NoDsl Μάρτιος 1, 2011 #661 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 +33%...?!?Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά, προκαλούν ανοιχτά τον κόσμο...Ταυτόχρονα μιλάνε για 20-40 μειώσεις στους μισθούς, στον δημόσιο/ιδιωτικό τομέα...+133 να το πάνε να ξυπνήσει και ο πλέον ονειροπόλος. Οι υπόλοιποι έχουμε συνηθίσει τη βεντούζα...Να βγεί ο πάγκαλος και με υψωμένο κωλοδάχτυλο να μας πεί, να συλληφθούν οι κύριοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 1, 2011 #662 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 +133 να το πάνε να ξυπνήσει και ο πλέον ονειροπόλος. Οι υπόλοιποι έχουμε συνηθίσει τη βεντούζα...Να βγεί ο πάγκαλος και με υψωμένο κωλοδάχτυλο να μας πεί, να συλληφθούν οι κύριοι...Μιλάει και ο σαπιοκοιλιάςΩχ συγγνώμη μήπως τώρα κάνουν ντου στο σπίτι μου το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος!Εγω ευχαριστιέμαι που όπου να πάνε οι της κυβέρνησης τους παίρνουν με τις πέτρες. Σε λίγο καιρό θα θέλουν διμοιρίες των ΜΑΤ για να κυκλοφορήσουν.Καλά τα είπα ο Τσίπρας της προάλλες στην βουλή στον Παπανδρέου, η αποχώρηση του Καραμανλή θα φαντάζει το ιδανικό σενάριο για εσάςΠάω Σύνταγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 1, 2011 #663 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Πάω Σύνταγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 1, 2011 #664 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 ΓύρισαΕίχε 1000+ κόσμο, έκτσα για 1,5 ώρα περίπου, αλήθεια ξέρει κανείς ποια θα ήταν η έκπληξη απο την Συγγρού;Έφυγα πριν έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάρτιος 1, 2011 #665 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Νέες αυξήσεις – φωτιά της τάξεως του 33% έρχονται από την ερχόμενη εβδομάδαΣάββατο 5 Μαρτίου 2011 στα διόδια της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α. Ε.». Τα διόδια και το πετρέλαιο έχουν εξελιχθεί σε εισπρακτικούς μηχανισμούς. Αυτό έχω καταλάβει.Αν δεν κάνω λάθος ένα μεγάλο ποσοστό(>60%) από τα έσοδα των διοδίων είναι φόροι.Πρέπει να μειώσουν τουλάχιστον τον ΕΦΚ στα καύσιμα. Βρισκόμαστε προ των πυλών της χειρότερης ενεργειακά πενταετίας που έχει γνωρίσει ο πλανήτης. Είναι ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε το πώς θα ξεχρεώσουμε τις τράπεζες των Γερμανών. Ακόμα και το φαινόμενο των "πειραγμένων αντλιών" τα μέτρα αυτά το φούντωσαν. Σχεδόν όλη η τιμή είναι φόροι και όσοι δεν κλέβουν κοντεύουν να κλείσουν. Διάβασα πριν καμιά μέρα ότι σκέφτονται να επιβάλλουν πλαφόν(αντί για μείωση των φόρων) για να μην πέσει η συγκομιδή της τρόϊκας. Άσε και τα πράσινα τέλη. Καλά, τους ποτίζει ναρκωτικά η Αλ Κάιντα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 2, 2011 #666 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 τα διοδια εχουν μονο το φπα ,καποτε αν θυμαμαι ειχαν ενα 50% φορο αλλα αφαιρεθηκε για να μειωθουν οι τιμες,αλλα εντελως τυχαια ξανα αυξηθηκαν σε 1-2 μηνες.η κονομα στα διοδια ειναι ολη ιδιωτικη,γι αυτο τους ποναει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 2, 2011 #667 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Μωρε η αλ καιντα θα ήταν ευχής έργο έτσι όπως το πάνε αυτοί, θέλουν και ανάπτυξη με το ΦΠΑ στο 23% και τα καύσιμα στον θεο. Πλεόν σκέφτομαι να κουνήσω το κωλαμαξοΤο καλοκαίρι πάμε για 2€ χαλαρά, ήδη στην Λήμνο έχει 1,75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 2, 2011 #668 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Πλεόν σκέφτομαι να κουνήσω το κωλαμαξοΗ επόμενη σκέψη είναι να το πουλήσεις.