Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
μπορεις να ξαναπεις γιατι να μην πληρωσουμε σε αυτον?

κλειστος περιφραγμενος με διαχωριστικο και 2 λωριδες +1 βοηθητικη εχει.

Ξερεις γιατι? Γιατι δεν εχουμε συνειδητοποιησει ακομη οτι τα λεφτα που δινω/εις στο γκισε δεν πανε στο κρατος, πανε αποκλειστικα στην τσεπη ιδιωτη. Ο ιδιωτης δεν νομιζω να χει και καμια καϊλα να φτιαξει το δρομο που σκοτωνομαστε, απο την στιγμη που δεν του ανηκει.

στον ιδιωτη πανε για να συντηρει αυτο το δρομο +ενα κερδος πιστευω.

εγω αυτο τον δρομο τον ειδα καλοσυντηρημενο παντως, καμια σχεση με πατρα-αθηνα, πιο πολυ με αττικη οδο.

Ειναι καλοσυντηρημένος γιατί είνα καινούργιος.

Δώσε του 10 χρόνια που αυτός ο "ιδιωτης" θα μαζεύει διόδια να δεις αν θα ρίξει και 1 ευρώ για να τον φτιάξει πάλι.

Υ.Γ. Ναι με τέτοια θέματα ΕΙΜΑΙ καχύποπτος.

Ο δρομος τωρα εχει γινει, ειναι του "κουτιου". Το λεω αυτο μιας και ειμαι κατοικος Καρδίτσας και τον εχω κανει απειρες φορες. Οταν μετα την Λαμια και μέχρι πολυ μετα απο τον Αγ. Κωνσταντινο δεν ειχες καν διαχωριστικο σιδερένιο, οταν στην περιφερειακη των Καμμενων Βουρλων γινοταν ατυχηματα καθε μερα, δεν το εχεος βιώσει. Ναι τον φτιαξανε, με τα λεφτα μας και τωρα μια εταιρία ζηταει λεφτα; Γιατι να της τα δωσω; Εχει ηδη πληρωθει ο δρόμος και με το παραπανω. Και με αιμα, οχι μονο με χρημματα.

Διοδια ΣΤΟΠ. Προσωπικα σταματησα να πληρωνω οποιον του καπνισει και παει και στηνει ενα κουτακι με ενα ανθρωπακι να ζηταει λεφτα.

Τους τελευταίους 2 μήνες, έχω πάει Σπάρτη 3 φορές, και πραγματικά μου την έχει δώσει με τα διόδια όσο δεν πάει.

Μπορείς αν γίνεται να μας πεις συνοπτικά (μπορεί να είναι κάπου στις 9 σελίδες, λογικα΄είναι) ποια διόδια ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ, και εικάζω πως όσα ΔΕΝ είναι μπορούμε να αρνηθούμε να πληρώσουμε.

Σορρυ αν εχει αναρτηθεί πάλι.

Εμένα να δείς πως μου την έδωσε τις προάλλες που πλήρωσα 9.8(απο 5.7) να κατέβω καλαμάτα. Και εχτές λέει δώσανε νέο κομμάτι. Θέλω 25 -30 ευρώ βενζίνη και 10++ ευρώ διόδια μόνο να πάω!!!!:wall::wall:

Θέλω ενημέωση για την έκβαση του δικαστηρίου μεταξύ διοδίων και ατόμων που δεν πλήρωσαν ασαπ. Αν μας καλέπτει 100% θα παίρνουν τα @@ μου απο εδώ και πέρα. Ξεφτύλες.

Ναι ρε, και εγώ θέλω να ακούσω ΑΝ υπάρχει κάποιο αποτέλσμα σε οποιοδήποτε δηκαστίριο και θέλω να βρώ να έχω τυπομένο και κάπου την νομοθεσία και Γενάρη που θα ξαναπάω να τους το κολλήσω στην μούρη.

στον ιδιωτη πανε για να συντηρει αυτο το δρομο +ενα κερδος πιστευω.

εγω αυτο τον δρομο τον ειδα καλοσυντηρημενο παντως, καμια σχεση με πατρα-αθηνα, πιο πολυ με αττικη οδο.

