Hydra Απρίλιος 8, 2011 #821 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 υπαρχουν ατομα που θελουν να πληρωσουν επειδη φοβουνται τυχον κυρωσεις,και οταν τους εξηγουμε φευγουνε και λενε και ευχαριστω.ο ******* ομως που υπαρχει παντου και παντοτε ερχεται για τσαμπουκα.Σορρυ αλλα αυτο δε στεκει.Οταν καποιος θελει να πληρωσει,πρεπει να τον αφησετε.Τι θα πει του εξηγειτε? Ο θειος μου δεν μπορει να μη πληρωσει,γιατι φοβαται και αυτο λογω δουλειας.Αλλιως δε θα πληρωνε.Τι θα του εξηγουσατε δηλαδη;Θα διακινδυνευε να χασει τη δουλεια του αν τυχον στο μελλον εβγαινε νομος και ειχε κρατησει καποιος τις πινακιδες του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #822 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Σορρυ αλλα αυτο δε στεκει.Οταν καποιος θελει να πληρωσει,πρεπει να τον αφησετε.Τι θα πει του εξηγειτε? Ο θειος μου δεν μπορει να μη πληρωσει,γιατι φοβαται και αυτο λογω δουλειας.Αλλιως δε θα πληρωνε.Τι θα του εξηγουσατε δηλαδη;Θα διακινδυνευε να χασει τη δουλεια του αν τυχον στο μελλον εβγαινε νομος και ειχε κρατησει καποιος τις πινακιδες του;δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #823 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Τι δεν ισχυει; Οτι φοβαται και οτι δεν του το επιτρεπει η δουλεια του;Το οτι ζουμε στην Ελλαδα και αμα θελουν απο τη μια μερα στην αλλη κανουν το νομιμο παρανομο και το παρανομο νομιμο;Ουτε εγω θα πληρωνα αμα ειχα αμαξι και περνουσα απο διοδια,αλλα αμα ο αλλος θελει,δε με νοιαζει γιατι και πως το θελει,δεν μπορει κανεις να του στερησει την επιθυμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #824 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 βια?με βια κανανε καταληψη στα διοδια?οτι θες λες?εισαι αρρωστος ετσι?Καταρχάς τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για την πάρεα σου. Απο κει και πέρα ΛΕΣ ότι έπρεπε να τον αφήσουν ανάπηρο. Αν αυτό δεν είναι αποδοχή της βίας τότε μάλλον ξέρεις κάποιον καινούργιο τροπο για να καταστησεις κάποιον ανάπηρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2011 #825 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 αντε να δεχτω οτι ενας ιδιωτης φοβατε αλλα να το παιζει ο #%#$@#$@# μαγκας και κουβαρντας με τα δικα μου λεφτα ειναι ακρος προκλητικο!βρομοξιλο ηθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #826 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Τι δεν ισχυει; Οτι φοβαται και οτι δεν του το επιτρεπει η δουλεια του;Το οτι ζουμε στην Ελλαδα και αμα θελουν απο τη μια μερα στην αλλη κανουν το νομιμο παρανομο και το παρανομο νομιμο;Ουτε εγω θα πληρωνα αμα ειχα αμαξι και περνουσα απο διοδια,αλλα αμα ο αλλος θελει,δε με νοιαζει γιατι και πως το θελει,δεν μπορει κανεις να του στερησει την επιθυμια...δε του επιτρεπει η δουλεια του να περναει απο δρομους χωρις διοδια?δηλαδη αμα ηταν κλειστα για τεχνικους λογους θα τον απολυανε?θα τρελλαθουμε?δεν γινεται να εχεις κυρωσεις για παρελθοντικες πραξεις που εγιναν παρανομες απο νομο που ψηφιστηκε μετα την τελεση αυτων των πραξεωνΚαταρχάς τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για την πάρεα σου. Απο κει και πέρα ΛΕΣ ότι έπρεπε να τον αφήσουν ανάπηρο. Αν αυτό δεν είναι αποδοχή της βίας τότε μάλλον ξέρεις κάποιον καινούργιο τροπο για να καταστησεις κάποιον ανάπηρο.προδοτης βουλευτης ειναιτετοιες ευκαιριες δε χανονται.τους χαρακτηρισμους τους επιστρεφω περι fatality και λοιπες αηδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2011 #827 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Έχεις καταλάβει πως αυτό που ξεκινήσατε σαν απλό κίνημα "για να περάσει ένα μύνημα " που λες, εχει καταλήξει να είναι ένας αυταρχικός όχλος απο τραμπούκους που κάνουν ΟΤΙ θέλουν όπου είναι, χωρίς να τους ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #828 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 δε του επιτρεπει η δουλεια του να περναει απο δρομους χωρις διοδια?