Jump to content

Ερωτηση για αγορα Asus 5850

Rez7nor

Recommended Posts

Βασικα δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα και τα παιχνιδια που παιζω ειναι rts με τον i7 920 που εχω η 5850 θα με καλυψει?

Βασικα δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα και τα παιχνιδια που παιζω ειναι rts με τον i7 920 που εχω η 5850 θα με καλυψει?

Θα σε υπερκαλυψει οχι απλα θα σε καλυψει...Εγω παιζω τα παντα με την 5850 σε full details σε 1680χ1050..Mην νομιζεις οτι εχει τρελη διαφορα η 5870 σε σχεση με τη 5850...Περιπου +15% ειναι σε αποδοση και δεν νομιζω οτι αξιζει αν αναλογιστης οτι κοστιζει +100 και πλεον ευρω...

Επισης θα προτεινα να πας στην πιο φθηνη υλοποιηση 5850 αφου μεταξυ τους δεν εχουν διαφορες

Εγω παιζω σε 1920χ1080 και τα παιχνιδια που ασχολουμε ειναι red alert 3,comand and conquare,dawn of war 2 και αναμενω starcraft 2,supreme commander 2 και heroes of newerth πιστευω πως ειναι μια αξιοπρεπη αγορα αν οντως μπορει να καλυψει και μελοντικα rts

Υπερβολή για την ανάλυση που παίζεις δεν είναι,και τα rts πλέον είναι απαιτητικά.

O/c γίνεται εύκολα με το msi afterburner,και φτάνει σε επίπεδα stock 5870.

Bench για τα games που σε ενδιαφέρουν έχει εδώ.

+1 στο να πάρεις τη πιο φθηνή υλοποίηση.

Πλακα κανεις ??

Η 5850 ειναι απο αρκετα ως λιγο γρηγοτερη απο το GTX285 (που θεωρειτε απο τις πιο γρηγορες μονες καρτες που κυκλοφορουν απο την Νvidia αυτη την στιγμη) συν στο οτι εχει και υποστηριξη DirectX11

Οχι μονο σε RTS αλλα και σε FPS σαν το Crysis θα σε καλυψει (οχι ομως σε πολυ μεγαλες αναλυσεις)

Το 5850 σχεδον νικαει την αρκετα ακριβοτερη GTX285 παντου !!

Τραβαει τα μαλλια της η Nvidia αυτη την στιγμη πιαστηκε με τα βρακια χαμηλα... :D

Αντε γειαααα οπως λενε και στον Ολυμπιακο

OAAAANEsqJPD0TBXbZlhfWrRhH_N_oH6T2qD_VYoMaHXaP-MSeiLfSyb94inrhJ1ie_nSVjsBRd3cc-r8Io_HEpqGpEAm1T1UML7tns3n7TkG1hOrj8RtPD70oOc.jpg

OAAAAGJvj9hvaGbEtD6xIJ2A6Ny3vIREH5kBBE8i2aW2vDx6D4Gc3LdjIbhpF4AAfbVz2rNUFVwRZEdChBMV13JWApIAm1T1UKbLJ8kRCoFjxAcvT8LQ0bm_DI4H.jpg

Από ποιο site τα πήρες αυτά και με τι μηχάνημα τρέξαν; Είναι max ή average fps; Δεν νομίζω να είναι αληθή γιατί με 5870 έχω λιγότερα fps σε 1920x1080 + ΑΑ + ΑF κτλπ..

Αυτό έλειπε μια κάρτα που βγήκε 10 μήνες μετά την 285 να μην της ρίχνει στα αφτιά, έλεος.:giveup:

Κανείς δεν του πρότεινε nvidia αυτό το καιρό, δεν χρειάζεται να δημιουργείς flame.

Από ποιο site τα πήρες αυτά και με τι μηχάνημα τρέξαν; Είναι max ή average fps; Δεν νομίζω να είναι αληθή γιατί με 5870 έχω λιγότερα fps σε 1920x1080 + ΑΑ + ΑF κτλπ..

Δες εδω:

http://www.exbii.com/showthread.php?t=517964

Αυτό έλειπε μια κάρτα που βγήκε 10 μήνες μετά την 285 να μην της ρίχνει στα αφτιά, έλεος.:giveup:

Κανείς δεν του πρότεινε nvidia αυτό το καιρό, δεν χρειάζεται να δημιουργείς flame.

Sorry δεν ειχα καμια προθεση να ανοιξω Nvidia VS ΑΤI flamewar.

Απλα ηθελα να του δειξω οτι η 5850 ειναι υπεραρκετη εφοσον συναγωνιζεται ανετα μια απο τις πιο γρηγορες μονες καρτες της Nvidia (Ιδιαιτερα με ΑΑ και ΑF ενεργοποιημενο) και μαλιστα σε μικροτερη τιμη

Δεν κανει μονο για rts

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.