Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

Δεν γίνεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο.

Αλλά επίσης ΔΕΝ γίνεται εσύ και το "κίνημα" να εμποδίζεται οποιονδήποτε να κάνει ΟΤΙ θέλει.

Εκεί πας απο "ειρηνική διαδήλωση" σε αυταρχικές, αναρχικές και επιβλητικές κινήσεις προς 3ους που ΔΕΝ σου φταίνε ΤΙΠΟΤΑ.

αν έχεις μαζευτεί ειρηνικά ρε μάγκα άσε τον άλλο να κάνει ΟΤΙ θέλει στα διόδια, ΔΕΝ σε ενοχλεί.

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Αν κάποιος θέλει να πληρώσει για τον Χ,Υ λόγο να του το επιτρέπετε. Αν κάποιος είναι στο δημόσιο και φοβάται μην χάσει την δουλειά του αφήστε τον να πληρώσει. Επειδή κάποιοι κάνουν δίκαιους ή όχι αγώνες δεν πάει να πει ότι κάποιοι άλλοι θα ρισκάρουν την δουλειά τους από την οποία βγάζουν τα λεφτά που χρειάζεται η οικογένειά τους. Και μην μου πείτε για αντισυνταγματικότητα και "σιγουριά" ότι δεν θα πάθει τίποτα διότι θα είναι ιδιαίτερα ανεύθυνη απάντηση. Δεν μπορείς να παίζεις με το εργασιακό μέλλον του άλλου στην σημερινή Ελλάδα επειδή έτσι σε βολεύει ή επειδή φοβάσαι ότι αν πληρώνει ένας στους δέκα οδηγούς που περνάει θα καταρρεύσει το κίνημα.

θεωρείς εργασία την είσπραξη των διοδίων ;

Ότι να ναι. Αυτό γράφω;

Ας σου απαντήσω. Αν θεωρείς ότι αυτοί που δουλεύουν στα διόδια δεν εργάζονται να ζητήσεις την απόλυσή τους.

Δυσκολευομαι να καταλαβω το συλλογισμο σου.

Δεν ορισα τη δημοκρατια.

Ενα απλο πραγμα λεω μονο.

Οτι μπορει εγω να φοβαμαι για χ/ψ λογους και να θελω να πληρωσω.Ειναι δικαιωμα μου να πληρωσω απο κει και περα και αν καποιος προσπαθει να μου επιβαλει να μη πληρωσω,αυτο ειναι στερηση ελευθεριας.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Δε θελω να πληρωσω,δε πληρωνω και αν τυχον υπαρξουν επακολουθα,δικια μου ευθυνη.

Θελω να πληρωσω,πληρωνω και φευγω.

Τι δουλεια εχει ο αλλος να σου πει τι να κανεις.... :/

ε ωραία δεν πλήρωσες την στιγμή της διέλευσης κατέθεσε τα στην εταιρία οταν πας σπίτι σου απο internet banking ας πούμε ποιό το πρόβλημα ;

Και πριν διαβάσω και άλλο έξυπνο σχόλιο,

Είπα και θα ξαναπώ, ΚΑΙ δεν έχω πληρώσει, ΚΑΙ σας έχω πετύχει, ΚΑΙ είχα περάσει τζάμπα.

Αυτό δεν πάει να πει, πως έχετε το ελεύθερο να κάνετε ΟΤΙ θέλετε αν κάποιος ΘΕΛΕΙ να πληρώσει.

Κάνε αν θέλεις πορεία στο σύνταγμα, μαζέψου στα διόδια, και έξω από την τράπεζα που λες, αλλά ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?

Εγώ ΑΥΤΟ ρωτάω.

Αν εγώ αύριο διαδηλώσω έξω από το σπίτι σου μαζί με άλλους 100 και συνουσιαζόμαστε και το επιβάλουμε και σε όποιον θέλει να περάσει, και θέλει η γυναίκα σου ή η κόρη σου να πάει σπίτι αλλά να ΜΗΝ συνουσιαστεί, θα της πεις, πως «κόρη μου, εδώ αυτοί το κάνουν, οπότε ή θα κάτσεις, ή δεν θα πας σπίτι σου».

Ειρηνική διαδήλωση θα το πω και εγώ, κοινή συναίνεση θα είμαστε όλοι εκεί.

Ότι να ναι. Αυτό γράφω;

Ας σου απαντήσω. Αν θεωρείς ότι αυτοί που δουλεύουν στα διόδια δεν εργάζονται να ζητήσεις την απόλυσή τους.

