diodiastop666 Ιανουάριος 18, 2011 #441 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 YouTube - ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! φρεσκο φρεσκο ελπιζω να μην εχουν δικαιωμα,εφεσης,ενστασης,αντιστασης,στασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 18, 2011 #442 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 !φρεσκο φρεσκο ελπιζω να μην εχουν δικαιωμα,εφεσης,ενστασης,αντιστασης,στασης δεν μπορει καποιος να μου βρει το κειμενο να σχολιασω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 18, 2011 #443 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 εμενα μου αρεσει οτι 3 μηχανακια προκαλουν τετοια φθορα που χρηζει συντηρησης οσο μια τριαξονικη νταλικα καμποσων μετρικων τονων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motrd Ιανουάριος 18, 2011 #444 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Να ρωτήσω και κάτι σε περίπτωση που κάποιος ξέρει. Οι κάμερες στα διόδια γράφουν συνέχεια ή πατάει κάποιος κουμπί απο μέσα;Ναι οι κάμερες γράφουν συνέχεια δεν υπάρχει κουμπί αλλά τι διαφορά έχει ; αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το υλικό εγγραφής ούτε να το απομονώσει , αν γράφουν οι κάμερες , γιατί έχω την υποψία οτι μόνο ο επόπτης παρακολουθεί απο μέσα . Πάντως την τελευταία φορά που κάναμε άνοιγμα των διοδίων έκατσα και έκανα λεπτομερή μελέτη του μηχανισμού καταγραφής και λειτουργίας των διοδίων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 18, 2011 #445 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 εχουν και καμερες για νυχτερινη ληψη παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 18, 2011 #446 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 εχουν και καμερες για νυχτερινη ληψη παντως...αυτοί μέχρι και θερμικές μπορεί να έχουν για να πιάσουν την ''αόρατη'' aston martin του bond:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 23, 2011 #447 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 νεες αυξησεις των διοδιων ! ! ! in.gr - Νέες αυξήσεις διοδίων, ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις - Ειδήσεις - Ελλάδακαι συμφωνα με την τεχνικη του φιλου μας του TROLL ! καλο θα ειναι να βαλουν τα διοδια στα 500 ευρω το περασμα !ετσι καθε φορα που θα σηκωνουμε τη μπαρα θα εχουμε κερδος 500 ευρω!!(σκεψου χ infinity) !!problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 24, 2011 #448 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fQRn8bapNsg&feature=player_embedded]YouTube - ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 24, 2011 #449 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 H κυβέρνηση (της εσχάτης προδοσίας) έχει χάσει την μπάλα μου φαίνεται. Αυξήσεις διόδια, συγκοινωνίες 40%!!! και τα καλύτερα για το 2011 δεν τα έχουμε δει LOL σιγά σιγά αρχίζει κίνημα δεν πληρώνω στις συγκοινωνίες απο Θεσσαλονίκη. Άντε να κατεβαίνει προς τα κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 24, 2011 #450 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 εσύ φταις μ@λ@κ@ Έλληνα που πάλι πρασίνισε ο χάρτης έστω και με πραγματικό ποσοστό 21%.αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 25, 2011 #451 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011απο το Filiatra NewsΑπό απόψε τα μεσάνυχτα θα τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές των διοδίων, όπως είχε ανακοινώσει η παραχωρησιούχος κοινοπραξία «ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ» για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και τον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη», που θα είναι ακριβότερα κατά 0,30 ευρώ για τα μικρά οχήματα και κατά 0,30 έως 0,50 ευρώ για τα μεγαλύτερα οχήματα.Σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, που .........ανακοινώθηκε, η μετάβαση μιας μοτοσυκλέτας από Καλαμάτα προς Κόρινθο θα κοστίζει συνολικά 4,60 ευρώ για τα διόδια Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και Ασέας, αντί των 4,30 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθούν σήμερα. Θα πληρώνουν 1,70 ευρώ σε Σπαθοβούνι, 1,60 σε Νεστάνη και 1,30 σε Ασέα.Οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν 2,40 ευρώ (από 2,30) στο Σπαθοβούνι, 2,30 ευρώ (από 2,20) στη Νεστάνη και 1,90 ευρώ (από 1,80) στην Ασέα.Οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα πληρώνουν 6,20 ευρώ (από 5,90) στο Σπαθοβούνι, 5,90 ευρώ (από 5,60) στη Νεστάνη και 4,80 ευρώ (από 4,50) στην Ασέα.Τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα πληρώνουν 8,70 ευρώ (από 8,20) στο Σπαθοβούνι, 8,20 ευρώ (από 7,80) στη Νεστάνη και 6,70 ευρώ (από 6,30) στην Ασέα.Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών e-PASS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 26, 2011 #452 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!!!Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο πουσκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!!Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για τηνπαρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν θα είμαι βέβαια έτοιμος!!!