Hydra Απρίλιος 8, 2011 #901 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Διαβαζοντας αλλα 10 post παλι αλλα λεμε μερικοι και αλλα καταλαβαινουν καποιοι αλλοι. Ο diodiastop666 επειδη θεωρει σωστο να μη πληρωνουμε,θελει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ (ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ....) ο αλλος να μη πληρωσει και στα @@ του του diodiastop666 γιατι ο αλλος θελει να πληρωσει.Στα @@ του και αν στο μελλον εχουμε Χουντα στην Ελλαδα και βγαινει σχετικος νομος για τους παραβατες. Στα @@ μας ολα,γιατι εδω κανουμε καταληψη λοιπον. Ωραια λογικη...οπως ειπα και παραπανω....ΓΥΜΝΑΣΙΟ times... Κριμα παιδες,γιατι με αυτα που λετε εδω μεσα και με αυτα που κανετε εχω αρχισει να χανω την εκτιμηση για το κινημα.Θα ναι μαλλον που πηρε μεγαλες διαστασεις και παθιαστηκε ο κοσμος.Βγαλτε και ενα κομμα τωρα και θα στε οκ. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ/ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ή ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ,ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.... ΤΕΛΟΣ !!! Τι το ταλανιζετε. Και πες οτι τραβαω βιτσια! Τι σε μελλει εσενανε γαμωτο; Πω ρε φιλε ,αυτη η χωρα ειναι για κλαμματα. Να χαρω εγω γενια που θα ξεσηκωθει και θα μας παει μπροστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #902 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Στα @@ του και αν στο μελλον εχουμε Χουντα στην Ελλαδα και βγαινει σχετικος νομος για τους παραβατες.παλι τα ιδιαδεν γινεται να εχεις κυρωσεις για καποια πραξη του παρελθοντος που τοτε ηταν νομιμη!καταλαβε το αυτο.δεν γινεται.επισηςμε ενημερωσανε με λεπτομερειες για το γεγονοςο μπαρμπας την επιασε απο το λαιμο και την ταρακουναγε και μετα την πεταξε με δυναμη πανω στο αυτοκινητο του,και αυτη εσπασε ενα πλευρο.το καλυτερο ομως ποιο ειναι?στο νοσοκομειο που πηγε επεσε το συρμα απο την διοικηση του ωστε να της δωσουν εξιτηριο οτι ειναι 100% καλα και μαλιστα χωρις να την εξετασουν.και μετα απο αυτο θελουν να ειμαστε νομιμοι και να αφηνουμε τον βουλευτη να ασκει το συνταγματικο του δικαιωμα να πληρωνει με τα λεφτα μας κιολας.οριστε και η απαντηση του,φυσικα ουδεν σχολιον για τον τραυματισμο της κυριας.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lttrQpN2cg0&feature=player_embedded]YouTube - Τρίκαλα επεισόδιο διόδια δήλωση Χρήστου Μαγκούφη 8-4-11[/ame] Μια φορά που πέρασα σε διόδια με κατάληψη φυσικά και πέρασα στο τσάμπα. Αλλα δεν είδα κανένα γκισέ ανοιχτό απο το οποίο και θα μπορούσα να πληρώσω αν ήθελα. Τι διάφορα σου κάνει ρε Γιώργο να εχεις σηκωμενη τη μπάρα (όχι αυτή για τα 18χρονα) αλλα οποίος θέλει να σταματάει και να πληρώνει εκει;σε ολα μα ολα τα ανοιγματα διοδιων που εχω παει παντα ολα τα παραθυρα των γκισε ειναι κλειστακαι σε μια περιπτωση επιμονης πληρωμης που ειχα δει,ο υπαλληλος αρνηθηκε να παρει τα λεφτα και ειπε στον οδηγο οτι λογω της καταληψης αυτος δεν τα δεχεται,και αυτος εφυγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 8, 2011 #903 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Πάντως εμένα μου αρέσει η νομιμότητα και πιστεύω ότι μια κοινωνία πρέπει να απαρτίζεται από κανόνες που τους τηρούν όλοι και να υπάρχουν μέσα τα οποία τους επιβάλλουν, με σκοπό την αρμονία... Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα του 2011...! Οι περισσότεροι νόμοι που έχουν ψηφιστεί, υπάρχουν για να να εξυπηρετούν τα συμφέροντα λίγων και πολλοί είναι και αντισυνταγματικοί... Τους νόμους αυτούς τους ψηφίζουν άνθρωποι, οι οποίοι εκλεγμένοι μεν (δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα), υπακούν στις προσταγές λίγων ιδιωτών και τέλος τα όργανα επιβολής για την τήρηση των νόμων, επιβάλλουν επιλεκτικά νόμους απέναντι σε ευυπόληπτους πολίτες και αφήνουν όλους τους εγκληματίες να αλωνίζουν και να κάνουν περιουσίες...