Το γεγονός οτι αυτοί εργάζονται στα διόδια δεν σημένει οτι θα πρέπει να ανεκτώ την ύπαρξη των διοδίων . Και το γεγονός οτι απολύονται 1000 εργάτες στα εργοτάξια γιατί να οφείλεται στο κίνημα δεν πληρώνω ;

Ας αλλάξει χρηματοδοτικό πλάνο η κυβέρνηση για τα έργα να λύθούν τα προβλήματα . Ας χρηματοδοτήσει απο τον τακτικό προυπολογισμό τα έργα , να μια λύση .

Για να είναι κάποιος ταμίας στα διόδια δεν σημαίνει οτι πρέπει να είναι αφέντης των δρόμων ο μπόμπολας .

Και πριν διαβάσω και άλλο έξυπνο σχόλιο,

Είπα και θα ξαναπώ, ΚΑΙ δεν έχω πληρώσει, ΚΑΙ σας έχω πετύχει, ΚΑΙ είχα περάσει τζάμπα.

Αυτό δεν πάει να πει, πως έχετε το ελεύθερο να κάνετε ΟΤΙ θέλετε αν κάποιος ΘΕΛΕΙ να πληρώσει.

Κάνε αν θέλεις πορεία στο σύνταγμα, μαζέψου στα διόδια, και έξω από την τράπεζα που λες, αλλά ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?

Εγώ ΑΥΤΟ ρωτάω.

Αν εγώ αύριο διαδηλώσω έξω από το σπίτι σου μαζί με άλλους 100 και συνουσιαζόμαστε και το επιβάλουμε και σε όποιον θέλει να περάσει, και θέλει η γυναίκα σου ή η κόρη σου να πάει σπίτι αλλά να ΜΗΝ συνουσιαστεί, θα της πεις, πως «κόρη μου, εδώ αυτοί το κάνουν, οπότε ή θα κάτσεις, ή δεν θα πας σπίτι σου».

Ειρηνική διαδήλωση θα το πω και εγώ, κοινή συναίνεση θα είμαστε όλοι εκεί.

το σπίτι μου είναι ιδιοκτησία μου αγαπητέ μου , τα διόδια είναι δημόσιος χώρος διαφέρει κατά πολύ το ένα απο το άλλο , αν μπορείς θα διακρίνεις καθαρά αυτά που λέω .

Θέλεις να πληρώσεις κανένα πρόβλημα πήγενε στον επόπτη και πλήρωνε , σταμάτα πιο κάτω και θα σου φέρει ο επόπτης το χαρτάκι της πληρώμης , έχει τύχει και αυτό .

Εσύ τι καίγεσε να μην γίνονται οι διαδηλώσεις - καταλήψεις - συναθροίσεις στα διόδια ; έχεις συμφέροντα με την ύπαρξη των διοδίων ;

καταληψεις διοδιων γινονται 2 χρονια τωρα...

ναι σωστά αλλά σαν οργανωμένη αντίδραση και όχι γιατί έγραψε η τροχαία κάποιον΄

motrd Γιατί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικό σου δικαίωμα στην διαδήλωση έξω απο την τράπεζα εμποδίζει το δικό μου κατοχυρωμένο δικαίωμα να έχω ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιο χώρο ?? Ποιός αποφασίζει ποιο δικαίωμα είναι "ανώτερο"? και κάτι άλλο στο παράδειγμα που αναφέρεσαι με την τράπεζα εάν εγώ δεν μπορέσω να πληρώσω την δόση του δανείου τα πιθανά επακόλουθα (τόκοι υπερημερίας κ.λ.π.) θα τα πληρώσει ο διαδηλών? δεν νομίζω

Αυτή η πρόταση δηλώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα τρελά συμφέροντα που έχω...

Εγώ δεν είπα ΜΕΣΑ στο σπίτι σου, είπα στον δρόμο ΑΠΕΞΩ. που ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία σου, όπως και η εθνική οδός.

αν ειναι θα σου πω και εγώ τότε να πας να κοιμηθείς παρακάτω γιατί ΕΔΩ μαμιόμαστε!

ναι σωστά αλλά σαν οργανωμένη αντίδραση και όχι γιατί έγραψε η τροχαία κάποιον΄

motrd Γιατί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικό σου δικαίωμα στην διαδήλωση έξω απο την τράπεζα εμποδίζει το δικό μου κατοχυρωμένο δικαίωμα να έχω ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιο χώρο ?? Ποιός αποφασίζει ποιο δικαίωμα είναι "ανώτερο"? και κάτι άλλο στο παράδειγμα που αναφέρεσαι με την τράπεζα εάν εγώ δεν μπορέσω να πληρώσω την δόση του δανείου τα πιθανά επακόλουθα (τόκοι υπερημερίας κ.λ.π.) θα τα πληρώσει ο διαδηλών? δεν νομίζω

γινονται παντα για τον ιδιο λογο

συμβολικο και για να ενημερωθει ο κοσμος.

