Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Συμφωνω με οσα εγραψες φυσικα. Αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο να συνεχισει καποιος να αγωνιζεται για να κανει τη διαφορα στους γυρω του. Δε βλεπω κανεναν γυρω μου να αφυπνιζεται. Ουτως η αλλως ο αστυνομικος θα κανει "τη δουλεια του", ο υπαλληλος επισης, η εταιρεια θα παρει τα λεφτα της απο τη μαζα, τα λαμογια θα συνεχισουν να παρασιτουν στο συνολο κοκ Δε νομιζω να βλεπει κανεις αυτο που κανω εγω σαν αντιδραση. Ουτως η αλλως δεν το κανω τοσο για τα λεφτα, οσο για το οτι εκνευριζομαι οταν πρεπει να ξαναπληρωσω για κατι, σε αυτη την περιπτωση με τα τελη κυκλοφοριας (που φυσικα εχουν αυξηθει οπως ολα).

Οσο για αυτα που λετε σαν αντιλογο στον τροχαιο... Αδικος κοπος, αυτος ηταν εκει για να κοψει το προστιμο, ουτε καν "ακουγε" οταν του μιλουσα. Κατεβηκα και μου λεει "θα σου κοψω προστιμο για μη πληρωμη διοδιων" και εκει τελειωσε. Του λεω κατευθειαν "δε θα επρεπε να με ειχατε σταματησει στα διοδια;" και αφου με κοιταξε πανω απο τα γυαλια του για μισο λεπτο, μου απαντησε με το υφος του πολυ αγριου μπατσου "σε σταματησα στο πρωτο ασφαλες σημειο, ενταξει; ΕΝΤΑΞΕΙ???" Μονο που δεν εβγαλε κανα γκλομπ :p

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Μη νομίζεις ότι κι αυτοί είναι χαζοί, αλλά δεν είναι υπεράνω του νόμου. Αν πας στο site του "Δεν πληρώνω" θα δεις όλη την νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις αυτούς σε μπελάδες κι όχι τον εαυτό σου.

Όσον αφορά τώρα στο αν αξίζει να κάνουμε πράγματα, σαν σήμερα το 1305 εκτέλεσαν τον William Wallace. Νομίζω ότι αν μπορούσες να τον ρωτήσεις αν αξίζει να προσπαθείς έστω και μόνος σου, μέχρι να αφυπνιστούν οι άλλοι (κάποιοι δε θα το κάνουν ποτέ...), η απάντηση θα ήταν σίγουρα θετική.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Συμφωνω με οσα εγραψες φυσικα. Αλλα δεν βλεπω για ποιο λογο να συνεχισει καποιος να αγωνιζεται για να κανει τη διαφορα στους γυρω του. Δε βλεπω κανεναν γυρω μου να αφυπνιζεται. Ουτως η αλλως ο αστυνομικος θα κανει "τη δουλεια του", ο υπαλληλος επισης, η εταιρεια θα παρει τα λεφτα της απο τη μαζα, τα λαμογια θα συνεχισουν να παρασιτουν στο συνολο κοκ Δε νομιζω να βλεπει κανεις αυτο που κανω εγω σαν αντιδραση. Ουτως η αλλως δεν το κανω τοσο για τα λεφτα, οσο για το οτι εκνευριζομαι οταν πρεπει να ξαναπληρωσω για κατι, σε αυτη την περιπτωση με τα τελη κυκλοφοριας (που φυσικα εχουν αυξηθει οπως ολα).

Οσο για αυτα που λετε σαν αντιλογο στον τροχαιο... Αδικος κοπος, αυτος ηταν εκει για να κοψει το προστιμο, ουτε καν "ακουγε" οταν του μιλουσα. Κατεβηκα και μου λεει "θα σου κοψω προστιμο για μη πληρωμη διοδιων" και εκει τελειωσε. Του λεω κατευθειαν "δε θα επρεπε να με ειχατε σταματησει στα διοδια;" και αφου με κοιταξε πανω απο τα γυαλια του για μισο λεπτο, μου απαντησε με το υφος του πολυ αγριου μπατσου "σε σταματησα στο πρωτο ασφαλες σημειο, ενταξει; ΕΝΤΑΞΕΙ???" Μονο που δεν εβγαλε κανα γκλομπ :p

μπαινεις μεσα πατας γκαζι και φευγεις!:man_in_love:

τα καθηκια δεν προκειται να ψηφισω κανεναν...μα κανεναν.να κυβερνησει ο κανενας.ποτε δενκαταλαβα γιατι πρεπει να υπαρχουν αντιπροσωποι μας....δεν μπορει αλλιως να λειτουργησει το κρατος?αφου υπαρχουν νομοι.αν δουμε οτι χρειαζεται καινουργιος νομος ψηφισζουμε μεσω εφαρμογης της google για παραδειγμα.τοσο δυσκολο ειναι?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Τη Δευτέρα έγινε το δικαστήριο άκουσα. Ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση. Πολύ αυστηρή η δικαιοσύνη με τον απλό πολίτη. Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει...

Τη Δευτέρα έγινε το δικαστήριο άκουσα. Ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση. Πολύ αυστηρή η δικαιοσύνη με τον απλό πολίτη. Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει...

Αν μάθεις νεότερα πόσταρε με τη μία. Πού' σαι ρε [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]...

Και βασικά δεν γελάει, νευρικό γέλιο είναι...

ΕΥ ΧΡΩ & ΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣ: Λογαριασμό 10.602 ευρώ για διόδια έστειλε η Νέα Οδός

λιγο κοτσανα μου φαινοταν η ειδηση απο την αρχη,αλλα εδω την λεει πιο πειστικα.

