diodiastop666 Απρίλιος 5, 2011 #801 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FeG3YYuGb3Y]YouTube - Diodia stop (dukes)[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 7, 2011 #802 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης είναι ο άνθρωπος που ενεπλάκει στα σοβαρά επεισόδια που κατάγράφτηκαν γύρω στις 10 απόψε Πέμπτη 7 Απριλίου στα διόδια της Αγίας Τριάδας Μώλου.Σύμφωνα με τα μελη επιτροπων κινήσεων πολιτών κατά των διοδίων ο κ.μαγκούφης καταγγέλεται ότι συπεριφέρθηκε ¨σκαιά' κατά των πολτιτών που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του Σταθμού.Μόλις ο βουλευτής ειδε την κατάληψη αντέδρασε ζητώντας τους να απομακρυνθούν και να του επιτρέψουν εκεινος να πληρώσει τα τέλη διοδίων.Μια κυρία τον πλησίασε λεγοντας του ότι έχουμε κατάληψη περάστε ελεύθερα..." τότε ο βουλευτής κατέβηκε από το αυτκίνητο του όπως καταγγέλουν οι συγκεντρωμένοι και έσπρωξε την γυναίκα η οποιά χτύπησε πανω στο καπώ ενός αυτοκινήτου.Πολίτης της κίνησης αντέδρασε άμεσα έσπρωξε τον κ.μαγκούφης,εκείνος έδειξε να χάνει την ισοροπία του και να χτυπάει το χέρι του οπως δήλωσε στην αστυνομια αργότερα.Οι υπάλληλοι της εταιρά των διοδίων παρείχαν βόη΄θεια στον κ.Μαγκούφη και τον φιλοξένησαν για αρκετή ώρα στα γραφεια των διοδίων μέχρι να παει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την προστασία του βουλευτή Τρικάλων.Η γυναίκα που αποθήθηκε δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του βουλευτή ενω παρόμοια πρόθεση εξεδήλωσε και ο κ.Μαγκούφης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 7, 2011 #803 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 ονομα και πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #804 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αν τον είχατε αφήσει να πληρώσει όπως ήθελε δε θα είχε γίνει τπτ σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 8, 2011 #805 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Από οτι αναφέρεται η γυναίκα έχει κάταγμα στο πλευρό... Καλά πάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2011 #806 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Καλά κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί σε λίγο θα "αναφέρεται" πως έχει κάκκωση έσω έξω μηνίσκου, βλενόροια και σύφιλη γιατί την έφτισε, παιδί γιατί της φόρεσε και ένα, και 12 ράμματα εξωτερικά και 3 εσωτερικά απο το ευρώ που της πέταξε αφού δεν τον άφησε να το δώσει στον ταμία.Επίσης θα έχει τα σταυρουδάκια στο μέτοπο της απο τις σόλες του γιατί της κλώτσησε την μούρη.Οκ.Βεβαίως ον ε σάιντ νοουτ, μπορούσατε να τον αφήσετε να πληρώσει αφού θέλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 8, 2011 #807 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αν τον είχατε αφήσει να πληρώσει όπως ήθελε δε θα είχε γίνει τπτ σωστά;να πληρώσει με τα λεφτά μας?όλοι οι βουλευτές έχουν δωρεάν ΜΜΜ και ελεύθερα διόδια.οπότε τις κινήσεις εντυπωσιασμού ''κατέβηκε για να πληρώσει'' σε εκείνους που δε μασάνε κουτόχορτο.θα μας πει τώρα ο Μαγκούφης και ο κάθε Μαγκούφης οτι είναι νομοταγείς πολίτες που δε θέλουν φασαρίες και κάνουν πάντα το σωστό.ουρτ ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 8, 2011 #808 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ....τωρα τους επιασε το αισθημα του νομοταγη πολιτη! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 8, 2011 #809 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Δεν κατάλαβα, πριν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του.Πως αλλιώς να γίνει γνωστός όταν τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με τα πρώτα ονόματα.Τι άλλο να έκανε δηλαδή για να γίνει γνωστός και να ξαναβγεί στις επόμενες ; Αφού του αρέσει το επάγγελμα : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #810 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Καλά κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί σε λίγο θα "αναφέρεται" πως έχει κάκκωση έσω έξω μηνίσκου, βλενόροια και σύφιλη γιατί την έφτισε, παιδί γιατί της φόρεσε και ένα, και 12 ράμματα εξωτερικά και 3 εσωτερικά απο το ευρώ που της πέταξε αφού δεν τον άφησε να το δώσει στον ταμία.Επίσης θα έχει τα σταυρουδάκια στο μέτοπο της απο τις σόλες του γιατί της κλώτσησε την μούρη.Οκ.Βεβαίως ον ε σάιντ νοουτ, μπορούσατε να τον αφήσετε να πληρώσει αφού θέλει...