Δεν είναι καθόλου έτσι και αφού λές ότι πήγες Καρδίτσα όταν ερχόμενος απο Αθήνα πέρασες απο τα διόδια της Αγίας Τριάδος κοντά στα Καμένα Βούρλα πρός Λαμία τα διόδια που πλήρωσες δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τον δρόμο που χρησιμοποίησες αλλά με την χρηματοδότηση της εταιρείας που θά κατασκευάσει τον Ε65 (και @αμ@ την απάτη)

Οσο για τα λεφτά που πληρώνουμε στα διόδια απο αυτά(τα λεφτά) όπως έχω ξαναπεί ενα 60% περίπου κατ' όμολογία των ιδίων των κυβερνόντων είναι φόρος υπέρ του κράτους (πανέξυπνο χαράτσι)

Εμένα να δείς πως μου την έδωσε τις προάλλες που πλήρωσα 9.8(απο 5.7) να κατέβω καλαμάτα. Και εχτές λέει δώσανε νέο κομμάτι. Θέλω 25 -30 ευρώ βενζίνη και 10++ ευρώ διόδια μόνο να πάω!!!!:wall::wall:

Θέλω ενημέωση για την έκβαση του δικαστηρίου μεταξύ διοδίων και ατόμων που δεν πλήρωσαν ασαπ. Αν μας καλέπτει 100% θα παίρνουν τα @@ μου απο εδώ και πέρα. Ξεφτύλες.

Ναι ρε, και εγώ θέλω να ακούσω ΑΝ υπάρχει κάποιο αποτέλσμα σε οποιοδήποτε δηκαστίριο και θέλω να βρώ να έχω τυπομένο και κάπου την νομοθεσία και Γενάρη που θα ξαναπάω να τους το κολλήσω στην μούρη.

Αν ειχε γινει κατι τετοιο δεν νομιζω να ειχε μεινει κρυφο. Μεχρι στιγμης οι μοναδικες μηνυσεις που εχουν γινει ειναι πολιτων κατα εταιριων για παρακώλυση συγκοινωνίας

μπορεις να ξαναπεις γιατι να μην πληρωσουμε σε αυτον?

κλειστος περιφραγμενος με διαχωριστικο και 2 λωριδες +1 βοηθητικη εχει.

δεν εχεις κατανοησει οτι τους δρομους που φτιαχνουν οι εργολαβοι τους πληρωνει κατα 80-90% το δημοσιο, και το υπολοιπο ειναι ενα μικρο ποσοστο δικο τους για να μπορουν να δικαιολογησουν την ιδιωτικοποιηση των διοδιων.

πληρωνουμε τοσα λεφτα σε φορους,φτιαχνουν τους δρομους με καθυστερησεις,με υπερκοστολογησεις βαζουν μετα ιδιωτικα διοδια και κονομανε για 30 χρονια εσοδα απιστευτα.

αν σου φαινεται φυσιολογικο αυτο οκ,πληρωσε,δε σου βαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο.

εγω προσωπικα δε ξαναπληρωνω σε κανενα δρομο,ειτε ειναι καλος ειτε ειναι κακος.

μας κλεβανε τοσα χρονια με τα διοδια σε κωλοδρομους,και αν τυχει τωρα και φτιαξουν ενα φυσιολογικο δρομο θα γινω εγω ενταξει απεναντι στους κλεφτες?

να τους γυρισει μπουμερανγκ να δωσουν πισω και τα κλεμμενα και να βγουν και χαμενοι.

Τελικά να ρωτήσω δικαστήρια έχουν γίνει, κάτι πήρε το αυτί μου ότι έγιναν και δικαιώθηκε η εταιρία. Ράδιο αρβύλα;

ειχανε γινει κατι μηνυσεις προς πολιτες για φθορα ξενης περιουσιας και αλλες τετοιες σαχλες κατηγοριες,οι οποιες θα εκδικαστουν το 2012.

οι μηνυσεις που εχει κανει ο κοσμος προς τις εταιρειες εχουν παρει 3-4 αναβολες μεχρι στιγμης για λογους...ασθενειας..

η τελευταια αναβολη ηταν 4 οκτωβριου,και η δικη οριστικε για τον μαιο.δεν προκειται να παρει αλλη αναβολη παντως,ειναι η οριστικη δικη τοτε.

ναι αλλα με το ιδιο σκεπτικο μην πας να παρεις και σημα για τελη κυκλοφοριας και οτι αγοραζεις να δινεις 23% λιγοτερο γιατι εχουν πληρωθει τοσα χρονια πολλα λεφτα και καποιος τα εφαγε.

δεν διαφωνω να μην πληρωσεις διοδια, αλλα προσπαθω να κανω και ενα λογικο αντιλογο.

