spresv Απρίλιος 19, 2011 #1021 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ρε διοδιοτετοιε, σαν μαθητης/φοιτητης ησουν στην ΚΝΕ/ΠΚΣ/κλαιν μαιν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1022 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ουτε καν.γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 19, 2011 #1023 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Γιατι εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στυλακι. Μονο αυτοι εχουν την εκπληκτικη ιδιοτητα να στρουθοκαμηλιζουν και να παπαγαλιζουν χωρις νοημα, ενω ταυτοχρονα υπονομευουν τη νοημοσυνη του συνομιλητη με τετοιο τροπο, που θες να περασεις το κλουβιο κεφαλι τους σε κανα ντουβαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 19, 2011 #1024 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ο 5χρονος γιος σου πρεπει να ειναι δεμενος στο καθισμα για παιδια και οχι να χοροπηδαει στο μπροστινο καθισμα επειδη εχει καψες.αλλα γιατι να δωσεις λεφτα για το καθισμα?πρεπει να πληρωσεις διοδια.Αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο, που όλα γίνονται σύμφωνα με το βιβλίο, δεν θα πληρώναμε και εξαρχής διόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1025 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο, που όλα γίνονται σύμφωνα με το βιβλίο, δεν θα πληρώναμε και εξαρχής διόδια. και επειδη δε ζουμε σε ιδανικο κοσμο εχεις το παιδι 5 χρονων χυμα στο μπροστινο καθισμα.:clap: και ανησυχεις μηπως σε ακουμπησει κανεις απο πισω κατα τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 19, 2011 #1026 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 και επειδη δε ζουμε σε ιδανικο κοσμο εχεις το παιδι 5 χρονων χυμα στο μπροστινο καθισμα.:clap:και ανησυχεις μηπως σε ακουμπησει κανεις απο πισω κατα τα αλλα. Αυτό που θέλω να σου πω και κολλάς στους τύπους, είναι ότι στον πραγματικό κόσμο παίζουνε και απρόβλεπτα σενάρια, τα οποία είναι και ο λόγος που την πατάμε συχνά και γερά. Χτύπα εσύ άλλο αμάξι με αυτό τον τρόπο και λέγε στον εαυτό σου ότι ο μπροστά έφταιγε και ότι το παιδί του έφταιγε που σηκώθηκε σε μια ταχύτητα που προσέγγιζε στάση. Κανονικά δε θα πρεπε να γίνει, άλλα έλα που έσκασε ο διάολος το ποδάρι του έγινε. Άμα σε πει τότε ο κόσμος ανεύθυνο θα έχει άδικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1027 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Γιατι εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στυλακι. Μονο αυτοι εχουν την εκπληκτικη ιδιοτητα να στρουθοκαμηλιζουν και να παπαγαλιζουν χωρις νοημα, ενω ταυτοχρονα υπονομευουν τη νοημοσυνη του συνομιλητη με τετοιο τροπο, που θες να περασεις το κλουβιο κεφαλι τους σε κανα ντουβαρι.ξαφνικα πεταγεσαι απο το πουθενα χωρις να εχεις πει τιποτα και μου λες οτι αυτα που γραφω δεν εχουν νοημα.θα στο πω με απλα λογιαγουσταρεις να πληρωνεις διοδια?ναι?πληρωνεεγω δε γουσταρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1028 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Αυτό που θέλω να σου πω και κολλάς στους τύπους, είναι ότι στον πραγματικό κόσμο παίζουνε και απρόβλεπτα σενάρια, τα οποία είναι και ο λόγος που την πατάμε συχνά και γερά.Χτύπα εσύ άλλο αμάξι με αυτό τον τρόπο και λέγε στον εαυτό σου ότι ο μπροστά έφταιγε και ότι το παιδί του έφταιγε που σηκώθηκε σε μια ταχύτητα που προσέγγιζε στάση. Κανονικά δε θα πρεπε να γίνει, άλλα έλα που έσκασε ο διάολος το ποδάρι του έγινε.Άμα σε πει τότε ο κόσμος ανεύθυνο θα έχει άδικο;αυτο να το πεις στους αλλους που φρεναρουν επιτηδες για να προκαλεσουν ατυχημα.ειμαι ανευθυνος επειδη δε πληρωνω διοδια.ουαου.υ.γ.επειδη ειναι απροβλεπτος ο κοσμος γι αυτον ακριβως τον λογο δεν αφηνεις το παιδι χυμα ουτε οταν εισαι σταματημενος ουτε οταν εισαι παρκαρισμενος.το λυνεις οταν ειναι να βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 19, 2011 #1029 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 αυτο να το πεις στους αλλους που φρεναρουν επιτηδες για να προκαλεσουν ατυχημα.ειμαι ανευθυνος επειδη δε πληρωνω διοδια.ουαου.υ.γ.επειδη ειναι απροβλεπτος ο κοσμος γι αυτον ακριβως τον λογο δεν αφηνεις το παιδι χυμα ουτε οταν εισαι σταματημενος ουτε οταν εισαι παρκαρισμενος.το λυνεις οταν ειναι να βγει.Ενώ θα πρεπε απεναντίας να ενθαρρύνουν έξυπνους που δεν έχουνε συναίσθηση του τι μπορούν να προκαλέσουν;Υ.