καταληψη ξερεις τι σημαινει?και μαλιστα καταληψη που γινεται 100% εις οφελος σου...αυτος πηγε εκει για τσαμπουκα.τελος.αναπηρο επρεπε να τον αφηνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #811 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Ρε αγόρι μου τι δε καταλαβαίνεις; Άλλος τα τρώει στις πουτανες άλλος στα χαρτιά και ο Μαγκουφης έχει το δικαίωμα να πηγαίνει πέρα δώθε στα διόδια 30 φορές την ημέρα και να αφήνει τον οβολό του. Και με το χέρι στην καρδιά ρε Γιώργο πιστεύεις ότι αν περνάγε απο κει ο average Joe και πες επειδή είναι χεστης η βλάκας γουστάρε να πληρώσει δε θα γινόταν πάλι μανουρα;Όσον αφορά το να πληρώσει με τα λεφτά σου κλασική παπατζα εντυπώσεων. Αν εχεις αποδείξεις ότι υπαιξερεσαι χρήματα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πως τα έχετε καταφέρει ρε μπαγασηδες και βάζετε Σαμαρικο άνθρωπο να υπερασπίζεται πασοκια ένας θεός το ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Απρίλιος 8, 2011 #812 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Η κατάληψη των διοδίων είναι έκφραση της αντίθεσης μας απέναντι σε μια πολιτική επιλογή . Είναι Συνταγματικό δικαίωμα κάθενος να εκφράζει την αντίθεση του με διαμαρτυρία σε δημόσιο χώρο . Τα διόδια είναι δημόσιος χώρος όπως και ο δρόμος (εθνική οδος ) και κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί τόσο την παραμονή σου εκεί οσο και το να διαδηλώσεις την αντίθεση σου . Αν ήθελε ο κος Μαγκούφης μπορούσε να περάσει και να πληρώσει κάποια άλλη ημέρα τα χρήματα στην εταιρία ή να σταματήσει πιο κάτω , για να μην παρεμποδίζει την κυκλοφορία , να πάει στο γραφείο του επόπτη και να πληρώσει εκεί . Το να σταματά στην μέση του δρόμου (γκισέ) 1ον. Παρεμποδίζει την ελέυθερη διέλευση άλλων πολιτών , άτοπο για την ιδιότητα του ως βουλευτή .2ον. Παρεμποδίζει κάποιούς ανθρώπους να εφαρμόσουν το συνταγματικό δικαίωμα της διαδήλωσης , φασιστικό και ανάρμοστο πάλι για την ιδιότητα του , είναι σαν να ζητάς σε μια πλατεία να μην γίνει συγκέντρωση γιατί δεν μπορείς να πιείς τον καφέ σου στα τραπέζια της καφετέριας ας πούμε . 3ον Ως βουλευτής δεν είχε καμία μα καμία θέση απέναντι στους διαδηλωτές , ήταν εριστική και προκλητική η συμπεριφορά του .Αν ζούσαμε σε μια χώρα με το παραμικρό ίχνος ήθους θα έπρεπε να του ζητήσει την παραίτηση του ο πρόεδρος του κομμάτος του αλλά ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #813 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 καταληψη ξερεις τι σημαινει?και μαλιστα καταληψη που γινεται 100% εις οφελος σου...αυτος πηγε εκει για τσαμπουκα.τελος.αναπηρο επρεπε να τον αφηνανε.Δε σας χάλασε λοιπόν που έκανε fatality στην κυρατσα. Όταν αποδεχεσαι τη βία σαν μέσο για να περάσεις την άποψη σου αυτόματα τη δέχεσαι και σα μέθοδο για να σου επιβληθεί και σένα η αντίθετη άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #814 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 βια?με βια κανανε καταληψη στα διοδια?οτι θες λες?εισαι αρρωστος ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 8, 2011 #815 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Sorry που το λέω αλλά το videάκι είναι άκρως γελοίο. Τι ακριβώς θέλει να δείξει; Το μόνο που βλέπω είναι επικίνδυνη οδήγηση, φθορά ξένης περιουσίας και έναν περιττό τσαμπουκά/ανωριμότητα. Δεν μας αρκεί το γεια σας δεν πληρώνω; Μην το οδηγήσουμε σε λάθος δρόμο αυτό που καταφέρνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 8, 2011 #816 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Η κατάληψη των διοδίων είναι έκφραση της αντίθεσης μας απέναντι σε μια πολιτική επιλογή . Είναι Συνταγματικό δικαίωμα κάθενος να εκφράζει την αντίθεση του με διαμαρτυρία σε δημόσιο χώρο . Τα διόδια είναι δημόσιος χώρος όπως και ο δρόμος (εθνική οδος ) και κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί τόσο την παραμονή σου εκεί οσο και το να διαδηλώσεις την αντίθεση σου . Αν ήθελε ο κος Μαγκούφης μπορούσε να περάσει και να πληρώσει κάποια άλλη ημέρα τα χρήματα στην εταιρία ή να σταματήσει πιο κάτω , για να μην παρεμποδίζει την κυκλοφορία , να πάει στο γραφείο του επόπτη και να πληρώσει εκεί . Το να σταματά στην μέση του δρόμου (γκισέ) 1ον. Παρεμποδίζει την ελέυθερη διέλευση άλλων πολιτών , άτοπο για την ιδιότητα του ως βουλευτή .2ον. Παρεμποδίζει κάποιούς ανθρώπους να εφαρμόσουν το συνταγματικό δικαίωμα της διαδήλωσης , φασιστικό και ανάρμοστο πάλι για την ιδιότητα του , είναι σαν να ζητάς σε μια πλατεία να μην γίνει συγκέντρωση γιατί δεν μπορείς να πιείς τον καφέ σου στα τραπέζια της καφετέριας ας πούμε . 