Hydra Ιανουάριος 4, 2011 #261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Παντως σε 1 συναδελφο και εναν γνωστο του πατερα μου ηρθαν προστιμα. Ετσι μου ειπε οταν το ξανασυζηταγαμε μια απ'αυτες τις μερες. Μου ειχε πει να το ψαξω λιγο εδω μεσα ,μπας και γλιτωσουμε κανα λεφτο,αλλα μαλλον δε τα ξερετε καλα και σεις που μας προτρεπετε να μη πληρωσουμε... Μια ειναι η λυση παιδια : φλομωστε τους στα 5λεπτα και τα 10λεπτα.Θα τα χωριζουμε και σε σακουλακια ,να τα δινουμε ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 4, 2011 #262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Πρόστιμα απο που; ΜΟΝΟ η τροχαία κόβει προστιμαSent from my Γιωτοφωνο using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 5, 2011 #263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Παντως σε 1 συναδελφο και εναν γνωστο του πατερα μου ηρθαν προστιμα.Ετσι μου ειπε οταν το ξανασυζηταγαμε μια απ'αυτες τις μερες. Μου ειχε πει να το ψαξω λιγο εδω μεσα ,μπας και γλιτωσουμε κανα λεφτο,αλλα μαλλον δε τα ξερετε καλα και σεις που μας προτρεπετε να μη πληρωσουμε... Μια ειναι η λυση παιδια : φλομωστε τους στα 5λεπτα και τα 10λεπτα.Θα τα χωριζουμε και σε σακουλακια ,να τα δινουμε ετοιμα ουτε καν.δειχτα αμα θες γιατι κι εγω λεω οτι μου ρθε κληση απο τον δορυφορο της νασα. εκτος κι αν περασε απο ΤΕΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 5, 2011 #264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Χμμ,θα του πω να ξαναρωτησει αμα μπορει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2011 #265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Σκαναρε το χαρτι που στειλανε.Μηπως ο γνωστος σου μπερδευτηκε και τουρθε κληση επειδη εσπασε το ρεκορ μεσης ωριαιας ταχυτητας σε καμμια εθνικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 5, 2011 #266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Στο μεταξύ, οι κοινοπραξίες διοδίων έλαβαν την έγκριση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οδηγών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Οι κοινοπραξίες θα μπορούν να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής και οι οδηγοί θα υποχρεώνονται να καταβάλλουν έως και το 20πλάσιο του αντιτίμου. skai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 5, 2011 #267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Άκουσα σήμερα στο ράδιο ότι παραπονέθηκαν οι εταιρίες στο κράτος κι ότι χάνουν τα έσοδα και δεν μπορούν τάχα μου να συνεχίσουν τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα. Επίσης, ειπώθηκε ότι σκέφτονται να ορίσουν τα διόδια σαν δημόσιο έσοδο έτσι ώστε αν δεν τα πληρώνεις να πηγαίνουν στην εφορία μαζί με πρόστιμα + και προσαυξήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 5, 2011 #268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 δειτε τι λεει ο δικηγορος τουςNewsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Τι γίνεται αν σηκώσετε την μπάρα και δεν πληρώσετε διόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2011 #269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Πήραν άδεια από Α.Π.Π.Δ. ; Τον κακό τους τον καιρό εκεί στην Αρχή. Σε σύμβαση που είναι παράνομη και αντισυνταγματική πως μπορείς να δίνεις την άδειά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 5, 2011 #270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Καλά, θα έχουμε show το μάη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 5, 2011 #271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Μηπως γι αυτο να σταλθηκαν προστιμα στους γνωστους του πατερα μου?Κατι θα ετοιμαζουν αυτοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2011 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Ρε Hydra αν δε μας σκανάρεις αυτά που σου παν μη το αναφέρεις ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2011 #273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Πήραν άδεια από Α.Π.Π.Δ. ; Τον κακό τους τον καιρό εκεί στην Αρχή. Σε σύμβαση που είναι παράνομη και αντισυνταγματική πως μπορείς να δίνεις την άδειά σου?Κατι παραξενο παιζει.Πηρα τηλ στην αρχη και μου λενε "δεν εχουμε δωσει αδεια,παρα μονο μια επιστολη"..Διευκρινισεις σε λιγο.ΥΓ:ας λενε ο,τι θελουνε οι εφημεριδες και ο εκπροσωπος των διοδιων.Δικαστικη αποφαση ακομη δεν υπαρχει.Και χωρις δικαστικη αποφαση λεφτα δεν εχει.Αντιθετως υπαρχουν ενα σωρο δικαστικες αποασεις που λενε οτι ιδιωτικη εταιρια δεν μπορει να επιβαλει προστιμα σε ιδιωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 5, 2011 #274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Κατι παραξενο παιζει.Πηρα τηλ στην αρχη και μου λενε "δεν εχουμε δωσει αδεια,παρα μονο μια επιστολη"..Διευκρινισεις σε λιγο.