performer Απρίλιος 8, 2011 #841 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 δε σε καταλαβαινω....αν θες να το αναλυσεις το post σου;οριζουμε ως δημοκρατια το να φοβαται καποιος να εκφραστει με οποιοδηποτε τροπο (μη επηρεαζοντας τη δουλεια του)με το να χασει τη δουλεια του?να χεσω τη δημοκρατια αν ειναι ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2011 #842 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Καταρχάς ΔΕΝ έχεις δημοκρατία εδώ και καιρό.Οπότε πας με αυτό το πνεύμα να τραμπουκίσεις και εσύ ανάλογα, γιατί αυτό σου κάνουν αυτοί που ψήφισες, και πας να κανεις το ίδιο ΟΧΙ σε αυτούς γιατι δεν σε παίρνει, αλλά στους απλους πολίτες που απλά θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό απο αυτό που αποφάσισες να κάνεις εσύ?να χέσω και εγώ το σκεπτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #843 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Δυσκολευομαι να καταλαβω το συλλογισμο σου.Δεν ορισα τη δημοκρατια.Ενα απλο πραγμα λεω μονο.Οτι μπορει εγω να φοβαμαι για χ/ψ λογους και να θελω να πληρωσω.Ειναι δικαιωμα μου να πληρωσω απο κει και περα και αν καποιος προσπαθει να μου επιβαλει να μη πληρωσω,αυτο ειναι στερηση ελευθεριας.Απλα ειναι τα πραγματα.Δε θελω να πληρωσω,δε πληρωνω και αν τυχον υπαρξουν επακολουθα,δικια μου ευθυνη.Θελω να πληρωσω,πληρωνω και φευγω.Τι δουλεια εχει ο αλλος να σου πει τι να κανεις.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #844 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 μπορεις να μου εξηγησεις τι σοι φοβος ειναι αυτος που πρεπει ντε και καλα να πληρωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2011 #845 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 απλους πολίτες στον απλο πολιτη εντασεις το καθε παλιολαμογιο βουλευτη?τσαμπα το κοπο παντως...δεν ηξερε ο κακομοιρης οτι ΜΜΕ εχουν απεργια και δε θα προβλιθει το ποσο καλος πολιτης ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 8, 2011 #846 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Ας είναι η κατάληψη ότι θέλει να είναι. ( που επί την ευκαιρία καμία κατάληψη δεν είναι νόμιμη και καμία κατάληψη δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη). Ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να περάσει και αν θέλει να πληρώσει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον εμποδίσει προφασιζομενος το οτιδήποτε.MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα 'Αρθρο 11 - (Δικαίωμα συνάθροισης) 1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα. 2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει. Το δικαίωμα της συνάθροισης αγαπητέ είναι συνταγματικα κατοχυρομένο και για αυτό τον λόγο η αστυνομία δεν εμποδίζει κανέναν στα διόδια .Ναι έχει δικαίωμα ο καθένας να πληρώσει αν το θέλει αλλά δεν μπορεί με την στάση του να ακυρώσει την συνάθροιση μας . Δηλαδή αν εγω σταθώ μπροστά στο γκισέ και δεν μπορεί , φυσικά , να πληρώσει δεν έχει κανένα δικαίωμα να με σπρώξει ή να με βρίσει .Αν θέλει να πληρώσει ας πάει στον επόπτη ή να τα στείλει ταχυδρομικώς αν θέλει ή να του βρώ 100 τρόπους να πληρώσει χωρίς να ενοχλήσει κανέναν .Αλλά προφανώς θλίβομε διότι εσυ δεν γνωρίζεις το σύνταγμα και τα δικαιώματα των συμπολιτών σου ο βουλευτής δεν τα γνωρίζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #847 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 μπορεις να μου εξηγησεις τι σοι φοβος ειναι αυτος που πρεπει ντε και καλα να πληρωσεις?