δηλαδη αμα ηταν κλειστα για τεχνικους λογους θα τον απολυανε?θα τρελλαθουμε?δεν γινεται να εχεις κυρωσεις για παρελθοντικες πραξεις που εγιναν παρανομες απο νομο που ψηφιστηκε μετα την τελεση αυτων των πραξεωνΕγω αναφερθηκα σε αυτο που ειπες οτι τους εξηγειτε και τους πειθετε να μη πληρωσουν,οταν μερικοι φοβουνται.Εγω δε θελω ουτε να πεισθω για κατι και προτιμω να φοβαμαι λεμε τωρα...Δηλαδη τι ? πρεπει ντε και καλα να μη πληρωσω;Αλλο αυτος,ναι ...αυτος τσαμπε περναει παντα και ουτως η αλλως δεν εχει να φοβηθει.Εγω λεω για τους αλλους.Οσο για το τι γινεται και τι δε γινεται...σου λεω.. Ελλαδα ζουμε.Αντισυνταγματικο ειναι και το μνημονειο,αλλα μια χαρα το γευομαστε και αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #829 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Έχεις καταλάβει πως αυτό που ξεκινήσατε σαν απλό κίνημα "για να περάσει ένα μύνημα " που λες, εχει καταλήξει να είναι ένας αυταρχικός όχλος απο τραμπούκους που κάνουν ΟΤΙ θέλουν όπου είναι, χωρίς να τους ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ έτσι?εχεις ερθει ποτε σε ανοιγμα διοδιων?οχιγι αυτο λες οτι σου κατεβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #830 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Εγω αναφερθηκα σε αυτο που ειπες οτι τους εξηγειτε και τους πειθετε να μη πληρωσουν,οταν μερικοι φοβουνται.Εγω δε θελω ουτε να πεισθω για κατι και προτιμω να φοβαμαι λεμε τωρα...Δηλαδη τι ? πρεπει ντε και καλα να μη πληρωσω;Αλλο αυτος,ναι ...αυτος τσαμπε περναει παντα και ουτως η αλλως δεν εχει να φοβηθει.Εγω λεω για τους αλλους.Οσο για το τι γινεται και τι δε γινεται...σου λεω.. Ελλαδα ζουμε.Αντισυνταγματικο ειναι και το μνημονειο,αλλα μια χαρα το γευομαστε και αυτο!ο σταθμος ειναι υπο καταληψηαμα ειχε πιασει φωτια τι θα κανες?θα μπαινες μεσα να πληρωσεις?τα διοδια ειναι παρανομα,τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #831 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το συμβάν στο Μώλο από αυτόπτες μάρτυρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #832 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Μιας και το ριξαμε στα αντικειμενικά ρεπορτάζ λέω να βάλω και την εξιστόρηση του Δρ Μενγκελε για τις εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης των Εβραίων στα κέντρα φιλοξενίας που είχαν φτιάξει οι Γερμανοί κατα των Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2011 #833 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Μιας και το ριξαμε στα αντικειμενικά ρεπορτάζ λέω να βάλω και την εξιστόρηση του Δρ Μενγκελε για τις εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης των Εβραίων στα κέντρα φιλοξενίας που είχαν φτιάξει οι Γερμανοί κατα των Β Παγκόσμιο Πόλεμο.πρωτη φορα βλεπεις η αστυνομια να λειτουργει υπερ των λιγων?την αλλη ειχανε παει στη αττικη οδο και ζητουσαν πιστωτικα- η εταιρια παρανομα δεν εκοβε και ολοι θυμωμαστε τι εγινε οταν πηγε η αστυνομια....