astrolabos Απρίλιος 19, 2011 #1001 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 θα παταγες φρενο αν ειχες πισω βυτιοφορο?η εισαι τσαμπα μαγκας εκει που σε παιρνει μονο?Το βυτιοφόρο το οδηγάει επαγγελματίας και δε θα έκανε λαμογιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1002 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Το βυτιοφόρο το οδηγάει επαγγελματίας και δε θα έκανε λαμογιά.οπως δε κανουν λαμογιες οι επαγγελματιες ταξιτζηδες?επειδη ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν εχεις περασει απο διοδια χωρις να πληρωσεις,μαθε οτι το 80% των οδηγων που δεν πληρωνουνε ειναι οι φορτηγατζηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1003 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Εντάξει, μας διαφήμισες το προϊόν σου, δεν αγοράζουμε, γιατί συνεχίζουμε την συζήτηση...?αμα δε σ αρεσουν αυτα που γραφω μπορεις να μη συμμετεχεις.δε σε υποχρεωσε κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #1004 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Χαχαχα το βιντεο ειναι για γελια το λιγοτερο."Ειμαστε μαζι σας,κατεβειτε και ανοιξτε,εινε ευκολο" Γιατι δεν την ανοιγατε εσεις κυριοι αφου εισασταν εξω και θα γλιτωνατε και τον κοσμο απο την παρανομη παρακρατηση και την καθυστερηση;Αυτο που λες στον Jaco,δεν ειναι πολυ ασφαλες.Αμα βγαζετε κακη εικονα σε 10,μετα σε 20 και σε 30 ,ε μη νομιζεις παντως οτι θα πω και τα καλυτερα λογια για σας σε αλλους.... Ετσι αρχιζει σιγα σιγα να γκρεμιζετε οτι αρχισατε και κριμα δηλαδη,γιατι υπαρχνουν ανθρωπου που πληρωνουν καθε μερα 10 ευρω για να πανε στη δουλεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 19, 2011 #1005 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 εγω εχω να πω οτι μια ζωη θα ειναι εδω ο καθε μπομπολας και θα του στηνουμε κ0λ@ρ@κi..γιατι αυτοι ειμαστε και αυτο μας αξιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #1006 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 αμα δε σ αρεσουν αυτα που γραφω μπορεις να μη συμμετεχεις.δε σε υποχρεωσε κανεις.Σ' αυτό έχεις δίκιο και αυτό θα κάνω στο εξής... εξάλλου, δεν είναι δική μου η πολυκατοικία για να απαγορεύσω ενοχλητικούς διαφημιστές, που προσπαθούν με το ζόρι να με πείσουν ότι η εταιρία τους και το προϊόν τους είναι το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1007 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Γιατι δεν την ανοιγατε εσεις κυριοι αφου εισασταν εξω και θα γλιτωνατε και τον κοσμο απο την παρανομη παρακρατηση και την καθυστερηση;.γιατι μετα θα ρθει ο ll_neo,ο αστρολαβος και ο dimitris s να μου πουν οτι προτιμανε να τους μοιραζω απλα φυλλαδια για να μαθαινουν αυτοι πως θα ανοιγουν μπαρες και οχι να τις ανοιγουμε εμεις.δε μας ενδιαφερει η ψεφτικη φτιαχτη καλη εικοναδε χτιζουμε ιματζ για να πουλησουμε κατι.ουτε ειματε pr καφετεριας η μπουζουκιων.ειμαστε απλα κατα των διοδιων.εσυ που γουσταρεις τοσο τα διοδια οταν ξεκινησεις να οδηγας πηγαινε να πληρωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1008 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Σ' αυτό έχεις δίκιο και αυτό θα κάνω στο εξής... εξάλλου, δεν είναι δική μου η πολυκατοικία για να απαγορεύσω ενοχλητικούς διαφημιστές, που προσπαθούν με το ζόρι να με πείσουν ότι η εταιρία τους και το προϊόν τους είναι το καλύτερο...τοτε να βγαλεις τις διαφημισεις απο το site.αλλα αυτοι δεν ειναι ενοχλητικοι επειδη σκανε λεφτα.ενοχλητικος ειναι αυτος που λεει την αποψη του και ενημερωνει τους αλλους οτι τους κλεβουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 19, 2011 #1009 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 τοτε να βγαλεις τις διαφημισεις απο το site.αλλα αυτοι δεν ειναι ενοχλητικοι επειδη σκανε λεφτα Το ότι αυτές οι διαφημίσεις υπάρχουν για μπορει να συντηρείται το forum και να λες εσύ την γνώμη σου το έχεις σκεφτεί?Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1010 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 το οτι εγω δε πουλαω κανενα προιον το χετε σκεφτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 19, 2011 #1011 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Το ότι εσυ με τη στάση σου απεκλεισες αυτο το ενδεχόμενο το εχεις σκεφτεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1012 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ναι ε?και τι ακριβως πουλαω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 19, 2011 #1013 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Υποχρέωση/εκδούλευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 19, 2011 #1014 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Πραγματικά είναι η πρώτη φορα που μπαίνω στη διαδικασία να γράψω ότι ΝΤΡEΠΟΜΑΙ για αυτά που μόλις διάβασα.