1)Η κατασχεση απαιτει αποφαση δικαστηριου.Υπαρχει αποφαση δικαστηριου?Αν εχουν προχωρησει σε κατασχεση , η κυρια πρεπει να εχει την αποφαση λογω επιδοσης..Αν οντως υπαρχει αυτη η αποφαση θελω να την διαβασω.Δηλ τοσο δυσκολο ηταν να γραψουν ενα νουμερο?

Στην μαστερ λοου νταταβαζε δεν βρισκω κατι στις αποφασεις με keyword "διοδ*"...βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα και να εχει βγει τετοια αποφαση και να μην ενδιαφερθηκε κανεις να την καταχωρησει

Και τωρα παμε στα τρομακτικα

Θυμαστε εκεινο το περιφημο νομοσχεδιο για την επιταχυνση της δικαιοσυνης?(10.10.2011)

Μεταξυ των αλλων προβλεπει και "καταργηση" κατα καποιον τροπο της διαδικασιας ενωπιον δικαστηριου για να επιβληθει κατασχεση και καταργηση της δυνατοτητας δικαστικης προσβολης...

Με λιγα λογια αν δοθει τετοια δυνατοτητα στις εταιριες διοδιων...κλαφτα χαραλαμπε...

Αυτό ισχύει αναδρομικά; δηλαδή για χρέη πρίν πάρουν ας πούμε άδεια απο την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων; Πώς θα στηρίξουν ότι πέρασες χωρίς να πληρώσεις αφού η τότε καταγραφή με κάμερα ηταν παράνομη;

Με το δικαστήριο του μαι τι έγινε; Μα καλά κανένας απο αυτούς που οικονομικά μπορούν δεν κάνει κίνηση εναντίων αυτών των τομαριών;

Αυτό ισχύει αναδρομικά; δηλαδή για χρέη πρίν πάρουν ας πούμε άδεια απο την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων; Πώς θα στηρίξουν ότι πέρασες χωρίς να πληρώσεις αφού η τότε καταγραφή με κάμερα ηταν παράνομη;

1 ερωτηση 1213412 πιθανες απαντησεις.Κεηζ μπαη κεηζ μπεηζις.Το θεμα ειναι οτι η κατασχεση μπορει να πιασει και προγενεστερα χρεη.

Για να μην πανικοβαλλεστε παντως

Αν η ειδηση δεν ειναι τρομομουφα των σαιτς ,να μου σκαναρει καποιος των διοδιαστοπ την αποφαση που εχει επιδοθει στην κυρια και τιτλοφορειται διαταγη πληρωμης.

Υπαρχει τετοια αποφαση οντως η μας δουλευουν τα σαιτς?

Ανακοπη υποβληθηκε?

Μολις σημερα ελαβα κ εγω ενα ραβασακι απο την Αττικη Οδο που λεει οτι χρωσταω 8 διελευσεις λογω χειροκινητου ανοιγματος της μπαρας...ξερει κανεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις??

Έστειλε ειδοποιητήριο πληρωμής σε κάτοικο της περιοχής μας για διελεύσεις αξίας 530 €. Το ειδοποιητήριο δεν πληρώθηκε εντός 15 ημερών και έστειλε διαταγή πληρωμής με το ποσό των 10.600€, ως εικοσαπλάσιο των 530€.

Η συγκεκριμένη αστήριχτη απαίτηση για τις διελεύσεις έγινε

1) με κατάθεση φωτογραφιών που καμία από αυτές δεν αποδείκνυε ότι η συγκεκριμένη κάτοικος δεν πλήρωνε τις διελεύσεις της.

2) Κατέθεσε φωτογραφίες με τον αριθμό ενός οχήματος, που περιγράφεται διαφορετικά σαν μάρκα και χρώμα σε πολλές από τις περιπτώσεις

3) Δεν υπήρχε πουθενά απόδειξη υπογεγραμμένη ότι ένα από δύο συναλλασσόμενα μέρη δέχεται την χρέωση, έτσι ώστε να πιστοποιηθεί αποδεκτό και από τα δύο μέρη χρέος, όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις κάθε διαταγής πληρωμής.

Η κάτοικος της περιοχής μας, που δέχτηκε αυτή την αστήριχτη επίθεση από την μεριά της Νέας Οδού, προσέφυγε στα δικαστήρια κάνοντας ανακοπή, η οποία θα εκδικαστεί το Μάρτιο του 2013 και παράλληλα άσκησε ασφαλιστικά μέτρα για την μη εκτέλεση κατάσχεσης, μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου το 2013.

Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε στις 24 Οκτωβρίου και πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης γραπτών σημειωμάτων των συνηγόρων (31/10/2011), για να εξεταστεί η υπόθεση, η Νέα Οδός Α.Ε. στις 27/10/2011 (προ εορταστικού τριημέρου) προχωράει σε εκτέλεση κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της κατοίκου των Αφιδνών!

Έτσι λοιπόν για το ποσό των 530€ και πριν ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία, η Νέα Οδός θέλει να προχωρήσει

σε κατάσχεση αυτοκινήτου!

http://diodiastop.blogspot.com/

Οι φωτογραφιες που τραβανε ειναι νομιμες???εγω μπορει να υποστηριξω πως το αυτοκινητο μου το οδηγουν αλλοι 10 κ οτι εγω τα πληρωνω τα διοδια μου..μπορουν να προσκομισουν φωτο ως αποδεικτικο στοιχειο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.