μην προσπαθητε να αποδειξετε οτι ο ελεφαντας δεν εχει προβοσκιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #834 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να πιστέψω ένα ματσο μπαχαλακηδες. Και με τον όρο αυτό δεν περιγράφω τον απλό άνθρωπο που σηκώνει τη μπάρα για να περάσει αλλα τον μεσο επαγγελματία δεν πληρώνω δεν πληρώνω. Σιγά να μην έλεγε ο οποιοσδήποτε απο αυτούς ότι δεν έγινε τπτ ρε σεις. Όπως δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις και απο οπαδο ομάδας ότι έκαναν επεισόδια επειδή έχουν κάλο στον εγκέφαλο. Πάντα η αστυνομία τους φταίει. Μετα τους εργατόπατερες τους αγροτοπατερες και τους φοιτητοπατερες έχουμε νέα φαρά η οποία και θα κοσμησει τα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών. Τους διοδιοπατερες. Και οποίος αμφιβάλει ας κρατήσει το link του πόστ μου και αν δεν υπάρχει τέτοιος υποψήφιος στους συνήθεις υπόπτους συνδυασμούς δηλώνω ότι θα ανεβασω video με μένα να τρώω εκτυπωμενη σελίδα με το εν λόγω πόστ σε 50αρα γραμματοσειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2011 #835 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Σε ρωτάνε κάτι ΠΟΛΥ ξεκάθαρο και σαφέστατο.Εγω αναφερθηκα σε αυτο που ειπες οτι τους εξηγειτε και τους πειθετε να μη πληρωσουν,οταν μερικοι φοβουνται.Εγω δε θελω ουτε να πεισθω για κατι και προτιμω να φοβαμαι λεμε τωρα...Δηλαδη τι ? πρεπει ντε και καλα να μη πληρωσω;Αυτό που του απαντάς εσύ, ΠΩΣ λέγεται?Δηλαδή με την λέξη «κατάληψη» δικαιολογούμε να φερόμαστε ΟΠΩΣ θέλουμε? Ο σταθμός δεν ήταν ΟΥΤΕ κλειστός, ΟΥΤΕ καιγόταν, ούτε τίποτα παρεμφερές.Και τι μου συγκρίνεις με τις σχολές και τις καταλήψεις?Δηλαδή τι νομίζεις πως στην κατάληψη της σχολής από 10 μ**** είμαι σύμφωνος? Με εμποδίζουν να μορφωθώ και θα είμαι σύμφωνος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #836 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ο σταθμος ειναι υπο καταληψηαμα ειχε πιασει φωτια τι θα κανες?θα μπαινες μεσα να πληρωσεις?τα διοδια ειναι παρανομα,τελος.δηλαδη ή δε πληρωνεις ή δε πληρωνεις.Θες δε θες.Μου θυμιζει τις καταληψεις στο γυμνασιο.Οποιος ηθελε μαθημα ,επρεπε να κατσει μεσα στο σχολειο κλεισμενος και ας μην εκανε μαθημα,για να "κρατησει" η καταληψη. :wassat:Δημοκρατια εχουμε παιδες.Ουτε εγω ειμαι υπερ των διοδιων,αλλα αν καποιος φοβαται για δικους του λογους,πρεπει να το σεβαστουμε.Ο αλλος μπορει να ειναι υπαλληλος στο δημαρχειο ή να ειναι αστυνομικος.Μπορει να χει και αλλους λογους...δε ξερουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2011 #837 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Δημοκρατια εχουμε παιδες.Ουτε εγω ειμαι υπερ των διοδιων,αλλα αν καποιος φοβαται για δικους του λογους,πρεπει να το σεβαστουμε.Ο αλλος μπορει να ειναι υπαλληλος στο δημαρχειο ή να ειναι αστυνομικος.Μπορει να χει και αλλους λογους...δε ξερουμε.ωραια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #838 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Σε ρωτάνε κάτι ΠΟΛΥ ξεκάθαρο και σαφέστατο.Αυτό που του απαντάς εσύ, ΠΩΣ λέγεται?Δηλαδή με την λέξη «κατάληψη» δικαιολογούμε να φερόμαστε ΟΠΩΣ θέλουμε? Ο σταθμός δεν ήταν ΟΥΤΕ κλειστός, ΟΥΤΕ καιγόταν, ούτε τίποτα παρεμφερές.Και τι μου συγκρίνεις με τις σχολές και τις καταλήψεις?Δηλαδή τι νομίζεις πως στην κατάληψη της σχολής από 10 μ**** είμαι σύμφωνος? Με εμποδίζουν να μορφωθώ και θα είμαι σύμφωνος?η καταληψη ειναι συμβολικη.απο τη στιγμη που πας με τσαμπουκα να πληρωσεις δεν το κανεις για να πληρωσεις το κανεις για να προκαλεσεις οπως ο βουλευτης.ηθελε να προκαλεσει επεισοδιο,και ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να τον "δειρουν" για να προκαλεσει εξτρα ντορο.δηλαδη ή δε πληρωνεις ή δε πληρωνεις.Θες δε θες.Μου θυμιζει τις καταληψεις στο γυμνασιο.Οποιος ηθελε μαθημα ,επρεπε να κατσει μεσα στο σχολειο κλεισμενος και ας μην εκανε μαθημα,για να "κρατησει" η καταληψη. :wassat:Δημοκρατια εχουμε παιδες.Ουτε εγω ειμαι υπερ των διοδιων,αλλα αν καποιος φοβαται για δικους του λογους,πρεπει να το σεβαστουμε.Ο αλλος μπορει να ειναι υπαλληλος στο δημαρχειο ή να ειναι αστυνομικος.Μπορει να χει και αλλους λογους...δε ξερουμε.στη καταληψη στα σχολεια σε βαζαν να ψηφισεις αν θες η οχι.