Γ είσαι ανεύθυνος γιατί εθελοτυφλείς. Μην πληρώνεις - αλλά όχι θέτοντας σε κίνδυνο εμένα, τους συνεπιβάτες μου και το όχημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1030 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 εσυ εχεις συναισθηση πως δουλευει το αυτοματοποιημενο συστημα με τις μπαρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 19, 2011 #1031 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 εσυ εχεις συναισθηση πως δουλευει το αυτοματοποιημενο συστημα με τις μπαρες?Τόση ώρα προσπαθούσες να με αντικρούσεις δεχόμενος ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοιο ατύχημα, τώρα θες να μου μιλήσεις για το πώς δουλεύουνε οι μπάρες;Νομίζω ότι ξεφύγαμε. Από τη στιγμή που εξομοιώνεις την ζωή και τη σωματική ακαιραιότητα ενός μικρού παιδιού με την ανάγκη σου να μην δώσεις "μάγκικα" κολλώντας 1,80 € σε διόδια και μόνο, για αυτό δεν αξίζει να συζητήσουμε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1032 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 μη λεμε παλι τα ιδιαη αποσταση που εχεις οταν περνας μαζι με τον μπροστινο ειναι τουλαχιστον 4 μετρααν θεωρεις 4 μετρα μικρη αποσταση ασφαλειας αλλα το 5χρονο παιδι το χεις να καθεται στο μπροστινο καθισμα τοτε κατι δε παει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 19, 2011 #1033 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Αφού ξοδέψαμε 10 σελίδες υπερασπιζόμενοι το ανύπαρκτο δικαίωμα του κανένα να πληρώνει υπό καθεστώς κατάληψης, ας ξοδέψουμε άλλες 10 σελίδες υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα μας στον αέρα που ακολουθεί το αμάξι μας Αθάνατε Ελληναρά... που διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 19, 2011 #1034 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πρεπει?κανε οτι νομιζεις.Να ρωτήσω τότε αλλοιώς. Το κίνημα που είσαι μέλος δίνει σάν απάντηση σε ερώτηση "τι κάνω οταν στα διόδια υπάρχει τροχαία για να μην πληρώσω αλλά και να μην μου κόψουν κλήση" αυτό που λές εσύ τρενάκι με τον μπροστινό που πλήρωσε για να μην πληρώσεις και εσύ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1035 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Πως περνάμε μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 19, 2011 #1036 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Φίλε μου αυτά τα ξέρω αλλά πουθενά δεν βλέπω να συμβουλεύετε κανένα γαι να κάνει τρενάκι με τον μπροστινό οσο για τα 4 μέτρα απόσταση που λές οτι έχεις απόσταση απο τον μπροστινό οταν περνάτε μαζί ειναι λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1037 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Φίλε μου αυτά τα ξέρω αλλά πουθενά δεν βλέπω να συμβουλεύετε κανένα γαι να κάνει τρενάκι με τον μπροστινό οσο για τα 4 μέτρα απόσταση που λές οτι έχεις απόσταση απο τον μπροστινό οταν περνάτε μαζί ειναι λάθοςεγω δε συμβουλεψα κανεναν να το κανειειπα οτι γινεται και οτι δεν ειναι επικινδυνο.το εχεις δοκιμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #1038 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Δε χρειαζεται,σε εμπιστευομαστε.τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1039 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 δε μιλησα σε σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2011 #1040 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Διόδιαστοπ, έχεις οδηγήσει τόσες φορές να πας στα διόδια και δεν ξέρω και που αλλού, και δεν έχεις ακόμη οδηγική παιδεία.Δεν είναι ανάγκη να τηρείς τον ΚΟΚ κατά γράμμα για να έχεις οδηγική παιδεία.Έχω δει πολλές φορές όχι στα 4 μέτρα αλλά στα 4 εκατοστά να κολλάνε ταξιτζήδες πίσω από αυτοκίνητα.Σε περίπτωση λάθους (π.χ. να μην ανοίξει η μπάρα) η πιθανότητα να στη φορέσει είναι μεγάλη. Μην υπερεκτιμάς τις οδηγικές σου ικανότητες. Το αμάξι είναι ένα μέσο που το οδηγάω εγώ, η θείτσα, εσύ, η γιαγιά, ο παππούς ο τυφλός και ο μπάμπης ο σουγιάς. Υπό ΚΣ / stp δεν θα έπρεπε να έχεις τον έλεγχο, για να μην γίνονται ατυχήματα. Απόλαυσε τον έλεγχο που έχεις και χρησιμοποίησε τη σύνεση.Απεύχομαι το γεγονός να στουκάρεις, αλλά όταν σου συμβεί, μην πεις ότι "από εκεί πέρναγα πάντα με 80, σήμερα πήγα με 60 και έπεσα στην μπαριέρα". Το μόνο καλό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι ισχύει η θεωρία του Δαρβίνου περί εξέλιξης των ειδών. Το κακό είναι ότι παίρνουν μαζί τους συνήθως περισσότερους αθώους, οπότε το ισοζύγιο δεν γέρνει προς την ροπή της φυσικής επιλογής αλλά είναι τυχαίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.