Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

το πιο πάνω ποστ και αυτό (αν αληθεύει), με προβληματίζει για "χτυπήματα κάτω από τη μέση".. και πιθανόν συγκεκριμένες εντολές/οδηγίες που έχουν δοθεί στα "Όργανα της τάξης" για έμμεση αντιμετώπιση των "τσαμπατζήδων".. με ξεκάθαρο εκβιασμό.. για τους επόμενους που σκέφτονται να περάσουν χωρίς να πληρώσουν.. (και ας μη γελιόμαστε.. το "όργανο" αν "θέλει" να σε γράψει.. όλο και κάτι θα βρει...)

να απορριφθει η ενσταση?χοχο.

προσφυγη στο Διοικητικο πρωτοδικειο κ αμα εχουμε ορεξη να το τραβηξουμε και εχουμε εγκαταστησει το Tsakonas ver 1.35 app στο iphone μας (τωρα και σε εκδοση για ipad) κανουμε οθοραιζεησιον μεσω τζι πι αρ ες τον τσακωνα να ασκησει μηνυση σε βαρος του οργανου για παραβαση καθηκοντος.

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Ρε έχουν ξεφύγει εντελώς ρε. Ερχόμενος σήμερα, στα διόδια αφιδνων ΔΕΝ με άφηναν να περάσω και μου φέρανε υπεύθυνη που μου ωρυόταν οι θα φωνάξει αστυνομία κλπ...!

Της λέω δώσε μου το όνομα σου και μου κάνει εγώ να σας το δώσω κύριε δεν είμαι παράνομη. Στα πολλά πολλά έφυγα και την έγραψα στα @@ μου.

$%%^*#%^&%$^*%^*#^@&%# ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.:wall:

Καταρχας ηταν αυτη παρανομη περισσοτερο απο εσενα,γιατι σε κρατουσε εκει χωρις να ειναι στις αρμοδιοτητες της.

Απο ποτε εγιναν οι υπευθυνες αστυνομικοι ?Δηλαδη εγω αυριο μεθαυριο στο μαγαζι μου ,θα σε κραταω με το ζορι επειδη ειμαι ο υπευθυνος?

Επισης παρακωλυει και την κυκλοφορια....

Ελλάδαρα σε όλο της το μεγαλείο.

Αλλά δεν φταίει κανείς... δεν βρέθηκε κανένας τρελλός sniperας σαν σε άλλες χώρες να καθαρίσει μερικά από τα 300 λαμόγια να δούμε αν αλλάζουνε μυαλά...

Το θέμα των διοδίων αφορά όλους μας διότι είτε διερχόμαστε από τις εθνικές οδούς είτε όχι τα προϊόντα που καταναλώνουμε σε κάθε φάση παραγωγής και τελικής μεταφοράς επιβαρύνονται με το κόστος των διοδίων . Πόσο μάλλον αυτοί οι συμπολίτες μας που απλά έτυχε ανάμεσα στο σπίτι τους και την δουλεία τους να βρίσκεται ένας σταθμός διοδίων και να αναγκάζονται να δίνουν έναν ή δύο μισθούς τον χρόνο .

Την Κυριακή που θα ανοίξουν τα διόδια θα πρέπει όλοι που δεν αντέχουν οικονομικά την διαβίωση τους να παραβρεθούν ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές τοποθετήσεις τους . Έστω και αν δεν μπορούν να είναι επί ώρες εκεί , τουλάχιστον αν περνούν από τα διόδια ας σταματήσουν για 15 λεπτά . Δεν περνάμε τσάμπα την Κυριακή απλά διαμαρτυρόμαστε για τις παρανομίες του κράτους και για την άδικη φορολόγηση που μας επιβάλετε με τον έναν ή άλλον τρόπο .

Όλοι μας θα χάσουμε την Κυριακή , αν και θα έχει ηλιοφάνεια , θα λείψουμε από τα σπίτια μας και τα παιδιά μας αλλά ελπίζουμε να καταργηθούν τα διόδια και να υπάρξει δικαιότερη φορολόγηση για την κατασκευή των εθνικών οδών .

Ακόμη και αυτοί που πείστηκαν και είναι υπέρ των διοδίων ας έρθουν να πουν την άποψη τους και να μας αντιπροτείνουν τρόπους λειτουργίας , δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να φοβάται τα κίνημα δεν πληρώνω .

Με βάση παρατήρηση κάποιου φίλου θα ήθελα να πω , τον τελευταίο καιρό πολλοί παρατήρησαν ότι όλες οι λωρίδες με μετρητά στην νέα οδό (ΣΚΑΡΦΕΙΑ – ΑΘΗΝΑ ) λειτουργούν και με teo pass . Και εδώ έπεσε η σκέψη κάποιων που εν μέρει ίσως να έχουν δίκιο.

Το teo pass αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό κρατικό και μπορεί να απαιτεί αποζημιώσεις από φθορές δρόμων που προέρχονται από τρακαρίσματα στα στηθαία , παράνομες διαφημίσεις κτλ . Όλα τα ποσά μπορεί και τα διεκδικεί μέσω εφορίας .

Σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης η εταιρία μπορεί να αποστείλει την πινακίδα του οχήματος που δεν πλήρωσε στο υπουργείο συγκοινωνιών και από εκεί να λάβει τα στοιχεία του κατόχου . Πρώτο κόλλημα , η εταιρία δεν έχει λάβει έγκριση από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων οπότε αν κοινοποιήσει μόνο την πινακίδα , από μαρτυρίες υπαλλήλων της , στο υπουργείο για να της δοθούν τα στοιχεία θα πρέπει να αποδείξει έννομο συμφέρον , άρα θα σε κατονομάσει ως παραβάτη ΄και μάλλον υποκρύπτεται εκεί μια συκοφαντική δυσφήμιση . Έπειτα αν σου στείλει χαρτί για να πληρώσεις εντός 15 ημερών το αντίτιμο των διοδίων χωρίς το πρόστιμο έχει κάνει επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σου χωρίς να έχεις κάποια σχέση με αυτήν (πχ σύμβαση ) και εδώ γίνεται καταγγελία στην αρχή .

Εκείνο που μου κινεί την περιέργεια είναι ότι εν μέρει ξέφυγαν από το πρώτο εμπόδιο δηλαδή την αποστολή επιστολής για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα . Αν την επιστολή την στείλει η teo pass κάπως δύσκολο να στραφείς εναντίον για συκοφαντική δυσφήμηση μιας και αποτελεί κρατικό οργανισμό και τρέχα γύρευε .

Να σου χρεώσει πρόστιμο στην εφορία χλωμό έως ακατόρθωτο , ποιος θα συντάξει και θα υπογράψει τον βεβαιωτικό πίνακα για τον στείλει στην εφορία (μυρίζει παράβαση καθήκοντος ) βέβαια λαδιάρηδες υπάρχουν πολλοί αλλά δεν νομίζω δημ. υπάλληλος να κάνει κάτι τέτοιο .

Από ότι φαίνεται μάλλον βρήκαν κάποια τρύπα για να στείλουν τα ειδοποιητήρια και αρχικά να τρομάξουν τον κόσμο , αν η teo pass είναι κρατική ακόμη , αν μπορεί να στείλει ειδοποιητήρια με βάση την σύμβαση ή άλλες διατάξεις και με ποιες προϋποθέσεις (χρήση καμερών ) αν θα υπάρξει περίπτωση από το υπουργείο να πάρεις τα στοιχεία του φακέλου για να κινηθείς νομικά ( μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν πέρασες από εκεί ) αν αν αν .

Πρέπει να δούμε την λειτουργία της teo pass τα πρόστιμα που προβλέπονται , την διαδικασία επιβολής γιατί τώρα ισχυρίζονται ότι δεν πέρασες από ιδιωτικά διόδια πλέον αλλά από ζώνη teo pass . Η Ολυμπία και ο Μορέας πάντως έχουν απορρίψει εδώ και κάμποσο καιρό την teo pass μπορεί κάποιος να μου πει αν την έχουν επαναφέρει πρόσφατα ;

θα πάρει και η αδερφή μου τώρα σε κανένα μήνα δίπλωμα οπότε άλλο 1+ άτομο και σε 6/9 μήνες και εγώ 1+ :dance3:

εκεί τόσα χρόνια τα έτρωγαν τώρα που ξυπνήσαμε θα τους αλλάξουμε τα φώτα ...

και καθίστε καλά μην γίνει αίγυπτος αλλά όχι ειρηνικά και αηδίες μπαμ και κάτω :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UR-nn1kNgbg]YouTube - ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ - ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ[/ame]

Μού 'ρθε σήμερα το ενημερωτικό της Αττικής οδού για το έτος 2010.

Σημειωτέον, ΔΕΝ χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ την Αττική οδό, παρά μόνο για ιδιαίτερες περιστάσεις (να βιάζομαι ή να θέλω να αποφύγω κίνηση).

Χωρίς να χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το δρόμο λοιπόν, έδωσα 133 ευρώ (η σούμα του e-pass).

Απλά κάνω τη σκέψη έστω ότι πήγαινα στη δουλειά μου από εκεί, πόσα λεφτά θα έτρωγα τζάμπα. Παίζει και 2000-3000 ευρώ για τις ορέξεις των εργολάβων.

Και μετά μας λέει και τζαμπατζήδες ο κύριος.

Εγώ πληρώνω κανονικά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις αυξήσεις όταν δεν συνοδεύονται από αύξηση ποιότητας υπηρεσιών.

Θα τους χάλαγε δηλαδή η Αττική οδός 2 ευρώ και 1.5 ευρώ με e-pass?

Τόσο χαλβάδες είναι και θέλουν 3 ευρώ τη διέλευση?

Είμαι 100% με όσους δεν πληρώνουν και πιστεύω στην μπουλντόζα του γκλέτσου.

εγώ κατάλαβα οτι με διάλογο δε καταλαβαίνουν γιατί πολύ απλά δεν έμαθαν ποτέ να κάνουν διάλογο είτε γιατί είναι ζώα είτε γιατί δεν έχουν επιχειρήματα είτε και τα 2.

και πως άλλωστε να κατανοήσουν όταν ποτέ τους δε χρησιμοποίησαν Μ.Μ.Μ. και ποτέ δε πλήρωσαν από τη δική τους τσέπη διόδια βενζίνη αλλά τους τα παρέχουμε τόσα χρόνια μέσω σαθρών νόμων που περνάνε νύχτα στη βουλή.

1η Μάρτη θα είμαι έξω από τη Βουλή που καπηλεύουν τα τσογλάνια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.