diodiastop666 Ιούνιος 11, 2011 #1101 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Δεν πήρα εγώ. Εγώ τα έμαθα όλα όταν έφτασε λάρισα. Είχε μαζί του αυτό: 6976864058 (σύνδεσμος Λάρισας)Από εδώ...ΔιόδιαΠαίζει κανένα πιο "κεντρικό" και επίσημο μήπως τον διαφωτίσουν καλύτερα;ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Επικοινωνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 14, 2011 #1102 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Κοροϊδία με τις μειώσεις των διοδίων! - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούνιος 21, 2011 #1103 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Zougla online - Υπάλληλος διοδίων χτύπησε μέλος του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 21, 2011 #1104 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Πήγαμε κι ήρθαμε αυθημερόν, Ναύπλιο.Το κορυφαίο... Με το που περνάς τα διόδια Κορίνθου-Τριπόλεως, έχει ταμπέλα: "Ο δρόμος δεν έχει σήμανση, οδηγείτε με δική σας ευθύνη"!!!!!!!!Μερικά χλμ πιό κάτω, άλλη ταμπέλα: "Ο δρόμος είναι υπό κατασκευή, οδηγείτε με δική σας ευθύνη"!!!!!!!!Και φυσικά ήθελαν να πληρώσουμε και διόδια για αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούνιος 21, 2011 #1105 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Πληρωσατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 21, 2011 #1106 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Απάντησα εδώ, να μην τα γράφω ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούλιος 19, 2011 #1107 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 κατακαλόκαιρο άρχισαν τις κουτοπονηριές Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 23, 2011 #1108 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2011 Η λέξη κλειδί είναι καταστροφές. Πάω στοίχημα ότι στην μήνυση δεν θα αναφέρουν για μη πληρωμή αλλά για φθορά ξένης περιουσίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούλιος 27, 2011 #1109 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 μου πανε οτι στα περισσοτερα διοδια ειναι σταθμευμενα ανακριτικα. οποτε προσεκτικα "περαστε" και κατα προτιμηση απο το πιο αριστερο ταμειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 27, 2011 #1110 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Με το δικαστήριο του μάη τι έγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούλιος 27, 2011 #1111 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 αν θυμαμαι καλα η αποφαση θα αργησει λενε.σεπτεμβρη και μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 20, 2011 #1112 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Χτες βραδυ μου πηραν πινακιδες, αδεια και διπλωμα και μου εδωσαν προστιμο 200€ επειδη δεν πληρωσα. Δε θυμαμαι σε ποια διοδια εγινε Βασικα δεν εγινε στο γκισε, αφου ειχα φυγει απο τα διοδια με προλαβε απο πισω ενα περιπολικο και με σταματησε περιπου 5 χλμ πιο μετα. Αψογος εγω και ο τροχαιος αγριος στην αρχη αλλα απολογητικος στο τελος, μου ειπε εμμεσως "καντο αλλα χωρις να ειμαι εκει". Ψιλογελοια η κατασταση της χωρας μας εν ετει 2011. Εν τω μεταξυ εγω θα κανω καμια χιλιαρα χλμ στην επαρχια χωρις διπλωμα+αδεια+πινακιδες Να κανω ενσταση η οχι; Πρεπει να παω στο ΑΤ που ανηκει ο τροχαιος λογικα, που ειναι αδυνατον... Δεν πτοουμαι παντως, εγω θα συνεχισω να μην πληρωνω. Και ας προσπαθουν να με κανουν να αισθανομαι εγκληματιας. Αλλα εχω αρχισει να εχω ερωτηματικα σχετικα με το ολο θεμα. Μηπως τελικα αυτο που κανει η μαζα ειναι το σωστο? Μηπως το νομιμο ειναι και ηθικο? Τεσπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 20, 2011 #1113 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 το να κυκλοφορεις χωρις τπτ απο χαρτια κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο...αν εμπλακεις σε ατυχημα(χτυπα ξυλο) τι θα κανεις? αντε να εξηγησεις μετα και να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα πληρωσε το προστιμο,μισο, και πηγαινε στο ατ με πληρομενο προστιμο, και ζητα ευγενικα αν μπορουν να κανουν κατι.αυτη ειναι η ποιο σωστη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 20, 2011 #1114 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο το οτι η αστυνομια παιρνει πινακιδες για τετοια θεματα :...: Εγω εφευγα για ταξιδι, θεωρητικα επρεπε να παρει επιτοπου το αυτοκινητο γερανος (οδικη βοηθεια) αφου δεν εχει πινακιδες. Δεν προκειται να υποστω τετοιου ειδους ταλαιπωριες. Επισης για να παρεις τις πινακιδες πρεπει να εχεις καλο βυσμα (δε μου αρεσει αυτη η μεθοδος) ή να τους παρακαλας μεχρι αηδιας (δεν προκειται) ή να εισαι ξανθια Ασε που θα πανε Αθηνα (στο δημο μου) και εγω ειμαι 500 χλμ μακρια. Τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Αύγουστος 20, 2011 #1115 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Χτες βραδυ μου πηραν πινακιδες, αδεια και διπλωμα και μου εδωσαν προστιμο 200€ επειδη δεν πληρωσα. Δε θυμαμαι σε ποια διοδια εγινε Βασικα δεν εγινε στο γκισε, αφου ειχα φυγει απο τα διοδια με προλαβε απο πισω ενα περιπολικο και με σταματησε περιπου 5 χλμ πιο μετα. Αψογος εγω και ο τροχαιος αγριος στην αρχη αλλα απολογητικος στο τελος, μου ειπε εμμεσως "καντο αλλα χωρις να ειμαι εκει". Ψιλογελοια η κατασταση της χωρας μας εν ετει 2011. Εν τω μεταξυ εγω θα κανω καμια χιλιαρα χλμ στην επαρχια χωρις διπλωμα+αδεια+πινακιδες Να κανω ενσταση η οχι; Πρεπει να παω στο ΑΤ που ανηκει ο τροχαιος λογικα, που ειναι αδυνατον... Δεν πτοουμαι παντως, εγω θα συνεχισω να μην πληρωνω. Και ας προσπαθουν να με κανουν να αισθανομαι εγκληματιας. Αλλα εχω αρχισει να εχω ερωτηματικα σχετικα με το ολο θεμα. Μηπως τελικα αυτο που κανει η μαζα ειναι το σωστο? Μηπως το νομιμο ειναι και ηθικο? Τεσπα.. πως σε σταματησε 5 χλμ μετα? πες του οτι πληρωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Αύγουστος 21, 2011 #1116 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ναι και το αποδεικτικο σου πεσε...και πως θα κανεις μηνυση στην εταιρεια που σε συκοφαντει... αν σου πει για καμερες και παπαριες...''σορρυ οργανο αλλα θα πρεπει να μου κανουν μυνηση'' και στο δικαστηριο δεν νομιζω να μπορουν να χρησιμοποιησουν το βιντεο δεν εκανες εγκληματικη ενεργεια...εγω θαυμαζω οσους το συνεχιζουν παντως και ειμαι μαζι τους 100%.οι μπατσοι καλα θα κανουν να κανουν τη δουλεια τους κατα συνηδειση οπως οφειλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Αύγουστος 21, 2011 #1117 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 εγω δεν αντεξα,στα διοδια στο σπαθοβουνι,περασα απο το τερμα δεξια γκισε την ωρα που ειχε μπατσους ακριβως διπλα μου. πιθανοτατα δε με πηρανε χαμπαρι γιατι ημουν κωλοφαρδος και ηταν πλατη την ωρα που περναγα οι αλλοι απο μεσα κραζανε να πληρωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Αύγουστος 21, 2011 #1118 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 ωραιος. προτεινω να ποσταρουμε οταν ειναι να φευγουμε για σκ να φευγουμε 5-6 αυτοκινητα μαζι την παρασκευη ας πουμε στις 5 με σημειο συναντησης τα διοδια της ελευσινας ας πουμε οσοι ειναι για κορινθο, τριπολη, καλαματα κτλ, και οσοι ειναι για βορεια τα διοδια των αφιδνων. να περναμε ολοι μαζι τρενακι...τι λετε παιδες?