Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

Ενταξει για ολους,αλλα σε κατι περιοχες οπως Πελασγια δεν ειναι λιγο αδικο να πληρωνει ο θειος μου για να παει απο Α.Θεοδωρους ,στη δουλεια του που ειναι Πελασγια ,ενω η αποσταση ειναι 10 λεπτα με αμαξι;

Εξαλλου οσοι απλα περναμε γιατι παμε ταξιδι,δε θα παμε απο τον παραδρομο.Απο την εθνικη θα παμε...

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply
Ωραίος και πολύ σωστός.

Δεν μπορούσαν να προβλέψουν δωρεάν παράδρομους για τους ντόπιους?

Τόσα λεφτά φάγανε.

Ας τα έδιναν από το 30% των υπερ-κερδών. . .

Ανθέλληνα.... ουρτ!!!:warning2:

Ενταξει για ολους,αλλα σε κατι περιοχες οπως Πελασγια δεν ειναι λιγο αδικο να πληρωνει ο θειος μου για να παει απο Α.Θεοδωρους ,στη δουλεια του που ειναι Πελασγια ,ενω η αποσταση ειναι 10 λεπτα με αμαξι;

Εξαλλου οσοι απλα περναμε γιατι παμε ταξιδι,δε θα παμε απο τον παραδρομο.Απο την εθνικη θα παμε...

ναι,αλλα μιλησα θεωρητικα για τη περιπτωση που "θελαμε" διοδια στους κεντρικους...:hehe:

Μια ερωτηση,γιατι τωρα το ειδα καλυτερα το βιντεο...

Οποιος φοραει Lacoste ειναι ΚΚΕ;;

χαχαχαχα :rolleyes:

Καλά άσχετος είσαι ?

Βασικοί κανόνες του ελληνοκομματικού dress code:

Lacoste = ΚΚΕ

Armani = ΣΥΡ

D&G = ΠΑΣΟΚ

Burberry = ΝΔ

Επιπλέον το πιο σωστό και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο ότι η δική σου άποψη είναι η σωστή είναι να πείς ότι ο τάδε είναι ΚΚΕ.

Πόσες :tomato: θες να σου πετάξουμε αγαπητέ μας Άδωνη Top Chef Μανωλίδη ?

Καλά άσχετος είσαι ?

Βασικοί κανόνες του ελληνοκομματικού dress code:

Lacoste = ΚΚΕ

Armani = ΣΥΡ

D&G = ΠΑΣΟΚ

Burberry = ΝΔ

Επιπλέον το πιο σωστό και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο ότι η δική σου άποψη είναι η σωστή είναι να πείς ότι ο τάδε είναι ΚΚΕ.

Πόσες :tomato: θες να σου πετάξουμε αγαπητέ μας Άδωνη Top Chef Μανωλίδη ?

και οι οικολογοι φορανε...

5334813191_8c505a1016.jpg

Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Δική σας η πίτα των διοδίων, δικό σας και το ρίσκο!» - Πολιτική

Ο υπουργος "αδειαζει" κατι λιγο τις εταιριες και τους λεει "βγαλτε μονες σας το φιδι απο την τρυπα" η μου φαινεται???

ταλεγε ο τσακωνας απο το ποστ 15 του θρεντ αυτου...το δημοσιο υπεγραψε στις συμβασεις οτι δεν εχει καμμια αναμιξη...γιατι λοιπον να ανακατευτει τωρα????

Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Δική σας η πίτα των διοδίων, δικό σας και το ρίσκο!» - Πολιτική

Ο υπουργος "αδειαζει" κατι λιγο τις εταιριες και τους λεει "βγαλτε μονες σας το φιδι απο την τρυπα" η μου φαινεται???

ταλεγε ο τσακωνας απο το ποστ 15 του θρεντ αυτου...το δημοσιο υπεγραψε στις συμβασεις οτι δεν εχει καμμια αναμιξη...γιατι λοιπον να ανακατευτει τωρα????

χαχαχαχα ερεεεεεεεεεεεεεεεε γλέντιαααααααααααα!

Γιατί μου φαίνεται σχεδόν αδιανόητο, το κεφάλαιο να "χάσει" με οποιοδήποτε τρόπο στο Ελλαδιστάν...? Υπομονή γιατί, στο Ελλάντα γίνονται μόνο θρησκευτικά θαύματα, όχι πολιτικά...

