Snips Απρίλιος 18, 2011 #961 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Όταν κολλάς πίσω από τον άλλο είναι σα να λες "μλκ πλήρωνε εσύ για να περνάω και γω"... αυτό όμως δεν είναι στάση, είναι ολίγον λαμογιά...Άντε καλά. Ποιον επιβαρύνω έτσι; Πληρώνει περισσότερα ο απο πίσω μου; Μήπως "λαμόγια" δεν είμαστε όσοι δεν πληρώνουμε στα μάτια αυτών πουπληρώνουν; Ενώ αν κατέβω και την ανοίξω θα είμαι clean και επαγγελματίας μη πληρωτής. Εδώ βρε όταν σταμάτησα τις προάλλες στον Βόλο να την ανοίξω, άρχισε ο απο πίσω μου να με βρίζει και να διαμαρτύρεται έντονα στην υπάλληλο επειδή δεν πληρώνω, ενώ αυτός θα πλήρωνε μετά. Ε οκ αυτός, ψήφισε Πασόκ και εγω ΚΟΔΙΣΟ, αυτός φοράει σατέν pyjamas το βράδυ και φώ με ελεφαντάκια... πως θα τα βρούμε τώρα μεταξύ μας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 18, 2011 #962 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Απλά δεν συμμερίζομαι αυτήν την αντίδραση, χωρίς να θέλω να πείσω και ότι είμαι σωστός... προσωπικά όλες αυτές τις ενέργειες, τις βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τα δικά μου "μην"...Επίσης αντιθέσεις είναι και αυτές... κάποιοι δεν θεωρούν ότι είναι λάθος όταν περνάει το ασθενοφόρο να το ακολουθήσουν, αφού έτσι γλυτώνουν την κίνηση, την οποία αρνούνται να υπομείνουν μιας και δεν φταίνε αυτοί... όπως επίσης δεν είναι λάθος να παρακάμψει κάποιος μια ολόκληρη σειρά από αυτοκίνητα από τον παράδρομο που στρίβει και να βγει μπροστά, αφού υπάρχει άδειος χώρος ανεκμετάλλευτος στην μπροστινή θέση της ουράς... επίσης δεν είναι λάθος να πάρεις τις πετσέτες και τα μπουρνούζια από ένα ξενοδοχείο, το οποίο στην τελική το πλήρωσες ένα σωρό λεφτά και κατά πάσα πιθανότητα στην τιμή περιέχεται και αυτό... Δεν είναι λάθος να κρατήσεις κάτι το οποίο δεν είναι δικό σου, γιατί και ο άλλος στην τελική σιγά μην το επέστρεφε, άσε που φταίει αυτός που το έχασε... Και ένα σωρό άλλα παραδείγματα...Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... όταν "σωστό", πλαταίνει και γίνεται εξ' ολοκλήρου υποκειμενικό για τον καθένα, τότε για μένα κάτι δεν πάει καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 18, 2011 #963 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 παντως μερικοι λενε οτι ειναι επικινδυνο αυτο γιατι μπορει να πεσεις στον μπροστινο απλα να πω οτι ξεκινας οπως ξεκινας και στο φαναρι,με τετοια ταχυτητα και αποσταση. η με το που ξεκινησει ο μπροστινος πας και βαζεις το καπω κατω απο τη μπαρα και περιμενεις να κατεβει και να ξανανεβει το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι δεν κανει γκλανγκ η μπαρα στο τσιμεντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 18, 2011 #964 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Μα δεν είπα ρε παιδιά οτι κολλάω από πίσω του. Σε κανονική χαλαρή απόσταση είμαι. Η μπάρα με φωτοκύτταρο δουλεύει μιας που το φερε η κουβεντα η από τον υπάλληλο;@JAco. Νομίζω πάμε εκτός θέματος. Το θέμα μας είναι το αν έχω δίκιο που δεν πληρώνω ή όχι. Εγώ αποφασίζω να μην πληρώσω. Αν το κάνω:α. Με τον τρόπο που προανέφεραβ. Κατεβαίνοντας και ανοίγοντας την μπάρα.