Πλέον δεν διαφωνώ με καμία μορφή αντίδρασης με όποιο τρόπο και να γίνεται... ας τα κάψουν όλα... προκειμένου να φοράμε τον μανδύα της ευπρέπειας μέσα σε ένα μπορδέλο και να το παίζουμε άγιοι στην κόλαση, ας ξεσηκωθεί ο καθένας όπως μπορεί και ας κάνει ότι καταλαβαίνει... όταν στο ίδιο το κράτος και την πολιτική επικρατεί αναρχία, τι περιμένουν ότι θα επικρατήσει από κάτω...? Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #904 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 τσακ.......ενταξει δικηγόρος είσαι και σαφέστατα δε μπορώ να τα βάλω μαζί σου σε μια λεκτική αντιπαράθεση μιας και το χεις σπουδάσει το θέμα.από την άλλη το Γιάννη ούτε πουλημένο τον είπα ούτε βολεμένο ούτε λακέ του διεθνούς κεφαλαίου, ούτε άλλη ταμπέλα του βαλα. οπότε please gimme a break. Ναι αλλα εμμέσως πλην σαφώς με είπες άνθρωπο χωρίς ηθικές αξίες. Αλλα μη χολοσκας μιας και είδα Σπιτι σου στον προβολέα να κερδίζουμε το ματς που μας έδωσε το πρωτάθλημα το 2004 με Σούμ Ζουταουτας κτλ Εγώ σε αγαπάω ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 8, 2011 #905 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Πάντως εμένα μου αρέσει η νομιμότητα και πιστεύω ότι μια κοινωνία πρέπει να απαρτίζεται από κανόνες που τους τηρούν όλοι και να υπάρχουν μέσα τα οποία τους επιβάλλουν, με σκοπό την αρμονία... Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα του 2011...! Οι περισσότεροι νόμοι που έχουν ψηφιστεί, υπάρχουν για να να εξυπηρετούν τα συμφέροντα λίγων και πολλοί είναι και αντισυνταγματικοί... Τους νόμους αυτούς τους ψηφίζουν άνθρωποι, οι οποίοι εκλεγμένοι μεν (δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα), υπακούν στις προσταγές λίγων ιδιωτών και τέλος τα όργανα επιβολής για την τήρηση των νόμων, επιβάλλουν επιλεκτικά νόμους απέναντι σε ευυπόληπτους πολίτες και αφήνουν όλους τους εγκληματίες να αλωνίζουν και να κάνουν περιουσίες...Πλέον δεν διαφωνώ με καμία μορφή αντίδρασης με όποιο τρόπο και να γίνεται... ας τα κάψουν όλα... προκειμένου να φοράμε τον μανδύα της ευπρέπειας μέσα σε ένα μπορδέλο και να το παίζουμε άγιοι στην κόλαση, ας ξεσηκωθεί ο καθένας όπως μπορεί και ας κάνει ότι καταλαβαίνει... όταν στο ίδιο το κράτος και την πολιτική επικρατεί αναρχία, τι περιμένουν ότι θα επικρατήσει από κάτω...? Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε...Αν μπορούσα θα έβαζα 10000000 thanks.Συμφωνώ απολύτως.Έρχεται ( έπρεπε να είχε έρθει χρόνια τώρα βασικά, αλλά... ) η ώρα του να κοιμηθούνε κάποιοι όπως στρώσανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #906 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 επισηςμε ενημερωσανε με λεπτομερειες για το γεγονοςο μπαρμπας την επιασε απο το λαιμο και την ταρακουναγε και μετα την πεταξε με δυναμη πανω στο αυτοκινητο του,και αυτη εσπασε ενα πλευρο.το καλυτερο ομως ποιο ειναι?στο νοσοκομειο που πηγε επεσε το συρμα απο την διοικηση του ωστε να της δωσουν εξιτηριο οτι ειναι 100% καλα και μαλιστα χωρις να την εξετασουν.και μετα απο αυτο θελουν να ειμαστε νομιμοι και να αφηνουμε τον βουλευτη να ασκει το συνταγματικο του δικαιωμα να πληρωνει με τα λεφτα μας κιολας.Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι η εγκυρότητα της κάθε πληροφορίας είναι ανάλογη της αντικειμένικοτητας του ανθρώπου που τη μεταδίδει right? Αν εγώ σου πω ότι ο σωφέρ του Μαγκούφη ισχυρίζεται ότι το αφεντικό του αντιμετώπισε τον όχλο απλά και μόνο με τη χρήση ...