"«Το δημόσιο οφείλει να παρέχει διευκολύνσεις στις εταιρείες για την είσπραξη των διοδίων» είπε ο κ. Ρέππας δικαιολογώντας έτσι και την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με την οποία άναψε το πράσινο φως στην χορήγηση των προσωπικών στοιχείων των οδηγών που δεν πληρώνουν."

Οπότε δόθηκε το ΟΚ απο την Α.Π.Π.Δ τελικά....

Εγω το βλεπω να γινεται οτι ειπε ο diodiastop.θα αρπαξουν οτι προλαβουν και μετα και καλα θα βαρησουν κανονι και οπως θα δουνε στην κυβερνηση τα εργα αλλα τοσο θα τα δουμε και μεις

"«Το δημόσιο οφείλει να παρέχει διευκολύνσεις στις εταιρείες για την είσπραξη των διοδίων» είπε ο κ. Ρέππας δικαιολογώντας έτσι και την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με την οποία άναψε το πράσινο φως στην χορήγηση των προσωπικών στοιχείων των οδηγών που δεν πληρώνουν."

Οπότε δόθηκε το ΟΚ απο την Α.Π.Π.Δ τελικά....

Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα.

''Το δημόσιο οφείλει να παρέχει διευκολύνσεις στις εταιρείες...''

Στους πολίτες του οφείλει τίποτις, ή μπα... ??

Καλως ήρθαμε στον κόσμο της αλα καρτ δικαιοσύνης

μετά το άνοιγμα άπειρων μπαρών εχθές τελικά εφτασα στα διόδα Αγ. Τριάδας το βράδυ. ενω σε όλες τις μπάρες της νεας οδου έιχαν τοποθετήσει μεταλλικά "τσερκια" υδραυλικού για να μην πέφτουν αλλά να μένουν όρθιες οταν τις σπρώχνεις στην Αγ. Τριάδα είχαν την ιδέα να σφίξουν το τσέρκι για να μην ανοίγει η μπάρα . οταν έφτασα στο κουβούκλιο μιλούσε η μία υπάλληλος με την άλλη στο απέναντι κουβούκλιο , ανοίγω το τζάμι της λέω να μην σας ενοχλώ συνεχίστε , κατεβένω πάω να σπρώξω την μπάρα και δεν ανοίγει . Το τσέρκι το είχαν καλύψει με λευκή μονωτική ταινία και δεν φαινόταν , πάω λοιπόν στην άλλη άκρη της μπάρας (απέναντι απο την βάση ) και σπρώχνω με δύναμη (θεώρημα δοκών Αρχιμήδης) το τσέρκι σπάει και η μπάρα σκάει με κρότο στο κενό δίπλα στην άσφαλτο . ο επόπτης βγήκε απο το κουβούκλιο αλλά δεν πλησίασε μέχρι να φύγω . Πήρα τηλέφωνο τα παιδιά απο το δεν πληρώνω και μου είπαν οτι το απόγευμα τα είχαν σπάσει ολα τα τσέρκια με τις μπάρες αλλά μάλλον τα ξαναέβαλαν. . δεν είναι φθορά γιατί η λειτουργηκότητα της μπάρας δεν καταστρέφεται . αντίθετα η εταιρία δεν μπορεί να διεκδικήσει τιπότε γιατί καταργεί την ασφάλεια έναντι ατυχημάτων που έχουν οι μπάρες .

Και μετά απο ψάξιμο είδα οτι η νέα οδός εχει πιστοποιητικά iso απο εταιρία του εξωτερικού ήδη θα στείλω email για να καταγγείλω τις μετατροπές στις μπάρες και να της αφαιρεθεί το iso .

Ρε παιδια,μην τρομαζετε απο αυτο που ειπε ο Ρεππας.

Μια αοριστη εξαγγελια ειναι...

Στην συμβαση που υπογραφει το δημοσιο,ο ορος 24.1.5 γραφει (σε απλα ελληνικα) : Οτι δυσκολια βρουν οι εταιριες με εισπραξη το Δημοσιο δεν οφειλει αποζημιωση .Απο εκει και περα,τα λογια στα καναλια,δωρεαν ειναι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.