γ. Έχοντας την γνωστή στοιχομυθία με τον/την υπάλληλο και ίσως την τροχαία.δεν έχει κανένα αντίκτυπο στον προηγούμενο/επόμενο/διπλανό μου απο την στιγμη που αυτός έχει αποφασίσει να πληρώσει κατόπιν ώριμης ή όχι σκέψης. Δεν έχει σημασία. Επιλογή του είναι και σεβαστή μάλιστα. Μπορεί η δικιά μου να μην είναι ώριμη. Το αποτέλεσμα θα δείξει. Και ούτε βέβαια κλέβω την σειρά κανενός χάριν της βιασύνης. Από την στιγμή που έχω αποφασίσει να μην πληρώσω, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες μου, οι λόγοι (β) και (γ) για μένα και μόνον για μένα προσωπικά δεν είναι αποτελεσματικοί λόγω ψυχοσύνθεσης αυτήν την περίοδο και χαρακτήρα αν θες. Προσπαθώ να με προστατεύσω από άλλες καταστάσεις. Διότι όταν όταν οδηγώ είμαι με την βελόνα της αγανάκτησης στα κόκκινα με αυτά που βλέπω ακόμα γίνονται στους Ελληνικούς δρόμους από τους "σύγχρονους" οδηγούς.Ο μεν (β) κρίνεται απλά ως περιττή ενέργεια και ώς παραμονεύων κίνδυνος αντιπαράθεσης με "φανατικό" οδηγό που έπεται (βλέπε προηγούμενο ποστ μου) και ο (γ) διότι μπορεί να οδηγήσει σε "έκρηξη" μου κάτι που δεν θα ήταν σόφρων ούτε για μένα, ούτε για τις υπόλοιπες 3 ψυχές που κουβαλάω στο αυτοκίνητο.Πόσο μάλλον όταν δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα οδικής κυκλοφορίας...εκτός βέβαια (?!?!?!?) αυτού που συζητάμε μήνες τώρα.Κάτι που δεν είπα. Η τροχαία ήταν παρών στα 2 από τα 3 διόδια στον δρόμο που προανέφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 18, 2011 #965 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 παντως μερικοι λενε οτι ειναι επικινδυνο αυτο γιατι μπορει να πεσεις στον μπροστινοαπλα να πω οτι ξεκινας οπως ξεκινας και στο φαναρι,με τετοια ταχυτητα και αποσταση. η με το που ξεκινησει ο μπροστινος πας και βαζεις το καπω κατω απο τη μπαρα και περιμενεις να κατεβει και να ξανανεβει το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι δεν κανει γκλανγκ η μπαρα στο τσιμεντο Nαι μονο που δεν ξερεις αν ο πισω σου ειναι τοσο καλος οδηγος,ωστε να μη κανει κανα λαθος και σε στουκαρει,οπως επισης δε ξερεις εσυ αν ο μπριστινος σου εχει μεσα στο αμαξι παιδια ή μωρα και αν γινει καμια βλακεια υπαρξει προβλημα. Και να μην ισχυουν τα παραπανω,το θεωρω ΑΝΑΝΔΡΟ και ειμαι και κατηγορηματικος εδω,να κολλας στον αλλον για να μη πληρωσεις.Εφοσον ξεκινησαμε πολλοι Ελληνες να μη πληρωνουμε και υπαρχει και γενικα το Κινημα,απλα κατεβα και ανεβαζε τη μπαρα.Μαγκας με τα λεφτα του αλλου .... ουτε μιση μαγκια φιλε μου! Και στο κατω κατω της γραφης,τον ρωτησες τον μπροστινο αν γουσταρει τον τροπο που ξηγιεσαι; Ελεος πια σε αυτη τη χωρα της ανευθυνοτητας.Δε μιλω για ευθυνη που υπαγορευει να πληρωνεις διοδια,μιας και ειναι παρανομα,αλλα τουλαχιστον ενας σεβασμος στο συνανθρωπο ή λιγο λιγοτερη επιδειξη μαγκιας ; ΕΛΕΟΣ Αμα κατεβει ο μπροστα και σκασει σε καναν απο αυτους που το κανουν καμια μπουνια...δε θα χει και πολυ αδικο.