3ον Ως βουλευτής δεν είχε καμία μα καμία θέση απέναντι στους διαδηλωτές , ήταν εριστική και προκλητική η συμπεριφορά του .Αν ζούσαμε σε μια χώρα με το παραμικρό ίχνος ήθους θα έπρεπε να του ζητήσει την παραίτηση του ο πρόεδρος του κομμάτος του αλλά ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα .Ας είναι η κατάληψη ότι θέλει να είναι. ( που επί την ευκαιρία καμία κατάληψη δεν είναι νόμιμη και καμία κατάληψη δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη). Ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να περάσει και αν θέλει να πληρώσει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον εμποδίσει προφασιζομενος το οτιδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #817 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Sorry που το λέω αλλά το videάκι είναι άκρως γελοίο. Τι ακριβώς θέλει να δείξει;Το μόνο που βλέπω είναι επικίνδυνη οδήγηση, φθορά ξένης περιουσίας και έναν περιττό τσαμπουκά/ανωριμότητα. Δεν μας αρκεί το γεια σας δεν πληρώνω; Μην το οδηγήσουμε σε λάθος δρόμο αυτό που καταφέρνουμε.προφανως κατι κωμικο.δε το γυρισα εγω.ρωτα τον τυπο στο youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2011 #818 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 καταληψη ξερεις τι σημαινει?και μαλιστα καταληψη που γινεται 100% εις οφελος σου...αυτος πηγε εκει για τσαμπουκα.τελος.αναπηρο επρεπε να τον αφηνανε.Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει.Σημαίνει ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ελληνάρα, και με τον όχλο κάνω ότι θέλω.αυτό σημαίνει ακριβώς.και καλά κάνεις / κάνετε (και εγώ το έχω πει και εδώ μέσα πως ΔΕΝ έχω πληρώσει διόδια στους αλήτες), αλλά απο την στιγμή που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να πληρώσει, ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?δεν καταλαβαινω το εμποδίζω ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να πληρώνει?Και Γιώργο, το 1 ευρώ σε πείραξε απο τους βουλευτές? δηλαδή αν ήμουν ΕΓΩ θα με αφήνανε να πληρώσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 8, 2011 #819 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 να ρωτήσω κάτι? Η κατάληψη εκείνη την ώρα των διοδίων ήταν προαποφασισμένη "απο την κίνηση των πολιτών κατα των διοδίων"? (λίγο παράξενη μου φαίνεται η ώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 8, 2011 #820 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει.Σημαίνει ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ελληνάρα, και με τον όχλο κάνω ότι θέλω.αυτό σημαίνει ακριβώς.και καλά κάνεις / κάνετε (και εγώ το έχω πει και εδώ μέσα πως ΔΕΝ έχω πληρώσει διόδια στους αλήτες), αλλά απο την στιγμή που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να πληρώσει, ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?δεν καταλαβαινω το εμποδίζω ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να πληρώνει?Και Γιώργο, το 1 ευρώ σε πείραξε απο τους βουλευτές? δηλαδή αν ήμουν ΕΓΩ θα με αφήνανε να πληρώσω?φανταζομαι οταν εχει καπου απεργια πας και τη σπας γιατι ειναι ομαδικη και ειναι με οχλο ε?οταν εχει καταληψη σε καποια σχολη πας και τη σπας για να κανεις μαθημα ε?δε μπορεις να κατανοησεις οτι η καταληψη στα διοδια δεν εχει σκοπο να χασει 100 ευρω η εταιρια ,αλλα ειναι 100% συμβολικη και ο παπαρας που θελει επιτηδες να πληρωσει ειναι προετοιμασμενος για τσαμπουκα απο πριν γιατι του χαλανε τις μπιζνες με τις εταιριες.υπαρχουν ατομα που θελουν να πληρωσουν επειδη φοβουνται τυχον κυρωσεις,και οταν τους εξηγουμε φευγουνε και λενε και ευχαριστω.ο ******* ομως που υπαρχει παντου και παντοτε ερχεται για τσαμπουκα.πριν καμια βδομαδα ειχε ερθει αλλος ενας παπαρας και χτυπησε εναν απο εμας,ο οποιος φυσικα ανταπεδωσε και τον ξαπλωσε κατω.εφυγε σα κλαμμενο γατι μετα.μαγκια κλανια εκει που τους παιρνει,σε γυναικες παιδακια γερους,και οταν δυσκολεψουν τα πραγματα σκανε και 7 περιπολικα για τους υπολοιπους.θα θελα να μαθω ποιος ******* τον ψηφισε αυτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.