Τελικα ρε παιδια , τι μπορουν να σου κανουν σε περιπτωση που το δικστηριο βγει εναντιον μας??

Πριν μια εβδομαδα που κατεβαινα αθηνα παω να σταματησω να πληρωσω διοδια (σαν καλος μ@λ@κ@ς)και βλεπω ανοιχτη την μπαρα ....ε δεν κρατηθηκα..:innocent:

@aggelopas, έγω πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας. Ένας αέρας κοπανιστός είναι, θα το καταλάβαινα αν πλήρωνα τέλη κυκλοφορίας και δεν πλήρωνα δίοδια ή άντε ένα πολύ συμβολικό ποσό 0,005-0,01€ ανά χλμ και σύμφωνα με τα χλμ που διανύω. Να πληρώνω όμως κερατιάτικα τέλη και σύμφωνα με τα κυβικά μου και οχι με το πόσο μολύνω + διόδια που δεν έχουν αντίκρισμα και μάλιστα τιμές φωτιά ε πάει πολύ.

Θέλω πολύ να δω την απόφαση της δίκης τον Μάιο

Τελικα ρε παιδια , τι μπορουν να σου κανουν σε περιπτωση που το δικστηριο βγει εναντιον μας??

Πριν μια εβδομαδα που κατεβαινα αθηνα παω να σταματησω να πληρωσω διοδια (σαν καλος μ@λ@κ@ς)και βλεπω ανοιχτη την μπαρα ....ε δεν κρατηθηκα..:innocent:

το δικαστηριο θα βγει εναντιον μας μονο αν πεσει πολυ λαδωμα σε δικαστικο κυκλωμα

αλλα τωρα πια ειμαστε τοσοι πολλοι που δε τους παιρνει

και για να φας "προστιμο" πρεπει να παει δικαστικα το καθενα οδηγο εναν εναν

το δικαστηριο θα το χασουνε,γιατι αν νομιζαν οτι θα το κερδισουν δε θα κανανε τοσες αναβολες

αγγελοπα,το φπα και τα τελη πανε στο κρατος,και οχι στο μπομπολα και τη παρεα του.

το που φαγωνονται ειναι αλλο θεμα:...:

το δικαστηριο θα βγει εναντιον μας μονο αν πεσει πολυ λαδωμα σε δικαστικο κυκλωμα

αλλα τωρα πια ειμαστε τοσοι πολλοι που δε τους παιρνει

και για να φας "προστιμο" πρεπει να παει δικαστικα το καθενα οδηγο εναν εναν

το δικαστηριο θα το χασουνε,γιατι αν νομιζαν οτι θα το κερδισουν δε θα κανανε τοσες αναβολες

αγγελοπα,το φπα και τα τελη πανε στο κρατος,και οχι στο μπομπολα και τη παρεα του.

το που φαγωνονται ειναι αλλο θεμα:...:

με το συμπαθειο ,αλλα για να καταλαβω κι εγω απο επαγγελματικη διαστροφη τι γινεται ακριβως με το θεμα ,μπορεις να μας σκαναρεις κανα επισημο εγγραφο (μηνυση-αιτηση εκδοσης διαταγης πληρωμης οτι εχεις τελος παντων),γιατι τα λες ανακατεμενα και με λαθη κ δεν βγαινει νοημα???

αποφαση δικαστηριου δεν εχει βγει καμια ακομη

αρα δεν εχει βγει και αιτηση διαταγης πληρωμης.

τι ακριβως δε καταλαβες απο αυτα που εγραψα?

:nothing:

λοιπον.επειδη απο ότι φαινεται εχεις λιγο μαυρα μεσανυχτα απο το θεμα και πολυ φοβαμαι οτι βγαινεις στα σαιτς και μιλας στον αερα κοιτα λιγο πως εχει..

ΑΙΤΗΣΗ διαταγης πληρωμης καταθετει καποιος,οταν του χρωστα καποιος αλλος.Η εταιρια ,για να παρει απο τον Σακη Λακη Μακη τα λεφτα των διοδιων ,πρεπει να καταθεσει μια τετοια.Οταν κατατιθεται τουτη που λες,καταχωρειται σε δημοσια εγγραφα στο δικαστηριο με αριθμο .Πχ : νουμερο 32523534 Τσακωνας κατα Αστρολαβου.

Ερωτημα νουμερο 1 Εχει κατατεθει τετοια αιτηση?