Εγω θα σπαζομουν αγρια παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 18, 2011 #966 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Ρε παιδια ,σημασια δεν εχει "να μην με πιασουν",σημασια εχει να μαζευτουν πολλοι "παραβατες" ωστε καποιος-καποιοι να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κηρυξουν τους παντες "παρανομους/τζαμπατζηδες/γουωτεβα". κι οπως ελεγαν σχετικα με θεματα πειρατειας. you can sue but you cant catch everyone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 18, 2011 #967 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Nαι μονο που δεν ξερεις αν ο πισω σου ειναι τοσο καλος οδηγος,ωστε να μη κανει κανα λαθος και σε στουκαρει,οπως επισης δε ξερεις εσυ αν ο μπριστινος σου εχει μεσα στο αμαξι παιδια ή μωρα και αν γινει καμια βλακεια υπαρξει προβλημα.Και να μην ισχυουν τα παραπανω,το θεωρω ΑΝΑΝΔΡΟ και ειμαι και κατηγορηματικος εδω,να κολλας στον αλλον για να μη πληρωσεις.Εφοσον ξεκινησαμε πολλοι Ελληνες να μη πληρωνουμε και υπαρχει και γενικα το Κινημα,απλα κατεβα και ανεβαζε τη μπαρα.Μαγκας με τα λεφτα του αλλου .... ουτε μιση μαγκια φιλε μου! Και στο κατω κατω της γραφης,τον ρωτησες τον μπροστινο αν γουσταρει τον τροπο που ξηγιεσαι; Ελεος πια σε αυτη τη χωρα της ανευθυνοτητας.Δε μιλω για ευθυνη που υπαγορευει να πληρωνεις διοδια,μιας και ειναι παρανομα,αλλα τουλαχιστον ενας σεβασμος στο συνανθρωπο ή λιγο λιγοτερη επιδειξη μαγκιας ; ΕΛΕΟΣ Αμα κατεβει ο μπροστα και σκασει σε καναν απο αυτους που το κανουν καμια μπουνια...δε θα χει και πολυ αδικο.Εγω θα σπαζομουν αγρια παντως... χαιρομαι που διαβασες αυτα που εγραψα.... φανταζομαι οταν υποθετεις οτι ο μπροστινος σου εχει παιδια στο αμαξι,στο φαναρι περιμενεις να παρει αποσταση 100 μετρα και μετα ξεκινας. ποια μαγκια και ποια κλανια? ο μπροστινος επιλεγει να πληρωσει δικαιωμα του εγω επιλεγω να μη πληρωσω και να υποστω τις οποιες (αν υπαρχουν) συνεπειες. δεν του ειπα να πληρωσει για να περασω εγω τσαμπα,ισα ισα που ολοι ξερουν πια τι παιζει με τα διοδια.να μου το λεγες αυτο πριν 2-3 χρονια να πω οκ,αλλα ΤΩΡΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 18, 2011 #968 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Καθε φορα που λεω κατι,πως γινεται να μιλας για αλλα πραγματα. Καταρχας εχεις μια ταση να παραθετεις τελειως ακυρα πραδειγματα,για να υποστηριξεις οτι αυτο που λεει ο αλλος δεν ισχυει.Μπακαλιστικη αντιμετωπιση δηλ. Σου λεω οτι ο αλλος μπορει να χει παιδια και συ απο πισω να κανεις ενα λαθος μια φορα στο τοσο και να τον στουκαρεις και συ μου λες για φαναρια και 100 μετρα,που δεν ισχυουν. Ο μπροστινος επιλεγει να πληρωσει και να περασει ,δικαιωμα του ναι,αλλα δεν επιλεγει και για σενα.Εσυ που δε θες να πληρωσεις,κατεβα,ανοιξε τη μπαρα και μη κολλας σα βδελα. Οτινανισμος ελληναρα μου μυριζει η φαση! Εγω γουσταρω ομως οσοι το κανουν,να πεσουν σε καναν τρελαμενο,να πατησει κανα φρενο και αντε γεια μετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 18, 2011 #969 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 ωραιαεχει παιδιακαι?τι λαθος να κανω?οδηγας?δε νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 18, 2011 #970 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Παλι αστοχο.