vic Απρίλιος 19, 2011 #981 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Σε αυτό το πράγμα δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι μόνο ο ΚΟΚ που σου απαγορεύει να το κάνεις. Δεν είναι σωστό. Αναιρείς το νόημα της όλης προσπάθειας. Υποτίθεται τουλάχιστον ότι θέλεις να δείξεις στους κυβερνώντες ότι δε συμφωνείς. Αντίθετα εκμεταλεύεσαι την κατάσταση δίνοντας την εντύπωση ότι ο μόνος λόγος που το κάνεις είναι για να γλιτώσεις το αντίτιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 19, 2011 #982 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 εν κινησει?θα πεταξει κωλο και θα σκασεις στο διαζωμα.να ξερω να το γραψω σε καμερα.Θα πετάξει κώλο με 10 χμ στα διόδια?Μήπως και εσύ το πήρες το δίπλωμα όπως λέει ο Χύντρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #983 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Απορώ αν αυτό είναι κατεύθυνση του κινήματος ή μερικών... αν ισχύει το πρώτο το έχουν χάσει το παιχνίδι, αν είναι το δεύτερο, τότε μερικοί τους εκθέτουν και το κίνημα θα πρέπει να τους καταδικάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #984 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Σε αυτό το πράγμα δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι μόνο ο ΚΟΚ που σου απαγορεύει να το κάνεις. Δεν είναι σωστό. Αναιρείς το νόημα της όλης προσπάθειας. Υποτίθεται τουλάχιστον ότι θέλεις να δείξεις στους κυβερνώντες ότι δε συμφωνείς. Αντίθετα εκμεταλεύεσαι την κατάσταση δίνοντας την εντύπωση ότι ο μόνος λόγος που το κάνεις είναι για να γλιτώσεις το αντίτιμο. και πως θα περασεις αν εχει τροχαια στα διοδια?θα κατεβεις να σπρωξεις μπαρα? δεν ειναι ο μοναδικος τροπος να περασεις,αλλα ειναι ενας απο τους τροπους.ο καθενας κανει τις επιλογες του. Θα πετάξει κώλο με 10 χμ στα διόδια?Μήπως και εσύ το πήρες το δίπλωμα όπως λέει ο Χύντρας? α τωρα ειναι λιγα τα χλμ?τελικα ειναι η δεν ειναι επικινδυνο?αποφασισε επισης φρεναρισμα χωρις λογο απαγορευεται οπως και τετοια σταθμευση θα θεωρηθει παρακωλυση συγκοινωνιων. Απορώ αν αυτό είναι κατεύθυνση του κινήματος ή μερικών... αν ισχύει το πρώτο το έχουν χάσει το παιχνίδι, αν είναι το δεύτερο, τότε μερικοί τους εκθέτουν και το κίνημα θα πρέπει να τους καταδικάσει... η κατευθυνση του κινηματος ειναι να καταργηθουν τα διοδια.αν πιστευεις οτι κανουμε κατι λαθος μπορεις να ρθεις να μας το πεις η να κανεις το δικο σου κινημα αν πιστευεις οτι θα χει καλυτερη αποδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 19, 2011 #985 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Oταν ειχε εμφανιστει ο diodiastop666 ειχαμε λογομαχησει για το ιδιο θεμα.Στη Αττικη οδο(Που εχω επιλεξει να πληρωνω ακομα) οταν μου κολανε απο πισω οταν παω να περασω στο e-pass και αφου δεν το εχω στο μπαρμπριζ κολλημενο απλα δε το σηκωνω βγαζει BAD η οθονη και κανουμε και οι δυο οπισθεν LOL τους φωναζω κι ολας sorry μαστορα θελει γεμισμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #986 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 η κατευθυνση του κινηματος ειναι να καταργηθουν τα διοδια.αν πιστευεις οτι κανουμε κατι λαθος μπορεις να ρθεις να μας το πεις η να κανεις το δικο σου κινημα αν πιστευεις οτι θα χει καλυτερη αποδοση.