ανεκδότων μάλλον δε θα το πιστέψεις (και θα έχεις δίκιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 8, 2011 #907 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 @billpeppas, Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι...? Πωε ενώ η ζωή είναι τόσο απλή, κάνουμε τα πάντα για να την δυσκολέψουμε... για παράδειγμα το μόνο που θέλω είναι να πηγαίνω το πρωϊ στην δουλειά μου, η οποία να μ'αρέσει, να παράγω έργο και να πληρώνομαι ανάλογα. να έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να νιώθω ασφαλής και να έχω ένα καλό βιοτικό επίπεδο και ανάλογες παροχές υγείας κλπ... ΤΙ το δύσκολο υπάρχει σε όλα αυτά...? Τι απ' όλα αυτά είναι δύσκολο να γίνει...? Τι είναι αυτό που σε αυτό τη χώρα το κάνει τόσο δύσκολο...? Εμένα είναι εχθρός μου, ο οποιοσδήποτε μου αφαιρεί το δικαίωμα στα παραπάνω και αυτοί που σηκώνουν τις μπάρες δεν είναι υπεύθυνοι, άλλοι μου τα στερούν και τα παρέχουν στους εαυτούς τους βασισμένοι στην δική μου δουλειά και στην δική μου προσφορά... μου τα έχουν κλέψει και κάποια στιγμή πρέπει να τα πάρω πίσω, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος...@LL_NEO, το θέμα είναι τι λένε αυτοί που ήταν εκεί, όλοι οι άλλοι απλά κάνουνε υποθέσεις... και όπως να το κάνουμε πια ο λόγος ενός βουλευτή έχει την ίδια αξία με την δραχμή, οπότε μάλλον τον κόσμο θα πίστευα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #908 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι η εγκυρότητα της κάθε πληροφορίας είναι ανάλογη της αντικειμένικοτητας του ανθρώπου που τη μεταδίδει right? Αν εγώ σου πω ότι ο σωφέρ του Μαγκούφη ισχυρίζεται ότι το αφεντικό του αντιμετώπισε τον όχλο απλά και μόνο με τη χρήση ...ανεκδότων μάλλον δε θα το πιστέψεις (και θα έχεις δίκιο).αυτος που μου μετεφερε τη πληροφορια ειναι ο ξαδερφος μου.το αν εσυ εμπιστευεσαι αυτα που γραφω εγω ειναι αλλο θεμα.αλλα προφανως και το σκηνικο γραμμενο σε καμερα να σου φερνα παλι τα ιδια θα λεγες,αρα μαλλον χανω το χρονο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 11, 2011 #909 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Εισβολή του Δεν Πληρώνω σε ΑΤ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 11, 2011 #910 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Εισβολή του Δεν Πληρώνω σε ΑΤ - NEWS247Καλή φάση, τώρα αμα πείς οτι είσαι του κινήματος θα σε πηγαίνουν μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 11, 2011 #911 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 μεγιστη μουφα το οτι καψανε τις κλησεις. αμα το σκεφτειτε λογικα εχει μινιμουμ 3-4 αστυνομικους σε καθε τμημα,και τις ωρες μη λειτουργιας αυτα ειναι κλειδωμενα σε δωματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 11, 2011 #912 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Define "ώρες μη λειτουργίας" plix pl0x Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 11, 2011 #913 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 ωρες μη εξυπηρετησης κοινου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 11, 2011 #914 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 (αν εξαιρέσεις έκδοση διαβατηρίων και τα συναφή) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.And in any case απο τα λίγα που ρώτησα και έμαθα οι τύποι μπούκαραν στο ΑΤ, απείλησαν τους αστυνομικούς, πήραν τα κλειδιά και έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα αν αυτό σας φαίνεται far fetched scenario σκεφτείτε λίγο αν θα είσασταν αστυνομικός εκεί τι θα κάνετε. Να αντισταθείτε; Θα βγει ο κάθε πικραμένος να μιλάει για αστυνομική κτηνωδία. Να βγάλετε το όπλο και να ρίξετε στο ψαχνό; Δε νομίζω να έχει κανείς απο αυτούς τη διάθεση να περάσει 10 χρόνια απο τη ζωή του παρέα με τον Κορκονέα.Ξανακαταλήγουμε λοιπόν σε αυτό που έλεγα τις προάλλες. Ενώ το κίνημα αυτό ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις (ειρηνικές διαμαρτυρίες κτλ) οι αρκουδέηδες που έχουν αρχίσει και εισέρχονται σε αυτό (είδαν φως και μπήκαν) θα το κάνουν απο μαζικό κίνημα, υπόθεση 50-60 μπαχαλάκηδων.