Οδηγουν χιλιαδες νεοι οδηγοι,που εχουν λαδωσει ή ενα σωρο αλλοι που πηραν διπλωμα στη Χουντα μεσα σε μια βδομαδα ξερω γω.To γνωριζεις; Νομιζω!!Τεσπα τωρα δε θα κανουμε σα μωρακια,δεν ωφελει.Οχι δεν οδηγαω,αλλα ξερω πολλα περιστατικα οπου τυπαδες κολαγαν απο πισω και στουκαραν τους μπροστα.Μαλιστα μερικοι απο το φορουμ ειχαν τυχει πολλες φορες σε τετοιους "μαγκες" που κολαγαν πολυ ανορθοδοξα απο πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #971 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 αν δε ξερουν να οδηγουν να μην οδηγουν.τελος.οσο ευκολα τρακαρεις τον μπροστινο σου στο γκισε στα διοδια τον τρακαρεις και στο φαναρι.κι εγω ξερω περιστατικα απο αεροπορικα δυστυχηματα αλλα δε κανω τον πιλοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2011 #972 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Το να κολλάς από πίσω δεν είναι ούτε ωραίο ούτε ασφαλές.Όχι, δεν είναι σαν να οδηγάς σε φανάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #973 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 στο φαναρι πως ξεκινας?περιμενεις να πιασει αποσταση 15 μετρα και μετα ξεκινας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 19, 2011 #974 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Καλύτερα να σταματήσεις γιατί χάνεις το δίκιο σου με αυτά που λές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #975 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 19, 2011 #976 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 γιατί ο κοκ αναφέρει αποστάσεις ασφαλείας οι οποίες πρέπει να κρατούνται. Επίσης άλλο είναι να δηλώνεις την αντίδρασή σου και να μην πληρώνεις, πράγμα το οποίο χαιρετίζεται από όλους σαν μια πράξη αντίδρασης, αλλά το να λές ότι κολλάς πίσω από φορτηγό/αυτοκίνητο για να μην πληρώσεις, τότε αναιρείς την προηγούμενη πράξη αντίδρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #977 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 οι αποστασεις ασφαλειας ειναι αναλογα τη ταχυτητα.δεν εχεις τις ιδιες αποστασεις ασφαλειας οταν πηγαινεις με 120 στην Ε.ο. με τις ιδιες οταν εισαι μεσα στη κινηση και πηγαινεις με 10-20.τη πραξη αντιδρασης μου την εχω δειξει και αποδειξει 2 χρονια τωρα με πολλους τροπους.το αν θα περασω απο τα διοδια με οποιονδηποτε τροπο δεν εχει καμια σημασια,ποσο μαλλον τωρα που ειναι "παρανομο" να περνας χωρις να πληρωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 19, 2011 #978 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Αν έρθεις από πίσω μου και προσπαθείς να περάσεις να ξέρεις θα τραβήξω χειρόφρενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 19, 2011 #979 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 εν κινησει?θα πεταξει κωλο και θα σκασεις στο διαζωμα.να ξερω να το γραψω σε καμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 19, 2011 #980 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Μάλιστα... με αυτή την νοοτροπία, θα κάνετε πολλούς φίλους... κλασσική ελληνική "μαγκιά-κλανιά"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.