Θα κάνω ένα κίνημα που θα λέγεται "όχι άλλο κάρβουνο", γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια σε αυτή την χώρα, απ' όλες τις πλευρές... αν είσαι του κινήματος, δεν χρειάζεται να έρθω από εκεί να στα πω, στα λέω εδώ, σε τι διαφωνώ και τι συμφωνώ... από την άλλη και εσύ αντί να είσαι με παρωπίδες και ωτασπίδες, προσπάθησε να ακούσεις τι λένε όχι οι βαλτοί και οι μέτοχοι του μπόμπολα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος... αλλά επειδή ακριβώς δεν ακούς και δεν βλέπεις, στο τέλος θα αποτύχετε σε αυτό που κάνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #987 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 και τι κερδιζεις με αυτο?να δω τι θα κανεις αν ο πισω δε δεχτει να κανει οπισθεν(γιατι δεν ειναι υποχρεωμενος)η αν οντως ο πισω θελει να πληρωσει με το δικο του e-passΘα κάνω ένα κίνημα που θα λέγεται "όχι άλλο κάρβουνο", γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια σε αυτή την χώρα, απ' όλες τις πλευρές... αν είσαι του κινήματος, δεν χρειάζεται να έρθω από εκεί να στα πω, στα λέω εδώ, σε τι διαφωνώ και τι συμφωνώ... από την άλλη και εσύ αντί να είσαι με παρωπίδες και ωτασπίδες, προσπάθησε να ακούσεις τι λένε όχι οι βαλτοί και οι μέτοχοι του μπόμπολα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος... αλλά επειδή ακριβώς δεν ακούς και δεν βλέπεις, στο τέλος θα αποτύχετε σε αυτό που κάνετε...το αποδω το εννοω να ρθεις σε ενα ανοιγμαγιατι ειναι πολυ ευκολο ο καθενας να δινει εντολες απο το σπιτι του για το τι θα πρεπει να κανουν οι αλλοι και αυτος να μη κανει τιποτακαθομαστε και ξοδευουμε χρονο,χρημα βενζινες για να κανουμε ανοιγματα για να περνας ΕΣΥ δωρεαν και να ενημερωνεσαι για το τι θα μπορουσες να κανεις και να επωφεληθεις.αλλα αντι να πεις ευχαριστω καθεσαι και κανεις κριτικη και δινεις εντολες και κραζεις αυτον που ερχεται να σε βοηθησει αφιλοκερδως,και δεν ξερεις οτι μπορει να σε γραψει στα @@ του μια μερα και να σου πει χεστηκα κατσε πληρωνε απο δω και περα,οπως θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει εξ αρχης και να περναγαμε 25 ατομα χωρις να πληρωνουμε γιατι τοσοι ημασταν ολοι κι ολοι στην αρχη και σιγουρα δε θα ασχολιοτανε κανεις μαζι μας.το εσυ μη το παρεις προσωπικα,παει στον καθε ελληνα οδηγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #988 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Άσ' το γιατί όσο το συνεχίζεις, μειώνεις περισσότερο τον εαυτό σου και είναι κρίμα...Εδιτ: Σοβαρά, ε...? Και ποιος σε διόρισε εσένα υπεύθυνο να με υπερασπιστείς που θα σου πω και ευχαριστώ...? Το τι κάνω εγώ δεν το ξέρεις και δεν μπορείς να το υποθέσεις... Όσο για τον καναπέ που λες, εννοείται πως θα συμφωνήσω, αλλά αν είχες την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος από τον καναπέ του θα αναθεωρούσες... Δυστυχώς όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, σωστή αντίληψη και απλή συνδυαστική σκέψη, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε ποιοι τρόποι αντίδρασης είναι αυτοί που πραγματικά πλήττουν αυτούς του τύπους... για σκέψου που έχεις "αποθηκευμένα" τα λεφτά σου και τι καταναλώνεις και τι αγοράζεις, άλλαξε τα όλα αυτά και θα δεις πως αλλάζει ο κόσμος σε λίγο καιρό... τόσο απλά...