Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Κανα ανοιγμα διοδιων θα γινει?:p

γιατι θα εχω ταξιδι την τριτη και αν και ψηνω τον πατερα μου να μην πληρωσουμε θα μας διευκολυνουν

Χωρίς παρεξήγηση, ή κατέβα και άνοιξε ή πλήρωσε και πέρασε. Αυτό που λες το "βολεύει" παραπέμπει σε τσάμπα μάγκας. :nothing:

το απο πανω και σε αλλη εφημεριδα

http://www.e-kalesma.gr/userfiles/image/20110415/20110415_7totaldimokratia.jpg

το θεμα ειναι πως αντιθετως με τις σαχλαμαρες που λεγαν στην αρχη τα μεσα για ΔΟΥ/φυλακες κλπ ,κανεις δεν πηγε φυλακη,κανεις δεν γραφτηκε στον Τειρεσια κλπ (απλα ειπε η κυβερνηση στους εργολαβους "σωπαστε θα σας τα δωσουμε εμεις :confused: )...

Κατα κάποιον τρόπο, αυτό είναι μια μικρή νίκη του κινήματος (αν το δούμε τελοίως πρακτικά). Από την άλλη όμως δείχνει πόσο ξεφτυλισμένο είναι το κράτος μας, πόσο κάτω μπορεί να πέσει και πόσο πραγματικά η κάθε κυβέρνηση είναι δουλάκι των μεγαλοεργολάβων και βιομηχάνων.

Μόλις πέρασα όλα τα διόδια από Λάρισα για Θεσ/νίκη (εκτός Μαλγάρων βέβαια) σουβλάκι χωρίς να δώσω τίποτα. Μου είχε πει γνωστός που πηγαινοέρχεται κάθε μέρα, ότι κολλάει πίσω από φορτηγό, νταλίκα και δεν προλάβαίνει να κλείσει η μπάρα. (την οποία θα άνοιγε όπως και να 'χε).

Όμως λόγω έλλειψης βαρέων οχημάτων στην αγορά, "προτίμησα" απλά ΙΧ που είτε πλήρωναν, είτε όχι. Την "δουλειά" τους την κάνανε όμως :p . Ούτε να κατεβαίνεις, ούτε να έρχεσαι σε επαφή με "ξένη" περιουσία. Είδα και κάτι τυπάδες που κατεβαίνανε και ανοίγαν την μπάρα στην Teo-pass λωρίδα. Βλακεία αυτό ε;

δε ξερω ακριβως αν ολα τα teo pass ειναι ιδια

μερικα λενε e-pass αυτα παιζει να ειναι ιδιωτικα

εγω αυτο που σκεφτομαι να κανω σε εξοδους με μεγαλες ουρες στα διοδια,ειτε να πηγαινω απο αυτα τα teo pass και να σπρωχνω τη μπαρα ειτε απο κλειστα γκισε και να τα ανοιγω εγω :p

Μόλις πέρασα όλα τα διόδια από Λάρισα για Θεσ/νίκη (εκτός Μαλγάρων βέβαια) σουβλάκι χωρίς να δώσω τίποτα. Μου είχε πει γνωστός που πηγαινοέρχεται κάθε μέρα, ότι κολλάει πίσω από φορτηγό, νταλίκα και δεν προλάβαίνει να κλείσει η μπάρα. (την οποία θα άνοιγε όπως και να 'χε).

Όμως λόγω έλλειψης βαρέων οχημάτων στην αγορά, "προτίμησα" απλά ΙΧ που είτε πλήρωναν, είτε όχι. Την "δουλειά" τους την κάνανε όμως :p . Ούτε να κατεβαίνεις, ούτε να έρχεσαι σε επαφή με "ξένη" περιουσία. Είδα και κάτι τυπάδες που κατεβαίνανε και ανοίγαν την μπάρα στην Teo-pass λωρίδα. Βλακεία αυτό ε;

Όταν κολλάς πίσω από τον άλλο είναι σα να λες "μλκ πλήρωνε εσύ για να περνάω και γω"... αυτό όμως δεν είναι στάση, είναι ολίγον λαμογιά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.