Hydra Ιανουάριος 16, 2010 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Η nova ειναι δορυφορικη, καμια σχεση δλδ.Απλως γιατι ακουσα οτι με εναν αποκωδικοποιητη ακριβο μπορει κανεις να βαλει και καρτες απο συνδρομητικα καναλια.Οποτε υπεθεσα οτι και αυτος που βαζω την καρτα Nova θα μεταδιδει ψηφιακο...Βεβαια ειναι και το πιατο..:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 16, 2010 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/01/2010_318353 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιανουάριος 17, 2010 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Τελικά με αποκωδικοποιητή τα κανάλια που είναι 4:3 , όλα δηλ. εκτός του Σκαϊ, πως φαίνονται στις wide τηλεοράσεις?Απο tv tuner φαίνονται κομμένα...Δεν κατάφερα να τα "απλώσω" μέσα απο το windows media center.Για το πρόγραμμα της pinnacle δεν το συζητάμε.... Δεν παίζει κάν.Το tuner είναι ένα PCIe 3010iX hybrid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 17, 2010 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Τελικά με αποκωδικοποιητή τα κανάλια που είναι 4:3 , όλα δηλ. εκτός του Σκαϊ, πως φαίνονται στις wide τηλεοράσεις?Όπως παίζουν και τα αναλογικά (εκτός του ΣΚΑΪ) σε wide τηλεοράσεις, δηλ. "τραβηγμένα απ' τ'αυτιά". Θα αργήσουμε να δούμε wide εκπομπή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιανουάριος 18, 2010 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Όπως παίζουν και τα αναλογικά (εκτός του ΣΚΑΪ) σε wide τηλεοράσεις, δηλ. "τραβηγμένα απ' τ'αυτιά". Θα αργήσουμε να δούμε wide εκπομπή... Καλό αυτό... Γιατί έχω συνηθήσει να τα βλέπω τραβηγμένα και αν τα βλέπω κανονικά δεν μ'αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 18, 2010 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Καλό αυτό...Γιατί έχω συνηθήσει να τα βλέπω τραβηγμένα και αν τα βλέπω κανονικά δεν μ'αρέσει Μαλλον σ'αρεσει να τις βλεπεις ολες λιγο χοντρουλες Το Αlter εχει το καλυτερο σημα btw, δε ξερω γιατι κ πως αλλα εχει μια μικρη διαφορα απο τα αλλα καναλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 18, 2010 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 αντε σε εμας εδω ποτε ερχεται ;Δηλαδη τωρα θα πρεπει να επιλεγω απο την τηλεοραση το σημα "DVT" που πιανω τα cine+ kai sport μπλα μπλα ; εκει θα πιανω και τα αλλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 18, 2010 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Ρε παιδιά έχω αυτήν την top box κάρτα Tv http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-Aver-Hybrid-Tv-Box-1080I-61A215HP00AP.htmσυνδεδεμένη με την τηλεόραση και αρνείται πεισματικά να παίξει τα ψηφιακά κανάλια.Σκανάρει, τα βρίσκει αλλά τα καταχωρει ως Radio. Κανονικά δε θα πρεπε να τα παίζει; Έχει κανείς καμία παρόμοια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 18, 2010 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Της ερτ παιζουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 18, 2010 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Της ερτ παιζουν ?Ναι :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 18, 2010 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Δυστηχως δεν υποστηριζει Mpeg4 τοτε...κριμας το μοντελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 18, 2010 #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Δυστηχως δεν υποστηριζει Mpeg4 τοτε...κριμας το μοντελο. Τι εννοεις δεν υποστηριζει ; Αφου το λεει οτι υποστηριζει και επειδη το εχω παρει και εγω το συγκεκριμενο μοντελο , μου ειχε πει ο υπαλληλος οτι υποστηριζει και για την ψηφιακη τηλεοραση. Και αφου παιζει τα ψηφιακα της ert , δε σημαινει οτι θα παιζει και τα υπολοιπα ψηφιακα ; Να καταλαβω τι παιζει με το ολο θεμα. Υ.Γ Κατι ρωτησα στο πιο πανω ποστ αλλα με εχετε ignore oλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 18, 2010 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Οχι...αφου της ερτ ειναι mpeg2 τι σχεση εχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 18, 2010 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Στη σελίδα του πλαισίου λέει ότι υποστηρίζει. Για αυτή έχει κανείς άποψη; Δουλεύει καλά με τα καινούργια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 18, 2010 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Παιδιά, μη βιάζεστε να ορμήξετε για δέκτες MPEG-4.Έχουμε καιρό μπροστά μας. Θα εμφανιστούν στα μαγαζιά και νέες μάρκες, εκτός από την πολύ κακή κατ'εμέ AverMedia, και σε καλύτερες τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 18, 2010 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 αα καλα, εκει που λεει αναπαραγωγη mpeg2 mpeg4 ειναι για video...Η volar αυτη παιζει μια χαρα απ'οσο εχω δει στο νετ γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 18, 2010 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Παιδια ξαναλεωΟι καρτες pci/pci express/express card/usb sticks tv που υποστηριζουν DTV ΟΛΕΣ παιζουν τα καναλια που μεταδιδει η DIGEA. Δηλαδη πιανουν mpeg4 μεταδοση...διοτι το decoding δε γινεται στη καρτα...αλλα με το προγραμμαΔοκιμαστε το http://www.dvbviewer.com και καλη θεαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 18, 2010 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Στη σελίδα του πλαισίου λέει ότι υποστηρίζει. Για αυτή έχει κανείς άποψη; Δουλεύει καλά με τα καινούργια;Εγώ πήρα αυτή αυτη και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένοςΕίναι παρόμοια μοντελα όλα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 18, 2010 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 εχω πετυχει αυτη την εταιρια και το σκεφτομαι..http://www.neotion.com/products/module.htmεχει κανεις αποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 18, 2010 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Συμβατοτητα των cam modules της neotionhttp://www.hollex.pl/zdjecia/8031.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.