Αν κάνεις κάτι για τους υπόλοιπους, δεν μπορείς να απαιτείς από αυτούς να σε ευχαριστούν... Σοβαρά αν είναι αυτή η ιδεολογία του κινήματος, μα τον Θεό από εδώ και πέρα θα πληρώνω πάντα διόδια ακόμα και όταν είναι ανοιχτά και θα ξέρω και τι να λέω στους υπόλοιπους για το "κίνημά" σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #989 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πληροφοριακα και μονο το περασμα καροτσακι το χω κανει 2-3 φορες συνολικα αυτα τα 2 χρονια.το πως μειωνω τον εαυτο μου δε το καταλαβα,αλλα δε θα κατσω να σκασω κιολας αν επιλεγετε να πληρωνετε μετα απ οσα εχουν γινει στο θεμα των διοδιων αλλα και γενικα στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 19, 2011 #990 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 και τι κερδιζεις με αυτο?να δω τι θα κανεις αν ο πισω δε δεχτει να κανει οπισθεν(γιατι δεν ειναι υποχρεωμενος)η αν οντως ο πισω θελει να πληρωσει με το δικο του e-passΜηπως θα ερθει να μου κανει και ερευνα στο αυτοκινητο αν εχει το e-pass λεφτα μεσα ή οχι,συμβαινει πολλες φορες να αδειαζει το e-pass και οταν πας να περασεις βγαζει BAD η οθονη.Ο τζαμπατζης εχει δικαιωμα να με κλεισει εκει LOL ή μηπως ειμαι υποχρεωμενος να εχω γεματο το e-pass μου για να περναει και ο αλλος τσαμπα? παλι LOLΑυτο ειναι κλασικη κουτοπονηρια αμα εισαι μαγκας κατεβαινεις και σπρωχνεις τη μπαρα,στην εθνικη κατεβαινω και σπρωχνω τη μπαρα και συμφωνω με την καταργηση των διοδιων αλλα οχι με τις εξυπανδες των Ελληνων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 19, 2011 #991 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 μα τον Θεό από εδώ και πέρα θα πληρώνω πάντα διόδια ακόμα και όταν είναι ανοιχτά και θα ξέρω και τι να λέω στους υπόλοιπους για το "κίνημά" σας...Μα δεν θα σε αφήνουν!ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!Στο έχω ξαναπεί και άλλη φορά (στον διοδιαστοπ666σατανας πάει αυτό).Με το να κολλήσεις πάνω μου, θα το κοκαλώσω 100% και θα με πληρώνεις μετά (ναι εγώ είμαι ο καπιτάλας με το Caynne Turbo, ανιψιός του μπόμπολα)Με τα γραφόμενα σου εδώ και 4 μήνες εδώ μέσα, όσο δίκιο μπορεί αν είχες στην αρχή, και να λέγαμε, μπράβο τα παιδιά κάτι κάνουν, τόσο άδικο πας να καταλήξεις πως έχεις στο τέλος.Αυτό που είπε ο Jaco ισχύει, όσο πιο πολλά γράφεις τόσο περισσότερο χάνεις το δίκιο σου, και αποδείκνυες πως είστε άλλος ένας όχλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #992 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 φανταζομαι ξερεις οτι η οπισθοπορεια απαγορευεται σε αυτοκινητοδρομο.?βασικα απαγορευεται γενικα η οπισθοπορεια.τωρα τι ειναι χειροτερο?ο τζαμπατζης που δεν εχει/δε θελει να δωσει λεφτα στο μπομπολα η αυτος που γραφει στα @@ του αγωνες και μπουκοταζ χιλιαδων συνανθρωπων του και πληρωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #993 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Μα δεν θα σε αφήνουν!ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!Στο έχω ξαναπεί και άλλη φορά (στον διοδιαστοπ666σατανας πάει αυτό).Με το να κολλήσεις πάνω μου, θα το κοκαλώσω 100% και θα με πληρώνεις μετά (ναι εγώ είμαι ο καπιτάλας με το Caynne Turbo, ανιψιός του μπόμπολα)Με τα γραφόμενα σου εδώ και 4 μήνες εδώ μέσα, όσο δίκιο μπορεί αν είχες στην αρχή, και να λέγαμε, μπράβο τα παιδιά κάτι κάνουν, τόσο άδικο πας να καταλήξεις πως έχεις στο τέλος.Αυτό που είπε ο Jaco ισχύει, όσο πιο πολλά γράφεις τόσο περισσότερο χάνεις το δίκιο σου, και αποδείκνυες πως είστε άλλος ένας όχλος.ρε ανθρωπε θα μας τρελλανεις.για να καταλαβω.