Με τις υγείες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 11, 2011 #915 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Τωρα σοβαρα μπουκαρανε ????εγω νομιζα οτι ηταν μουφα των σαιτς ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 11, 2011 #916 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 (αν εξαιρέσεις έκδοση διαβατηρίων και τα συναφή) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.And in any case απο τα λίγα που ρώτησα και έμαθα οι τύποι μπούκαραν στο ΑΤ, απείλησαν τους αστυνομικούς, πήραν τα κλειδιά και έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα αν αυτό σας φαίνεται far fetched scenario σκεφτείτε λίγο αν θα είσασταν αστυνομικός εκεί τι θα κάνετε. Να αντισταθείτε; Θα βγει ο κάθε πικραμένος να μιλάει για αστυνομική κτηνωδία. Να βγάλετε το όπλο και να ρίξετε στο ψαχνό; Δε νομίζω να έχει κανείς απο αυτούς τη διάθεση να περάσει 10 χρόνια απο τη ζωή του παρέα με τον Κορκονέα.Ξανακαταλήγουμε λοιπόν σε αυτό που έλεγα τις προάλλες. Ενώ το κίνημα αυτό ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις (ειρηνικές διαμαρτυρίες κτλ) οι αρκουδέηδες που έχουν αρχίσει και εισέρχονται σε αυτό (είδαν φως και μπήκαν) θα το κάνουν απο μαζικό κίνημα, υπόθεση 50-60 μπαχαλάκηδων.Με τις υγείες μαςμε δουλευεις?δηλαδη αν παω τωρα και τους πω να παρω το διπλωμα μου που μου πηραν πριν 1 μηνα θα μου το δωσουν?σε οσα τμηματα εχω παει αυτα ειναι σε δωματια κλειδωμενα,το να πηραν κλειδια ειναι τουλαχιστον αστειο.ακομα και τοσο τραβηγμενο γεγονος να ειχε γινει δε μπορουσαν να τους σταματησουν?στο σκηνικο με το μαγκουφη σε 10 λεπτα σκασανε 7 περιπολικα και οπκε,οταν "απειλειται" το τμημα και τα εγγραφα τους γιατι δε πηγε κανεις?απ οσους ξερω εγω κανεις δε ξερει να εχει γινει τιποτα τετοιο,οποτε πιθανοτατα ειναι μουφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 11, 2011 #917 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Τωρα σοβαρα μπουκαρανε ????εγω νομιζα οτι ηταν μουφα των σαιτς ...Όσο τραβηγμένο και αν σου ακούγεται έγινε. Εκτός πια και αν ένα ολόκληρο τμήμα είναι τσιράκια του Μπόμπολα ή έπαθε ομαδική παράκρουση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 12, 2011 #918 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Ή μπορεί μια ομάδα 10 ατόμων απο αυτούς που έχουν κατα τύχη τους ίδιους σιδερολοστούς με των μπάτσων να φορέσανε μπλουζάκια και κιλοτάκια "Δεν Πληρώνω" και να κάνανε τάχαμου τσαμπουκά.Είμαστε σοβαροί όμως; Μπουκάρανε στο τμήμα και τους αφήσανε να κάψουν και έγγραφα; Πώς γίνεται αυτό; Αποκλείεται να ηταν μόνος του ο μπάτσος μέσα.:triniti:Its called framing. Και μην αρχίσουμε για πράσινα άλογα. Εδώ που έχουμε φτάσει θεωρώ πιθανά τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2011 #919 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 απ οσους ξερω εγω κανεις δε ξερει να εχει γινει τιποτα τετοιο,οποτε πιθανοτατα ειναι μουφες. Σορρυ ,μονος εβαλες την ειδηση.... Εισβολή του Δεν Πληρώνω σε ΑΤ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 12, 2011 #920 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Ρε μην μασάτε μέλη του Σύριζα ήταν, θα βγει και ο αντιπρόεδρος τώρα να πει για μπαχαλάκηδες, παραβατικούς κτλ.Πολύ εύκολο μου φαίνεται να μπορείς να μπουκάρεις έτσι σε ΑΤ και να κάψεις και έγγραφα, LOL δηλαδή. Τα ίδια και με τις ειρηνικές πορείες που γίνονται και ξαφνικά βρίσκονται 30 κουκουλοφόροι που τα κάνουν μπάχαλο ώστε να υπάρχει η δικαιολογία για να ρίξουν τόνους χημικά.Eleoc οι μπάτσοι που είναι οπλισμένοι σαν αστακοί δεν μπορούν να πιάσουν 30 άτομα; Προβοκάτσια ρε ξυπνάτε μπεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.