yanni Απρίλιος 13, 2011 #941 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 το χανε πει και στις ειδησεις παλιοτερα.θα ψαξω να το βρωΤου Mega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 13, 2011 #942 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Κανα ανοιγμα διοδιων θα γινει? γιατι θα εχω ταξιδι την τριτη και αν και ψηνω τον πατερα μου να μην πληρωσουμε θα μας διευκολυνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 13, 2011 #943 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 συνηθως καθε κυριακη εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 13, 2011 #944 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Κανα ανοιγμα διοδιων θα γινει?γιατι θα εχω ταξιδι την τριτη και αν και ψηνω τον πατερα μου να μην πληρωσουμε θα μας διευκολυνουν Χωρίς παρεξήγηση, ή κατέβα και άνοιξε ή πλήρωσε και πέρασε. Αυτό που λες το "βολεύει" παραπέμπει σε τσάμπα μάγκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 13, 2011 #945 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Αν ημουν μονος μου δεν με ενδιεφερε.το θεμα ειναι οτι θα ειμαι οικογενειακως και αλλαζει το πραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 13, 2011 #946 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 τι αμαξι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 13, 2011 #947 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Εχει σημασια?απλα οταν καποιος πληρωνει 40 χρονια διοδια θα του κατσει καπως να τον πεισεις οτι ειναι παρανομα(αν και δεν θα ειναι το προβλημα ο πατερας μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 13, 2011 #948 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 εχει σημασια,αν δεν ειναι suv πας κατω απο τη μπαρα και τη σπρωχνεις χωρις να βγεις απο το αυτοκινητο,και χωρις να παρει χαμπαρι τιποτα ο πατερας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 13, 2011 #949 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Citroen c4 ειναι...καλη φαση θα το τσεκαρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 14, 2011 #950 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 απλα να εισαι οσο πιο δεξια στο κενο αναμεσα στα γκισε για να σου ειναι πιο ευκολο το σπρωξιμο (αρχιμηδης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 14, 2011 #951 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Τα έσοδα από τα διόδια πλέον αντί για δρόμους θα πηγαίνουν για αποπληρωμή του χρέους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 15, 2011 #952 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 «Μαϊμού» μείωση στα διόδια | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 17, 2011 #953 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 το απο πανω και σε αλλη εφημεριδα http://www.e-kalesma.gr/userfiles/image/20110415/20110415_7totaldimokratia.jpg το θεμα ειναι πως αντιθετως με τις σαχλαμαρες που λεγαν στην αρχη τα μεσα για ΔΟΥ/φυλακες κλπ ,κανεις δεν πηγε φυλακη,κανεις δεν γραφτηκε στον Τειρεσια κλπ (απλα ειπε η κυβερνηση στους εργολαβους "σωπαστε θα σας τα δωσουμε εμεις )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Απρίλιος 17, 2011 #954 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 «Μαϊμού» μείωση στα διόδια | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΚατα κάποιον τρόπο, αυτό είναι μια μικρή νίκη του κινήματος (αν το δούμε τελοίως πρακτικά). Από την άλλη όμως δείχνει πόσο ξεφτυλισμένο είναι το κράτος μας, πόσο κάτω μπορεί να πέσει και πόσο πραγματικά η κάθε κυβέρνηση είναι δουλάκι των μεγαλοεργολάβων και βιομηχάνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 17, 2011 #955 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Μόλις πέρασα όλα τα διόδια από Λάρισα για Θεσ/νίκη (εκτός Μαλγάρων βέβαια) σουβλάκι χωρίς να δώσω τίποτα. Μου είχε πει γνωστός που πηγαινοέρχεται κάθε μέρα, ότι κολλάει πίσω από φορτηγό, νταλίκα και δεν προλάβαίνει να κλείσει η μπάρα. (την οποία θα άνοιγε όπως και να 'χε). Όμως λόγω έλλειψης βαρέων οχημάτων στην αγορά, "προτίμησα" απλά ΙΧ που είτε πλήρωναν, είτε όχι. Την "δουλειά" τους την κάνανε όμως . Ούτε να κατεβαίνεις, ούτε να έρχεσαι σε επαφή με "ξένη" περιουσία. Είδα και κάτι τυπάδες που κατεβαίνανε και ανοίγαν την μπάρα στην Teo-pass λωρίδα. Βλακεία αυτό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 17, 2011 #956 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 δε ξερω ακριβως αν ολα τα teo pass ειναι ιδια μερικα λενε e-pass αυτα παιζει να ειναι ιδιωτικα εγω αυτο που σκεφτομαι να κανω σε εξοδους με μεγαλες ουρες στα διοδια,ειτε να πηγαινω απο αυτα τα teo pass και να σπρωχνω τη μπαρα ειτε απο κλειστα γκισε και να τα ανοιγω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 17, 2011 #957 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Μόλις πέρασα όλα τα διόδια από Λάρισα για Θεσ/νίκη (εκτός Μαλγάρων βέβαια) σουβλάκι χωρίς να δώσω τίποτα. Μου είχε πει γνωστός που πηγαινοέρχεται κάθε μέρα, ότι κολλάει πίσω από φορτηγό, νταλίκα και δεν προλάβαίνει να κλείσει η μπάρα. (την οποία θα άνοιγε όπως και να 'χε).Όμως λόγω έλλειψης βαρέων οχημάτων στην αγορά, "προτίμησα" απλά ΙΧ που είτε πλήρωναν, είτε όχι. Την "δουλειά" τους την κάνανε όμως . Ούτε να κατεβαίνεις, ούτε να έρχεσαι σε επαφή με "ξένη" περιουσία. Είδα και κάτι τυπάδες που κατεβαίνανε και ανοίγαν την μπάρα στην Teo-pass λωρίδα. Βλακεία αυτό ε; Όταν κολλάς πίσω από τον άλλο είναι σα να λες "μλκ πλήρωνε εσύ για να περνάω και γω"... αυτό όμως δεν είναι στάση, είναι ολίγον λαμογιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 17, 2011 #958 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Οπως και να το κανουμε το αποτελεσμα μετραει...χανουν κερδη.σιγουρα παντως μετραει και ο τροπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 17, 2011 #959 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 και αμα το κανει ο μπροστινος σου στον μπροστινο σου τι κανεις? πρεπει να εχεις και Plan B Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 17, 2011 #960 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Μόλις πέρασα όλα τα διόδια από Λάρισα για Θεσ/νίκη (εκτός Μαλγάρων βέβαια) σουβλάκι χωρίς να δώσω τίποτα. πηρουνα μπροστα προφυλακτηρας, οχι σουβλακι μονο, 2 ντονερ να γυρνανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.