εκτος αυτου η καταληψη στα διοδια δεν γινεται εις βαρος κανενος πολιτη οπως γινεται εις βαρος των μαθητων,ισα ισα το αντιθετο.απο τη στιγμη που τα διοδια δε θα πρεπε να υπαρχουν τι καθομαστε και συζηταμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 8, 2011 #839 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ωπα ,γιατι παει αλλου το πραγμα.Αν ειναι παρανομο να με εξαναγκασουν να πλερωσω δεν σημαινει οτι εχω δικαιωμα να αναγκασω καποιον αλλον να μην πλερωσει.Λιγο απεχει ενα κινημα απο την οχλοκρατια του τσαμπουκα.Φυσικα τι τσαμπουκα μπορεις να κανεις με εναν βουλευτη που εχει ασυλια κλπ και χτυπα καποιον και θα κανει μηνυση οταν ο αλλος πρακτικα δεν μπορει να κανει στον βουλευτη μηνυση ειναι μεγαλη συζητηση.Η κατάληψη των διοδίων είναι έκφραση της αντίθεσης μας απέναντι σε μια πολιτική επιλογή . Είναι Συνταγματικό δικαίωμα κάθενος να εκφράζει την αντίθεση του με διαμαρτυρία σε δημόσιο χώρο . Τα διόδια είναι δημόσιος χώρος όπως και ο δρόμος (εθνική οδος ) και κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί τόσο την παραμονή σου εκεί οσο και το να διαδηλώσεις την αντίθεση σου . Αν ήθελε ο κος Μαγκούφης μπορούσε να περάσει και να πληρώσει κάποια άλλη ημέρα τα χρήματα στην εταιρία ή να σταματήσει πιο κάτω , για να μην παρεμποδίζει την κυκλοφορία , να πάει στο γραφείο του επόπτη και να πληρώσει εκεί . Το να σταματά στην μέση του δρόμου (γκισέ) 1ον. Παρεμποδίζει την ελέυθερη διέλευση άλλων πολιτών , άτοπο για την ιδιότητα του ως βουλευτή .2ον. Παρεμποδίζει κάποιούς ανθρώπους να εφαρμόσουν το συνταγματικό δικαίωμα της διαδήλωσης , φασιστικό και ανάρμοστο πάλι για την ιδιότητα του , είναι σαν να ζητάς σε μια πλατεία να μην γίνει συγκέντρωση γιατί δεν μπορείς να πιείς τον καφέ σου στα τραπέζια της καφετέριας ας πούμε . 3ον Ως βουλευτής δεν είχε καμία μα καμία θέση απέναντι στους διαδηλωτές , ήταν εριστική και προκλητική η συμπεριφορά του .Αν ζούσαμε σε μια χώρα με το παραμικρό ίχνος ήθους θα έπρεπε να του ζητήσει την παραίτηση του ο πρόεδρος του κομμάτος του αλλά ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα .Σχετικα με το θεμα της καταληψης,επιεικως μιλωντας,δεν εχεις ιδεα τι ειναι συνταγματικο και τι οχι και λες αλλα αντι αλλων (προτεινω ως αναγνωσμα το ισχυον συνταγμα )Αλλο η διαδηλωση,αλλο η καταληψη και απαγορευω στον αλλον να πλερωσει.Η διαδηλωση (μαζευομαι με αλλους 10-100-1000-10000000 και λεμε την αποψη μας κλπ) ειναι δικαιωμαΗ γελοια ελληνικη εφευρεση που λεγεται καταληψη ειναι παρανομια και παρανομη βια,δυστυχωςΕιναι λιγο υποκρισια να μιλας για φασισμους κλπ και να συγχεεις την διαδηλωση με την καταληψη,και φαρισαικο να κανεις τον κηδεμονα.Το φασιστικο ειναι να απαγορευεις σε καποιον να πλερωσει.Δικια του η τσεπη,αυτος χανει ,αυτου το δικαιωμα παραβιαζεται.Με το ετσι θελω δεν μπορεις να σωσεις κανεναν.Αν ζούσαμε σε μια χώρα με το παραμικρό ίχνος ήθους θα έπρεπε να του ζητήσει την παραίτηση του ο πρόεδρος του κομμάτος του αλλά ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα αν ζουσαμε σε μια χωρα με το παραμικρο ιχνος νομιμοτητας η καταληψη γενικα θα ηταν ξενη λεξη.Και εγω σαν ιδιωτης ,αν συναψω μια γελοια δανειακη συμβαση με τραπεζα με τοκο 78,3% ανα 1 εβδομαδα,κανεις δεν μπορει να με εμποδισει να πλερωνω τις δοσεις μου στην ωρα μου.Δικαιωμα μου να αρνηθω να πλερωσω ,αλλα δικαιωμα μου και να σπαταλαω τα τιμια λεφτα μου οπου γουσταρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #840 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ωραια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!δε σε καταλαβαινω....αν θες να το αναλυσεις το post σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.