Jump to content

κουτι thermaltake v9 και case fan 70mm για motherboard???

bi171184

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα!ειμαι κατοχος ενος κουτιου thermaltake v9 και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις..

το κουτι περιλαμβανει εγκατασταση στο πισω μερος της μητρικης για εναν ανεμιστηρα 70x70x10mm.το κακο ειναι οτι οσο και αν εψαξα,δεν βρηκα ανεμιστηρα τετοιου μεγεθους.βρηκα μονο εναν 70x70x25mm και εναν 70x70x15mm οι οποιοι ομως δεν θα χωρανε γιατι προφανως δεν θα κλεινει το πλαινο μερος του κουτιου.

1)αξιζει να κοψω το κουτι στο σημειο που ειναι να τοποθετηθει ο ανεμιστηρας των 70x70x25mm?να πω επισης οτι εχω και την scythe mugen 2 τοποθετημενη μπροστα..θα δω και αλλη διαφορα στις θερμοκρασιες δεδομενου οτι θα κανω overclocking συντομα και αν ναι,ποσους βαθμους κελσιου περιπου??

2)αν οντως αξιζει,πως να τον τοποθετησω??να δεχεται κρυο αερα η να διωχνει τον ζεστο?καπου διαβασα οτι χρειαζεται για να διωχνει τον ζεστο..

Χωρίς περιστροφές, θα έλεγα ότι δεν αξίζει με τίποτα η μοντίφα με τον 70άρη ανεμιστήρα... Πολύ μικρή διαμεταγωγή αέρα σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα θορύβου :boxed:. Θα πρέπει να πάρεις κάποιον 70άρη-"τουρμπίνα" για να καταφέρεις να ρίξεις τη θερμοκρασία ΙΣΩΣ 1 βαθμό Κελσίου.

Με τη Mugen2 εισαι μια χαρά, εντάξει δεν είναι "high-end", αλλά για τα λεφτά της είναι εξαιρετικά αποδοτική. Σε συνδυασμό με καλό airflow στο κουτί, θα κάνεις καλή δουλίτσα πιστεύω. 1000 φορές δλδ να προσπαθήσεις να βελτιώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις παραμέτρους.

Εν κατακλείδι, με τόσο μικρούς ανεμιστήρες και σε τέτοια θέση δε θα ασχολιόμουνα καν.

ευχαριστω για τις συμβουλες..κ εγω κατι τετοιο υποψιαζομουν,δεν αξιζει τον κοπο για τοση βαβουρα,για ενα απλο ανεμιστηρακι,ποσο μαλλον για να εχω οφελος στην θερμοκρασια της ταξεως +1 βαθμους!!ναι,μου κανει ο συγκεκριμενος αλλα ειναι απο εξω..το να δωσω περισσοτερα χρηματα για τα μεταφορικα απο'οτι για το προιον μου φαινεται κομματακι χαζο..

Όντως, η διαφορά (σε βαθμούς κελσίου) θα είναι από μικρή έως μηδαμινή.

Δεν αξίζει τον κόπο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.