Ας είναι....Πολυ θέλω να ξαναδώ άλογα και γαιδουράκια στους δρόμους των πόλεων. Έχουμε πήξει στα σκατά, ε τουλάχιστον να τα μυρίζουμε κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 2, 2011 #669 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 εγω θα μετατρεψω το ποδηλατο σε ηλεκτρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάρτιος 2, 2011 #670 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 τα διοδια εχουν μονο το φπα ,καποτε αν θυμαμαι ειχαν ενα 50% φορο αλλα αφαιρεθηκε για να μειωθουν οι τιμες,αλλα εντελως τυχαια ξανα αυξηθηκαν σε 1-2 μηνες.η κονομα στα διοδια ειναι ολη ιδιωτικη,γι αυτο τους ποναει.το στηρίζεις αυτό κάπου (οτι δηλαδή τα διόδια περιέχουν μόνο ΦΠΑ) γιατί εγώ απο παλαιότερες δηλώσεις κυβερνητικών έχω ακούσει οτι είχαν ενσωματωθεί στο αντίτιμο φόροι περίπου 60% της τιμής οπως λέει ο Petrossortep και σωστά όπως λέει βλέποντας(το κράτος) οτι τα προυπολογησθέντα έσοδα πέφτουν βάζει τίς εταιρείες να ζητάνε αύξηση διότι δεν βγαίνουν και μπλα μπλα......Βάζουμε όμως την αυξησούλα στις 5 Μαρτίου που ξεκινάει το τριήμερο της ΚαθαροΔευτέρας μη χάσουμε και την κονόμαΑισχρός φοροεισπρακτικός μηχανισμός είναι τα διόδια και έξυπνα τον αναθέτουν σε ιδιώτες(με το αζημίωτο βέβαια) για να το παίζει το κράτος και φιλεύσπλαγχνο λέγοντας στο πόπολο οτι θα διαπραγματευτώ την μείωση του κομίστρου -θα σας διευκολύνω με κάρτες -θα μειώσω το διόδιο για τους ΑΜΕΑ και άλλα τέτοια φαιδρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 2, 2011 #671 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ξερω σιγουρα για καποια διοδιατου σπαθοβουνιου πχ ηταν καπου στα 2.30 και βγηκε ο φορος και η τιμη κατεβηκε στο 1.40 για ενα καιρο,και οταν τους τη βαρεσε τα ξανανεβασανε στα 2.40 χωρις να παιρνει φορο το κρατος.αυτη τη στιγμη δε νομιζω να υπαρχει καποιος σταθμος που να εχει φορο υπερ του κρατους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 3, 2011 #672 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Η επόμενη σκέψη είναι να το πουλήσεις.Ας είναι....Πολυ θέλω να ξαναδώ άλογα και γαιδουράκια στους δρόμους των πόλεων. Έχουμε πήξει στα σκατά, ε τουλάχιστον να τα μυρίζουμε κιόλας.Αυτό θα γίνει μόνο και μόνο ας σκάσει κανα super nova και κάψει ότι έχει τσιπάκι πανω και αν. Δυστυχώς πλεόν το ΙΧ στις μέρες μας είναι βασικό είδος και όχι είδος πολυτελείας όπως κάποτε που όλη η Αθήνα ήταν το κέντρο, απο την μια άκρη της Αθήνας στην άλλη ήθελες 1 ώρα με τα πόδια πλέον θέλεις μέρες. Ο παππούς μου πήγαινε στο ελαιώνα στα ΤΕΙ Πειραιά για τσίχλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάρτιος 3, 2011 #673 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Έφυγα χτες βράδυ στις 10 από Αθήνα και ήρθα νομό Πέλλας. Δεν πλήρωσα πουθενά, δεν μου είπαν τίποτα οι υπάλληλοι (εκτός από μια ξανθιά που μου κάνει "γιατί??" αλλά την χαιρέτησα και προχώρησα) και δεν μου είπε τίποτα κανένας τροχαίος.. Βασικά δεν είχε καθόλου αστυνομία στο δρόμο και δεν ξέρω αν φταίει η κρίση αλλά ήμουν απολύτως μόνος στη διαδρομή.