Πες μου εσυ τι σοι ελευθερια ζητας,οταν στερεις την ελευθερια καποιου αλλου να πληρωσει.Τι σε νοιαζει γιατι φοβαται; Απο την τσεπη σου θα πληρωσει;Οποτε οπως βλεπεις καλυτερα ειναι να κανει ο καθενας οτι απο τα 2 θελει,χωρις να ανακατευονται αλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #848 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Πες μου εσυ τι σοι ελευθερια ζητας,οταν στερεις την ελευθερια καποιου αλλου να πληρωσει.Τι σε νοιαζει γιατι φοβαται; Απο την τσεπη σου θα πληρωσει;Οποτε οπως βλεπεις καλυτερα ειναι να κανει ο καθενας οτι απο τα 2 θελει,χωρις να ανακατευονται αλλοι.οκ.θα πληρωνουν οι μισοι και τους αλλους μισους θα τους γραφουν οι μπατσοι καθως περνανε.γαματο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #849 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα 'Αρθρο 11 - (Δικαίωμα συνάθροισης) 1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα. 2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει. Το δικαίωμα της συνάθροισης αγαπητέ είναι συνταγματικα κατοχυρομένο και για αυτό τον λόγο η αστυνομία δεν εμποδίζει κανέναν στα διόδια .Ναι έχει δικαίωμα ο καθένας να πληρώσει αν το θέλει αλλά δεν μπορεί με την στάση του να ακυρώσει την συνάθροιση μας . Δηλαδή αν εγω σταθώ μπροστά στο γκισέ και δεν μπορεί , φυσικά , να πληρώσει δεν έχει κανένα δικαίωμα να με σπρώξει ή να με βρίσει .Αν θέλει να πληρώσει ας πάει στον επόπτη ή να τα στείλει ταχυδρομικώς αν θέλει ή να του βρώ 100 τρόπους να πληρώσει χωρίς να ενοχλήσει κανέναν .Αλλά προφανώς θλίβομε διότι εσυ δεν γνωρίζεις το σύνταγμα και τα δικαιώματα των συμπολιτών σου ο βουλευτής δεν τα γνωρίζει ;Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και λίγο πριν κάτι έγραψε ο Τσάκωνας. Κανε σε παρακαλώ τον κόπο να διαβάσεις το πόστ του και ξανασκεψου τι γράφεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #850 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 οκ.θα πληρωνουν οι μισοι και τους αλλους μισους θα τους γραφουν οι μπατσοι καθως περνανε.γαματο ε?Οχι;Αφου μονος σου λες οτι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα,οι αλλοι μισοι θα περνανε και ειτε τους γραφουν ειτε οχι....τα διοδια ειναι παρανομα ..... etc etc...και τη γλιτωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #851 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Οχι;Αφου μονος σου λες οτι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα,οι αλλοι μισοι θα περνανε και ειτε τους γραφουν ειτε οχι....τα διοδια ειναι παρανομα ..... etc etc...και τη γλιτωνουναμα περνανε ολοι.αμα περασει ενας θα τον γραψουνε.αμα περασουν ολοι δε νομιζω.ακομα περιμενω να μου πεις ποιος χανει τη δουλεια του αν δε πληρωνε διοδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 8, 2011 #852 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Η κατάληψη των διοδίων είναι έκφραση της αντίθεσης μας απέναντι σε μια πολιτική επιλογή.....Γι' αυτόν τον λόγο έγινε η κατάληψη η σαν αντίδραση σε κάποιο άλλο συμβάν με την τροχαία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #853 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Γι' αυτόν τον λόγο έγινε η κατάληψη η σαν αντίδραση σε κάποιο άλλο συμβάν με την τροχαία??καταληψεις διοδιων γινονται 2 χρονια τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #854 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Aαααα τι δημοκρατικοτατοοο!!!!