όπως μου ήρθε σε e-mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 27, 2011 #453 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 [offtopic] Να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα;;; astolabos, συμφωνώ με το email που έλαβες, αλλά θα πρέπει να μας προσφέρεις και κάτι... πχ αυτοί μας προσφέρουν έστω ένα κακό οδόστρωμα, άρα και εσύ θα πρέπει να μας προσφέρεις ένα μικρό τυροπιτάκι! Έτσι για να είμαστε λίγο πιο σωστοί :p [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 27, 2011 #454 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Έχει καταντήσει αηδία πάντως το όλο θέμα με τα διόδια, κάθε τρεις και λίγο αυξήσεις. Ταυτόχρονα ενώ υποτίθεται η κυβέρνηση έχει έρθει σε επαφή με τους εργολάβους ώστε να ρίξουν τις τιμές απο τον Μαιο και έχουν συμφωνήσει ώστε να μειωθεί το ΦΠΑ (ουου big deal θα κερδίσουμε 10 ολόκληρα λεπτά) αυτοί με πρόσχημα τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει με τον Σουφλία αυξάνουν τις τιμές. Όταν όμως θα περνάνε απο τα διόδια το 70-80% χωρίς να πληρώνουν το ποτάμι δεν θα έχει γυρισμό και 1€ να τα πάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 27, 2011 #455 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 [offtopic]Να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα;;; astolabos, συμφωνώ με το email που έλαβες, αλλά θα πρέπει να μας προσφέρεις και κάτι... πχ αυτοί μας προσφέρουν έστω ένα κακό οδόστρωμα, άρα και εσύ θα πρέπει να μας προσφέρεις ένα μικρό τυροπιτάκι! Έτσι για να είμαστε λίγο πιο σωστοί :p [/offtopic] θα σου δινει μια λαδωμενη χαρτοπετσετα αλλα κανει μισες δουλειες! το τυροπιταδικο ομως δε το χτισε σε δημοσιο χωραφι ουτε το χτισε με δημοσιο χρημα ουτε εφτιαξε 5 θυγατρικες που να φαινονται ως εξοδα του τυροπιταδικου οταν τα κανει ολα αυτα τοτε θα γινει οριτζιναλ εργολαβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2011 #456 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Σαββατο πρωι στα διοδια μετα τον Αγ. Στεφανο... Σταματαμε στα διοδια λεμε κλασσικα οτι δεν πληρωνουμε. Και ωραιοτατη κατα τα αλλα η κοπελα μας κοιταει περιεργα... Κοιταμε μπροστα η μπαρα λειπει... :hang3: Φυγαμε στα καπακια... Στα επομενα διοδια μας το επαιζε δυσκολη κ περιμενετε κλπ κλπ. Κατεβαινω ανοιγω την μπαρα κ φυγαμε. Ο επομενος απο πισω μ περασε κ αυτος σφαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 1, 2011 #457 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ρέππας: Τσαμπατζήδες όσοι δεν πληρώνουν διόδια - News - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #458 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Α,αληθεια ε;Γιατι εγω βλεπω να ειναι αλλοι οι τσαμπατζηδες της υποθεσης;;;1) Στους τζαμπατζήδες πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους της Βουλής τους παραχωρούνται γραφεία –τζάμπα– μέσα στο Κοινοβούλιο (ακόμα και αν δεν έχουν επανεκλεγεί βουλευτές).2) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρείται –τζάμπα– ένα κινητό (μέχρι 200€ ανά μήνα).3) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρούνται –τζάμπα– οκτώ γραμμές σταθερού τηλεφώνου (μέχρι 12.000€).4) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρείται –τζάμπα– αυτοκίνητο με μίσθωση λίζινγκ από τη Βουλή.5) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές της επαρχίας παραχωρείται –τζάμπα– διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (70€ ανά ημέρα), επίσης τους παραχωρείται –τζάμπα– γραφείο εκτός βουλής, με –τζάμπα– την γραφική ύλη, –τζάμπα– τα ταχυδρομικά, –τζάμπα– τις μετακινήσεις με λεωφορεία μετρό κτλ., –τζάμπα– τις μετακινήσεις με τρένο, –τζάμπα– τις μετακινήσεις με ακτοπλοΐα, –τζάμπα– 52 εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) για μετακινήσεις με αεροπλάνο.6) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές τους παρέχονται –τζάμπα– τέσσερις δημόσιοι υπάλληλοι (αποσπασμένοι και μετακλητοί), συν ένας επιστημονικός συνεργάτης που πληρώνεται από τη Βουλή.7) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– προσωπικός φρουρούμενος χώρος στάθμευσης στο υπόγειο της Βουλής.8) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– η χρήση του παιδικού σταθμού της Βουλής.9) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– η χρήση του γυμναστηρίου και του χαμάμ της Βουλής, το οποίο κάνουν χρήση –τζάμπα– οι βουλευτές, οι υπάλληλοι της Βουλής και οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών.+τα δωρεαν μεταφορικα μεσα ...αυτα εννοουνται φυσικα,ειδικα για τον κυριο Ρεππα ,θα πρεπει να κλεινουν και ενα τρενο για την παρτη του.Δεν το αποκλειω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 1, 2011 #459 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Εγω θα κανω quote μονο το σωστο σχολιο του συντακτηΤο γεγονός πως οι Έλληνες πληρώνουν διόδια εδώ και δεκάδες χρόνια με τις εθνικές οδούς να είναι μισοφωτισμένες και μισοφτιαγμένες και πως η Ελλάδα είναι πάντοτε στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων πάνω στους συγκεκριμένους δρόμους, μάλλον αφήνει αδιάφορο τον Υπουργό… Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 1, 2011 #460 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Εγώ θέλω να αρχίσω να του κατεβάζω καντήλια του υπουργού αλλά θα φάω ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.