Οι υπάλληλοι μου φαίνεται ότι είναι λίγο frustrated με αυτούς που δεν πληρώνουν αλλά δεν κάνουν φασαρία. Και φυσικά λίγη ευγένια και σεβασμός από τους οδηγούς δεν βλάπτει κανέναν. Οι οδηγοί των φορτηγών κατά πλειοψηφία δεν κατέβαιναν αλλά χτυπούσαν τη μπάρα και έφευγαν. Μερικές φορές πήγα κι εγώ από την μπάρα που είχαν ανοίξει αλλά πάντα σταματούσα και έλεγα στους υπαλλήλους "δεν πληρώνω". Περιττό να πώ ότι οι συνεπιβάτες με θεωρούν (κακώς..) σύγχρονο che :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 3, 2011 #674 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 3, 2011 #675 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Από τη σημερινή ΕλευθεροτυπίαΕρχονται 7 νέοι σταθμοί στην Εγνατία | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Πασχαλινό δώρο με νέα... διόδια ετοιμάζει το υπουργείο Υποδομών. Χθες, ο αρμόδιος υφυπουργός επιβεβαίωσε ότι προχωρά ο διαγωνισμός για επτά νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία οδό, που θα προστεθούν στους δύο που ήδη λειτουργούν στα Μάλγαρα και τον Πολύμυλο.Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις, το σύστημα διοδίων θα εγκατασταθεί μέσα στον Απρίλιο, όπως είπε ο Γ. Μαγκριώτης. Επανέλαβε ότι στα τέλη Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους εργολάβους των πέντε αυτοκινητόδρομων, όπου τα έργα καρκινοβατούν από τον Οκτώβριο. Υποσχέθηκε και πάλι μεγάλη μείωση των τιμών στα διόδια σε υπό κατασκευή τμήματα και μικρότερη στα έτοιμα κομμάτια, σε βάρος του Δημοσίου, το οποίο με βάση τις συμβάσεις ώς το 2037 προβλέπεται να εισπράξει 23 δισ. ευρώ.Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν αποκλείεται να ακυρωθούν έργα, όπως ο αυτοκινητόδρομος δυτικής Θεσσαλίας (Ε-65), και να «ψαλιδιστούν» άλλα, όπως στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα-Πάτρα, όπου θα αφαιρεθεί το τμήμα Πύργος-Τσακώνα λόγω των προσφυγών για τον βιότοπο του Καϊάφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 3, 2011 #676 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Η κυβερνόντες στο κοσμάκι τους... κρίμα που οι λακάμες που δεν έχουνε πρόβλημα να σκοτώσουνε συνάνθρωπο τους, πάνε και χτυπάνε αστυνομικούς αντί να σκοτώνουνε τίποτα ζώα από την αγέλη των 300... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 3, 2011 #677 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 το "δεν πληρώνω" θα έπρεπε να επεκταθεί σε κίνημα δραστικής μείωσης των βουλευτών που συντηρούμε... 200 δεν είναι το κατώτατο? ε δεν θέλω να τους πληρώνω άλλο τους extra 100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 3, 2011 #678 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Κάτσε ρε και οι άλλοι 100 τι θα γίνουν; Κλέφτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Μάρτιος 3, 2011 #679 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 ημουν και εγω στο σύνταγμα . πολυ κρυο μα πάρα πολυ κρυο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 3, 2011 #680 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 το "δεν πληρώνω" θα έπρεπε να επεκταθεί σε κίνημα δραστικής μείωσης των βουλευτών που συντηρούμε... 200 δεν είναι το κατώτατο? ε δεν θέλω να τους πληρώνω άλλο τους extra 100...ειναι ηδη πανω απο 300...ο παγκαλος μετραει για 2και μη ξεχνας τους χιλιαδες που δουλευουν μεσα στη βουλη και παιρνουν τα ιδια λεφτα με του βουλευτες...ξερω εναν τετοιο και πληρωνεται για να σηκωνει τηλεφωνα...μονο τη φατσα του που βλεπω θελω να του σπασω το κεφαλι με καλωδιο dvi:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.