Ολοι με τη μαζα λοιπον,γιατι το θελει η μαζα.Φιλε,απο την αρχη του κινηματος παρακολουθουσα με ευχαριστηση τα γεγονοτα και τους αγωνες σας και ακομη ειμαι υπερ του να μη πληρωνουμε διοδια,αλλα προσεξτε λιγο,γιατι κατι καλο πηγε να γινει και το χαλατε....Αν ενας ειναι αστυνομικος και φοβαται ,μηπως στο μελλον βγει καποιο διαταγμα ,καποιος νομος ,που να βγαζει παρανομους αυτους που δεν πληρωναν (για οσους εχουν κρατησει στοιχεια)... δεν ειναι λιγο οξυμωρο για αστυνομικος να ειναι παρανομος;Ε τωρα θα μου πεις μα ειναι αντισυνταγματικο και παρανομο,δε χρειαζεται να φοβαται για τυχον κυρωσεις.Και εγω σου λεω,αφου ειναι αντισυνταγματικο και παρανομο γιατι υφισταται η πληρωμη διοδιων;Ελλαδα ζουμε,δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που θα κανουν νομιμο κατι παρανομο.Δηλαδη ειναι νομιμο να δουλευεις στην καφετερια χωρις ενσημα; Οχι,αλλα γινεται.Και στην τελικη το προβλημα που ειναι αμα ο αλλος φοβαται; Εχει τους λογους του.Ντε και καλα να τον κανουμε να μη φοβαται και να ρισκαρει εστω μια στο εκατομμυριο να φαει το κεφαλι του;Προσεχετε,γιατι ζητατε ελευθερια και στερειτε παραλληλα με αυτον τον τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #855 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αν ενας ειναι αστυνομικος και φοβαται ,μηπως στο μελλον βγει καποιο διαταγμα ,καποιος νομος ,που να βγαζει παρανομους αυτους που δεν πληρωναν (για οσους εχουν κρατησει στοιχεια)... δεν γινεται αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 8, 2011 #856 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ωπα ,γιατι παει αλλου το πραγμα.Αν ειναι παρανομο να με εξαναγκασουν να πλερωσω δεν σημαινει οτι εχω δικαιωμα να αναγκασω καποιον αλλον να μην πλερωσει.Λιγο απεχει ενα κινημα απο την οχλοκρατια του τσαμπουκα.Φυσικα τι τσαμπουκα μπορεις να κανεις με εναν βουλευτη που εχει ασυλια κλπ και χτυπα καποιον και θα κανει μηνυση οταν ο αλλος πρακτικα δεν μπορει να κανει στον βουλευτη μηνυση ειναι μεγαλη συζητηση.Σχετικα με το θεμα της καταληψης,επιεικως μιλωντας,δεν εχεις ιδεα τι ειναι συνταγματικο και τι οχι και λες αλλα αντι αλλων (προτεινω ως αναγνωσμα το ισχυον συνταγμα )Αλλο η διαδηλωση,αλλο η καταληψη και απαγορευω στον αλλον να πλερωσει.Η διαδηλωση (μαζευομαι με αλλους 10-100-1000-10000000 και λεμε την αποψη μας κλπ) ειναι δικαιωμαΗ γελοια ελληνικη εφευρεση που λεγεται καταληψη ειναι παρανομια και παρανομη βια,δυστυχωςΕιναι λιγο υποκρισια να μιλας για φασισμους κλπ και να συγχεεις την διαδηλωση με την καταληψη,και φαρισαικο να κανεις τον κηδεμονα.Το φασιστικο ειναι να απαγορευεις σε καποιον να πλερωσει.Δικια του η τσεπη,αυτος χανει ,αυτου το δικαιωμα παραβιαζεται.Με το ετσι θελω δεν μπορεις να σωσεις κανεναν.αν ζουσαμε σε μια χωρα με το παραμικρο ιχνος νομιμοτητας η καταληψη γενικα θα ηταν ξενη λεξη.Και εγω σαν ιδιωτης ,αν συναψω μια γελοια δανειακη συμβαση με τραπεζα με τοκο 78,3% ανα 1 εβδομαδα,κανεις δεν μπορει να με εμποδισει να πλερωνω τις δοσεις μου στην ωρα μου.Δικαιωμα μου να αρνηθω να πλερωσω ,αλλα δικαιωμα μου και να σπαταλαω τα τιμια λεφτα μου οπου γουσταρω.