κανεις παρανομια επιτηδες για να "τιμωρησεις" τον πισω που δεν πληρωνει διοδια.ειναι η κλασσικη νοοτροπια να πεθανει η κατσικα του γειτονα.και μετα λες οτι ειναι ανηθικο το να περασεις μαζι με το μπροστινοκαι σου ξαναλεω οτι εγω δεν περναω ποτε ετσι,απλα ενημερωνω τους παντες με τους πιθανους τροπους διελευσης για να αποφασισουν τι θα κανουν αυτοι απο μονοι τους.αν θες να κανεις τον μαυροφτερο τιμωρο και να καταστρεφεις αυτοκινητα κανε οτι νομιζεις,μην απορησεις ομως αν σε προσπερασει αυτος και φρεναρει και βαλει και οπισθεν μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #994 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Άμα είναι τέτοια η κατσίκα του γείτονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #995 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 και αντι να φατε μαζι τη κατσικα του γειτονα θα στη παρει ο μπομπολας την ωρα που τσακωνεστε για τον τροπο που θα περνατε απο τα διοδια,για τον ολυμπιακο,για τα σκουπιδια,για ο mall,για την τζουλια,για την γιουροβυζιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 19, 2011 #996 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Μα δεν θα κάνω κάτι παράνομο.Θα κοκαλώσω γιατί θα πεταχτεί μπροστά μου μια γάτα, 2 μέτρα μετά την μπάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 19, 2011 #997 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 φανταζομαι ξερεις οτι η οπισθοπορεια απαγορευεται σε αυτοκινητοδρομο.?βασικα απαγορευεται γενικα η οπισθοπορεια.τωρα τι ειναι χειροτερο?ο τζαμπατζης που δεν εχει/δε θελει να δωσει λεφτα στο μπομπολα η αυτος που γραφει στα @@ του αγωνες και μπουκοταζ χιλιαδων συνανθρωπων του και πληρωνει?Ο σταρχιδιστης συνειδητά σας γράφει εκει που δεν πιάνει μελάνι. Ο τσαμπατζης ουσιαστικά σας εκμεταλλεύεται. Λόγω ιδιοσυγκρασιας προτιμώ να με αγνοούν παρα να πατάνε πάνω στις δικές μου προσπάθειες. Αντιστοίχως αν ήμουν στο κίνημα σας θα προτιμούσα αντί να ανοιγετε μπάρες απλά να μοιραζετε υλικό στα αυτοκίνητα που είναι στην ουρά. Ένας οδηγός που πείστηκε και πέρασε απο κλειστή μπάρα έχει κατα τη γνώμη μου μεγαλύτερη αξία απο 1000 που θα περάσουν επειδή του τη σηκωσατε εσείς (no pun intended) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #998 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 φανταζομαι ξερεις οτι η οπισθοπορεια απαγορευεται σε αυτοκινητοδρομο.?Ενω να κολλησεις σα βδελα πισω απο τον αλλον ειναι καθολα νομιμο;τωρα τι ειναι χειροτερο?ο τζαμπατζης που δεν εχει/δε θελει να δωσει λεφτα στο μπομπολα η αυτος που γραφει στα @@ του αγωνες και μπουκοταζ χιλιαδων συνανθρωπων του και πληρωνει?Χειροτερο ειναι να πληρωνεις ναι,αλλα οχι χειροτερο απο αυτον που δε πληρωνει,θελει να κολλαει στον αλλον απο πισω,πειθαναγκαζει οσους δε πληρωνουν να μη πληρωσουν ή τουλαχιστον αυτο θελει και σιγουρα οχι χειροτερο απο αυτον που νομιζει οτι αγωνιζεται για το καλο της κοινωνιας ,ενω κατα βαθος τον νοιαζει μονο το "κινημα" .Πως φαινεται;Τη μια μας λες οτι δε σε νοιαζουν αυτοι που θελουν να πληρωνουν,παιρνοντας μαλιστα και το ρισκο να βρεθουν αυριο μεθαυριο παρανομοι,ΕΣΕΙΣ!Και απ'ότι βλεπω πρεπει να ειστε αξιοπιστοι!! Επισης; Μας λες να σας φερουμε και καλουδια και να πουμε "ευχαριστω τους σωτηρες μας ,που δε πληρωνουμε διοδια,τι θα καναμε χωρις αυτους" . FAIL FAIL FAIL.Τι να πω.