ΥΓ:ας λενε ο,τι θελουνε οι εφημεριδες και ο εκπροσωπος των διοδιων. Δικαστικη αποφαση ακομη δεν υπαρχει. Και χωρις δικαστικη αποφαση λεφτα δεν εχει.Αντιθετως υπαρχουν ενα σωρο δικαστικες αποασεις που λενε οτι ιδιωτικη εταιρια δεν μπορει να επιβαλει προστιμα σε ιδιωτη. Αγωγή στο site για ανακρίβειες παίζει; Τσάκωνα, πρέπει να κανονίσουμε μια μέρα να περνάει ένας ένας να σου φιλάμε την καράφλα. Την πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 5, 2011 #275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ των οδηγών Ι.Χ. αυτοκινήτων και των εταιρειών εκμετάλλευσης του εθνικού οδικού δικτύου, καθώς γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα η φωνή της άρνησης για την πληρωμή στα διόδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, καθημερινά, περίπου πέντε στους δέκα οδηγούς, φθάνοντας στους σταθμούς διοδίων, κατεβαίνουν από τα οχήματά τους, σηκώνουν τις μπάρες και περνούν χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο. Η ανυπακοή έρχεται ως άμεση συνέπεια των νέων αυξήσεων στις τιμές των διοδίων, εξαιτίας της αναπροσαρμογής του Φ.Π.Α., που καθιστούν πλέον απαγορευτικές τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Παράλληλα, οι οργανώσεις των πολιτών που αντιτίθενται στην καταβολή του διοδίου αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς έχουν προαναγγείλει για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου τον μαζικό αποκλεισμό όλων των σταθμών από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Καλαμάτα. Επιστρατεύουν φωτογραφικές μηχανές… Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες, στις οποίες έχει παραχωρηθεί ο αυτοκινητόδρομος, περνούν στην αντεπίθεση, καθώς η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έδωσε το πράσινο φως για τη φωτογράφιση όλων εκείνων των οδηγών που με τα οχήματά τους αψηφούν τους σταθμούς των διοδίων. Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος λειτουργίας της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», Γιάννης Νασούλης, δήλωσε ότι «στο εξής ο χρήστης θα φωτογραφίζεται και η αρμόδια αρχή του Δημοσίου θα αποστέλλει στην εταιρεία τα στοιχεία του- μετά και την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τότε η εταιρεία θα ενημερώνει τον οδηγό πως έχει 15 ημέρες να πληρώσει το αντίτιμο του διοδίου, αλλιώς μετά το πέρας των δύο εβδομάδων, θα εκδίδεται διαταγή πληρωμής για το αντίτιμο του διοδίου και το 20πλάσιό του ως πρόστιμο». Zougla online - Αντίσταση στα διόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2011 #276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Λοιπον.Μιλησα με ΑΠΠΔ και το πραγμα εχει ως εξης.Ο 3555/2007 αναφερεται σε αδεια της ΑΠΠΔ ,αλλα ο 2472/1997 ,ετσι οπως τον ερμηνευει η αρχη,θεωρει οτι δεν χρειαζεται στην προκειμενη περιπτωση.Οποτε,στην ουσια ,η ΑΠΠΔ λεει σε υπουργεια και εταιριες : "μπορειτε να προχωρησετε χωρις την αδεια μου"..Βεβαια,αυτη ειναι η ερμηνεια που κανει η ΑΠΠΔ ,η οποια ειναι ανεξαρτητη διοικητικη αρχη.Μπορει το δικαστηριο να κανει διαφορετικη ερμηνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 5, 2011 #277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Ουσιαστικά η ΑΠΠΔ δεν παίρνει θέση και τους λέει κάντε οτι θέλετε και αν κάτσει δικαστήριο βλέπουμε τότε;Σκότωσέ τον και αν σε μηνύσει βλέπουμε;Τι μλκιες είναι αυτές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2011 #278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 επομένως σε απλά ελληνικά?είναι νόμιμο να σε καταγράφουν στους σταθμούς διοδίων?αν δε γουστάρεις για τον οποιονδήποτε λόγο..... (δε πληρώνεις διόδια και βγάζεις κ@λοδάχτυλο όταν περνάς ή έχεις τη γκόμενα και όχι την γυναίκα στο διπλανό κάθισμα)..... να συναινέσεις με την καταγραφή των προσωπικών δεδομένων σου στη βάση μιας τέτοιας εταιρίας....τί γίνεται?μπορείς να τους σπάσεις την κάμερα αν είναι παράνομη και καταγράφει παρανόμως, ή καλείς απευθείας την αστυνομία και τους τραβάς μήνυση για το λόγο αυτό?Ω τρισμέγιστε Τσάκωνα enlighten us. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 5, 2011 #279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Ουσιαστικά η ΑΠΠΔ δεν παίρνει θέση και τους λέει κάντε οτι θέλετε και αν κάτσει δικαστήριο βλέπουμε τότε;Σκότωσέ τον και αν σε μηνύσει βλέπουμε;Τι μλκιες είναι αυτές;οχι.Η οποια εμπλοκη της ΑΠΠΔ απλα σταματα εδω.Εξαφανιστηκε 1 εμποδιο για τις εταιριες ,αλλα υπαρχουν πολλα αλλα στο δικαστηριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 5, 2011 #280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 δηλαδη λεει μπορειτε να τους βγαλετε φωτογραφια απλα,η μπορειτε να τους βγαλετε φωτογραφια και το κρατος θα σας δωσει και τα στοιχεια τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.