Απαγορεύεται δηλαδή να διαδηλώσουμε στα διόδια ; αν θέλεις να πληρώσεις δεν έχεις άλλους 100 τρόπους ;Δεν είπε κανείς σε κανέναν ούτε τον ώθησε σε μη πληρωμή , η διέλευση χωρίς πληρωμή ειναι αποτελέσμα της διαδήλωσης μας αν έτσι το θέλεις και ως γεγονός προκύπτει φυσικά , η παρουσία μας εμποδίζει την πράξη της πληρωμής και οχι η προτροπή . Αν διαδηλώσω εξω απο την τράπεζα και απο την φύση της διαδήλωσης δεν μπόρεις να μπεις στο κατάστημα ναι δεν θα πληρώσεις την δόση του δανείου σου τι να κάνουμε .Με το ιδιο σκεπτικό αν το αντιστρέψω θα απαγορευτεί κάθε διαδήλωση γιατί δεν θα λειτουργήσει ας πούμε η τράπεζα στον δρόμο ή το καφέ ή το περίπτερο . Σπατάλησε τα λεφτά σου εκει που θέλεις δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς απο τους δεν πληρώνω για αυτό τον λόγο . Μπορεί καπόιός που δεν πλήρωσε να πληρώσει διπλά στα επόμενα διόδια γιατί οχι .ΟΜΩς ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ή Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ . το δευτερο δεν εχει γινει μεχρι τώρα το πρώτο έγινε και μάλιστα απο βουλευτή . Οσο αφορά την παραίτηση του κου βουλευτή νομίζω οτι είναι διακριτό πως έσφαλε και ήθικα και τύπικα η συμπεριφορά των διαδηλωτών δεν μπορεί να ταυτιστεί με την συμπεριφορά του βουλευτή σε καμία περίπτωση , αστοχο λοιπόν .think about it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #857 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αντε παλι.Δε συνεννοουμαστε. Να κατσω παλι να γραψω τα μπλα μπλα για το τι γινεται τελικα και τι δε γινεται σε αυτη τη χωρα....;Οτι πεις λοιπον.Αφου εισαι τοσο σιγουρος,ας ειναι και η υπολλοιπη Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 8, 2011 #858 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Έχεις καταλάβει πως αυτό που ξεκινήσατε σαν απλό κίνημα "για να περάσει ένα μύνημα " που λες, εχει καταλήξει να είναι ένας αυταρχικός όχλος απο τραμπούκους που κάνουν ΟΤΙ θέλουν όπου είναι, χωρίς να τους ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ έτσι?οι χαρακτηρισμοί σου ειναι αρκετά βαριοί και μάλλον το αποδίδω οτι διαβάζεις και βλέπεις πολύ τα κανάλια του μπόμπολα. Για πες μας ετσι ενα γεγονός που στηρίζεις τα παραπάνω .Σου αναφέρω οτι στις 1000 - 1500 διελέυσεις σε άνοιγμα των διοδίων υπάρχει ένας οδηγός που θέλει να πληρώσει . οι υπόλοιποι που δεν αγανακτούν μαζί μας τι είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 8, 2011 #859 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αν κάποιος θέλει να πληρώσει για τον Χ,Υ λόγο να του το επιτρέπετε. Αν κάποιος είναι στο δημόσιο και φοβάται μην χάσει την δουλειά του αφήστε τον να πληρώσει. Επειδή κάποιοι κάνουν δίκαιους ή όχι αγώνες δεν πάει να πει ότι κάποιοι άλλοι θα ρισκάρουν την δουλειά τους από την οποία βγάζουν τα λεφτά που χρειάζεται η οικογένειά τους. Και μην μου πείτε για αντισυνταγματικότητα και "σιγουριά" ότι δεν θα πάθει τίποτα διότι θα είναι ιδιαίτερα ανεύθυνη απάντηση. Δεν μπορείς να παίζεις με το εργασιακό μέλλον του άλλου στην σημερινή Ελλάδα επειδή έτσι σε βολεύει ή επειδή φοβάσαι ότι αν πληρώνει ένας στους δέκα οδηγούς που περνάει θα καταρρεύσει το κίνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 8, 2011 #860 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Γι' αυτόν τον λόγο έγινε η κατάληψη η σαν αντίδραση σε κάποιο άλλο συμβάν με την τροχαία??Και η έκφραση αν το θέλεις της δυσαρέσκιας απέναντι στον νόμο ρέππα την στιγμή που εφαρμόζεται , ναι είναι λόγος και θα είναι λόγος , εμείς τον θεωρούμε άδικο εσύ τι τον θεωρείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.