ετσι γνωριζομαστε και μεταξυ μας καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Αύγουστος 22, 2011 #1119 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 μα ολοι με το κτελ πατε σκ η δεν παει κανεις πια?:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2011 #1120 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Δεν πτοουμαι παντως, εγω θα συνεχισω να μην πληρωνω. Και ας προσπαθουν να με κανουν να αισθανομαι εγκληματιας. Αλλα εχω αρχισει να εχω ερωτηματικα σχετικα με το ολο θεμα. Μηπως τελικα αυτο που κανει η μαζα ειναι το σωστο? Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς, αλλά αν έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες για το αν πρέπει ή όχι να πληρώνεις, γιατί η μάζα πληρώνει, σκέψου ότι η μάζα, μας έφτασε εδώ. Η μάζα ψηφίζει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, η μάζα έχει γιό στο δημόσιο, η μάζα πήρε επιδότηση, η μάζα εργάζεται σε ΜΚΟ... Αν η μάζα είχε μυαλό, θα τους είχε πάρει με τις πέτρες. Κάποτε, ένας μεγάλος και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος ηγέτης είχε πει: Η μάζα είναι η ηλίθιοι και οι αγράμματοι. Η μάζα είναι πρόβατα που θα πάνε όπου τους πάει η βοσκός. Οι μορφωμένοι, οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν κι έχουν σωστή αντίληψη, ποτέ δεν ανήκουν στη μάζα. Αν λοιπόν το πρόβλημά σου είναι μήπως και δεν είναι ηθικό να μην πληρώνεις, σκέψου ότι η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, είναι μια εταιρία που ανήκει κατά 87% στον κ.Μπόμπολα και 13% στον κ.Κόκκαλη. Το ποιοί ακριβώς είναι αυτοί, δε χρειάζεται να αναφέρω, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις, ρίξε μια ματιά στο attachement. Οι κύριοι λοιπόν που μας κυβερνάνε και προσπαθούν για το καλό της χώρας, φρόντισαν να θεσπίσουν ως παράβαση του ΚΟΚ μια ιδιωτική οικονομική διαφορά. Έρχομαι δηλαδή εγώ στο μαγαζί σου, παίρνω έναν καφέ, φεύγω χωρίς να το πληρώσω και με σταματάει ο μπάτσος στη γωνία και μου λέει πρόστιμο, γιατί παραβίασες τον ΚΟΚ! ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την κοινή οδό (μήνυση, δικαστήριο, αναβολή, αναβολή, έφεση, κλπ) για να πάρουμε τα χρήματά μας. Το κράτος όμως φρόντισε, τα κολλητάρια του να εισπράττουν άμεσα, διαφορετικά πέφτει πέλεκυς! Γιατί μη γελιόμαστε, μια οικογένεια είναι όλοι αυτοί. Αυτοί τους χρηματοδοτούν, αυτοί τους δίνουν τις μίζες, αυτού τους εκλέγουν. το να κυκλοφορεις χωρις τπτ απο χαρτια κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο...αν εμπλακεις σε ατυχημα(χτυπα ξυλο) τι θα κανεις? αντε να εξηγησεις μετα και να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα Δεν του κάνουν τίποτα... Θα πάει στο δικαστήριο 1-2 χρόνια μετά με το ασφάλιστρο της τότε εποχής πληρωμένο και θα την γλιτώσει... Άλλωστε δεν υπάρχει τέτοια οργάνωση που η ασφαλιστική να ελέγχει αν τη συγκεκριμένη ημέρα/ώρα εσύ είχες πινακίδες... πως σε σταματησε 5 χλμ μετα?πες του οτι πληρωσες. ναι και το αποδεικτικο σου πεσε...και πως θα κανεις μηνυση στην εταιρεια που σε συκοφαντει... αν σου πει για καμερες και παπαριες...''σορρυ οργανο αλλα θα πρεπει να μου κανουν μυνηση'' και στο δικαστηριο δεν νομιζω να μπορουν να χρησιμοποιησουν το βιντεο δεν εκανες εγκληματικη ενεργεια...εγω θαυμαζω οσους το συνεχιζουν παντως και ειμαι μαζι τους 100%.οι μπατσοι καλα θα κανουν να κανουν τη δουλεια τους κατα συνηδειση οπως οφειλουν Ακριβώς. Πλήρωσα και φεύγοντας μου το πήρε ο αέρας, ή η κοπέλα όπως μου το έδωσε δεν το έπιασα καλά. Ας κάνουν μήνυση και ας αποδείξουν αυτοί ότι δεν πλήρωσα. Έτσι θέλουν οι αλήτες. Μέσα στο ΣΚ έγιναν 168 ληστείες στην Αττική και μόνο, αλλά δεν έχουμε βενζίνη για τα μπατσικά, για αυτό αράζουν στα διόδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.