιούνιος 16, 2010 Δε γίνεται με Τ. Δε μπορείς να κάνεις πολύπλεξη όλων των ψηφιακών σε ένα καλώδιο ώστε να το μοιράσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπουν το ίδιο όσες τηλεοράσεις θα βάλεις σε Τ. Πρέπει να βάλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση.Ωχ ναι, δεν σκέφτηκα την πολύπλεξη :red:Οπότε...
neuromancer Ιούνιος 16, 2010 #266 Ιούνιος 16, 2010 Εγώ που στο σπίτι έχω 5 τηλεοράσεις, να υπολογίζω *5 τους δέκτες; ή να κοτσάρω κανα Τ; Καλύτερα να πετάξεις τις 3! Για το τηλεκοντρόλ από Aver Media που παίζει με το "μανίσιο" Media Center, και κάποιος ρώτησε παραπάνω, σε μένα ΔΕΝ έπαιζε με AverTV6. Δε δοκίμασα όμως με AverTV 6.3.
whitesnake Ιούνιος 16, 2010 #267 Ιούνιος 16, 2010 Σ'αυτή που σου έδωσα στο λινκ πίσω (δεν είναι η 6.3, απλά είναι η final αυτής που είχες πριν λογικά) παίζουν κανονικά τα κανάλια και βλέπει το τηλεκοντρόλ. Windows 7.edit: Επίσης είναι ανοιχτή η Digea τώρα.
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 #268 Ιούνιος 17, 2010 Ερώτηση...Για όσους έχουν κάρτες άλλων εταιριών π.χ. Hauppage Nova DVB-T Mpeg2 έχουμε κάποια δοκιμή με πρόγραμμα που κάνει Mpeg4 decoding? Αν δε δω κάποια απάντηση ως αύριο θα την κοτσάρω να δοκιμάσω και να δω ιδίοις όμμασι
GoMaR Ιούνιος 17, 2010 #269 Ιούνιος 17, 2010 ρε παιδια , εγω εχω αυτο : http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6867Θα πρεπει να κανω τπτ για να ψαξω για ψηφιακα καναλια ;Δεν συδεεται με PC για καποιο προγραμμα οπως αναφερθηκε παραπανω, αλλα απευθειας στο μονιτορ..
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 #270 Ιούνιος 17, 2010 κουμπώνεις την αναλογική κεραία και απλά ξεκινάς με ένα scan για digital channels.
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 #272 Ιούνιος 17, 2010 αφού είπαμε ρε.....αύριο ξεκινάει το μενού......όσα βρίσκει κάνουν δοκιμές μέχρι αύριο
sstav Ιούνιος 17, 2010 #273 Ιούνιος 17, 2010 Ξέρει κανείς σε ποιες συχνότητες εκπέμπει η digea;; Στο μενού της τηλεόρασης> ανίχνευση των ψηφιακών > χειροκίνητη αναζήτηση δεν βρίσκει τίποτα (ούτε κάν τα sport+, prisma κτλ). Υποθέτω πως πρέπει να πηγαίνω σε κάθε συχνότητα και να κάνω scan....στην αυτόματη αναζήτηση που έκανα την πρώτη φορά που την άνοιξα τα βρήκε άλλά δεν θέλω να ξανακάνω την διαδικασία γιατί τα βαζει όπως θέλει. Θέλω να αποφύγω την αυτόματη αναζήτηση (εχω κάνει ονομασίες/μεταφορές / μικροσυντονισμούς)
HotPeanut Ιούνιος 17, 2010 #274 Ιούνιος 17, 2010 Ξέρει κανείς σε ποιες συχνότητες εκπέμπει η digea;; Στο μενού της τηλεόρασης> ανίχνευση των ψηφιακών > χειροκίνητη αναζήτηση δεν βρίσκει τίποτα (ούτε κάν τα sport+, prisma κτλ). Υποθέτω πως πρέπει να πηγαίνω σε κάθε συχνότητα και να κάνω scan....στην αυτόματη αναζήτηση που έκανα την πρώτη φορά που την άνοιξα τα βρήκε άλλά δεν θέλω να ξανακάνω την διαδικασία γιατί τα βαζει όπως θέλει. Θέλω να αποφύγω την αυτόματη αναζήτηση (εχω κάνει ονομασίες/μεταφορές / μικροσυντονισμούς)Οι δύο συχνότητες εκπομπής είναι: 46UHF (Alpha, Alter, Ant1, Μακεδονία TV) και 47UHF (Mega, ΣΚΑΪ, Star). Στον δίαυλο 47UHF θα προστεθεί αργότερα και το 902TV.Από adslgr.com
hayabusa Ιούνιος 17, 2010 #279 Ιούνιος 17, 2010 ελα, ενα μισαωρο εμεινα για να ξέρουμε. εγώ πάντως έχω μπόλικες δουλίτσες να κάνω μέχρι τότε οπότε δεν με πειράζει Edit: πάντως έχω αρχίσει τα σκανναρίσματα εδώ και κανα τέταρτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.