Δυστυχως δεν οδηγω,θελω τοσο πολυ να παταγα ενα φρενο....μα τοσο πολυ!Και ας μη το λεμε,αλλα και τελευταια στην TV βλεπω τους δικους σας....πειτε τους οτι χανουν το δικιο τους.Προχτες ο αλλος βγηκε και γκαριζε και ενω μπορει να ειχε δικιο (μιλω για το περιστατικο με το βουλευτη και την τραυματια) ,το χασε.Στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον που ειμαι υπερ της μη πληρωμης.Φαντασου στα ματια των αλλων στη Βουλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #999 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Μα δεν θα κάνω κάτι παράνομο.Θα κοκαλώσω γιατί θα πεταχτεί μπροστά μου μια γάτα, 2 μέτρα μετά την μπάρα.θα παταγες φρενο αν ειχες πισω βυτιοφορο?η εισαι τσαμπα μαγκας εκει που σε παιρνει μονο?Ο σταρχιδιστης συνειδητά σας γράφει εκει που δεν πιάνει μελάνι. Ο τσαμπατζης ουσιαστικά σας εκμεταλλεύεται. Λόγω ιδιοσυγκρασιας προτιμώ να με αγνοούν παρα να πατάνε πάνω στις δικές μου προσπάθειες. Αντιστοίχως αν ήμουν στο κίνημα σας θα προτιμούσα αντί να ανοιγετε μπάρες απλά να μοιραζετε υλικό στα αυτοκίνητα που είναι στην ουρά. Ένας οδηγός που πείστηκε και πέρασε απο κλειστή μπάρα έχει κατα τη γνώμη μου μεγαλύτερη αξία απο 1000 που θα περάσουν επειδή του τη σηκωσατε εσείς (no pun intended)γι αυτο κι εγω συνειδητα γραφω και τον σταρχιδιστη και τον τσαμπατζη.το να μοιραζουμε μονο υλικο σα να ειναι προεκλογικη καμπανια δε γουσταρουμε.γιατι πολυ απλά δεν ειμαστε πολιτικοι.(εχει τυχει να χουν ερθει κομματικοι υποψηφιοι και να μοιραζουν,και απλα τους γραφαμε)θα μπορουσαμε απλα να τους γραφαμε ολους και να περναγαμε μονο εμεις τσαμπα.καλυτερα ε?και αφου τοσο θες να δεις αυτο που λες δες εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=y1g61Sv56GA[/ame]Ενω να κολλησεις σα βδελα πισω απο τον αλλον ειναι καθολα νομιμο;Χειροτερο ειναι να πληρωνεις ναι,αλλα οχι χειροτερο απο αυτον που δε πληρωνει,θελει να κολλαει στον αλλον απο πισω,πειθαναγκαζει οσους δε πληρωνουν να μη πληρωσουν ή τουλαχιστον αυτο θελει και σιγουρα οχι χειροτερο απο αυτον που νομιζει οτι αγωνιζεται για το καλο της κοινωνιας ,ενω κατα βαθος τον νοιαζει μονο το "κινημα" .Πως φαινεται;Τη μια μας λες οτι δε σε νοιαζουν αυτοι που θελουν να πληρωνουν,παιρνοντας μαλιστα και το ρισκο να βρεθουν αυριο μεθαυριο παρανομοι,ΕΣΕΙΣ!Και απ'ότι βλεπω πρεπει να ειστε αξιοπιστοι!! Επισης; Μας λες να σας φερουμε και καλουδια και να πουμε "ευχαριστω τους σωτηρες μας ,που δε πληρωνουμε διοδια,τι θα καναμε χωρις αυτους" . FAIL FAIL FAIL.Τι να πω.Δυστυχως δεν οδηγω,θελω τοσο πολυ να παταγα ενα φρενο....μα τοσο πολυ!Και ας μη το λεμε,αλλα και τελευταια στην TV βλεπω τους δικους σας....πειτε τους οτι χανουν το δικιο τους.Προχτες ο αλλος βγηκε και γκαριζε και ενω μπορει να ειχε δικιο (μιλω για το περιστατικο με το βουλευτη και την τραυματια) ,το χασε.Στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον που ειμαι υπερ της μη πληρωμης.Φαντασου στα ματια των αλλων στη Βουλη....να πας εσυ τοτε να βγεις στα καναλια να λες για τα διοδια αφου εισαι τοσο καλος σε ολα και τα ξερεις ολα και δε χανεις το δικιο σου φωναζοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #1000 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Εντάξει, μας διαφήμισες το προϊόν σου, δεν αγοράζουμε, γιατί συνεχίζουμε την συζήτηση...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.