εχω μια καλυτερη ιδεα,να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τα διοδια,να τα πανε και 10 ευρω και να πληρωνετε ΟΛΟΙ.

Το θέμα είναι φίλε μου οτι οι ΟΛΟΙ που αναφέρεις εδώ δεν έχουν διόδια έξω απο το σπίτι τους για αυτόν τον λόγο αερολογούν και αμπελοφιλοσοφούν , δεν πληρώνουν να πάνε στην δουλειά τους , τα παιδιά τους φροντιστήριο , στο γήπεδο , για καφέ για βόλτα . Πιθανότατα εμείς να έχουμε μόνο το πρόβλημα να είμαστε απο τους χαζούς που θα στηρίξουμε τα έργα ή που θα ήθελε η κυβέρνηση να το κάνουμε και η κάθε κυβέρνηση . Οι ΟΛΟΙ που αναφέρεις είμαστε εμείς αν δεν το κατάλαβες οι ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ εδω μέσα δεν δίνουν δεκάρα ή ζούν απο τα διόδια ........

Το γεγονός οτι αυτοί εργάζονται στα διόδια δεν σημένει οτι θα πρέπει να ανεκτώ την ύπαρξη των διοδίων . Και το γεγονός οτι απολύονται 1000 εργάτες στα εργοτάξια γιατί να οφείλεται στο κίνημα δεν πληρώνω ;

Ας αλλάξει χρηματοδοτικό πλάνο η κυβέρνηση για τα έργα να λύθούν τα προβλήματα . Ας χρηματοδοτήσει απο τον τακτικό προυπολογισμό τα έργα , να μια λύση .

Για να είναι κάποιος ταμίας στα διόδια δεν σημαίνει οτι πρέπει να είναι αφέντης των δρόμων ο μπόμπολας .

"Τρικυμία εν κρανίω"; Νομίζω είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να γράψω ως απάντηση.

Και η έκφραση αν το θέλεις της δυσαρέσκιας απέναντι στον νόμο ρέππα την στιγμή που εφαρμόζεται , ναι είναι λόγος και θα είναι λόγος , εμείς τον θεωρούμε άδικο εσύ τι τον θεωρείς ;

ΑΔΙΚΟ

Εδώ και ένα χρόνο δεν πληρώνω διόδια συνειδητά γιατί δεν ανέχομαι το κράτος να μου επιβάλλει με το έτσι θέλω και επειδή κινούμαι στο δρόμο ένα νέο φόρο που δεν έχει καμμία σχέση με την κατασκευή η την συντήρησή του.Τώρα αν απο απροσεξία μου σε κάποια διόδια υποστώ τις συνέπειες του άδικου νόμου λογικό είναι σε έναν αγώνα να έχεις και

"απώλειες"

"Είπα και θα ξαναπώ, ΚΑΙ δεν έχω πληρώσει, ΚΑΙ σας έχω πετύχει, ΚΑΙ είχα περάσει τζάμπα. "

Εγω εχω περάσει χωρίς να πληρώσω οχι τζάμπα οπως αναφέρεις και είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο .

Τα χρήματα που έχω δαπανίσει για να διαμαρτυρηθώ είναι πολλάκις περισσότερα απο αυτά που θα πλήρωνα στα διόδια όπως και οι περισσότεροι του κινήματος .....

Δεν με ενδιαφέρει αγαπητέ μου η νοητική - ψυχική διαθέση σου ......

Πριν αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για την δική μου ψυχική διάθεση ίσως θα ήθελες πρώτα να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου και πως τον αποτυπώνεις στα posts σου.

Για την περίπτωση του βουλευτή εγώ πάντως θα τον άφηνα να πληρώσει. Ταυτόχρονα όμως θα τον βιντεοσκοπούσα παρουσία 20 ατόμων που θα τον δείχνουν με το δάκτυλο και θα γελάνε μαζί του όσο ποιο δυνατά μπορούν. Ο κόσμος δεν είναι βλάκας και ξέρει ότι όλοι αυτοί είναι τρισμέγιστοι τζαμπατζήδες που δεν πληρώνουν πουθενά. Ο βλάκας αντί να γελοιοποιηθεί θα βγει αύριο μεθαύριο στα κανάλια και με δική σας ευθύνη θα το παίζει μάγκας μιλώντας ταυτόχρονα για βαλτούς από άλλα κόμματα. Όταν θα σας κολλήσουν κομματική ταμπέλα στο μέτωπο τότε θα καταλάβετε ότι αντιδράσατε λάθος.

MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

'Αρθρο 11 - (Δικαίωμα συνάθροισης)

1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.

Το δικαίωμα της συνάθροισης αγαπητέ είναι συνταγματικα κατοχυρομένο και για αυτό τον λόγο η αστυνομία δεν εμποδίζει κανέναν στα διόδια .

Ναι έχει δικαίωμα ο καθένας να πληρώσει αν το θέλει αλλά δεν μπορεί με την στάση του να ακυρώσει την συνάθροιση μας . Δηλαδή αν εγω σταθώ μπροστά στο γκισέ και δεν μπορεί , φυσικά , να πληρώσει δεν έχει κανένα δικαίωμα να με σπρώξει ή να με βρίσει .

Αν θέλει να πληρώσει ας πάει στον επόπτη ή να τα στείλει ταχυδρομικώς αν θέλει ή να του βρώ 100 τρόπους να πληρώσει χωρίς να ενοχλήσει κανέναν .

Αλλά προφανώς θλίβομε διότι εσυ δεν γνωρίζεις το σύνταγμα και τα δικαιώματα των συμπολιτών σου ο βουλευτής δεν τα γνωρίζει ;

μην κοροιδευομαστε και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

"ειναι δικαιωμα μου να συναθροιζομαι και ετυχε ναμαι μπροστα και πρεπει να με σπρωξει κλπ"

και του αστυνομικου ειναι δικαιωμα να καθεται σταυροποδι.

οποτε αν διαλεξει με την παρεα του να κατσει σταυροποδι στο σπιτι σου εσυ δεν πρεπει να πεις κουβεντα γιατι απλα καθεται σταυροποδι.

και την τσ00τσ00 μου εχω δικαιωμα να την παω οπου θελω.

αρα αμα την ακουμπησω προσωρινα στον πωλο της γειτονισσας χωρις να θελει δεν εχει δικαιωμα να πει κουβεντα.

απο δω και μπρος ολοι για να εργαστουν και να επιβιωσουν θα παιρνουν την αδεια του μουτουρουντου,αν γουσταρει να εγκρινει την εργασια τους φυσικα.

ΥΓ:μουτουρουντου ,ελπιζω τον εργοδοτη σου να τον αγαπανε ολοι,και να μην ερθει κανεις με τα μυαλα τα δικα σου να σου πει οτι δεν κανεις πραγματικη εργασια επειδη παρανομει ο εργοδοτης σου

Δυστυχως ομως,εισαι η τρανοτερη αποδειξη πως ενα αυταρχικο μυαλο,ακομη κι αν δεν εχει καμμια εξουσία μπορει να εκχυδαισει και το πιο δικαιο αιτημα.

μην κοροιδευομαστε και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

"ειναι δικαιωμα μου να συναθροιζομαι και ετυχε ναμαι μπροστα και πρεπει να με σπρωξει κλπ"

και του αστυνομικου ειναι δικαιωμα να καθεται σταυροποδι.

οποτε αν διαλεξει με την παρεα του να κατσει σταυροποδι στο σπιτι σου εσυ δεν πρεπει να πεις κουβεντα γιατι απλα καθεται σταυροποδι.

και την τσ00τσ00 μου εχω δικαιωμα να την παω οπου θελω.

αρα αμα την ακουμπησω προσωρινα στον πωλο της γειτονισσας χωρις να θελει δεν εχει δικαιωμα να πει κουβεντα.

απο δω και μπρος ολοι για να εργαστουν και να επιβιωσουν θα παιρνουν την αδεια του μουτουρουντου,αν γουσταρει να εγκρινει την εργασια τους φυσικα.

ΥΓ:μουτουρουντου ,ελπιζω τον εργοδοτη σου να τον αγαπανε ολοι,και να μην ερθει κανεις με τα μυαλα τα δικα σου να σου πει οτι δεν κανεις πραγματικη εργασια επειδη παρανομει ο εργοδοτης σου

Δυστυχως ομως,εισαι η τρανοτερη αποδειξη πως ενα αυταρχικο μυαλο,ακομη κι αν δεν εχει καμμια εξουσία μπορει να εκχυδαισει και το πιο δικαιο αιτημα.

εχεις ξεφυγει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.