1)Ναι 2)Οχι 3)Δεν ξερεις 4)Κεφτεδακια 5)Μαικλ Τζακσον

Αυτη η αιτηση εκδοσης διαταγης πληρωμης που λες, δεν εκδικαζεται δημοσιως οπως μια αγωγη πχ,αλλα καποια στιγμη 1-2-3 μηνες απο την καταθεση της βγαζει ο δικαστης αποφαση του στυλ Δεχεται/Απορριπτει ,και επιδιδεται με δικαστικο επιμελητη σε αυτον που χρωστα (στο παραδειγμα μας στον αστρολαβο).Με λιγα λογια,εαν οντως εχεις καποια ιδεα περι του θεματος,θα μπορεις να βρεις και το κειμενο της εν λογω διαταγης πληρωμης

Ερωτημα νουμερο 2 :Υπαρχει διαταγη πληρωμης εκδοθεισα? α)Ναι β)Οχι γ)Εισαι ο βοηθος του ΙΤ που ξερει μονο τα σωστα λινκακια απο το youtube και κατα τα αλλα επαναλαμβανεις μονο οτι ακους

Παμε τωρα στο ποινικο σκελος.

Για οποιον (φαινεται να) εχει κανει ποινικο αδικημα,μπορει ο παθων να κανει μηνυση.Αυτη η μηνυση που λες γνωστοποιειται στον φερομενο ως δραστη και τουρχεται μια κληση να δωσει εξηγησεις τι και πως.ΑΡΑ εαν υπαρχει μηνυση ,θα πρεπει να ειναι γνωστο το κειμενο της.

Ερωτημα νουμερο 3 : Εχεις ιδεα σε βαρος ποιου συγκεκριμενα εχει κατατεθει μηνυση α)Ναι β)Οχι γ)ψαροσουπα δ)το ακουσες στο μετρο και ειπες να το γραψεις κι εδω

Ερωτημα νουμερο 4 :Εαν η απαντηση στο υπο (3) - τρια ερωτημα ειναι η (α) ,εχεις την ευγενη καλωσυνη να μας σκαναρεις την μηνυση να την διαβασουμε? α)Ναι β)Οχι γ)Δεν εχεις σκαννερ δ)δεν εχεις ηλεκτρικο ε)Αλεφαντος

ΥΓ:μηνυση δεν μπορει να κατατεθει κατα εταιριας ,παρα μονο κατα συγκεκριμενου προσωπου.

Οταν λες λοιπον ο κοσμος εχει καταθεσει μηνυσεις κατα εταιριων και πηραν αναβολες 2 τινα συμβαινουν.Η λες αρλουμπες η δεν ξερεις ακριβως τι εγινε και το μεταφερεις με δικα σου λογια.

Ερωτημα νουμερο 5 λοιπον : Εαν καποιος ιδιωτης εχει καταθεσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ενδικο μεσο κατα εταιριας η εργαζομενου σε εταιρειες μπορεις να μας το σκαναρεις?

απ οσο ξερω αιτηση διαταγης πληρωμης απο την εταιρεια σε πολιτες δεν εχει γινει.

εχουν γινει μηνυσεις σε διαφορους για φθορα ξενης περιουσιας και κατι αλλα παρεμφερη,αλλα οχι για αρνηση πληρωμη διοδιων.

αυτα που ξερω σιγουρα οτι εχουν γινει ειναι τα εξης

στις αφιδνες εχουν παει 4 φορες αυτοφωρο οι υπαλληλοι και οι προισταμενοι μετα απο μηνυσεις(η οπως αλλιως λεγεται δε ξερω) που εχουν κανει οδηγοι οταν δε τους αφηναν να περασουν

ο δικηγορικος συλλογος της πατρας κατι εχει κανει και εχει τρεξει στα δικαστηρια καποια εταιρεια,δε ξερω νομικα πως λεγεται η ολη διαδικασια δε νομιζω και πως ειναι αυτο το θεμα αν λεγεται μηνυση,αγωγη η μαικλ τζακσον.

αυτη η δικη εχει παρει πολλες αναβολες...

για να βρω ολα αυτα που λες πρεπει να μου τα στειλουν αυτοι που εχουν εμπλακει αμεσα με τα δικαστηρια,δεν ξερω αν θελουν να τα στειλουν,θα ρωτησω εναν που ξερω και αν μου το δωσει καλως.

stand by

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.