Όχι ως Έλληνας αλλα ως άνθρωπος που πιστεύει και κυνηγάει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.Καλημέρα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1015 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Υποχρέωση/εκδούλευση.ναι το βρηκεςθα σου κοψω και τιμολογιο οταν με πληρωσειςελεος δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 19, 2011 #1016 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 και πως θα περασεις αν εχει τροχαια στα διοδια?θα κατεβεις να σπρωξεις μπαρα? .Δηλαδή άμα υπάρχει τροχαία στα διόδια πρέπει να γίνουμε τραινάκι με τον μπροστινό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1017 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πρεπει?κανε οτι νομιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 19, 2011 #1018 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ωρε παιδιά.....το έχετε τραβήξει απο τα δυάρια με το shift πατημένο κανονικά το όλο θέμα ε; Έχετε υπολογίσει αποστάσεις φρεναρισμάτος, αντιδράσεις, σωστό η λάθος, αποφασίσατε για δειλία, για ανανδρεία, για θάρρος, για υποχρεώσεις, για διαφημιζόμενα προιόντα, για μπουνίδια, και για πολλά άλλα. "τον ρώτησες τον μπροστά σου αν του αρέσει που ξηγιέσαι έτσι;"?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?Το συμπέρασμα ότι ΠΕΡΝΑΩ τζαμπέ με τα λεφτά του πως το βγάλατε; Μήπως ο χορο-χρόνος από την στιγμή που ανοίγει για αυτόν η μπάρα μέχρι την στιγμή που θα ανοίξει πάλι για μένα είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του; Εντελώς ΑΛΛΟΥ πια η συζήτηση. ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ;;;;;Στα διόδια; Δηλαδή την ασφαλή απόσταση την κρατάμε μόνο στην διαδικασία της πληρωμής-εκκίνησης; Στην διάρκεια την αναμονής στην ουρά δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος; Εκεί δεν "κολλάμε σαν βδέλλα"; Δεν σταματάμε-εκκινούμε από εκεί; Μην μου αντιπροτείνεται τον ΚΟΚ εδώ. Το έγραψα και πριν. Δεν υπάρχει θέμα ΚΟΚ εκτός από ΠΛΗΡΩΝΩ η ΟΧΙ. Τουλάχιστιον οι παλιοί εδώ θα θυμούνται τη ευαισθησία που έχω στο συγκεκριμένο θέμα της οδηγικής ασφάλειας. Δεν περιμένω βρε παιδιά να ανάψουν 5 πράσινα με το που δω τον μπροστά να πληρώνει. ΕΛΕΟΣ. Δεν φοράω μάσκα του HAMILTON εκείνη την ώρα. Επίσης άλλο είναι να δηλώνεις την αντίδρασή σου και να μην πληρώνεις, πράγμα το οποίο χαιρετίζεται από όλους σαν μια πράξη αντίδρασης Όταν κατέβηκα τα χριστούγεννα και άνοιγα τις μπάρες, μαζεύτηκαν 200 νοματαίοι γύρω γύρω και με ζητοκραύγαζαν που δεν πλήρωσα. Ρε παιδια ,σημασια δεν εχει "να μην με πιασουν",σημασια εχει να μαζευτουν πολλοι "παραβατες" ωστε καποιος-καποιοι να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κηρυξουν τους παντες "παρανομους/τζαμπατζηδες/γουωτεβα". Δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης; Δεν γίνομαι ΑΜΕΣΩΣ παραβάτης; Αλήθεια μήπως τελικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στα διόδια έχει σαν τελικούς αποδέκτες τις webcam των PC σας; Δεν εξηγείται αλλιώς....Σαν να ήσασταν εκεί ένα πράμα. Έχω να βγω εθνική από τα Χριστούγεννα και μέσα σε 2μιση ώρες ανακάλυψα πως είμαι κουτοπόνηρος, άναδρος, "Έλληνας", και ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. Ρε δεν καθόμουνα σπίτι μου καλύτερα. Can i claim my prize pls? Πραγματικά στην επιστροφή θα βάλω κάμερα ώστε να μπορέσετε να μετρήσετε όλα τα μεγέθη που θέλετε και θα αφήσω μάλιστα και να πέσει η μπάρα πάνω στο αυτοκίνητο μου (η οποία θα σηκωθεί από μόνη της πάλι και ούτε ζημιά θα μου προκαλέσει) για να αντιληφθείτε ότι τα περι "σχέσεως" με τον μπροστινό που λέτε εδώ και μια σελίδα είναι εντελώς ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Α....και θα χαιρετίσω και τον υπάλληλο για λόγους ευγενίας. Και αν είναι και καμιά καλούλα.....λέω να κάτσω και κανα 10λεπτάκι στον κισσέ! Κανονίστε όμως μετά να με κατηγορείσετε για παρακώλυση κυκλοφορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 19, 2011 #1019 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ωραιαεχει παιδιακαι?τι λαθος να κανω?οδηγας?δε νομιζω.Και έτσι και με ακουμπήσεις με τα 15 χιλιόμετρα την ώρα και ο 5αχρονος γιός μου που σηκώθηκε για να με φιλήσει όταν φτάσαμε στα διόδια, σκάσει στο παρμπρίτζ η στο ταμπλώ, θα το θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου.Και για πιθανότητα μια στις χίλιες δεν θα το ρισκάρα φίλε μου. Και ο Σουμάχερ να ήμουνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #1020 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 ο 5χρονος γιος σου πρεπει να ειναι δεμενος στο καθισμα για παιδια και οχι να χοροπηδαει στο μπροστινο καθισμα επειδη εχει καψες.αλλα γιατι να δωσεις λεφτα για το καθισμα?πρεπει να πληρωσεις διοδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.